HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#9541 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 15:22

Áh, ismerőssel online nem vitatkozok hitről, csak a harag van belőle, az meg senkinek se hiányzik.

Az ismerős ismerőse (nekem nem) kezdett el okoskodni. Inkább hagytam, ő elmondása szerint tudta biztosan, hogy marad benne fél töltés. Akkor marad, én tudom rosszul. Arcpálma.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#9542 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 15:22

Áh, ismerőssel online nem vitatkozok hitről, csak a harag van belőle, az meg senkinek se hiányzik.

Felőlem legyen, én elküldöm a faszba is ha kell. Igaz van aki abból sem tanul. Volt pár hülye körlevél, annál is az ilyen jajj jobb félni, mint megijedni és hasznos dolog, meg ha csak 100-ból 1 levél segít az emberiségen, már az is jó valamire dumával jöttek vissza. Bláááá.
Make love not Wor.

#9543 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 04. 14. 08:29

Minden annyit ér amennyit megadnak érte, szokták volt mondani, így Sparow2 melója is!
Én még soha, senkitől nem kaptam ennyit... Kép

Én se vagyok egy lenyúlós típus egyébként.
Fentebb leírtam az esetet, ha valaki ennyire lusta, vagy ennyire nem akar vele foglalkozni, de tőlem meg elvárja, az fizessen.

A másik odlala se jó: túl olcsón se érdemes elvállani semmit, mert akkor meg azt szokják meg.
Én anno még a 90-es évek közepén, második felében, amikor kezdtek elterjedni a PC-k, akkor beleszaladtam ebbe, hogy olcsón bevállaltam dolgokat, ismerősöknek, rokonoknak ingyen is, mert nekem semmibe nem került, az akkori hobbimnak meg jó volt, plusz akkor még szabadidőm is bővebben volt, mert műszakba jártam, egy héten 2-3 napot melóztam.
Aztán mindig volt pár olyan, aki ezt utána alapnak vette, vagy azt hitte nekem az az életcélom, hogy az ő szarjait javítgassam ingyen vagy egy tábla csokiért vagy egy üveggel együtt 200 ft-os pezsgőért. Volt, aki olyan erőszakos volt, hogy szó szerint a büdös ***** anyjába kellett elküldenem, hogy ne zaklasson már este 11-kor telefonon, hogy mi a PC-je baja, mert egyszerűen nem bírta elfogdani, hogy nem szaladok át hozzá azonnal javítani.

#9544 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 14. 15:35

Aztán mindig volt pár olyan, aki ezt utána alapnak vette, vagy azt hitte nekem az az életcélom, hogy az ő szarjait javítgassam ingyen vagy egy tábla csokiért vagy egy üveggel együtt 200 ft-os pezsgőért.

Na ja, ilyenek az én környékemen is vannak, akik azt hiszik, hogy ha ismerős eegt nekik, akkor egy tábla csokival vagy egy doboz sörrel tetszőleges meló ki van fizetve, meg még vigyázzba is kell állnod a hét bármelyik napján.

#9545 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2013. 04. 14. 10:19

Abban mondjuk igaza van, hogy ezek a filléres sugarasok foschpumpák.
Inkább veszek valami használt irodai lézert, fényképeket meg elküldöm dig. nyomdába.

Azok, de az ára is fos. Egy 10-esért dobják utánad.
Arra, hogy otthon kinyomtatsz havi 10-20-50 oldalt, oszt' el vagy vele 10 évig. Utána kuka.

#9546 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 12:48

Ez egy meglehetősen gagyi terelési kísérlet volt.
A téma az, h a jelenlegi rendszerben (hátsó célok megvalósulása érdekében) ugyanakkora ellátottsági szinthez többet kell mókuskerekezni, mint egy tisztességességi alapon működő rendszerben kellene.

Fenét.
Ezzel csak azt jelezte a nyomtatód, hogy itt a szerviz ideje.

#9547 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 14. 15:41

Azok, de az ára is fos. Egy 10-esért dobják utánad.
Arra, hogy otthon kinyomtatsz havi 10-20-50 oldalt, oszt' el vagy vele 10 évig. Utána kuka.

Ha be nem szárad. Vagy van amelyik fejet takarít minden nyomtatás előtt, így ha 1-1 oldalt nyomtatsz, akkor sokkal kevesebbet bír, mint ha egyből több 10 oldallt nyomsz ki.
Make love not Wor.

#9548 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 14. 15:47

Fenét.
Ezzel csak azt jelezte a nyomtatód, hogy itt a szerviz ideje.

Vélhatően. Vagy ki tudja, még mindig nem tudjuk milyen típus és mi is történt pontosan. Ez megint csak öszevissza terel és hazudik. Az a lényege, hogy ködösítsen, aztán majd jól megmondja, mi itt mind hülyék vagyunk.
Make love not Wor.

#9549 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 15:40

Na ja, ilyenek az én környékemen is vannak, akik azt hiszik, hogy ha ismerős eegt nekik, akkor egy tábla csokival vagy egy doboz sörrel tetszőleges meló ki van fizetve, meg még vigyázzba is kell állnod a hét bármelyik napján.

Ami jár az jár :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#9550 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 04. 14. 13:47

Azt magyarázza már el valaki, hogy ha PIN-kódomat a bankomatnál fordítva írom be, akkor értesítem a Rendőrséget. Ez is jó :up:
Vagy, hogy a mobiltelefon akkumulátorában mindig van fél töltés és bármikor le tudnak hallgatni vele.

Ezt a kettőt ugyanattól a nőcitől hallottam :D
Sőt, nem csak lehallgatni tudnak a fél töltéssel, hanem vészhelyzetben egy speciális (persze általa nem ismert) kóddal még telefonálni is tudsz vele.

A PIN kódra mondtam, hogy eleve hülyeség, mert:
- mire odaér a rendőr, a rabló rég nincs ott
- mi van, alapból szimmetrikus a pin kód, fordítva is ugyanaz?
De szerinte ez akkor is működik, akinek visszafelé is ugyanaz a kódja, az nem tud riasztani veszély esetén. Mondtam, akkor próbáld ki legközelebb, erre ő, dehogy, ő nem meri, hát kijön a rendőrség, akkor mit mond és biztos megbüntetik, hogy kamura hívta ki őket.
Mondom, hülye vagy, egyrészt ki se jön senki, másrészt meg mit mondanál, azt hogy eltévesztetted a kódot. Nincs rá semmilyen törvény, hogy mindig elsőre jól kell beírni.
És ez nem Dex, hanem egy 50 felé tartó nőci.

#9551 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 14. 15:40

Ezt még annó a notebook.hu is megcsinálta, engem kirúgtak, nagy átállás, elköszöntünk, jó idő. Tűzfalakat nem tudták átvenni, gyerek ígért sok sört, meg "valamit tán fizetne is". Mondom nekem nyóc, előre tutátok mi kell, én is megtanultam, összeraktam, logikus is, ha nem megy, akkor alkalmatlanok vagytok a feladatra. Jól besértődtek, de azok is leszerepeltek, hogy majd besegítek, és akkor viszik el a melót, mikor jövedelmezni kezdett volna? Dolgozzanak meg érte.

Aztán az új csoda rendszer összedőlt. Már a nagy vezér hívott (karácsony, ezüstvasárnap, nagy roham), mondván nemmegyanemmegy, nem bírnak kinyitni és van sör. Jó, nekem meg számlatömböm. Egy ideig még húztam az idegeit, másik gazdákat nem bírta elérni, azok közölték, hogy net nélkül vidéken és nincs munkanap, csak vállvonogatás. Aztán jötek az olyanok, hogy ahahmm, de engem mindig el lehetett érni 24 órásban. Ja, csak pénz nem sok volt belőle, "mert az járt". Amúgy meg véletlenül útbaesett, benéztem, hogy miapicsa, így áramszünet után visszakapcsoltam a szervert, majd elköszöntem. Jelszó úgysincs, futtában megköszönte. Gondolom aznap termelt pár milliót a bolt, nekem egy dekát nem fizettek.

Még van sörért, borért, vagy ingyé melóm rendesen, de szelektálunk is, aki céges, vagy fizetni bírna, az erőltesse meg magát, vagy hagyjon békén. Bár mindenki jól lekopott, van minimál állandó ügyfél, kész, akiket eddig állami hivatalok tartottak el, de már azok sem fizetnek rendesen, innentől nehéz boldogulni.
Make love not Wor.

#9552 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 04. 14. 16:00

Mondom, hülye vagy, egyrészt ki se jön senki, másrészt meg mit mondanál, azt hogy eltévesztetted a kódot. Nincs rá semmilyen törvény, hogy mindig elsőre jól kell beírni.
És ez nem Dex, hanem egy 50 felé tartó nőci.

Kóla szétmarja a szöget típusú bizonyítást sem lehet elégszer linkelni a hülyéknek...
Make love not Wor.

#9553 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 04. 14. 13:55

egy néhai ismerősöm fehér egereket látott az éjjeliszekrényén. nála ezt úgy hívták, delírium trémenc.
mi pedig téged egy nagy darab bűzölgő szarkupacnak látunk (talán beszélhetek mások nevében is, így legalább zárójelet is használhatok), akit kerülgetni kell.

Nem rossz. De azért engem szorakoztat ez a Gyula gyerek.
Mennyi értelmetlen faszsággal fogllakozik szerencsétlen, aztán közben panaszkodik, hogy szarul él. Ebből a mókuskerékből kéne kiszállnia és valami értelmesebbel foglalkoznia, oszt' rögtön jobb volna neki. Különben még a végén oda kerül Dext-hez a szennyvíztelepre :D

#9554 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 13:56

Szépen leírtad, h az áztatásomra és a tornáztatásomra "deguztok".
Én pedig a legjobb tudásom szerint követve az antihasbara szabályait megpróbálok tudást terjeszteni.
Ehhez elég felkeltenem a tanulni hajlamosak figyelmét a mondottaim felé.
Veletek kapcsolatban pedig rámutatnom, h mit és miért csináltok.
Ha elég ügyes vagyok akkor még azt is elérem, h a céljaim megvalósításában hasznosítalak benneteket. Figyelem növelő tényezők vagytok és segítetek kifejtenem a nézeteimet.

Gyula, figyelünk rád vagy tucatnyian (lehet sokat mondtam), de nem azért mert okosakat mondasz, hanem mert jól szórakoztatsz. Legalábbis engem.
Van akit meg irritál a hülyeséged, azért foglalkozik veled. De hiába.

Te azt hiszed én el akarlak nyomni, legalábbis ezt írtad. Meg hogy szemétkedek, hogy ne tudj infókat közölni, mert valami sötét gonosz hatalom irányít engem, vagy fizet engem.
De nem, a valóság csak annyi, hogy amíg az asszony melózik, én meg várom, és épp nincs jobb elfoglaltságom, addig fórumozok és gyulázok egy kicsit.
Régebben Dex is nagyon nyomta, volt sok témája a földönkívüli élettől a földön belüli életig, meg hogy ő gondolattal tud teremteni bármit, de ő mostanában nem pörög annyira.

#9555 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:12

A roppant tehetséges technológusnak és mágusnak az a kézenfekvő megoldás nem jutott eszébe, hogy a nyomtató amikor úgy érzékelte, hogy fogyóban a toner, akkor átváltott valami eco módba, hogy a user még tudjon nyomtatni, és csak a reseteléskor tudja meg, hogy fel van töltve és vált vissza normál módra.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#9556 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:06

Megtermelt értékmennyiségben önellátó.
Minél nagyobb, a tevékenységeiben minél komplexebb egy közösség, annál kevésbé van rászorulva (külkereskedelem), egyben kiszolgáltatva a környezetére (környezetének).

Szóval Észak-Korea?

#9557 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 14:58

Azt is milyen jól félvállról vette. Igaz fórumon már egy harcot nyertünk, Dextrose felszívódott a hülyeségeivel. Kíváncsi vagyok merre boldogítja tovább a népeket. Vagy csak kényszergyógykezelik és majd visszatér jól.

Valszeg nem szívódott fel, csak a szennyvíztelepen nincs net :Đ

#9558 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:09

Szép lenne az írásod, ha nem tegnap írtam volna le, h hiába töltöttem fel (gyári festékporral), csak azután volt hajlandó megfelelően erősen nyomtatni miután a chipkártyát is kicseréltem.

Talán mert te egy kókány nímand vagy, oszt nem bízik benned a gyártó? Amúgy meg miért használsz tintasugaras fost, ha nem is bírod fentartani?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9559 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 04. 14. 16:21

Talán mert te egy kókány nímand vagy, oszt nem bízik benned a gyártó? Amúgy meg miért használsz tintasugaras fost, ha nem is bírod fentartani?

Ez lézer fos :-)
Make love not Wor.

#9560 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 14. 16:12

A roppant tehetséges technológusnak és mágusnak az a kézenfekvő megoldás nem jutott eszébe, hogy a nyomtató amikor úgy érzékelte, hogy fogyóban a toner, akkor átváltott valami eco módba, hogy a user még tudjon nyomtatni, és csak a reseteléskor tudja meg, hogy fel van töltve és vált vissza normál módra.

Ez is a kizsákmányolók műve. Egy szövetkezeti nyomtató nem csinál ilyet, mert jobb az ellátottság és kevesebb a taposni való kerék.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.