idézet:
Ezt írta oalex:
![]()
ennek a hirnak nagyon nem örülök.
[/quote]
Bár hozzá kell tennem, hogy ahogy korábban is írtam a levegő hangja hallatszik.
Rá kellene vennem magam a korábban írt szennyvízcsöves megoldás kipróbálásához, de egyelőre nem tudom hogyan lehetne kultúráltan felapplikálni a házra.
Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!!
Elküldve: 2003. 10. 21. 09:38
Elküldve: 2003. 10. 21. 12:33
idézet:
Ezt írta Olympia:
Bár hozzá kell tennem, hogy ahogy korábban is írtam a levegő hangja hallatszik.
Rá kellene vennem magam a korábban írt szennyvízcsöves megoldás kipróbálásához, de egyelőre nem tudom hogyan lehetne kultúráltan felapplikálni a házra.[/quote]
Szerintem a táp hangja nem tud arra vetemiteni engem, hogy abban is vizhütésre gondoljak, mivel az tényleg macerás.
Most a gyári zalman van benne és nem zavar, igy hát nem is igazán téma (csak halahtó). Szoval, ha a papstal nem lesz halkab, akkor csak csalodot leszek (kidobot 5 rugó miat), de nem elégedetlen![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 12:35
idézet:
Ezt írta Olympia:
Én mindenesetre hallom a tápban lévő Papstot...
[/quote]
Egyébként ha szerinted halkab a Zalman a papstnál akkor miért nem az van neked a tápban (joval olcsobb a zalman)? Te is a papst NGL-röl beszélsz ugye?
Elküldve: 2003. 10. 21. 12:40
idézet:
Ezt írta oalex:
Egyébként ha szerinted halkab a Zalman a papstnál akkor miért nem az van neked a tápban (joval olcsobb a zalman)? Te is a papst NGL-röl beszélsz ugye?[/quote]
Igen. NGL. De, mint mondtam szerintem közel azonos a hallhatóságuk és nem is a motorhangról, hanem a szélzajról van szó.
Valahova pedig tennem kellett, ha már megvettem ennyiért... Vagy kell valakinek? 2 hetes![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 13:06
idézet:
Ezt írta oalex:
Azomban egyenlöre ugy érzem, hogy meg érte (persze nem anyagilag), de meg érte mert nincs az a iszonatos visitó hang a winyobol, most 2 méteröl nem tudod, hogy meg e a gép vagy sem, 1m-röl is csak a táp venti miat. És erre büszke vagyok.[/quote]
lehetsz is
ha én ott tartanék, hogy a Chieftecemet hallom... hűha
meg a monitort, amit egyesek említettek... az én monitoromnak nincs különösebb hangja, persze közvetlen közelről igen, de nem hiszem, hogy távolabbról hallható lenne =) a tápnak pedig igen halk levegőzaja van, nem motorzajaazok sosem fognak zavarni. legalábbis remélem
. egyébként hangosabb talán a Chieftec, mint emlékeztem, de akkor is közel kell hozzá menni
majd megnézem csöndes szobában, csak a tápot bekapcsolva, hogy milyen távolságról hallható, érdekel. a letekert Titan is csak finoman surrog. azt hiszem, nemrég jobban letekertem, mint anno, de nem szoktam terhelni a procit, nincs gond. nemsokára megyek majd vinyót hallgatni s ha kellemes lesz, veszek
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 14:06
idézet:
Ezt írta shr:
lehetsz is
ha én ott tartanék, hogy a Chieftecemet hallom... hűha
meg a monitort, amit egyesek említettek... az én monitoromnak nincs különösebb hangja, persze közvetlen közelről igen, de nem hiszem, hogy távolabbról hallható lenne =) a tápnak pedig igen halk levegőzaja van, nem motorzajaazok sosem fognak zavarni. legalábbis remélem
. egyébként hangosabb talán a Chieftec, mint emlékeztem, de akkor is közel kell hozzá menni
majd megnézem csöndes szobában, csak a tápot bekapcsolva, hogy milyen távolságról hallható, érdekel. a letekert Titan is csak finoman surrog. azt hiszem, nemrég jobban letekertem, mint anno, de nem szoktam terhelni a procit, nincs gond. nemsokára megyek majd vinyót hallgatni s ha kellemes lesz, veszek
[/quote]
köszi és sok sikert a winyoval
nekem az szempont volt, hogy agyon huzzot(maximált) gép legyen, de emelett hangtalan. Még éjhfélkor is a kiss szobájában![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:49
idézet:
Ezt írta oalex:
Még éjhfélkor is a kiss szobájában[/quote]
És mit szólt hozzá a Kiss?
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 10. 22. 06:50
idézet:
Ezt írta kisbetu:
És mit szólt hozzá a Kiss?[/quote]
sorry: "kis"
[ 2003. október 22.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 28. 10:07
Említetted, hogy kisérletezéseidnek mellékterméke legalább egy raklap 8cm-es sysfan. Ezek milyen márkájuak? Lehet érdekelne pár darab...
Üdv: Dan
Elküldve: 2003. 10. 28. 10:35
Annaj tényleg nincs hangja! (
Elküldve: 2003. 10. 28. 14:45
idézet:
Ezt írta td:
Te, oalex!
Említetted, hogy kisérletezéseidnek mellékterméke legalább egy raklap 8cm-es sysfan. Ezek milyen márkájuak? Lehet érdekelne pár darab...
Üdv: Dan[/quote]
Coolink, TT, Vantec stb. Olyan 8cm is van ami világit (több névre nem emlékszem), de kilora eladomVan 2db 12cm és kb.14db 8cm-s
[ 2003. október 28.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 28. 15:46
idézet:
Ezt írta oalex:
Coolink, TT, Vantec stb. Olyan 8cm is van ami világit (több névre nem emlékszem), de kilora eladomVan 2db 12cm és kb.14db 8cm-s
[ 2003. október 28.: oalex szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Zalman ZMF1 nincs?
Elküldve: 2003. 10. 28. 15:53
idézet:
Ezt írta td:
Zalman ZMF1 nincs?
nincs![]()
Elküldve: 2003. 10. 28. 15:56
idézet:
Ezt írta oalex:
nincs[/quote]
Az általad felsoroltak közül melyik márkának van a leghalkabb motorhangja?
Elküldve: 2003. 10. 28. 16:22
idézet:
Ezt írta Freemen:
Aki teljes csendet akar vegyen egy laptopot!!!![]()
Annaj tényleg nincs hangja! ([/quote]
Hallgass meg egy 2.4-es p4-gyel szereltet, némi fps játszadozás után....
Elküldve: 2003. 10. 28. 16:43
idézet:
Ezt írta td:
Zalman ZMF1 nincs?
Nekem van egy tarcsi ZMF1-em, de fillérekbe kerül boltban is, mennyiért akarod már megkapni?![]()
Elküldve: 2003. 10. 28. 16:52
idézet:
Ezt írta td:
Az általad felsoroltak közül melyik márkának van a leghalkabb motorhangja?
Öszintén???. Mindegyik görgö csapágyas és nagyábol egyformák, szal egyik sem nagy szám. Zalmant mint mondtam csak a boltban halgattam meg. És ot nem igazán volt mérvadó, de Olimpia esküdözik rá (és ö többet probált szerintem mint én), ugy hogy szerintem azt ved meg, tényleg olcsó![]()
Elküldve: 2003. 10. 28. 17:01
idézet:
Ezt írta Olympia:
Nekem van egy tarcsi ZMF1-em, de fillérekbe kerül boltban is, mennyiért akarod már megkapni?[/quote]
Olimpia, most komolyan, te serinted volt külömbség hangban a Zalman és a Papst közöt?
Az a baj, hogy zalmanom nincsen és a papsot sem tudtam igazábol le tesztelni mert mikor át épitettem a gépet akkor a tápban is kicseréltem és azt nem tudom kikapcsolni amig a többit meghalgatom, mivel a táp nélkül meg nincs 12Volt amivel tesztelni tudnám. a 12cm viszont elég hangos az NGL-böl. Azokat ki tudom kötni. Az egyik 8cm a ház oldalán van, ezt nem halom ha megy, a másik pedig a há hátábam ezt viszont halom rendesen, pedig midakető ugyan az az NGL és új, ugy hogy nem lehet csapágyas.
Söt még az egész tetejére rá jön az, hogy a Winyo doboz miat (ami elég nagyra sikerült), nem fét más hova a pumpa csak a ház PCI-os részén ahhol vagy a ház oldalához és vagy a hangkártyához és akkor búg.
Elküldve: 2003. 10. 28. 17:01
idézet:
Ezt írta shr:
nekem nincs házam[/quote]
Akkor hogy kapcsolod be a gépet ? A resetelésről nem is beszélve.
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S
Elküldve: 2003. 10. 29. 09:11
idézet:
Ezt írta oalex:
Olimpia, most komolyan, te serinted volt külömbség hangban a Zalman és a Papst közöt?
[/quote]
Nem, azt azért nem mondanám, hogy volt különbség, beépítés nélkül kézben fogva fél méterről egyik sem hallatszik. Közelről(fülhöz tartva) más-más motorhangot produkál mindkettő, nekem a Zalman hangja ilyen közelről szimpatikusabb volt. Legalábbis a Papst ilyen béna fémesen ciripelő hangot hallat szerintem.
Afelől mondjuk nincs kétségem, hogy a Papst jóval tovább fogja bírni, mint a Zalman, de ez nem ér 5X-ös árat.
Azt mondjuk nem értem, hogy a vízhűtésed mellett minek van teleaggatva a házad ventillátorokkal minden oldalról??!!
Én a Chieftec házamon, úgy hogy léghűtést használok minden oldalsó szellőzőnyílást és ventillátor helyet betapasztottam. Szigorúan a ház hátulján lévő 92mm-es Zalman fújja ki hátul a levegőt amit így elöl szív be, így megfelelő huzatot generál a ház elülső alsó részétől a hátulsó felső részéig megfelelően hűtve mindent.
Összesen 3 ventillátor van a gépemben. 1 Papst a tápban, 1 80mm-es ZM-F1 a processzorhűtőn és egy 92mm-es ZM-F2 hátul.
Vízhűtés mellett Neked ennél több ventillátorod van!!!???
Persze most a processzorhőmérséklettől tekintsünk el, nyilván ez kevesebb Neked, de nálam sem alapfeszen, alapórajelen megy a proci, mégis stabil....

Súgó
A téma zárva.