Szerintem ha te ennyit dolgoznál, áldoznál hogy rendes, és rendesen tuningolható géped legyen, te is el lennél pöppet keseredve, ha vmi mindig keresztbe tenne nem? DFI pl 1,925-1,95 fölött csak addig stabil amíg netezel, az alaplap nem bírja, hiába van benne a biosban.
Megvettem anno az Enermex tápot, nagyon sokat gondolkoztam rajta megéri-e. A táp tényleg jó, de ha ilyen a lap, mire megyek vele?

//Megjegyzem a Gigabyteokat nem hiszem hogy 2Vra készítették fel, mert csak+10%ot lehet adni neki, de az bírta stbilan.
Most ha másolok iszonyatosan lefogja a gépet, maximum 10 megával megy, de lemegy fél mega alá is néha. Ennek örülnöm kellene ? Azt te is aláírod hogy ilyen problámája más platformon nincs az embernek.( Legalábbis volt pár vias és 1-2 inteles, 1 sises rendszerem, és a sises kivételével nem volt, de egy új driver és minden jó lett.) 4.27essel dettó ez volt, csak nem fogta le ennyire a gépet, 5.10essel el sem indult a windows.(Ezért is bizots én voltam a

.) Szerintem nem nagy kérés, hogy szeretném, hogy normálisan működjön. Siránkozok, mert már nagyon szeretném normálisan használni a gépem, és türelmetlennek is nevezhetsz, hogy 2 hónapja még mindig nem megy rendesen a gép, sokáig tölt minden stb. Megy megint vissza a csodálatosan gyors windriver, de nem ennek kéne lennie a megoldásnak. Mikor a procit, a vgat, tápot, hűtéseket, házat, ramot,mindent úgy veszel hogy minőségi géped legyen,
("Már csak ezt az utolsó a jó alkatrészt veszem meg, többet nem akarok, és akkor már jó lesz! Francba, még midig nem.""Már csak ezt az utolsó jó alkatrészt veszem meg, többet nem akarok, és akkor már jó lesz! Francba, még midig nem."... nem vagyok milliomos, és nem szivesen ölök ennyit gépbe, de olyan közelinek tűnik a (mindig) jó,normálisan működő gép
) és a tuningnak, és akkor a játékok hddznek, akármi, és/vagy van egy hangakadás, vagy csak épp megfoja kicsit a rendszert,vagy törölsz500 megát több mint fél percig,stb akkor eléggé el tudnál szomorodni, hogy hát ennél többet tudott az 1700+@2600+om a 7VAXel és a 9500@9700esem

. De 3Dmark, az remekül fut, hogy jót is mondjak.
De ha unsz olvasni, segíts olyan drivert találni, amivel rendesen megy a lappal és kész

. Eddig a 4.27,5.10,6.14 kilőve.
2,Ha garanciában cserélték az NF7est, akkor szerinted jó lehetett?

Az mindig elem kivétellel kapcsolt be. Ez csak ha nem szabályosan állítom le a windowst, vagy még a windowsba való boot elött kikapcsolom. Ha vki szerint csak én bénázok (90oldal) ha eljön és belövi, kifizetem

. A vicces az, hogy másoknak én csinálom meg, és jó

. De ha vki rájött, hogy egyes nf-ok mitől makacskodnak, és mitől javulnak meg ~mind(!), akkor ossza már meg légszíves a többiekkel, jó?
Szerkesztette: MC Pite 2004. 11. 19. 09:54 -kor