HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#1301 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 11. 19:29

Idézet: Csybe - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 19:41

Jaja, én is a csonkokra gondolok ;)

Nem csak a csatlakozók miatt...Ezeknek olyan szempontból is védő szerepük van,hogy ionok mindig vannak a folyadékban és CO2 is oldódhat...Arról nem is beszélve ,hogy baktériumokat is és algákat is kiírtja...Persze baktériumok is lehetnek egy idővel benne szép számban és ezek is okozhatnak savasodást...

#1302 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 19:42

Feltettem a képeket ahogy ígértem, nézzétek meg király lett!  ;)

http://kep.tar.hu/lufinyul/index.phtml?aid...779&pid=5546355

#1303 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 19:45

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:42

Óóóóó, hogy én most hogy utááááálllak! :) :)

Mellesleg:  :respect:

Az én lelki szemeim előtt is hasonló fog lebegni a lottó ötösig ... de mért nem lett a radi fekete vagy ezüst?
"Live Fast! Die Young!"

#1304 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 20:15

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 20:45

Óóóóó, hogy én most hogy utááááálllak! :) :)

Mellesleg:  :respect:

Az én lelki szemeim előtt is hasonló fog lebegni a lottó ötösig ... de mért nem lett a radi fekete vagy ezüst?

:)

A kék a kedvenc színem és az előlapi panel is kék meg a winyó led is stb.  :)

#1305 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 20:16

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 20:42

Nagyon szép :) Grat! :)

Más:Mitől ilyen kék a víz? A törésgátló "rugó" az az ami az Innovatek gyártmánya?

Jövő hét után lesznek nekem is szebb képeim egy digitális fényképezőve és végre nem egy mobillal fényképezve :)

#1306 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 20:32

Lufinyul : Zalman cpu blokk???  :eek:  :eek:  :eek:

Szerkesztette: UnConnecteD 2004. 07. 11. 20:45 -kor

#1307 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 20:34

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 21:16

Nagyon szép :) Grat! :)

Más:Mitől ilyen kék a víz? A törésgátló "rugó" az az ami az Innovatek gyártmánya?

Jövő hét után lesznek nekem is szebb képeim egy digitális fényképezőve és végre nem egy mobillal fényképezve :)

Köszönöm! Nagy meló volt.  ;)
Nem a víz kék hanem az innova tömlő! Igen a törésgátló rugó is Innovatek.

#1308 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 21:10

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 21:32

Lufinyul : Zalman cpu blokk???  :eek:  :eek:  :eek:

Jah és képzeld jobb mint az XX-flow!  ;) Eddig az volt, de ez sokkal jobban tetszik, és mellesleg sokkal olcsóbb is! És 1-1.5 fokkal jobb is!

Szerkesztette: Lufinyul 2004. 07. 11. 21:12 -kor

#1309 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 21:19

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 22:10

Jah és képzeld jobb mint az XX-flow!  ;) Eddig az volt, de ez sokkal jobban tetszik, és mellesleg sokkal olcsóbb is! És 1-1.5 fokkal jobb is!

enermax rack-eknek milyen a hangjuk ? Azt hallottam, hogy nem a leghalkabb joszag, mint altalaban az OSSZES enermax venti  :down:

#1310 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 21:21

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 22:19

enermax rack-eknek milyen a hangjuk ? Azt hallottam, hogy nem a leghalkabb joszag, mint altalaban az OSSZES enermax venti  :down:

Áhh hangosak  :(  Még teljesen letekerve is.....

#1311 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 22:18

Idézet: Mono - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 1:08

Nekem több, mint egy éve ugyanannyi van benne.

Milyen szivattyút használsz :confused:

Hi!Seltz L20-at használok.
Az a párolgós dolog működhet?
Ennyire azért nem ereszthet, vagy mégis? :eek:
Majd ha nekem is lesz pici szabiidőm szétkapom, és +nézegetem!

bye

#1312 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 22:30

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 22:21

Meg a tápjaik is... :( Teljesítményben ok ,de hangban most ,hogy csak ennek a búgását hallom a gépben így már mérges vagyok rá! :( Ebből tuti tápcsere lesz mert megbontani nem akarom úgy döntöttem...40 ezres tápot nem kockáztatok....Vagy vízhűtéses vagy passzív táp lesz a dologból...

Lufinyul: Mért nem Nexxxos XP-t vettél ha már egyszer cseréltél??? Ezért hintem én itt nap mit nap az igét ,hogy a Nexxxos a legjobb most??? :D

#1313 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 22:35

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 22:21

Bazzzz ,olyan idegbeteg vagyok én is az ilyen dolgoktól ,hogy  CPU ,GPU, NB venti kilőve mert vízzel hűtve, vinyó a silenstar dual-ban így azt sem hallom ,erre a táp vagy rack vagy egyéb szarságok produkálnak olyan zajt ,hogy a f*szom kettéáll!!! Ezt már szebben nem tudom kifejezni, irgalmatlanúl felidegesít ez nap mint nap!  :box2:  :]  :mad2:

#1314 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 23:08

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 23:30

Lufinyul: Mért nem Nexxxos XP-t vettél ha már egyszer cseréltél??? Ezért hintem én itt nap mit nap az igét ,hogy a Nexxxos a legjobb most??? :D

Hehe  :D  Igen tom hogy az jobb, de az a pár fok nekem nem ér meg annyi macerát hogy külföldről rendeljem, ez a Zalman itt a számba  :D Viszont a passzív táp nagyon kéne.... nagyon gondolokozom közeleg a 18-adika  :D

#1315 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 23:12

Jah Zollka, képzeld nagyon meglepett a Innovatekes winyóhűtő, jobb mint amit vártam!
Gumibakokkal van a házhoz csavarozva, szal hangja nuku a winyónak még ha seekel sem hallani! Pedig 2 is van belőle  :) . A másik pedig hogy marhajól lehűti a winyókat közvetlenül egymás alá tettem őket és 32-33 fokosak! Szal egy jó pont Innovatekéknek ezért!  :up:

Erről beszélek különben :

Kép

#1316 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 23:58

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 0:12

Jah Zollka, képzeld nagyon meglepett a Innovatekes winyóhűtő, jobb mint amit vártam!
Gumibakokkal van a házhoz csavarozva, szal hangja nuku a winyónak még ha seekel sem hallani! Pedig 2 is van belőle  :) . A másik pedig hogy marhajól lehűti a winyókat közvetlenül egymás alá tettem őket és 32-33 fokosak! Szal egy jó pont Innovatekéknek ezért!  :up:

Erről beszélek különben :

Kép

http://www.watercool...ges/wakue33.jpg

Ez az én bogaram :D Ha már így beszélgetünk a vinyóhűtőkről akkor elmondom neki is a legfontosabb tulajdonságát...Ha avatatlan kéz akarja megemelni a házam és kétoldalt középen fogja meg akkor előre lebukik a ház a kezéből mert ez vízzel teli állapoban benne vinyóval kb. 4 kiló :D

Az Innovatek vinyóhűtője volt egyébként a legjobb a tesztben amiben egy csomó vinyóhűtőt teszteltek! :up: Jó választás!
Az én Silentstar dualom 2 fokkal le volt mögötte maradva, mivel ez nagyon magába zárja a vinyót és a zártság miatt jobban bemelegszik...Én azért vettem ezt mert karácsonyra meglepem magam 2 db Raptorral :) Azok pedig nem a leghalkabbak és kell hozzá ez az erős elnémítás! :D

#1317 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 05:03

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:52

www.watercoolplanet.de  , itt vannak VGA blokk tesztek is csak nézz körül! Ott is az első helyen van! Volt még valahol teszt de nem emléxem...A felépítése alapján is egyébként olyan mint a Nexxxos CPU blokkok amik meg nagyon ott vannak! Mivel a többi GPU blokk közel sem ilyen jó felépítésű én biztos nem vennék mást ha most kellene vennem!

nem talaltam  :(  cpu blokk, chipset, radiatornak volt lista, de GPU hutokrol nem talalok semmit csak a gyari linkeket. Ha van idod, utananezel nekem?

#1318 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 08:57

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 6:03

nem talaltam  :(  cpu blokk, chipset, radiatornak volt lista, de GPU hutokrol nem talalok semmit csak a gyari linkeket. Ha van idod, utananezel nekem?

A chipset hűtőknél tesztelik a GPU blokkokat is! Ott is első a Nexxxos GPX! És majdnem annyi tud deltaT-ben mint egy high-end CPU blokk!!! Nyugodtan vedd meg ezt bármi további vacilálás nélkül! Nekem a HP Pro-m az előző rendszeremhez képest ahol 3-4 fokkal alacsonyabb volt mindig a vízhő,érséklet mivel 2 db dual radiátor volt ,mégis magasabb CPU hőmérsékletet produkált mint a mostani! Ez csakis a Nexxxos HP Pro-nak köszönhető mert kb. 5-6 fokot ver a régi Innovatek hűtőmre! Képzeld el ha upgradelem a HP Pro-t a kiegészítővel XP-re az még egy fokot hoz legalább!!! NAgyon dúrván verik a mezőnyt az AP blokkok!!! Én is azt tapasztalom amit a Watercoolplaneten leírtak! GPU és Chipset terén még nagyobb az előnyük mint CPU blokkok terén mert ott még senki nem is csinál hasonló felépítésű blokkokat mint ők! Szóval best buy az AP Nexxxos GPX... :)

#1319 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 11:05

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 0:58

http://www.watercool...ges/wakue33.jpg

Ez az én bogaram :D Ha már így beszélgetünk a vinyóhűtőkről akkor elmondom neki is a legfontosabb tulajdonságát...Ha avatatlan kéz akarja megemelni a házam és kétoldalt középen fogja meg akkor előre lebukik a ház a kezéből mert ez vízzel teli állapoban benne vinyóval kb. 4 kiló :D

Az Innovatek vinyóhűtője volt egyébként a legjobb a tesztben amiben egy csomó vinyóhűtőt teszteltek! :up: Jó választás!
Az én Silentstar dualom 2 fokkal le volt mögötte maradva, mivel ez nagyon magába zárja a vinyót és a zártság miatt jobban bemelegszik...Én azért vettem ezt mert karácsonyra meglepem magam 2 db Raptorral :) Azok pedig nem a leghalkabbak és kell hozzá ez az erős elnémítás! :D

Hmm pofás darab a tiéd is  ;) Milyen Raptorokat vettél a 74 gigásakat vagy a 36? Azoknak tényleg kell a némítás  :D

#1320 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 12:32

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 9:57

A chipset hűtőknél tesztelik a GPU blokkokat is! Ott is első a Nexxxos GPX! És majdnem annyi tud deltaT-ben mint egy high-end CPU blokk!!! Nyugodtan vedd meg ezt bármi további vacilálás nélkül! Nekem a HP Pro-m az előző rendszeremhez képest ahol 3-4 fokkal alacsonyabb volt mindig a vízhő,érséklet mivel 2 db dual radiátor volt ,mégis magasabb CPU hőmérsékletet produkált mint a mostani! Ez csakis a Nexxxos HP Pro-nak köszönhető mert kb. 5-6 fokot ver a régi Innovatek hűtőmre! Képzeld el ha upgradelem a HP Pro-t a kiegészítővel XP-re az még egy fokot hoz legalább!!! NAgyon dúrván verik a mezőnyt az AP blokkok!!! Én is azt tapasztalom amit a Watercoolplaneten leírtak! GPU és Chipset terén még nagyobb az előnyük mint CPU blokkok terén mert ott még senki nem is csinál hasonló felépítésű blokkokat mint ők! Szóval best buy az AP Nexxxos GPX... :)

ok, megvennem, de nem tudok semmit cimet, ahol kaphato lenne. watercool.at-nal csak regebbi tipusok vannak. Tudsz egy jo boltot viennaban?  :)

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.