HWSW Informatikai Kerekasztal: Vízhűtés Alapanyagai # I. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vízhűtés Alapanyagai # I.

#161 Felhasználó inaktív   Brian63 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 15. 20:48

Az eihem persze inkább eheim.
Most akarok venni egy ilyen pumpát. (Valahol el kell kezdeni az építést) Tudja véletlenül valaki, hogy a 1046 és 1048 tipus között a vízszállításon kívül van-e hangosság beli különbség? Az akvarisztika nagykerben nem lehet kipróbálni mielőtt megveszi az ember.

#162 Felhasználó inaktív   yam-shee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 20:49

idézet:
Ezt írta Robicica:
Az eihem persze inkább eheim.
Most akarok venni egy ilyen pumpát. (Valahol el kell kezdeni az építést) Tudja véletlenül valaki, hogy a 1046 és 1048 tipus között a vízszállításon kívül van-e hangosság beli különbség? Az akvarisztika nagykerben nem lehet kipróbálni mielőtt megveszi az ember.
[/quote]

Nincs. :D

#163 Felhasználó inaktív   Brian63 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 20:50

Yam-Shee: OK Nyertél. A hatszöglet sajtolása az egyik megoldás. A másik a tömb-szikraforgácsolás, de az drága. Bocsi a kételkedésért. ;)

#164 Felhasználó inaktív   yam-shee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 20:52

Jaja, egyébként azé nem volt blokk az ocportalon mert a csonkok kialakításánál volt egy kis problem, ott is a 6szög volt a bibi....

#165 Felhasználó inaktív   Brian63 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 20:57

Itt az év vége, szeretném költeni a pénzem és nincs egy hely ahol készen szépet vehetnék. Szerintem ez elkeserítő. Sem időm sem energiám tervezéssel, legyártatással foglalkozni. Interneten vásárolni nem akarok. Magyar számla kell :)

#166 Felhasználó inaktív   Brian63 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 20:58

És a lényeg. Az asszony már kiutál a hálószobából a gépem hangja miatt.... :mad:

#167 Felhasználó inaktív   yam-shee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 21:04

Akkor válassz!! Mi a fontos: az asszony vagy a gép?? :D :D :D :D

[ 2002. december 15.: yam-shee szerkesztette a hozzászólást ]

#168 Felhasználó inaktív   Brian63 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 21:34

Az egyik fontosabb mint a másik :confused:

#169 Felhasználó inaktív   yam-shee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 15. 21:42

Első a család, utána a munka, és végül a szórakozás. Nálam a munka szórakozás is szerencsére, az ember a családért dolgozik, igy felállítva az összefüggéseket: család=munka=szórakozás. :D :D :D :D :D

#170 Felhasználó inaktív   corelx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 16. 19:29

Éppen proci hütöblokk vásárlás előtt állok, és nem tom hol vegyem. Ugyan a OCportal, és Overclock.hu-n szépek vannak, csak sajnos eggyik sem megvásárolható. Vmi hasonlot keresek, ha vki tud ilyet, vagy elad akkor szolhat nekem mailben! Amugy ha nincs ilyen plexi-s akkor jó a sima is.

#171 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 16. 21:05

Hali!

Nem tudna valaki dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni a THG 3. videóját??
Az a vízhűtéses,de ami a tmshw.hu-n van link az asszonggya,hogy nemokés a dolog...

Köszi.

#172 Felhasználó inaktív   CDman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 17. 09:54

idézet:
Ezt írta CoREL_iNC:
Éppen proci hütöblokk vásárlás előtt állok, és nem tom hol vegyem. Ugyan a OCportal, és Overclock.hu-n szépek vannak, csak sajnos eggyik sem megvásárolható. Vmi hasonlot keresek, ha vki tud ilyet, vagy elad akkor szolhat nekem mailben! Amugy ha nincs ilyen plexi-s akkor jó a sima is.[/quote]
Nem van egy ilyen Kép
Ha meg tudunk egyezni megválok tőle. ;) a gond az, hogy a rögzítőfuratok S478-hoz vannak kialakítva, de persze másképp is rögzíthető. A csonkok 12/10-es - lessz, ha belerakom.
"Gyakori hiba, hogy amikor valami nagyon tökéleteset akarnak tervezni az emberek, alábecsülik a nagyon tökéletlenek leleményességét."

Douglas Adams

#173 Felhasználó inaktív   Smiko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 18. 09:00

Hali

carr a thg 3-adik videóját az angol oldalon érdemes keresni, különben eléggé inspiráló film, én is onnat merítettem pár ötletet.
A pumpa témához hozzászólva pedig én teljes mértékben meg vagyok elégedve az Atman punpákkal, másoknak mi a tapasztalata? :confused:
"rokker, pancser, cukrászok: krumpli az élet"

#174 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 19. 20:20

idézet:
Ezt írta Smiko:
Hali

carr a thg 3-adik videóját az angol oldalon érdemes keresni, különben eléggé inspiráló film, én is onnat merítettem pár ötletet.
A pumpa témához hozzászólva pedig én teljes mértékben meg vagyok elégedve az Atman punpákkal, másoknak mi a tapasztalata? :confused:
[/quote]

Nekem volt Ordasi féle kis 250L/órás, zörgött is kicsit, meg egyébként sem tetszett. Most Eheim 1048-al nyomom, (persze a teljes rendszert is kicseréltem) el vagyok tőle ragadtatva bár az árától kevésbé :( . Csöndes, korrekt darab, és 600L/órás, franya. De gondolom a Sicce pumpák sem rosszak, sokan esküsznek rájuk...

#175 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 19. 20:32

idézet:
Ezt írta Etele:

Nekem volt Ordasi féle kis 250L/órás, zörgött is kicsit, meg egyébként sem tetszett. Most Eheim 1048-al nyomom, (persze a teljes rendszert is kicseréltem) el vagyok tőle ragadtatva bár az árától kevésbé :( . Csöndes, korrekt darab, és 600L/órás, franya. De gondolom a Sicce pumpák sem rosszak, sokan esküsznek rájuk...
[/quote]

Ordasi pumpa nekem is van, nem zörög, csak pici, de sajnos folyik a ragasztásánál. Próbáltam mindennel ragasztani, de glykol mindegyik ragasztót megette (anélkül meg éppen csak almafa nem nőtt a rendszerben :( ). Most úgy néz ki, mintha lehányták volna (már bocs, de tényleg ilyen). Mindenesetre 1048-as ott figyel már a lézernyomi tetején, remélem minél hamarább bekerül a rendszerbe.
Ára nekem is soknak tűnt, de ezzel a pumpával annyit kínlódtam, hogy végül nem sajnáltam már a pénzt érte, meg egy hűtőrendszer egyetlen sérülékeny eleme, csak ebben van mozgó alkatrész, így nem kár érte.
Nova-m sose volt, de többen írták már, hogy kb. egy év után megjött a hangja, ill. száraz üzemmódban folyik az illesztésnél. Én emiatt döntöttem, hogy 4 nova áráért veszek egy szivattyút, de nem is tud folyni (kialakítás végett) és remélem a hangja sem jön meg neki majd.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#176 Felhasználó inaktív   corelx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 19. 22:50

Miota érdeklödtem hütöblokkok felől, procira, sokan ajánlottak sokfélét, de sajnos mindegyiknél azt vettem észre hogy csavar+anya lerögzitése. Viszont az én alaplapomon nincsenek lyukak :(
És valami más megoldással kellene nekem blokk lerögzitővel, vagy csak maga a lerögzitő. Olyan kellene sztem mint ami alapból a ventiken van, szal olyan bepattintos vagy milyen. Azért ha van valami jó ötlete valakinek az megdobhatna egy email-el. Köszi.

#177 Felhasználó inaktív   Jammer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 27. 18:29

Nekem is szólhattok ha tudtok valahol blokkot! Csavar nélkül!

#178 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 28. 16:24

Srácok, sürgős segítség kellene, meghálálom, esküszöm!!!
A kérdés: hol lehet szilikon csövet venni a Bondex Ktf-n kívül Budapesten? Mert ők csesztek kinyitni, és én meg a hülye fejemmel szétvágtam a régi PVC csövemet, és itt állok hűtés nélkül! Tehát ha tudtok címet/telefonszámot/stb., segítsetek légyszi! Hétfőn meg is venném. Millió THX.

#179 Felhasználó inaktív   hoy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 28. 17:54

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Srácok, sürgős segítség kellene, meghálálom, esküszöm!!!
A kérdés: hol lehet szilikon csövet venni a Bondex Ktf-n kívül Budapesten? Mert ők csesztek kinyitni, és én meg a hülye fejemmel szétvágtam a régi PVC csövemet, és itt állok hűtés nélkül! Tehát ha tudtok címet/telefonszámot/stb., segítsetek légyszi! Hétfőn meg is venném. Millió THX.
[/quote]

Szia!
Mennyi kéne?
hivj
06-20-373-81-39
hali!

#180 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 28. 22:23

OBI :confused: