HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#1061 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 14. 17:23

meg az elso oldal kepein sem jutottam at, de szvsz marhasag a radiator resze. legalabbis eddigi tapasztalataim alapjan.

#1062 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 17:27

amugy eleg tetszetos darab, de ennyiert kapsz jobbat is :) mar valasztek is van.

#1063 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 20:24

Idézet: BBalázs - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 17:05

:down:  a felét se  :down:

#1064 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 22:47

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 21:24

:down:  a felét se  :down:

inkább egy fillért sem mert semmit nem tud abból amit a vízhűtésnek tudnia kellene a léggel szembe...Sem nem csendes,sem nem hatékonyabb mint a léghűtés...Viszont sokkal drágább és még macerásabb is...  :down:

#1065 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 23:18

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 23:47

inkább egy fillért sem mert semmit nem tud abból amit a vízhűtésnek tudnia kellene a léggel szembe...Sem nem csendes,sem nem hatékonyabb mint a léghűtés...Viszont sokkal drágább és még macerásabb is...  :down:

De jól néz ki!  :D  Röhögni fogtok de manapság sokan ez alapján döntenek....... jah és ugye a név, e kettő már elég arra hogy megvegye a nép  :p

#1066 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 00:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 0:18

De jól néz ki!  :D  Röhögni fogtok de manapság sokan ez alapján döntenek....... jah és ugye a név, e kettő már elég arra hogy megvegye a nép  :p

Nem röhögök ezen mert fontos a kinézet :) De azért a tudás még fontosabb ha már egy kisebb vagyont kiad érte az ember... :)

#1067 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 06:50

Idézet: arn - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 18:27

amugy eleg tetszetos darab, de ennyiert kapsz jobbat is :) mar valasztek is van.

Hát igen, elég húzós az ára.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#1068 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 09:16

Találtam egy számomra édekes hírt:

Néma tápegység by Thermaltake

Kép

Idézet

Az alumíniummal borított W0029 alkatrészeinek hűtéséről egy rézből készült, hőcsöves (heatpipe) hűtőrendszer gondoskodik. A 350 watt teljesítményű, fekete színű tápból 1 darab 20 tűs ATX és 1 darab +12 voltos tápcsatlakozó, valamint 9 darab molex-, 2 darab floppy- és 2 Serial ATA-kábel kandikál ki. A gyártó szerint a sűrűn lyuggatott borítólapon keresztül akadály nélkül távozhat a meleg levegő a készülék belsejéből.

Prohardver

Szerkesztette: Lufinyul 2004. 06. 15. 09:17 -kor

#1069 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 10:28

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 10:16

Találtam egy számomra édekes hírt:

Néma tápegység by Thermaltake

Kép

Prohardver

akkor a gyarto azt nem tudja, hogy a szamitogepeknek szokott teteje is lenni :D

Szerkesztette: arn 2004. 06. 15. 10:29 -kor

#1070 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 10:33

a tapnal fontos, hogy kifele szivja a levegot, kulonben telefuti a hazat... nah ez erre hatvanyozottan igaz. a meleg levego frankon megreked a haz tetejeben, akkor meg rakhatsz ra akarmekkora bordakat, mert az (allo - pango) meleg levegovel nem lehet bordat huteni. ha meg ventit raksz melleje, akkor minek passziv?

a konstruktor szvsz nem gondolta at ezt elegge.

#1071 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:24

Idézet: arn - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 11:33

a tapnal fontos, hogy kifele szivja a levegot, kulonben telefuti a hazat... nah ez erre hatvanyozottan igaz. a meleg levego frankon megreked a haz tetejeben, akkor meg rakhatsz ra akarmekkora bordakat, mert az (allo - pango) meleg levegovel nem lehet bordat huteni. ha meg ventit raksz melleje, akkor minek passziv?

a konstruktor szvsz nem gondolta at ezt elegge.

Pontosan! Arról már nem is beszélve ,hogy jóval erősebb passzív tápok is vannak ennél a piacon...350watt az kissé kevés lesz egy dual core Prescott és egy 6800ultra mellé :D

#1072 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:26

Jóvan szóljátok le!  :D De különben igazatok van!  :up:

#1073 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:29

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 12:24

Pontosan! Arról már nem is beszélve ,hogy jóval erősebb passzív tápok is vannak ennél a piacon...350watt az kissé kevés lesz egy dual core Prescott és egy 6800ultra mellé :D

Láttad hogy kijött az Innovatek vízhűtéses tápja is? Eléggé gyengus 300w és van benne venti .....

#1074 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:35

Zollka szted hülyeség az hogy ha úgy akarom megcsinálni a rendszert hogy:
Lesz most 3 radim 2 maxi a gép két oldalán és régről van egy innovaradi dual.
Úgy lesz a kábelezés hogy pumpából procira megy, prociból egyik maxiba, onnan a videókártyába onnan másik maxira, onnan az alaplapi chipsetre és a winyókra onnan pedig a dual radiba majd a feltöltőtartályba..

Nos? Mit szólsz?  ;)

#1075 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:19

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 12:35

Zollka szted hülyeség az hogy ha úgy akarom megcsinálni a rendszert hogy:
Lesz most 3 radim 2 maxi a gép két oldalán és régről van egy innovaradi dual.
Úgy lesz a kábelezés hogy pumpából procira megy, prociból egyik maxiba, onnan a videókártyába onnan másik maxira, onnan az alaplapi chipsetre és a winyókra onnan pedig a dual radiba majd a feltöltőtartályba..

Nos? Mit szólsz?  ;)

Őszintén szolva én a dualradit száműzném a rendszerből, két dolog miatt! Egyik az ,hogy a házon belül van és nincs rajta venti így inkább melegíteni fogja a felszálló meleg levegő által a vizet míg leadni nem fog hőt,másrészt nagyon gyenge a dualradi passzív teljesítménye...Gondolom ventit nem akarsz rá rakni így inkább vedd ki! A másik pedig ,hogy volt már nekem dualradim kettő is és iszonyatosan visszafogja a vízáramlást...A Maxi-ból 2 darab az könnyedén elbír akár 300 watt teljesítménnyel is...Ennyit sosem fog a géped nyomni GPU/CPU szinten...Más lényeges nagy hőtermelésű egységed meg nincs szóval bőven elég a 2 maxi...Nálam GPU/CPU/NB/HDD és a két maxi amikor minden fullon van akkor is csak langyos...Melegnek nem igazán mondanám...Sajna vízhőmérsékletet nem tudok mondani,majd ha lesz időm összevásárolok még pár dolgot és a vízhőmérő is köztük van...Ha mindenképpen akarsz még radiátort akkor vegyél egy sima KOM-ot...Az még elfér bőven a házadon és plusz 80 watt terheltőséget jelent...A sorrendben ne foglalkozz azzal ,hogy újra visszavezeted a radiátorba a CPU-ból a csövet...Nyugodtan mehet GPU után a CPU blokkba...1 fokot fog ez rendszerszinten számítani vagy még annyit sem mert ha kiveszed a dualradit akkor nagyon meg fog nőni a vízátáramlás és akkor ugye még jobb a helyzet...Inkább arra figyelj ,hogy légtelenítés szempontjából előnyös legyen minden! Felesleges több kilóméter csövet felhasználni egy plusz kivezetéshez! A dualradit meg add el és vegyél helyette egy sima KOM-ot ha nagyon akarsz még valami radiátort de hidd el ,hogy bőven elég a 2 maxi is...Egyébként míg neked nem volt 2 maxid én oyan embert sem láttam magamon kívűl akinek 2 maxija lett volna , nem láttam olyat se,hogy egy ultra nem lett volna elég, aztán pedig 2 maxi sokkal erősebb mint egy ultra!Nálam is a sima KOM itt van a polcon mert egyszerűen ha lenne hely sem szerelném be most mert szükségtelen és nem vagyok benne biztos ,hogy a dual core eljövetelével és a 6800 Ultrák szabaványosításával is szükségem lenne rá...Elég jó hatásfokúak a felépítésük miatt ezek a KOM-ok így nem nagyon kell melléjük semmi...

Más:Az innovatek tápjáról nem tudok nyilatkozni mert azt írja ,hogy 300 wattot tartósan tud leadni és sokkal erősebb a nagyobb teljesítményt ígérő tápoknál...A ventillátort nem láttam mert olyan kép nem volt ami hátulról mutatja...

#1076 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:39

Most néztem a www.vizhutes.com-ot és egy belépőszíntű innovatek szett árát még megérné nekem a barkácsolás öröme+ egy kis teljesítmény szerintetek elég egy olyan szett vagy ha már költök akkor egy jobbat vegyek? (Az 40000k még szimpatikus de többre már nagyon szívnám a fogam)

#1077 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:42

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:39

Most néztem a www.vizhutes.com-ot és egy belépőszíntű innovatek szett árát még megérné nekem a barkácsolás öröme+ egy kis teljesítmény szerintetek elég egy olyan szett vagy ha már költök akkor egy jobbat vegyek? (Az 40000k még szimpatikus de többre már nagyon szívnám a fogam)

Igénytől függ ,hogy mit akarsz elérni vele...

#1078 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:44

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 11:42

Igénytől függ ,hogy mit akarsz elérni vele...

Mondom a barkácsolás meg egy kis plussz + még halkabb is lenne a motyó!
Mondjuk ha még megveszem hozzá a vga-ra való blokkot meg esetleg a chipset blokkot is akkor már megint 60-70k-nál vagyok! Viszont akkor minden főcucc vizes lesz! Szóval akkor jó az a legkisebb szett?

#1079 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:55

hátőő ha az innovaSET LC-re gondolsz, akkor szerintem felejtsd el! Inkább csak csalódást fog okozni szvsz. Halkabb nem lesz, elvégre az a kis radiátor semmivel sem jobb egy sima légűtő-bordánál, többletteljesítményt ne várj ettől a szettől, tehát marad a barkácsolás öröme. Az megér neked 43 ezer forintot?
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#1080 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:02

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:44

Mondom a barkácsolás meg egy kis plussz + még halkabb is lenne a motyó!
Mondjuk ha még megveszem hozzá a vga-ra való blokkot meg esetleg a chipset blokkot is akkor már megint 60-70k-nál vagyok! Viszont akkor minden főcucc vizes lesz! Szóval akkor jó az a legkisebb szett?

Ha külföldről rendelsz akkor nagyon jót lehet összehozni 50-60 között csak abban lesz ventillátor, bár ez nem volt kitűzésed ,hogy nem lehet...

Szóval egy dual radiátor 50 euro, VGA+CPU+NB blokk együtt 85 euro, pumpa 45 euro ,kiegyenlítő 25 euro...Erre még jön póstaköltség de összesen mgáll 55-60-ban...És ez full gyári, nagyon jó teljesítményű...

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.