Akkor ugorjunk neki még egyszer!
Kezdődött így: "A dupla csuklós búsz (a meghajtó kerekektől eltekintve össz kormányzott kerékkel) amit kifejlesztettek, akkor egyedülálló volt a világban."
Én: "Miért hazudsz már megint? Csak a hátsó utánfutónak volt kormányzott a tengelye, meg persze az autóbusz első kerekei.
Összesen 1 darabot gyártottak belőle, tesztüzemben futott, utasokat nem szálllíthatott. Egy használhatatlan szar volt."
Kula: "Mivel tudod ezt a (meglehetősen pofátlan) állításodat alátámasztani?"
Én: Parancsolj, bazmeg!
Nem olvastam a reakciódat a hazugságaiddal kapcsolatban.
Segitek, hogy mit tartok hazugságnak az eredetiben, kiemelem" A dupla csuklós búsz (a meghajtó kerekektől eltekintve össz kormányzott kerékkel) amit kifejlesztettek, akkor egyedülálló volt a világban. "
Felteszem neked a kérdést: Mivel tudod ezt a (meglehetősen pofátlan) állításodat alátámasztani?
Ez nem hit kérdése, nem olyan régi dolgok, tények amire ne emlékeznék.
Csak megemlítem, hogy 16 kemény évet dolgoztam sofőrként, kezdtem a Volánnál 86'-ban. Vezettem trakot
Ja csak egy megjegyzés a végére, a hetvenes években gyártott 280-as csuklós ikarosok hátsó tengelye is kormányzott volt. Ez nem azt jelenti, hogy amikor tekerted a kormánykereket akkor fordult a 'C" tengely, hanem egy úgynevezett Z kar kényszerítettte a kozmányzását menet közben.
A lényeg, válaszolj. Ezt nem kerülöd ki hasbarával.
Majd nemsokára mesélek neked a Skoda buszok elektromechanikus váltójáról is. vagy inkább mesélj te róla.
Mivel tudod ezt a (meglehetősen pofátlan) állításodat alátámasztani?
Szerkesztette: rupic 2014. 06. 06. 18:22 -kor

Súgó
A téma zárva.