Idézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 16. 10:52
Ez mekkora trógerség már. Így egy csomó utazó nagy ívben el fogja kerülni a várost, nem fog fogyasztani (enni, inni, vásárolni, költekezni), sem tankolni a városban, szépen elvágják magukat a forgalomtól. Simit érdemelne az a szarrágó nagyokos a buksijára, aki kitalálta.
Igen. Beindult már az "okos skodás", lehet kapni 399 SEK-ért olyan
polarizáló rendszámtáblatartót, ami lehetetlenné teszi a kamerák működését. Szemből átlátszó, 45 fokból felülről meg nem. Én nem fogok ilyet venni, mert nem szeretem a csalást. Még akkor sem, ha igazságtalannak tartom a dugóadót. De aki mondjuk a város déli feléről indulva utazik az északira és átmegy a hídon, megkerülvén a várost (soha nem hajt be még a közelébe sem a belvárosnak, végig gyorsforgalmi úton halad) az most szív. És megértem, ha vesz ilyen polarizálót.
Így néz a kamera:
Én villamossal 25 perc alatt beérek a belvárosba, az nem gond. Kocsival már most is hülyeség oda menni, minden le van egyirányúsítva, gyakorlatilag magadat szívatod, ha bemész kocsival. Odabent hamarabb odaérsz gyalog, mint kocsival, akkora kerülőket kell tenni. Pici a belváros igazából, 20 perc alatt keresztül lehet gyalogolni az egészen.
De aki belül lakik a "védett" területen az nem tud sehova sem elindulni anélkül, hogy át ne menne legalább egy kapun. Szerencsére hétvégén és ünnepnapon nem szednek pénzt, így ha akkor megy az ember akkor nincs gond.
Én azt ítélem el, hogy az elkerülőre és a hídra is raktak kamerát. Ha a belváros lenne csak védve azt megérteném. Ezért feliratkoztam én is a népszavazási listára, megyek szavazni, ha kiírják. Éleg a polgári jogommal és szavazok.
Szerkesztette: enpera 2012. 12. 16. 11:10 -kor