Idézet: -NoVa- - Dátum: 2013. 01. 29. 20:32
Gömbibá csak érzi, de megmagyarázni nem tudja, mitől jobb használni az iOS kütyüt. Nem zaklat fölösleges diagnosztikai üzenetekkel, nem dobál fel hibaüzeneteket olyan esetben, amikor csak egy ok gombbal tudomásul tudod venni, hogy úgyis elszáll az app, nem irogatnak az alkalmazások sem console infókat betöltésnél. Tisztább, szárazabb fókuszáltabb felhasználói élmény.
nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de eddig anyámnál még egy ilyet sem csinált. kikapcsol vagy készenlét, bekapcsol, netez, levelez. mondjuk appok sincsenek fent, csak egy, amivel egy kamerát meg tud nézni a neten, meg egy, amivel egy lanos mappát meg tud nyitni. ugyanakkora méret, hasonló üzemidő, ips panel. annyi, h ebbe még valami egymagos proci van, látványosabb a különbség szerintem a sebességben. cserébe flash meg van. kétmagosban gondolom már gördülékenyebb lett volna. lehet hiányozna neki, lehet nem, nem tudom.
kicsit lehet bánom, h nem ipad2-őt vettem neki majd kétszer annyiért a szülinapjára, vagy h nem vártam ki, amíg nem lesz valami erősebb van ezen az áron, de akkor épp ennyi volt a keretem, meg ugye szülinapi ajándékot nem vesz az ember, csak időhöz kötötten.
elnézést, kicsit össze meg vissza írtam, oszt szerkeszteni kellett.
Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 29. 21:19 -kor