HWSW Informatikai Kerekasztal: új nForce2 chipset driver - tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

új nForce2 chipset driver - tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#2741 Felhasználó inaktív   pomy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 21:27

Sziasztok!

A múlt héten vettem egy Abit NF7-S2 alaplapt és egy Barton 2.8 procit. Sajnos időnkét fagy, s nem tudom, hogy miért.
  A procin egy Glacialtech Igloo 2520Pro rézmagos veni van. Alapban a proci 38-39C fok. Teljes terhelésnél is max 62C fok.
  A memória egy Kingston 512MB-os 400Mhz DDR, a videókártya egy ATI radeon 9500. Chiftech 340W táp van benne.
  A memtest x86-ot 37 órán át futtattam, s minden ok volt. A proci nyúzására prime95-öt használtam (prím kereső progi, s annak a tourture teszjét használtam- az is ment fél napig). S semmi gond nem volt. De ha használom a gépet akkor néha lefagy, s nem tudom, hogy mi lehet az oka. Sokszor órákig nincsan baja.
  A gépen win XP sp1 van a nForece 5.10 driver-ével, s legújabb ATI videó kártya driver. Azt ATI kártyával nem hiszem, hogy gond lenne, mert az elöző gépemből raktam át, s ott már fél éve jól ment.
  Azt vetem észre, hogyha lefagy a gép, akkor a második IDE csatornán lévő eszközöket, lefagyás után néha nem veszi észre. (lefagyás után reset-et nyomok) Csak a táp ki be kapcsolása segít ekkor.

Tömören ennyi. :( Ötleteket várok ?

Üdv:
  Pomy

#2742 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 22:10

NVidia IDE driver eltávolít >> ha nem segít táp csere...
firefox+foobar+mplayerc

#2743 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:26

Idézet: pomy - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 20:27

Sziasztok!

A múlt héten vettem egy Abit NF7-S2 alaplapt és egy Barton 2.8 procit. Sajnos időnkét fagy, s nem tudom, hogy miért.
  A procin egy Glacialtech Igloo 2520Pro rézmagos veni van. Alapban a proci 38-39C fok. Teljes terhelésnél is max 62C fok.
  A memória egy Kingston 512MB-os 400Mhz DDR, a videókártya egy ATI radeon 9500. Chiftech 340W táp van benne.
  A memtest x86-ot 37 órán át futtattam, s minden ok volt. A proci nyúzására prime95-öt használtam (prím kereső progi, s annak a tourture teszjét használtam- az is ment fél napig). S semmi gond nem volt. De ha használom a gépet akkor néha lefagy, s nem tudom, hogy mi lehet az oka. Sokszor órákig nincsan baja.
  A gépen win XP sp1 van a nForece 5.10 driver-ével, s legújabb ATI videó kártya driver. Azt ATI kártyával nem hiszem, hogy gond lenne, mert az elöző gépemből raktam át, s ott már fél éve jól ment.
  Azt vetem észre, hogyha lefagy a gép, akkor a második IDE csatornán lévő eszközöket, lefagyás után néha nem veszi észre. (lefagyás után reset-et nyomok) Csak a táp ki be kapcsolása segít ekkor.

Tömören ennyi. :( Ötleteket várok ?

Üdv:
  Pomy

vagy ide kábel csere
all bitches

#2744 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 15:37

Űha, már lecsúszott az oldal fele alá a topic...

Okos emberek:

Mi a jó * francért van az nálam, hogy az nfos2esek csak elemkivétel után hajlandóak soxor bekapcsolni? Nincs agyonhúzva, nem azért, alapórajelen is ezt csinálja.
Hm?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2745 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 15:47

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 16:37

Űha, már lecsúszott az oldal fele alá a topic...

Okos emberek:

Mi a jó * francért van az nálam, hogy az nfos2esek csak elemkivétel után hajlandóak soxor bekapcsolni? Nincs agyonhúzva, nem azért, alapórajelen is ezt csinálja.
Hm?

Egyedi jelenseg...
Nem lehet veletlenul, hogy szar a lapod? (persze, ennyi ido utam, tudom..)
Nekem is cserelni kellett az elso MSI K8N neo platunimomat... :(

#2746 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 16:02

Idézet: Etele - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 17:55

Nézd, én nem ültem melletted és fogtam a kezed mikor összeraktad a géped és drivert installáltál, ergo a te nevedben nem tudok nyilatkozni. Sem máséban. Ebből következően azt sem tudom, a szívás a tisztelt felhasználó avagy NVidia miatt van...

Csak annyit tudok, hogy nálam még soha semmi gubanc nem volt a driverrel. (Leszámítva a legelső (!!!) release-t, amiben inkább nem telepítettem fel az IDE SW-t, mert az lassúcskára sikeredett.)

Ennek fényében az a kijelentésed, hogy:

enyhén szólva is érdekes. Szándékosan nem használok durvább kifejezést... :rolleyes:

Na én ilyet én még nem pipáltam, mondhatnál egy-két példát...
Elég csak végignézni itt a fórumon, mindenféle driverrel van mindenféle emberkéknek mindenféle nyűgje-baja. :D Olyat még nem láttam, hogy adott szofver/driver kivétel nélkül mindenkinél jól működjön. :) :D /Windows platform alatt legalábbis. :) /

4in1 egy konkorens cégnél

6.14 jó lesz? ha nem, lehuntolok mindenkit a topicban :( !
Új win megint (viaval 2évente kellet új win, ez idéna  4.), ha rossz lesz, eladom a gépem, és elmegyek szerzetesnek. Vagy ups helyett veszek egy giga kt880ast meg egy siletbreezeIIIat és kész :( !

Mielött ledúrom a wint, melyiket tegyem fel, 5.10 elküldte a windowsom, most 4.27est használom ide nélkül, ma az is hülye, 0,7mega másolás gépet úgy lefog, hogy reset...

Etele, ezt se hiszed hogy ennyi lama van, ugye? via, inteles, syses rendszereket jól be tudom lőni?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#2747 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 16:07

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 17:02

4in1 egy konkorens cégnél

6.14 jó lesz? ha nem, lehuntolok mindenkit a topicban :( !
Új win megint (viaval 2évente kellet új win, ez idéna  4.), ha rossz lesz, eladom a gépem, és elmegyek szerzetesnek. Vagy ups helyett veszek egy giga kt880ast meg egy siletbreezeIIIat és kész :( !

Mielött ledúrom a wint, melyiket tegyem fel, 5.10 elküldte a windowsom, most 4.27est használom ide nélkül, ma az is hülye, 0,7mega másolás gépet úgy lefog, hogy reset...

Etele, ezt se hiszed hogy ennyi lama van, ugye? via, inteles, syses rendszereket jól be tudom lőni?

Figyelj basszus, ha nalad szarul mukodik az nforce, akkor minek hasznalsz olyat?Vegyel VIA-t, intelt, SiS-t, es elj boldogan...
Nalam az intelek nem akarnak rendesen mukodni az istenert sem, nem is hasznalok olyat...

#2748 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 16:16

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 17:07

Figyelj basszus, ha nalad szarul mukodik az nforce, akkor minek hasznalsz olyat?Vegyel VIA-t, intelt, SiS-t, es elj boldogan...
Nalam az intelek nem akarnak rendesen mukodni az istenert sem, nem is hasznalok olyat...

igen, sist elírtam :Đ

4lukas lapot kellet keresem, miután egy rossz leszorató letörte a foglalatomat.
vias 4 lukas lap nem sok van, abit, asus,soltek. Utóbbi antituningos darab, első ketőt nem nagyon szeretem. Vettem nf7et is, mert azt mondtátk a legjobb nf2es, már nincs vele probléma. Volt, eladdtam, jött a kv7 (közben cseréknél mindig biostar kt600as temp lap működött), feszek ingadoztak, akadt a vgammal, ebbe a lapba beszámították, erre is azt mondták de jó lap. Jó nagy *.
Fél év alatt ez a 7. vagy 8. lapom. Elhiszed hogy unom a dolgot? Gigabyte+via párosításra esküszöm, lehet tuningolni, gyilkolni a rendszert de csak megy tovább. De nincs 4 lukas giga lap. Uccsó KT333as volt :(.
Megpróbálom kihúzni ezzel a 939es olcsó procikig, meg hogy a giga adjon már ki k8t800as lapot és hajrá, hagyom a fenébe!

#2749 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 16:52

Idézet

miután egy rossz leszorató letörte a foglalatomat

Nem te, ugye, a leszorató törte le, a mocsokja...

Idézet

via, inteles, syses rendszereket jól be tudom lőni?

Szerintem azokat sem, mert...

Idézet

jött a kv7, feszek ingadoztak, akadt a vgammal,

...asszem ez VIA-s lap és mégsem ment...

Idézet

Fél év alatt ez a 7. vagy 8. lapom. Elhiszed hogy unom a dolgot?

Bele sem gondolsz, hogy ha 7-8-ból egy sem megy rendesen, esetleg mégis benned van a hiba?

Idézet

ha rossz lesz, eladom a gépem, és elmegyek szerzetesnek

Fentiek tükrében kérdezném, ez kb. mikor várható? Mert marha unalmas...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#2750 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 02:27

Idézet: EV6 - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 17:52

Nem te, ugye, a leszorató törte le, a mocsokja...

Szerintem azokat sem, mert...

...asszem ez VIA-s lap és mégsem ment...

Bele sem gondolsz, hogy ha 7-8-ból egy sem megy rendesen, esetleg mégis benned van a hiba?

Fentiek tükrében kérdezném, ez kb. mikor várható? Mert marha unalmas...

Édes fiam, láttad hogy ilyen okos vagy? 0,3-0,4 mmel szélesebb anyagból készült, mint tervezték. Orbanoék acélból tervezték, aluból csinálták,vastagabbra. Ha megnézed a körmök helyének van egy kis pereme. Ebbe nem fért bele, ezért beroppantotta...

Hülyegyerek, ha a feszültség 0,1Vot ugrál terhelésre, az az abit, vagy a user hibája? :bolond:
kattints ide (a biosban 1,875re volt állítva)
Ha akadt a videókarimmal az kinek a hibája? Hogy Artcic coolinggal nem lehetett kiszedni a vgat csak lappal vagy 10perc szenvedéssel az kinek a hibája? :think:
Amúgy is láttad biztosan hány gépet telelpítettem :omg: .
Nem, nem volt mind rossz, csak mindig volt vmi, ami miatt nem volt jó. Pl a 4 luk nélküliek (4db) kapásból kiestek, addig D5TBvel használtam a gépet, ill a javított körmös leszorítóval. Gond az epoxal volt, hogy meghalt a bios, nf7 ellem kivétel után kapcsolt mindig be, ez meg most particiók között 10megával másol max :( 6.14 beta

Próbáljam végig a drivereket? Uninstall 4.××től fölfele teszteljem le mindet? Nincs jobb ötletem. :( Ha nektek van, ne tartsátok vissza.

EV6, a kötözködésed unalmas tudod? :fuck2:

És valószínű hogy azért 90 oldalas a topic, mert hülye vagyok ... :rolleyes:

Szerkesztette: MC Pite 2004. 11. 19. 02:35 -kor

#2751 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 08:47

PEACE  :smoker:
all bitches

#2752 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 09:11

:offtopic:

MC Pite! Ne haragudj, de az egész Kerekasztal hangos a siránkozásodtól! Mát tényleg unalmas. nem bántani akarlak, de asszem a kemény tuning híve vagy, nem pedig az alapon járatásé, különben nem hajtanád a 4lukas lapot (4in1 :Đ )! Az ABIT lapról nem nyilatkoztál a közelmúltban, csak annyit, hogy eladtad. Másnak miért működik szted? Nekem, vagy akár másnak miért megy az 5.10-es nForce? Egyvalami közös a lapjaidban, az pedig Te magad vagy.

PEACE!!! ;)

:offtopic:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#2753 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 09:31

Szerintem ha te ennyit dolgoznál, áldoznál hogy rendes, és rendesen tuningolható géped legyen, te is el lennél pöppet keseredve, ha vmi mindig keresztbe tenne nem? DFI pl 1,925-1,95 fölött csak addig stabil amíg netezel, az alaplap nem bírja, hiába van benne a biosban.
Megvettem anno az Enermex tápot, nagyon sokat gondolkoztam rajta megéri-e. A táp tényleg jó, de ha ilyen a lap, mire megyek vele? :(
//Megjegyzem a Gigabyteokat nem hiszem hogy 2Vra készítették fel, mert csak+10%ot lehet adni neki, de az bírta stbilan.
Most ha másolok iszonyatosan lefogja a gépet, maximum 10 megával megy, de lemegy fél mega alá is néha. Ennek örülnöm kellene ? Azt te is aláírod hogy ilyen problámája más platformon nincs az embernek.( Legalábbis volt pár vias és 1-2 inteles, 1 sises rendszerem, és a sises kivételével nem volt, de egy új driver és minden jó lett.) 4.27essel dettó ez volt, csak nem fogta le ennyire a gépet, 5.10essel el sem indult a windows.(Ezért is bizots én voltam a :lama: .) Szerintem nem nagy kérés, hogy szeretném, hogy normálisan működjön. Siránkozok, mert már nagyon szeretném normálisan használni a gépem, és türelmetlennek is nevezhetsz, hogy 2 hónapja még mindig nem megy rendesen a gép, sokáig tölt minden stb. Megy megint vissza a csodálatosan gyors windriver, de nem ennek kéne lennie a megoldásnak. Mikor a procit, a vgat, tápot, hűtéseket, házat, ramot,mindent úgy veszel hogy minőségi géped legyen,("Már csak ezt az utolsó a jó alkatrészt veszem meg, többet nem akarok, és akkor már jó lesz! Francba, még midig nem.""Már csak ezt az utolsó jó alkatrészt veszem meg, többet nem akarok, és akkor már jó lesz! Francba, még midig nem."... nem vagyok milliomos, és nem szivesen ölök ennyit gépbe, de olyan közelinek tűnik a (mindig) jó,normálisan működő gép :( ) és a tuningnak, és akkor a játékok hddznek, akármi, és/vagy van egy hangakadás, vagy csak épp megfoja kicsit a rendszert,vagy törölsz500 megát több mint fél percig,stb akkor eléggé el tudnál szomorodni, hogy hát ennél többet tudott az 1700+@2600+om a 7VAXel és a 9500@9700esem :(  . De 3Dmark, az remekül fut, hogy jót is mondjak.
De ha unsz olvasni, segíts olyan drivert találni, amivel rendesen megy a lappal és kész :) . Eddig a 4.27,5.10,6.14 kilőve.

2,Ha garanciában cserélték az NF7est, akkor szerinted jó lehetett? :rolleyes: Az mindig elem kivétellel kapcsolt be. Ez csak ha nem szabályosan állítom le a windowst, vagy még a windowsba való boot elött kikapcsolom.  Ha vki szerint csak én bénázok (90oldal) ha eljön és belövi, kifizetem :) . A vicces az, hogy másoknak én csinálom meg, és jó :( . De ha vki rájött, hogy egyes nf-ok mitől makacskodnak, és mitől javulnak meg ~mind(!), akkor ossza már meg légszíves a többiekkel, jó? :respect:

Szerkesztette: MC Pite 2004. 11. 19. 09:54 -kor

#2754 Felhasználó inaktív   [GAMF]BlueAthlon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 09:44

vinyón belül partícióról partícióra nem is fog neked 30 megával másolni :)

Vinyóról vinyóra fél mega? tessék megnézni hogy vírusirtó bácsi esetleg belenéz-e az éppen másolt fájlokba :) volt már ilyen problémánk......

#2755 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 09:50

Nem, próbáltam mindent. Mellesleg vírusírtóval is nagyságrendekkel gyorsabb volt más lap. 
//A Biostar meg a KV7 Lajbi vinyójára 40-45megával standard másolt a rackbe, nf7 meg ez meg 20-22 mega. Win driverrel. Tegnap elkezdtem a hl2 isot virtual driveról átmásolni az E: -re, 4mega volt a max, 42Kb meg az alja, átlag 2 és 0,7mega közt másolt. Hogy mi lett volna a vége nem tudom, mert reggelre (megint) újaindult a gép, és 1,8G ment csak át. Érdekes, mikor előzöleg másoltam, akkor is újraindult. :think: Hát igen, rossz az áramunk is, de most ennek a kiküszöbölésére jön a Smart700, ha ekkor is újraindul néha, azt hiszem  sírni fogok :( :(  :( .

Szerkesztette: MC Pite 2004. 11. 19. 09:51 -kor

#2756 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:05

speed test a driverben 100;71,3;59,2

#2757 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:28

133,3 - 101,0 - 52,8

Adott esetben nem átallok 3-4 telepítést egy nap végigvinni, ha nem stimmel vmi, inkább ledúrom a c-t és újrarakom. Nem ghost-olok, inkább újrateszem, mondjuk van rá időm, csak hobbigép nálam. Azelőtt nagyon sokat szívtam hardverrel, így szoftverrel is. Lassú, fagyós idők voltak ezek (nem volt pénzem a márkát megvenni, ma már fordítva van, a márka nem biztos, hogy megbízható, de ezt hagyjuk), most ez megváltozni látszik, egy éve van meg a lapom, vidkarim, memóriám (a vinyót hagyjuk :rolleyes: ) és gondom nem volt vele. Kopp-kopp. Sajnálom, hogy pechszériákat fogsz ki mindig, de ismerd be, nem biztos, hogy nem benned van a hiba.

Próbálj meg nekiállni egy clean installnak, meg mittudomain, én Neked drukkolok! HAJRÁ! ;)
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#2758 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:37

mcpite: még mindig abit lapod van ?
all bitches

#2759 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:40

Idézet: richies - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:37

mcpite: még mindig abit lapod van ?

:)
:hemuveg:

#2760 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 22:48

Idézet: bigsee - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 10:28

133,3 - 101,0 - 52,8

Adott esetben nem átallok 3-4 telepítést egy nap végigvinni, ha nem stimmel vmi, inkább ledúrom a c-t és újrarakom. Nem ghost-olok, inkább újrateszem, mondjuk van rá időm, csak hobbigép nálam. Azelőtt nagyon sokat szívtam hardverrel, így szoftverrel is. Lassú, fagyós idők voltak ezek (nem volt pénzem a márkát megvenni, ma már fordítva van, a márka nem biztos, hogy megbízható, de ezt hagyjuk), most ez megváltozni látszik, egy éve van meg a lapom, vidkarim, memóriám (a vinyót hagyjuk :rolleyes: ) és gondom nem volt vele. Kopp-kopp. Sajnálom, hogy pechszériákat fogsz ki mindig, de ismerd be, nem biztos, hogy nem benned van a hiba.

Próbálj meg nekiállni egy clean installnak, meg mittudomain, én Neked drukkolok! HAJRÁ! ;)

debáhh! nem kell azt 4x újrainstallálni! mi nem stimmel?
McPite-nak is írom!

látod a saját problémáidból és a topic méretéből, hogy vannak gondok az NF2 lapokkal, de vannak emberek (köztük én is) akik két éve nyomják ezzel és nincs bajuk az ÁLTALÁNOS HIBÁK kivételével.

ÁLTALÁNOS HIBÁK: kijön egy új driver, vmi nem stimmel vele. és akkor mi van? adnak ki rosszabbul sikerült drivereket más lapokhoz is, videókártyákhoz is, hangkártyákhoz is....végtelen a sor. itt tart ma a számtech, ez van! el kell fogadni! és is nyilván felb@szom magam, ha vmi tönkreteszi a win-t és jöhet a reinstall, de szerencsére baromi rég volt hozzá szerencsém. mondom ezt nem egy, hanem egyenesen KÉT (tvshop duma :)) ABIT NF2 tulajnodosaként. és azt te sem gondolhatod komolyan, hogy az összes nf2 driver évek óta szar. akkor 1 ember nem lenne aki ilyen lapot használna, nemhogy ennyi...

az utóbbi két év során 3 driver problémám volt összesen:
-3.8-as catalyst a R8500-ön. hibás volt. leszedtem. ment vissza 3.7 és kész
-vmelyik új nv driver a 6800gt-n most. leszedtem, vissza a régi és kész.
-és végül az 5.10-es nf2 driver az egyik lapon szar volt. (épp ahogy írtad, nem indult el a win). ezt is leszedtem! 4.24 vissza és hibátlan!!! ennyi!

ez, ha úgy nézzük szívás, mert szarakodnom kellett vele jópár percet mire feltettem, mire rájöttem, hogy hibás, mire visszatettem a régit. de könyörgöm hol van ez az itt néha (nem csak általad) leírt örökös - több hónapos - szívásoktól? épp ezért nem is nevezném annak. inkább egy normális drivertelepítési mechanizmusnak :)

nagyon egyszerű a képlet. ha van tapasztalata az embernek (és neked elmondásod szerint van) akkor nyilván megoldja az ilyen jellegű problémákat. ha mégsem megy, akkor meg cseréld le. csak meg tudod állapítani, hogy :lama: (nem olvastam ugyan minden írásod, de szvsz nem tartozol közéjük, ahogy magam se érzem teljesen annak) voltál-e hozzá vagy nem. ha nem, és tényleg szar lapod van (elemkivétel után indul), vagy csak nincs szerencséd vele (akad a vidkarival), akkor cseréld le. baromi mind1 melyik eset áll fenn. ha nálad nem jött be akkor tegyél ellene. ez az utolsó, amit a hibajavítások után megtehetsz. ennyi.
ezt most minden rosszindulat vagy negatív gondolat nélkül írom! csak Neked lesz jobb tőle!

Szerkesztette: vipisrac 2004. 11. 19. 22:49 -kor

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.