HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Ilyen a metrós Firefox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Ilyen a metrós Firefox Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 11. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 10. 22:52

8.01 x64 gyakorlatilag bármilyen fájlnál ami nem külső programra van beállítva.

Este megnézem.

#62 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 10. 11. 13:36

Este megnézem.

Közben megtaláltam. Az Imagine képmegjelenítő volt a ludas, de az is csak akkor ha felraktam az archívum bővítményeit. (amik régebben voltak frissítve a többihez képest)

Emellett a Classic Shell start menüjét is felraktam. Úgyhogy már leginkább csak addig látok csempét amíg az be nem töltődik. :)

De viszont az nagyon gáz, hogy alig maradt testreszabhatóság és azt is szanaszét cincálták és hányták. (win7-ben/Vistában is rossz volt már, de win8-ban...)
Erre nem tud valami config programot, hogy ne kelljen az embernek órákig keresgetni meg próbálgatni registry kulcsokat?

Szerkesztette: mzso 2012. 10. 11. 14:21 -kor

#63 Felhasználó inaktív   montyx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 11:40

vers jóslatait mindig csak fikázzátok. Pedig a 22 collos páová win8 és nem fos rt rendszerű tablet jóslata is bejött! Szerintem nagy látnok a gyerek, és sokszor mond jó dolgokat, csak a stílusa, khhm hát egyedi.
Meg azért szakmailag van tudása, csak szűklátókörű kissé.

#64 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: montyx - Dátum: 2012. 10. 31. 11:40

páová

Az nem inkább páoá? Még inkább pháoá. A power ejtésében minden esetre nincs se w, se v.

verset meg komázom, annyi hülyeséget másik 100 nem tud összehordani. Örök álmodozó a csávó. Rááll valami hülye termékre, az lesz a mániája, mindenfélét vizionál róla a felhők fölött, persze az egészből nem lesz semmi a valóságban, de van miért rajongania :-D
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#65 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 18:41

@Raynes:
az mán gyerekkoromban is póver volt.
póver metttál.
póver of de dzsedi. meg ilyenek.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#66 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: montyx - Dátum: 2012. 10. 31. 12:40

vers jóslatait mindig csak fikázzátok.

Ja, tapasztalatból.

Idézet

Pedig a 22 collos páová win8 és nem fos rt rendszerű tablet jóslata is bejött!

Be? Tényleg? Mennyit adtak el belőle?
Na ugye...

Idézet

Szerintem nagy látnok a gyerek, és sokszor mond jó dolgokat, csak a stílusa, khhm hát egyedi.

Nézd, volt amikor cell-t (ps3) szopta fel, akkor az volt az egyetlen használható rendszer, az volt a jövő, ami az x86-ot kettétépi, leönti benzinnel, felgyújtja, majd levizeli a hamvait. Aztán kiszeretett belőle. De volt neki tegra korszaka, volt ipad korszaka, most mindezek semmire se való csökevények, most van új mániája. Ez a 18" (22"?) ivy tábla, widi-vel, pinyószerverrel, stylus-szal és win8-al. Így teljes. Ez fog lenyomni mindent a faszba, ez a jövő, az (éppen most) erre írt csodaszofferével fogja magát betegre keresni.
Szóval ha ez így bejön, akkor tényleg igaza volt. Bár ennyi próbálkozásból egyszer neki is lehet szerencséje :)

#67 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 01. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 10. 31. 18:41

az mán gyerekkoromban is póver volt.
póver metttál.
póver of de dzsedi. meg ilyenek.

Elég baj. Különösen ez a "de" üt nagyot, nem mintha a kedvencem az "of" :mellow: piskóta lenne, igazából az öv / ov / áv, aav, míg az off szót kell f-fel a végén mondani. Bár minap nekem is mekdonálc jött a számra a mök donöldz / mök daanöldz helyett :blush: Le kell szokni az ilyen baromságokról, faszom aki kitalálta és elterjesztette ezeket az éktelen baromságokat. Nem mintha sok köze lenne a met(s)röu-s fáéáfokszhoz, vagy a met(s)rou-s fáéörfaakszhoz.

Amúgy még mindig vörz rúlz. Egy t(s)rú dzsíniösz csak ezt mi nem érthetjük, nem tudunk vele együtt d(zs)ríminelni. Túl korlátoltak vagyunk, lekorlátoznak a csúnya tények, nagy hiba.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#68 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 01. 09:46

@Raynes:
tegnap pont a vexed-et néztem. többek közt jó kis bristoli kiejtéssel, meg londonival, manchesterivel. elõtte meg chuckot, t. "007" dalton tolta épp amerikaiak között. gondoltam is rád, h ha látnád, azonnal elkezdenéd õket bombázni, h merészelnek beszélni már az anyanyelvükön, közben lobogtatva valami kinyomtatott akadémiai kiejtést.
azt gondolom, alapjában véve a magyarok kiejtése semmivel sem rosszabb egy marhaszaros texasinál, vagy egy angol/brit tahónál, skót faszfejnél, kanadai franciánál, tõsgyökeres ausztrálnál, birkabaszó új-zélandinál, gyarmati füstös indiainál és sorolhatnám.
el kell fogadni, h az anyanyelvûek között is változatos angol lett a lingua franca, kiejtés szempontjából pidzsinizálódott a még változatosabb anyanyelvûekkel, oszt szarni bele a kiejtésbe. elõbb megértek egy nem anyanyelvi külföldit angolul, de még egy amerikait is, mint egy focidrukker fasztahó angolt. oszt mégis az az anyanyelve. egy ázsiai a büdös életbe nem fog kiejteni pár hangot, ahogy tõlem is idegen jópár hang, jópár nyelvben.
ez a marhaságod a kiejtéssel ugyanolyan ostobaság, mint anno a köznyelvi változat verzusz nyelvjárás. csak nálunk egyrészt, mivel kis ország vagyunk, nem is volt annyira szembeötlõ, meg már ez az egész eltûnt, fõleg a hozzád hasonló marharépák miatt, akik anno eldöntötték mi a helyes, oszt ráerõszakolták mindenkire a standardot.
melyik hibás? elárulom: egyik sem. a legtöbb helyen, fõleg a németek, talán a britek is, monnyuk az északiak annyira nem, a franciák meg leszarják, de pár évvel ezelõtti tapasztalatom szerint még elég kínos vigyorral nézték azt, ahogy valaki ekkora izzadságszaggal próbálta beszélni előttük a sehol nem létező standardot. sõt, van akit meg is fogsz sérteni vele.
persze lehet üldözni a sivatagban a loboncos farkasfarok árnyékát gyalogkakukknak nézve , csak kérdés a 20.000 rész után mennyire lesz ennek értelme.

Szerkesztette: avmanster 2012. 11. 01. 09:52 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#69 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 01. 21:07

Más egy anyanyelvi nyelvjárási akcentus és más egy nem anyanyelvi, külföldi. Az első csoportot lehet angolnak nevezni, a másikat nem. Valóban, az anyanyelviek is ejtegetnek látszólag össze-vissza, csakhogy ott van rendszer, fonémikusan nem tévesztenek, csak fonetikai síkon térnek el. Pl. egyik sem mond a powerben v-t vagy w-t, és egyik sem ejti az of végét f-fel. A fonémikusan tévesztő külföldinek ezzel szemben nem akcentusa van, hanem balfasz és a nyelvet nem tudja, megint más, hogy ezt akcentusnak tűnő jelenség kíséri.

Szerintem ez a kiejtési sokszínűségre fogó szokásos érv lúzerség (nem rád célozgatok most, általánosságban mondom). Tipikus magyar szokás, magyarázni állandóan a szegénységi bizonyítványt, és keresni a kifogásokat. Igenis, mivel nem születtél idegen anyanyelvi-nyelvjárási közegbe, neked, meg nekem, meg Kisguci Illés Tanya 2. szám alatti lakosnak x idegen nyelvből csak a standard vagy ahhoz közeli végcél jut, nyelvtanban, kiejtésben, szókészletben. A nyelvjárások nincsenek feltérképezve (ha akarnánk sem tanulhatnánk meg itthonról), meg földrajzilag, presztízsügyileg is szűk a hatókörük (saját országukban sem pozitív a megítélésük), így nem anyanyelvinek elérhetetlenek és ellenjavaltak. Magyarul tanuló külföldinek te is palóc nyelvjárást, Győzikés beszédet javasolnál? Valóban te is megsértődnél, ha úgy próbálna szerencsétlen beszélni magyarul, ahogy a tévében szoktak (pesti köznyelv)? Biztos, hogy sznob lenne utóbbi esetben?

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 01. 09:46

a franciák meg leszarják, de pár évvel ezelőtti tapasztalatom szerint még elég kínos vigyorral nézték azt, ahogy valaki ekkora izzadságszaggal próbálta beszélni előttük a sehol nem létező standardot. sőt, van akit meg is fogsz sérteni vele.

Na, a francia az pont nem szarja le, nagyon divatmajmoló népség. Pont az egyik, saját nyelvüket legjobban buzizó társadalom. Valahol még akár igazuk is van, az akcentus olyan mint a ruha, külső alapján ítéli meg a társadalom az embert. A különbség, hogy a ruha, egyéb külsőségek pénzért van, az akcentus meg szinte ingyen. Egy anyanyelvinél még érthető, hogy saját anyanyelvén belül nem vált akcentust (bár néha munka, szerep miatt mégis megtörténik, beszédtanárhoz járnak), de ők megtehetik a lazaságot. Hogy magyartanáros példával éljek, olyan ez, mint a költői szabadság: a költőnek szabad (hiszen egy nyelvvirtuóz profi rendhagyó húzásáról, mint eszközről van szó), míg ilyenért a kisiskolában megy a leszidás, mert a többi esetben, mikor a kölök műveli, csak balfaszság, kifogáskeresés.

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 01. 09:46

persze lehet üldözni a sivatagban a loboncos farkasfarok árnyékát gyalogkakukknak nézve , csak kérdés a 20.000 rész után mennyire lesz ennek értelme.

Tudom, lejárt lemez effektus. Tudom, szélmalomharc, de azért ha baromságot olvasok, ki szoktam javítani, nem azért, hogy fontoskodjak, mert aki leszarja, le fogja szarni az irományom is, de akit véletlenül mégis érdekelne, van rá igénye, hogy jól tudja, az legalább nem szopja be legközelebb ezeket a póver szintű faszságokat.

Különben ha nekem nem hiszed el, segíts pl egy angolul vagy más általad is ismert idegen nyelven beszélő anyanyelvi turistának, aki útbaigazítást kér. Ha pl. angol, kezdj el nekik of-fozni, póverezni, brózerezni, mekdonálcozni, nézd meg mit fognak hozzá szólni. Ellentkontrasztként a következőnél próbáld bevetni a nem of-fozós, jobbik tudásodat (nem baj, ha hibázol, csak próbálj arra odafigyelni, amit jól tudsz mondani), meglátod mit fognak szólni ahhoz. Ingyenes kísérletnek kiváló, nem kerül sok időbe sem.

#70 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 01. 23:10

a fahanciákkal kapcsolatosan eredendően arról írtam, pusztán csak az angollal kapcsolatos akcentust szarják le. ahogy egyébként a többi nem angol anyanyelvű népcsoporttal is.
beszéltél te már élőben egy fasztahó félrészeg angol turistával? olyannal még nem találkoztam, amelyik józan lett volna, max ha itt dolgozott. vagy csak bibliaként olvasod a neten a kiejtés braille írását? más is mondta, én is mondom, attól h állandóan a sehol nem létező sztenderdet húzod elő a kalapból, attól az még csak egy ideális valami lesz, ami a valóságban nem létezik, legfeljebb közelíteni lehet hozzá, mindenkinek a maga nyelvi képességei szerint. amelyek korlátozottak. ha ezt képtelen vagy megérteni, az max az egyéni szociális problémád. részemről leszarom a témát, mert alapvetően kurvára nem érdekel senki angolja, se pro se kontra.
megkérdezte már valaki egyszer, de kitértél a válaszadás elől. szoktál te beszélgetni kűffődivel angolul? mert tippem szerint nem vertyogsz velük napi szinten. én hálistennek évek óta nem beszéltem angolul, egyáltalán nem is hiányzik, és remélhetőleg többé a büdös életbe nem is kell majd...
ja, és szerintem szerintem javítsd ki huey lewist is, mert szarul beszél angolul:
http://www.youtube.com/watch?v=-NMph943tsw

Idézet

#71 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 01. 23:19

@Raynes: Valóban, az anyanyelviek is ejtegetnek látszólag össze-vissza, csakhogy ott van rendszer, fonémikusan nem tévesztenek
ja, ezt kifelejtettem. a gettóniga se téveszt, mi?
kurva jó lenne, ha azért végre észrevennéd, a hunglish egyáltalán nem áll rossz helyen az elbaszott akcentusok top100 listáján.

Idézet

#72 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 09:03

Nem szoktam velük vartyogni. Pláne nem napi szinten. Errefelé mostanában nem jönnek, utoljára egy szerb szúlított le, de nem beszélt más nyelvet. Ha majd lesz lehetőség rá, fogok.

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 01. 23:19

ja, ezt kifelejtettem. a gettóniga se téveszt, mi?

Azok sem. Talán egy kivételt hallottam hosszú ideje, 30 rockban niga csóka a Chicagót csikagó-nak ejtette, és nem si khaagou-nak vagy sö khaagou-nak, de lehet azért, mert köznévről van szó, vagy az eszét játszotta. Remélem, hogy tudod mi az a fonémikus átírás, fonémák. Abban nem tévesztenek, csak a fonémákat renderelik más beszédhanngal. Kb. mint a magyar /ʒëm.ʎɛ/, amely lehet ténylegesen zsemle, zsömle, zsëmle, zsemje, zsömje, zsëmje, ugyanazon fonémikus átírás alapján.

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 01. 23:19

kurva jó lenne, ha azért végre észrevennéd, a hunglish egyáltalán nem áll rossz helyen az elbaszott akcentusok top100 listáján.

Ez tényleg igaz, de nem a Hunlish érdeme, egyszerűen csak a topvezetők annyira rosszak, hogy nem nehéz náluk jobb lenni, kínai, indiai, stb. Bár ők helyzeti hátrányból indulnak, kevesebb hangjuk közös az angol nyelvvel, mint a magyarnak.

Ami Huey Lewist illeti, tuti csak a zene miatt ejti ilyen furcsán. Ha meghallgatsz vele egy interjút, ahol erről a számról nyilatkozik, nem fogja v-vel ejteni. Itt sem v-nek ejtik, nincs benne éles v, hanem b-közelítőhang van benne (IPA [β̞]): ilyenkor a két ajak megközelíti egymást, de nem érnek össze, mint a b-nél normálisan, lágy v-szerű hangot kapsz. Namost követi a csóka fonémikus /pa(ʊ)‿ ə®/ kiejtést, csak az első kettőshangzóból egyeshangzót csinál (itt most ráadásul csak a tömörítés, utána lévő szótaggal történő összevonás miatt, egyszótagosítja a szót, ezt jelöli az alsó ív), és mikor a-ról ör-re csukja össze a száját, a túl hirtelen ejtés miatt egy pillanatra gyorsabban csukódik össze a szája, kiadva ezt a lágy-v szerű hangot, ráadásul egy-két helyen csak simán páör-t ejt, hallgasd meg. Ez itt megint a költői szabadság esete elég keményen.
Hogy miért nem említettem ezt az egyótagosítást? Egyszerű, abból indultunk ki, hogy a kijavított példában szándékosan le volt hagyva az r, a nem r-es ejtés miatt: így pedig már nem lehet egy szótagos, mert pá.á lenne belőle, ami létezhet ugyan, de ha magyarosan mondod ki, akkor katasztrófa, ezt én nem ajánlanám semminek. Másrészt ez a tömörítés fonetikai ínyencség, nem akartam, hogy itt bárki is az ereit darabolja aprólékos szőrszálhasogatás miatt. Szóval p(h)áo.ör, p(h)áör, p(h)áo.ö/á változatok játszanak, az á rövid (mint lájk vagy Hánsz), az o csak egészen ultaröviden szerepel benne.

#73 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 10:36

@Raynes:
igen, van valami fogalmam a fonetikáról, szóval ha azt mondod egy csajról, milyen szép kerek diftongusai vannak, akkor nem a mellét nézem. illetve a fenéket nem és a feneket is, ezek sokkal jobban érdekelnek, mint a diftombusok. fonetikánál csak a finnugrisztikát utáltam jobban.
szerintem kicsit túlliheged... élesben úgyis a passzív szókincsed után vadászol, miközben párhuzamosan próbálod megfejteni mit is mond a beszélgetőpartnered. a kiejtés lesz az utolsó a sorban.
de lehet, h el kéne másznod valami angoltanárira, vagy valami hasonló szobaprofesszorira, nagyon megy ez neked, meg látom érdekel is.
ott van pl. öcsém, kb. 30 könyvet fordított már magyarra angolról (pl. cornwell, scarrow, christopher priest, szóval szórakoztató irodalom, semmi extra) és vagy 10 éve nem is beszélt angolul, soha nem is akart, sokszor a kiejtést sem tudja megfejteni, nem is szeretett beszélni, ellenben azt legalább szereti amit csinál. kiváló volt az angol nyelvû levelezésemhez.

Szerkesztette: avmanster 2012. 11. 02. 10:44 -kor

Idézet

#74 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 10:39

@avmanster: fonetikánál csak a finnugrisztikát utáltam jobban.
francokat, a mondattant gyűlöltem legjobban. meg a chomsky féle generatív grammatikát. vagy legalábbis azt, amit annak adtak el nálunk.

Idézet

#75 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 02. 10:36

szóval ha azt mondod egy csajról, milyen szép kerek diftongusai vannak, akkor nem a mellét nézem.

Buzi-e vagy :Đ

de lehet, h el kéne másznod valami angoltanárira, vagy valami hasonló szobaprofesszorira, nagyon megy ez neked, meg látom érdekel is.

Passzolom, 5 év elég volt humán faszságokból, csak egy papírért nem akarom koptatni megint a padokat, meg tejelhetnék is rendesen egy második diplomáért. Angol tanári úgyse ér semmit, ott nem lehet angolul megtanulni rendesen. Azt vagy az ember maga szenvedi ki, vagy elmegy angol nyelvterületre, nem megy máshogy. Mondjuk kölköket élvezettel kínoznék angol órán, de csak azért nem éri meg.

ott van pl. öcsém, kb. 30 könyvet fordított már magyarra angolról (pl. cornwell, scarrow, christopher priest, szóval szórakoztató irodalom, semmi extra) és vagy 10 éve nem is beszélt angolul, soha nem is akart, sokszor a kiejtést sem tudja megfejteni, nem is szeretett beszélni, ellenben azt legalább szereti amit csinál. kiváló volt az angol nyelvű levelezésemhez.

Nyilván, ő ehhez edződött hozzá, erre helyezte a hangsúlyt. Ha viszont netán kimenne angol nyelvterületre, akkor a beszédet is gyakorolnia kéne.

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 02. 10:39

fonetikánál csak a finnugrisztikát utáltam jobban.
francokat, a mondattant gyűlöltem legjobban. meg a chomsky féle generatív grammatikát. vagy legalábbis azt, amit annak adtak el nálunk.

Ejjnye. Tőled elvártam, hogy [avmanikusz fonetikusz] legyél. Finnugorisztikát nem ismerem, nem is értem, miért magyar szakot csináltál először. A Chomsky-féle grammatikáról olvastam, az már elég meghaladott izmolás. Grammatikát sose bírtam, túl elméleti. A fonetika legalább gyakorlati, gyakorlati haszonnal.

#76 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 12:35

@avmanster: én akkor is a melleit nézem :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#77 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 13:47

@HajráLinux:
mivan kisfütyi, visszaevett a rossebb?

Idézet

#78 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 13:55

@Raynes:
akkor végre helyretették? kifogyott végre a bűvésztrükkökből? csomszki illuzionista celebnyelvész, aki évtizedek óta szeret a médiában sütkérézni. ami jó volt az egészben azt is kb. a szociolingvisztikából lopta, kreált hozzá valami félmatematikai fasságot, mer az olyan tudományoss, oszt ezen rágódnak évtizedek óta. ahelyett h kipenderítették volna a tudományos életből a fenébe. csak hát fene jó a sajtója is, meg persze aktívan politizál.
ja és zsidó is, ezt a fütyinek írom, h eljusson valami ebből az ő agya helyéig is.

Idézet

#79 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: HajráLinux - Dátum: 2012. 11. 02. 13:45

Mióta a metrót is tudja a fájörFAKSZ azóta :banghead: fél óra alatt indul el ... winfos 7-en... xp-n még csakcsak, elindul röpke 10 perc (!!) alatt is .. meg linuxon is elég neki a FÉL PERC ... :] :banghead:

Mi a faszt keresel már megint itt? :D leégeted itt a Linux-ot a neveddel :D
Win7-et használsz, mi van megtértél? 10 perc alatt indul, min netezel, 386-on? :nevet:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#80 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 02. 16:09

@HajráLinux: "fél óra alatt indul el ... winfos 7-en... xp-n még csakcsak, elindul röpke 10 perc (!!) alatt is .. meg linuxon is elég neki a FÉL PERC .."

Ennyit az akadásmentes 900Mhz-es szuper cerkádról...:)

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.