HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#7601 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 29. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 20:17

Nem a véleménnyel, vagy annak a közlésével van baj sosem, hanem annak a megalkotásával. Te konkrétan szívtál bármilyen androidos eszközzel, személyes tapasztal alapján szarozod?

Konkrétan teszteltem is rajta. És nem is szaroztam. De egy ipad más. Amúgy tudtam hogy le leszek ugatva, és le is szarom. Nem érdekelnek a vallásháborúk. Nyugodtan megvagyok az osx-szemmel is a linuxszommal, bent meg win7 van, nem szeretem, de azon kell dolgozni.

Oszt az van hogy minden ami apple az fúj meg drága, ez a trendi:)

Nemérdekel, hidd el, én csak jót akarok, anyukámnak tuti ipadot vennék, Akár csak a kijelző miatt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#7602 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 29. 20:19

menj már a faszba faszbarom, amit itt faszoskodsz a fasznyelveddel azért faszkorbács járna arra a faszfejedre.

Így kell ezt, faszán.

#7603 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 20:55

Na. Beüzemeltem a c64-emet final3-mal, két 1541/2-vel, 1802 monitorral. Szerintem leszophattok gyulástól, én nyomok egy gianasisterst.

#7604 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 20:56

Mondjuk a tesztelés pont nem mérvadó, mindennapi használat szempontjából, ott pont a hibák a lényegesek egy nem kész alkalmazásban nem? Tényleg full gyulába nyomod, mert senki nem ugatott le, és ha már vallás, pont te csinálsz vallást belőle, amit még meg tudok érteni pölö egy handrás-nál, aki cingár és rosszarcú, szóval próbál az almából önbizalmat meríteni, de pont tőled nem nagyon vártam volna.

Ha majd egyszer sikerül összeülni valami kajálás alkalmából, kiváncsi leszek mi lesz a véleményed kijelző ügyben.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7605 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 01. 29. 20:55

Na. Beüzemeltem a c64-emet final3-mal, két 1541/2-vel, 1802 monitorral. Szerintem leszophattok gyulástól, én nyomok egy gianasisterst.

Azt végigtoltam anno. Mario bekaphatja. :laugh:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7606 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 20:17

Nem a véleménnyel, vagy annak a közlésével van baj sosem, hanem annak a megalkotásával. Te konkrétan szívtál bármilyen androidos eszközzel, személyes tapasztal alapján szarozod?

Ja, szopott egy olyan telefonnal, ami tényleg el volt baszva. Van ilyen. Azt sem emésztik meg, hogy nekem az iPad dől-borul időnként összevissza, ellenben csomó droiddal semmi baj nincs.
Make love not Wor.

#7607 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2013. 01. 29. 20:32

Gömbibá csak érzi, de megmagyarázni nem tudja, mitől jobb használni az iOS kütyüt. Nem zaklat fölösleges diagnosztikai üzenetekkel, nem dobál fel hibaüzeneteket olyan esetben, amikor csak egy ok gombbal tudomásul tudod venni, hogy úgyis elszáll az app, nem irogatnak az alkalmazások sem console infókat betöltésnél. Tisztább, szárazabb fókuszáltabb felhasználói élmény.

nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de eddig anyámnál még egy ilyet sem csinált. kikapcsol vagy készenlét, bekapcsol, netez, levelez. mondjuk appok sincsenek fent, csak egy, amivel egy kamerát meg tud nézni a neten, meg egy, amivel egy lanos mappát meg tud nyitni. ugyanakkora méret, hasonló üzemidő, ips panel. annyi, h ebbe még valami egymagos proci van, látványosabb a különbség szerintem a sebességben. cserébe flash meg van. kétmagosban gondolom már gördülékenyebb lett volna. lehet hiányozna neki, lehet nem, nem tudom.
kicsit lehet bánom, h nem ipad2-őt vettem neki majd kétszer annyiért a szülinapjára, vagy h nem vártam ki, amíg nem lesz valami erősebb van ezen az áron, de akkor épp ennyi volt a keretem, meg ugye szülinapi ajándékot nem vesz az ember, csak időhöz kötötten.
elnézést, kicsit össze meg vissza írtam, oszt szerkeszteni kellett.

Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 29. 21:19 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#7608 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 01. 29. 20:55

én meg megnéztem egy filmet a barlangrajzokról.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#7609 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 20:56

Mondjuk a tesztelés pont nem mérvadó, mindennapi használat szempontjából, ott pont a hibák a lényegesek egy nem kész alkalmazásban nem? Tényleg full gyulába nyomod, mert senki nem ugatott le, és ha már vallás, pont te csinálsz vallást belőle, amit még meg tudok érteni pölö egy handrás-nál, aki cingár és rosszarcú, szóval próbál az almából önbizalmat meríteni, de pont tőled nem nagyon vártam volna.

Ha majd egyszer sikerül összeülni valami kajálás alkalmából, kiváncsi leszek mi lesz a véleményed kijelző ügyben.

Egyáltalán nem, pont az lesz leugatva aki nem az androidot isteníti, mert az apple zárt, a droid meg szabad, meg free, meg jajjdejó:)
Az ilyen handrásféléket is leszarom, hidd el:)
Aki vallásból nyomja, mindet.

#7610 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 20:57

Jaja, ezerszer jobb.

#7611 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 29. 21:09

Ja, szopott egy olyan telefonnal, ami tényleg el volt baszva. Van ilyen. Azt sem emésztik meg, hogy nekem az iPad dől-borul időnként összevissza, ellenben csomó droiddal semmi baj nincs.

Meg tabletet is láttam párat. Látod. Rögtön nekemestetek mert le mertem írni hogy ipadot ajánlom:)

#7612 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 29. 21:14

én meg megnéztem egy filmet a barlangrajzokról.

És, ki a gyilkos?

Amúgy sosem voltam olyan gazdag hogy két floppym is legyen, gugliznom kellett hogy hogy kell bejumperolni hogy a második a 9-es eszköz legyen:)

#7613 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 01. 29. 21:22

Egyáltalán nem, pont az lesz leugatva aki nem az androidot isteníti, mert az apple zárt, a droid meg szabad, meg free, meg jajjdejó:)
Az ilyen handrásféléket is leszarom, hidd el:)
Aki vallásból nyomja, mindet.

Nahát aki ilyen zárt meg nyitottal jön, arra mindjárt ferdén nézek. Tablet szinten szigorúan felhasználói szinten mozgok, és az meg is felel nekem.

Idézet

#7614 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:33

Egyébként nekem az első "tablet" élményem apple newton volt, egy barátomnak volt, és teljesen lenyűgözött, azóta vágytam valami ilyesmire.

Idézet

#7615 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 21:33

Egyébként nekem az első "tablet" élményem apple newton volt, egy barátomnak volt, és teljesen lenyűgözött, azóta vágytam valami ilyesmire.

Nekem meg Davinchi, ha már erről az almásról nem tudok semmit:

http://the-gadgeteer...davinci_review/

Előtte meg Psion, de az inkább adatbányás/kalkulátoros, aztán meg jött a Palm, az itt is van a szekrényen.
Make love not Wor.

#7616 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 20:57

Mi haverral Katakis-oltunk állandóan.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#7617 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:52

Az milyen már hogy 4 db c64-em van, abból egy nem ad ki hangot, kettő torz, egy meg tökéletes. 3 külön széria. Nembaj. A legszebbe teszem a jó sid-et:)
Gyula, ez is a tervezett avultatás, a huszonéves tekknika elromlik.

#7618 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 29. 21:47

Nekem meg Davinchi, ha már erről az almásról nem tudok semmit:

http://the-gadgeteer...davinci_review/

Előtte meg Psion, de az inkább adatbányás/kalkulátoros, aztán meg jött a Palm, az itt is van a szekrényen.

Ez is fasza lehetett :)

Idézet

#7619 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 01. 29. 20:09

Az emlékeim a szoftvercsomagról és a hozzá mellékelt könyvről származnak.
Ha rosszak, akkor rosszak.
Ha az én hitelességi értékem (nálad) keves, akkor vagy utánajársz, vagy megmaradsz a hitedben.

Azért kéne nem avítt könyvekből tanulni, hanem ha már másoknak akarsz utat mutatni, akkor utánanézhetnél a neten, neked kéne utánajárni. Kb. 3 másodperc megtalálni, hogy mi az az NT és hogy viszonyul a NetWare-hez. Egyébként mindegy, mert ez még a szokásos értekezéseid nagy részéhez képest elég mérsékelt tévedés.

Az a bajod, hogy elég pontatlan, elég csekély tudásod van a világ dolgairól. Ez még nem lenne nagy baj, vannak ezzel sokan így, de te továbbmész, azt hiszed, hogy értesz hozzá és összeállítasz belőle meséket, ezzel akarsz a világnak utat mutatni. Ez meg így elég ciki, jó hogy röhögnek rajtad hason fetrengve.

Tovább rontja az esélyeid, hogy egyszerre mindjárt több terület tudósa is akarsz lenni, aztán így már annyi állításod lesz ellenőrizhetetlen, hogy utána sem tudsz nézni. Inkább menj rá egy valamire, de annak nézz rendesen utána.

Szerkesztette: Raynes 2013. 01. 29. 22:06 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#7620 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 21:33

Addig fogsz táblagépezni, míg egyszer az asztalon nem felejted, megszállják a szektás macskáid, és jól összekarmolják a kijelzőjét :-D
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.