Na, itt vagyok.
Elnézést, de otthon gyk el vagyok tiltva a nettől, így igen - igen rövid időkre csatlakozok fel, ismerősöknél, asszonynál nézek fel még picit(most is).
Pumpa van, köszönöm, elnézést, de ez a nagyon kevés és darabos netezés miatt nem nagyon tudok visszaolvasni...
//Azt is írtam, hogy nem bízok csak 1 helyben, most is a 2 helyből (soroksári tesco és aquapet) csak az egyikbe volt...
Szóval lehet kapni ilyen szűkítőket? Én voltam ilyen épíőanyag-szerelvény-vizes boltban, de ott azt mondták ekkorát nem tudnak szűkíteni.
Ha más nincs, megyek oda, de most voltam pesten(ma), és nyáron nem tudom fel tudok-e még menni...

Megnézem-telefonon megkérdem őket, elmesélem mire kell, és +prószálom úgy-bár jó lenne ha itt is kapnék ilyet...
Olyan műanyag is fasza lenne, mint ami mono oldalán van a skoda fűtőtest csonkjain...
holnap mérem meg az L20as csonkjait, akkor alakítsam át kissebre(LEHET KAPNI HOZZÁ KISEBB CSONKOKAT?),vagy hagyjam így, és a többi csonkot is ehhez méretezzem?
Körmös leszorítóhoz hol lehet hozzájutni(a vizhutes.comkivételével, mert nem jó 5000ért akarok ilyet venni...)???
Szerkesztette: MC Pite 2004. 07. 30. 21:56 -kor