Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 07:07
megérdemelsz egy ugyanilyen hosszú lélegzetvételű választ, mert a soraidban benne van az, amit vártam, még ha szemrehányó is. Viszont most nem érek rá
go melo
kurva felesleges. súlyos mentális problémákkal küszködő embereknek a neten keresztül nem tudok segíteni. két dolgot szoktam tenni, vagy verbálisan szántszándékkal felkúrom az idegrendszerüket, vagy pusztán élcelődöm rajtuk, mert viccesek. vagy a kettő egészséges egyvelege. ezt hanyagolhatjuk, lévén nem egy flesdizájnorr kaliberű emberről van szó, és bennem még megvan a tisztelet halovány csírája. ezt nem akarom végképp elveszíteni.
az összeesküvés elmélet gyártók, próféták, szektaalapítók általában mentálisan sérült, labilis emberek. alapvetően ugyanazok motiválják őket, mint bárkit. pénzt és/vagy hatalmat akarnak, vagy pusztán figyelmet, a szeretet egy torz formáját. folyton önigazolva magukat. úgyis mindenben azt látják, hogy nekik van igazuk, a madarak röptében, a hírekben, ahogy reggel beröffen az autójuk.
neten keresztül sok veszélyük nincs, azon kívül, h szinte mindenhol belejük lehet futni. szép csoportokba csődülnek, és hantáznak oda-vissza, félinformációkból, meg nem erősített forrásokból, szimpla esti mesékből. aztán belelovalják a közvetlen személyes környezetüket is, főleg a szuggesztív, erős személyiségek. és mivel folyamatosan kapják az önigazolást, mint alfahímek, lesz belőlük a végén egy waco-i (wacói, ha az akadémiai helyesírás szerint akarom írni, de azt meg utálom ebben az esetben) dávidista szeánsz fegyverekkel és halottakkal szélsőséges esetben.
szerintem súlyos mentális problémáid vannak, kigyógyulni magadtól abban a közegben, amit megtaláltál nem fogsz, és lesz ez még rosszabb is. megjegyzem a mentális zavaraid elég régóta megvannak, de az írásaid motorját és sava borsát adták mindig is. annyi kellett egy íróembernek. aztán, ha nem kannibalizálódik a tömeg, nem jön kataklizma, vagy találsz más hobbitot magadnak. vagy nem. én sajnos nem ismerem a jövőt. sokakkal ellentétben.
tényleg fordulj egy jó szakemberhez. aki nem csak gyógyszert ír fel. mondjuk azok is hibbantak majdnem mind, de láttam már, ahogy csodát műveltek pl. gyerekekkel. te meg csak egy nagyranőtt gyerek vagy, mint sokunk.
Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 08. 07:45 -kor