HWSW Informatikai Kerekasztal: Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!!

#121 Felhasználó inaktív   Olympia 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 21. 09:38

idézet:
Ezt írta oalex:

:( :( ennek a hirnak nagyon nem örülök.

[/quote]

Bár hozzá kell tennem, hogy ahogy korábban is írtam a levegő hangja hallatszik.

Rá kellene vennem magam a korábban írt szennyvízcsöves megoldás kipróbálásához, de egyelőre nem tudom hogyan lehetne kultúráltan felapplikálni a házra.

#122 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 12:33

idézet:
Ezt írta Olympia:

Bár hozzá kell tennem, hogy ahogy korábban is írtam a levegő hangja hallatszik.

Rá kellene vennem magam a korábban írt szennyvízcsöves megoldás kipróbálásához, de egyelőre nem tudom hogyan lehetne kultúráltan felapplikálni a házra.
[/quote]

Szerintem a táp hangja nem tud arra vetemiteni engem, hogy abban is vizhütésre gondoljak, mivel az tényleg macerás.
Most a gyári zalman van benne és nem zavar, igy hát nem is igazán téma (csak halahtó). Szoval, ha a papstal nem lesz halkab, akkor csak csalodot leszek (kidobot 5 rugó miat), de nem elégedetlen :)
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#123 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 12:35

idézet:
Ezt írta Olympia:

Én mindenesetre hallom a tápban lévő Papstot...

[/quote]

Egyébként ha szerinted halkab a Zalman a papstnál akkor miért nem az van neked a tápban (joval olcsobb a zalman)? Te is a papst NGL-röl beszélsz ugye?
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#124 Felhasználó inaktív   Olympia 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 12:40

idézet:
Ezt írta oalex:

Egyébként ha szerinted halkab a Zalman a papstnál akkor miért nem az van neked a tápban (joval olcsobb a zalman)? Te is a papst NGL-röl beszélsz ugye?
[/quote]

Igen. NGL. De, mint mondtam szerintem közel azonos a hallhatóságuk és nem is a motorhangról, hanem a szélzajról van szó.
Valahova pedig tennem kellett, ha már megvettem ennyiért... Vagy kell valakinek? 2 hetes :)

#125 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 13:06

idézet:
Ezt írta oalex:
Azomban egyenlöre ugy érzem, hogy meg érte (persze nem anyagilag) :D, de meg érte mert nincs az a iszonatos visitó hang a winyobol, most 2 méteröl nem tudod, hogy meg e a gép vagy sem, 1m-röl is csak a táp venti miat. És erre büszke vagyok.[/quote]

lehetsz is ;)
ha én ott tartanék, hogy a Chieftecemet hallom... hűha :)
meg a monitort, amit egyesek említettek... az én monitoromnak nincs különösebb hangja, persze közvetlen közelről igen, de nem hiszem, hogy távolabbról hallható lenne =) a tápnak pedig igen halk levegőzaja van, nem motorzaja :) azok sosem fognak zavarni. legalábbis remélem ;). egyébként hangosabb talán a Chieftec, mint emlékeztem, de akkor is közel kell hozzá menni :) majd megnézem csöndes szobában, csak a tápot bekapcsolva, hogy milyen távolságról hallható, érdekel. a letekert Titan is csak finoman surrog. azt hiszem, nemrég jobban letekertem, mint anno, de nem szoktam terhelni a procit, nincs gond. nemsokára megyek majd vinyót hallgatni s ha kellemes lesz, veszek :)

#126 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 14:06

idézet:
Ezt írta shr:

lehetsz is ;)
ha én ott tartanék, hogy a Chieftecemet hallom... hűha :)
meg a monitort, amit egyesek említettek... az én monitoromnak nincs különösebb hangja, persze közvetlen közelről igen, de nem hiszem, hogy távolabbról hallható lenne =) a tápnak pedig igen halk levegőzaja van, nem motorzaja :) azok sosem fognak zavarni. legalábbis remélem ;). egyébként hangosabb talán a Chieftec, mint emlékeztem, de akkor is közel kell hozzá menni :) majd megnézem csöndes szobában, csak a tápot bekapcsolva, hogy milyen távolságról hallható, érdekel. a letekert Titan is csak finoman surrog. azt hiszem, nemrég jobban letekertem, mint anno, de nem szoktam terhelni a procit, nincs gond. nemsokára megyek majd vinyót hallgatni s ha kellemes lesz, veszek :)
[/quote]

köszi és sok sikert a winyoval :)
nekem az szempont volt, hogy agyon huzzot(maximált) gép legyen, de emelett hangtalan. Még éjhfélkor is a kiss szobájában :)

#127 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 19:49

idézet:
Ezt írta oalex:

Még éjhfélkor is a kiss szobájában :)
[/quote]
És mit szólt hozzá a Kiss?
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#128 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 22. 06:50

idézet:
Ezt írta kisbetu:

És mit szólt hozzá a Kiss?
[/quote]

sorry: "kis" :D

[ 2003. október 22.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]

#129 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 28. 10:07

Te, oalex!

Említetted, hogy kisérletezéseidnek mellékterméke legalább egy raklap 8cm-es sysfan. Ezek milyen márkájuak? Lehet érdekelne pár darab...

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#130 Felhasználó inaktív   Freemen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 10:35

Aki teljes csendet akar vegyen egy laptopot!!! :D :D

Annaj tényleg nincs hangja! (

#131 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 14:45

idézet:
Ezt írta td:
Te, oalex!

Említetted, hogy kisérletezéseidnek mellékterméke legalább egy raklap 8cm-es sysfan. Ezek milyen márkájuak? Lehet érdekelne pár darab...

[/quote]

Coolink, TT, Vantec stb. Olyan 8cm is van ami világit (több névre nem emlékszem), de kilora eladom :) Van 2db 12cm és kb.14db 8cm-s

[ 2003. október 28.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]

#132 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 28. 15:46

idézet:
Ezt írta oalex:

Coolink, TT, Vantec stb. Olyan 8cm is van ami világit (több névre nem emlékszem), de kilora eladom :) Van 2db 12cm és kb.14db 8cm-s

[ 2003. október 28.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Zalman ZMF1 nincs? ;)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#133 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 15:53

idézet:
Ezt írta td:

Zalman ZMF1 nincs? ;)

[/quote]

nincs :(

#134 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 28. 15:56

idézet:
Ezt írta oalex:

nincs :(
[/quote]

Az általad felsoroltak közül melyik márkának van a leghalkabb motorhangja?

Kép

#135 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 16:22

idézet:
Ezt írta Freemen:
Aki teljes csendet akar vegyen egy laptopot!!! :D :D

Annaj tényleg nincs hangja! (
[/quote]
Hallgass meg egy 2.4-es p4-gyel szereltet, némi fps játszadozás után....

#136 Felhasználó inaktív   Olympia 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 16:43

idézet:
Ezt írta td:

Zalman ZMF1 nincs? ;)

[/quote]

Nekem van egy tarcsi ZMF1-em, de fillérekbe kerül boltban is, mennyiért akarod már megkapni? :D

#137 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 16:52

idézet:
Ezt írta td:

Az általad felsoroltak közül melyik márkának van a leghalkabb motorhangja?

[/quote]

Öszintén???. Mindegyik görgö csapágyas és nagyábol egyformák, szal egyik sem nagy szám. Zalmant mint mondtam csak a boltban halgattam meg. És ot nem igazán volt mérvadó, de Olimpia esküdözik rá (és ö többet probált szerintem mint én), ugy hogy szerintem azt ved meg, tényleg olcsó :)

#138 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 17:01

idézet:
Ezt írta Olympia:

Nekem van egy tarcsi ZMF1-em, de fillérekbe kerül boltban is, mennyiért akarod már megkapni? :D
[/quote]

Olimpia, most komolyan, te serinted volt külömbség hangban a Zalman és a Papst közöt?

Az a baj, hogy zalmanom nincsen és a papsot sem tudtam igazábol le tesztelni mert mikor át épitettem a gépet akkor a tápban is kicseréltem és azt nem tudom kikapcsolni amig a többit meghalgatom, mivel a táp nélkül meg nincs 12Volt amivel tesztelni tudnám. a 12cm viszont elég hangos az NGL-böl. Azokat ki tudom kötni. Az egyik 8cm a ház oldalán van, ezt nem halom ha megy, a másik pedig a há hátábam ezt viszont halom rendesen, pedig midakető ugyan az az NGL és új, ugy hogy nem lehet csapágyas.
Söt még az egész tetejére rá jön az, hogy a Winyo doboz miat (ami elég nagyra sikerült), nem fét más hova a pumpa csak a ház PCI-os részén ahhol vagy a ház oldalához és vagy a hangkártyához és akkor búg.

#139 Felhasználó inaktív   attilav 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 17:01

idézet:
Ezt írta shr:

nekem nincs házam
[/quote]

Akkor hogy kapcsolod be a gépet ? A resetelésről nem is beszélve.
Abit IC7, Kingmax MPXD42F-D8KT4B 400Mhz 2x1GB,
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S

#140 Felhasználó inaktív   Olympia 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 29. 09:11

idézet:
Ezt írta oalex:

Olimpia, most komolyan, te serinted volt külömbség hangban a Zalman és a Papst közöt?

[/quote]

Nem, azt azért nem mondanám, hogy volt különbség, beépítés nélkül kézben fogva fél méterről egyik sem hallatszik. Közelről(fülhöz tartva) más-más motorhangot produkál mindkettő, nekem a Zalman hangja ilyen közelről szimpatikusabb volt. Legalábbis a Papst ilyen béna fémesen ciripelő hangot hallat szerintem.
Afelől mondjuk nincs kétségem, hogy a Papst jóval tovább fogja bírni, mint a Zalman, de ez nem ér 5X-ös árat.

Azt mondjuk nem értem, hogy a vízhűtésed mellett minek van teleaggatva a házad ventillátorokkal minden oldalról??!!

Én a Chieftec házamon, úgy hogy léghűtést használok minden oldalsó szellőzőnyílást és ventillátor helyet betapasztottam. Szigorúan a ház hátulján lévő 92mm-es Zalman fújja ki hátul a levegőt amit így elöl szív be, így megfelelő huzatot generál a ház elülső alsó részétől a hátulsó felső részéig megfelelően hűtve mindent.

Összesen 3 ventillátor van a gépemben. 1 Papst a tápban, 1 80mm-es ZM-F1 a processzorhűtőn és egy 92mm-es ZM-F2 hátul.

Vízhűtés mellett Neked ennél több ventillátorod van!!!???
Persze most a processzorhőmérséklettől tekintsünk el, nyilván ez kevesebb Neked, de nálam sem alapfeszen, alapórajelen megy a proci, mégis stabil....

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.