HWSW Informatikai Kerekasztal: Média rekorderek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Média rekorderek Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   LámaZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 05. 08. 00:52

Az ember mindenütt olvassa sokak kínlódását, hogy TV-műsort szeretnének felvenni, és általában mindenki vagy digitalizáló kártyákkal vagy DVD-felvevőkkel szenved.
Pedig ha vannak média playerek, lejátszók, akkor előbb-utóbb meg kellett jelenniük a média lejátszó-felvevőknek is, nem?
Ezekkel nincs annyi szenvedés, mert a kapott AV jelből mindjárt .avi vagy más videófájlt készítenek, nem kell konvertálással bajlódni, DVD-lemezre kiírni stb. (A DVd-lemezek is lassan kimennek a divatból, mert ma a TV-k is le tudják játszani a videófájlokat, főleg, ha okosak, így felesleges DVD-lemezekkel és lejátszóval szöszmötölni.)

Szóval a kérdés: melyik a legjobb média rekorder?

Szerkesztette: LámaZ 2012. 05. 08. 00:53 -kor

#2 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 05. 08. 01:02

Üzenet megtekintéseIdézet: LámaZ - Dátum: 2012. 05. 08. 01:52

Jó kérdés és keménydió, kíváncsian várom én is. Havernak volt egy valami noname cucca, az kivételesen jól működött, de semmi egyebet nem tudok róla. Az felvesz/játszik, azóta érdekelne a téma engem is, reméljük a legjobbakat, hogy valaki majd ír, mert én max. a Ninját ismerem (és társait) az nem átlag embernek való.
Make love not Wor.

#3 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 05. 08. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: LámaZ - Dátum: 2012. 05. 08. 01:52

Szerintem erre nincs legjobb megoldás és ilyen tesztek sem nagyon vannak a neten. Neked kell szétnézned, hogy mennyit tudsz rászánni és azok közül melyik típus mit támogat, mennyi fogyaszt. A menüjét, távirányítóját, részleteket meg úgyse tudod kipróbálni, hacsak nincs a közeledben olyan műszaki bolt, ahol tartanak ilyet és ki lehet próbálni élesben.

Spoiler

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4 Felhasználó inaktív   LámaZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 05. 08. 10:48

Egyébként ilyen* vagy ilyen** eszközre gondoltam persze nem ezeken az árakon.

Mivel nem megy a linkek beszúrása nekem:
* http://www.bestdigit...tszo-p-175.html
** http://www.joshop.hu...-Video-Recorder

#5 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 08. 11:06

Mind a kettő szimpatikus, bár a 2. szerintem is elég drága. Az első nem annyira, 30-ba fájnak a rendes médialejátszók, amik nem tudnak felvenni. Plusz te tudod mit vársz el tőle.

Szerkesztette: Raynes 2012. 05. 08. 11:07 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6 Felhasználó inaktív   LámaZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 05. 08. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 05. 08. 11:06

Mind a kettő szimpatikus, bár a 2. szerintem is elég drága. Az első nem annyira, 30-ba fájnak a rendes médialejátszók, amik nem tudnak felvenni. Plusz te tudod mit vársz el tőle.

A 2. épp 30k-ért rendelhető meg közvetlenül Távol-Keletről, ingyenes kiszállítással. Gyanítom ezek a kereskedők is onnan hozzák be, csak ráteszik a saját árrésüket. Arra persze már nem képesek, hogy a leírást magyarra lefordítsák.

Szerkesztette: LámaZ 2012. 05. 08. 20:54 -kor

#7 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 09. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: LámaZ - Dátum: 2012. 05. 08. 21:53

A 2. épp 30k-ért rendelhető meg közvetlenül Távol-Keletről, ingyenes kiszállítással. Gyanítom ezek a kereskedők is onnan hozzák be, csak ráteszik a saját árrésüket. Arra persze már nem képesek, hogy a leírást magyarra lefordítsák.

Meg garanciát intéznek, raktároznak, vámot fizetnek, áfát fizetnek, esetleg artisjus sarc, meg persze a hasznuk is benne van nyilván. És a 30 gondolom nem szállítással együtt értendő.
Nem mondom, hogy nem sok a 64k, de reálisan egy Kínában 30k-s dobozt itthon 45-50 alatt nem igazán tudsz forgalomba hozni úgy, hogy hasznod is van rajta

#8 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 05. 09. 23:34

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 05. 10. 00:21

Nem mondom, hogy nem sok a 64k, de reálisan egy Kínában 30k-s dobozt itthon 45-50 alatt nem igazán tudsz forgalomba hozni úgy, hogy hasznod is van rajta

Meg a garis szopószorzó és a hülye júzer. Meg a kínais szopószorzó :-)
Make love not Wor.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó