idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Tudod hogy nem azért mondtam...(És nem is olyan hangnemben, hogy ezt a - bár poénnak szánt - kiszólást megérdemeljem.)
Csak sok olyan fórumozót láttam az utóbbi időben (newbie-kat főleg) akik az alapvető tiszteletet sem adták meg fórumozó társaiknak.
De ozz nem ilyen, már látom.
[ 2003. november 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Tudom, es nem is negativ ertelemben irtam. Tudod, hogy nem azert irtam.![]()
De ha ugy irom, hogy hazigazdi, az olyan hulyen nezett volna ki.![]()
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III.
Elküldve: 2003. 11. 19. 21:11
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2003. 11. 19. 21:39
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Tudom, es nem is negativ ertelemben irtam. Tudod, hogy nem azert irtam.![]()
De ha ugy irom, hogy hazigazdi, az olyan hulyen nezett volna ki.[/quote]
Tudom hogy tudod hogy tudomde más nem biztos, azért tartottam fontosnak tisztázni a helyzetet.
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 21:43
idézet:
Tudom hogy tudod hogy tudomde más nem biztos, azért tartottam fontosnak tisztázni a helyzetet.
![]()
[/quote]
Ok.![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:10
Elküldve: 2003. 11. 19. 23:01
Nem véletlen, hogy nem írtuk ide a tápjainkat.
[ 2003. november 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:04
idézet:
Nekem meg van egy csíkos gatyám, és az sem fekete...
Nem véletlen, hogy nem írtuk ide a tápjainkat.Az a topik az "Egyéb hardver"ben van. ozz-nak kifejezetten fekete tápra volna szüksége.
![]()
Moddolási okokból.
[ 2003. november 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
igen szivembol szoltal moddolas miatt kellene fekete tap, meg azert is mert a mostani igaz 2 hetes ,de nem valami jo minosegu!
Amugy nem pont ide tartozik de tudok venni pusztan nagyker aron afa meg minden nelkul tapot, de meg igy sem szeretnek sokat kolteni ra, nincs mibol!
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:42
idézet:
Ezt írta ozz:
...
Amugy nem pont ide tartozik de tudok venni pusztan nagyker aron afa meg minden nelkul tapot, de meg igy sem szeretnek sokat kolteni ra, nincs mibol![/quote]
Ahogy írtam, a minőségi tápok nem olcsók - de szvsz mindenképpen érdemes spórolni és beruházni egyre... megéri.
A továbbiakban ajánlom az Egyéb hardverben lévő "tápos" topikokat - sok tippet és tapasztalatot gyűjtöttek össze a srácok.![]()
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:46
idézet:
Ahogy írtam, a minőségi tápok nem olcsók - de szvsz mindenképpen érdemes spórolni és beruházni egyre... megéri.
A továbbiakban ajánlom az Egyéb hardverben lévő "tápos" topikokat - sok tippet és tapasztalatot gyűjtöttek össze a srácok.[/quote]
meg a pocsék áruk fórumát...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:52
idézet:
Ezt írta ozz:
igen szivembol szoltal moddolas miatt kellene fekete tap, meg azert is mert a mostani igaz 2 hetes ,de nem valami jo minosegu!
Amugy nem pont ide tartozik de tudok venni pusztan nagyker aron afa meg minden nelkul tapot, de meg igy sem szeretnek sokat kolteni ra, nincs mibol![/quote]
Nézted az Ultrapower tápokat??? Nekem tecccik.
Elküldve: 2003. 11. 20. 15:07
Köszönöm.
Elküldve: 2003. 11. 20. 15:14
Elküldve: 2003. 11. 20. 21:01
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 11. 20. 21:16
OFF
Eleg soknak tunik a Vantec Vortex homerseklete.
/OFF
Elküldve: 2003. 11. 20. 23:12
kisebb baleset erte a haz power,reset gomjainak + a ledek kabeljeit, na most lehet valahol kapni ezeknek a csatlakozoit amit az alaplapra csatlakoztatunk?
lomex kilove mert pont ilyenjuk nincs!
Bonto szintugy mert csak a csatik kellenenek es ugye csak egyszer hasznalatosak!
valami otlet? berhelni nem igazan szeretnem.
Elküldve: 2003. 11. 20. 23:31
Elküldve: 2003. 11. 20. 23:38
idézet:
Ezt írta ozz:
Kerdes:
kisebb baleset erte a haz power,reset gomjainak + a ledek kabeljeit, na most lehet valahol kapni ezeknek a csatlakozoit amit az alaplapra csatlakoztatunk?
lomex kilove mert pont ilyenjuk nincs!
Bonto szintugy mert csak a csatik kellenenek es ugye csak egyszer hasznalatosak!
valami otlet? berhelni nem igazan szeretnem.
[/quote]
És ha a csatikat egy kis darab kábellel együtt levágod egy bontott alkatrészről (házról) és úgy kötöd össze a csupasz drótvégeket? Aztán persze szigszalag.
Elküldve: 2003. 11. 21. 00:47
idézet:
Ezt írta ant:
Ha csak a kozepet vagnad ki, akkor pont az a resz maradna meg ugye, ahol fuj a venti, es ami a zajt okozza... Eleinte en sem akartam ebben hinni, de a gyari lemez-racs hallhatoan hangosabb, mint a huzalracs. Meg 8 volton is. Arrol nem is szolva, hogy utobbi esztetikusabb is.[/quote]
Nem a legközepére gondoltam, hanem úgy az egész belsejére, hogy csak egy nyégyzenyi rács maradjon körbe. Lehet, hogy azért mondom ezt, mert nekem nem lenne szívem szétvágni a házat, és így legalább egy kicsi marad az eredeti anyagból.
Elküldve: 2003. 11. 21. 06:53
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
LG 4040B-t mikor fujod le?
OFF
Eleg soknak tunik a Vantec Vortex homerseklete.![]()
/OFF[/quote]
Nem fujom le
Nem sok az végülis a ház rosszul szellőzik a sok kábel miatt, a proci is nagyon meleg bár nem kellene neki, azontul meg ugye a Seagate nem egy hideg vincsi.
Ha LOW-ra teszem akkor felmegy 37-38-ra, ha kikapcsolom akkor...[nem probáltam még]
[ 2003. november 21.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 11. 21. 08:13
Abit AI7 865PE /Intel P4 2,4c /Zalman 7000CNPSA-CU /Twinmos pc3700 512DDR /Abit TI4200 128DDR /Maxtor 80GB
PlexWriter 401240A /ACS48 /Beyerdynamic DT911 /Thermaltake V2000A+420W Tt /ViewsonicP95f /Ms Explorer 3.0
[ 2003. november 21.: alltech 66 szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.