idézet:
Ezt írta Mono:
Megkérdezhetem, hogy a képen látható blokk alja milyen anyagból van (amibe az ezüst van "belecsinálva") :confused:[/quote]
Réz lapokból van forrasztva.
Vízhűtés és rejtelmei # V.
Elküldve: 2004. 02. 18. 23:40
Elküldve: 2004. 02. 19. 12:14
idézet:
Ezt írta Vizi naplopó:
A családi ezüst étkészletet olvasztottad be?[/quote]
Ja, kemény mennyiség az a 0,1 cm3 ezüst.![]()
![]()
![]()
Bicska
Elküldve: 2004. 02. 19. 13:14
idézet:
Ezt írta bicska:
Hello
Egyesek számára tanulságos lehet a cikk: -vagyis- nem kell eldobni a hátast a mikrostruktúrás blokkoktól!!
Bicska[/quote]
ilyen kulonbsegeket akkor produkaltam, amikor a napokban leszedtem a leghutom bordajat, es leporoltam
marhasag. masra kellene mar koncentralni.
Elküldve: 2004. 02. 19. 13:18

viz be, viz ki... kis tarcsamaras. tervezett vizut nuku, egy bordazott felszin nyakonontve vizzel. aki erre azt mondja, hogy az innovateknel nem hasra megy a dolog...
Elküldve: 2004. 02. 19. 13:42
idézet:
Ezt írta BiroDani:
Réz lapokból van forrasztva.[/quote]
mekkora homersekleti differenciat mertel?
ps: milyen ezust? ha nem 100%os (ami eleg ritka dolog), a szennyezett ezust hovezeto kepessege a tiszta vorosrez alatt van. ill ha ennyire benne vagyunk, ha jol tudom az iparban a vorosrezen belul is megkulonboztetnek jopar felet. van spec a hovezetesi tenyezot "szem elott tarto verzio" is.
Elküldve: 2004. 02. 19. 15:00
Plexiből csinálnám… de nincs jó ragasztó sehol,cloroform meg beszerezhetetlen.
minden megoldás érdekelne.. de nincs rá 6-7K-m

Aki tud ebben segíteni PLS dobjon mailt!
Köszi..
Még mielőtt valaki szóvá tenné a keresővel nem találtam számomra hasznos infót..

Elküldve: 2004. 02. 19. 15:02

Ha lessz eredmény beszámolok.

Elküldve: 2004. 02. 19. 15:55
idézet:
Ezt írta bicska:
HookR: mit tippelsz a felület nagyságára?-kb olyan lehet mint a Zalman?[/quote]
Melyikre vagy kivancsi?
idézet:
Ezt írta arn:
viz be, viz ki... kis tarcsamaras. tervezett vizut nuku, egy bordazott felszin nyakonontve vizzel. aki erre azt mondja, hogy az innovateknel nem hasra megy a dolog...[/quote]
Vizsgald meg tuzetesebben...
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2004. 02. 19. 16:00
idézet:
Ezt írta arn:
otletes... (hasznal is? - mert szvsz nem sok ertelme van az ilyen trukkos kialakitasoknak).[/quote]
Ez mar muveszet, avagy hogyan torjunk be ugy a piacra, hogy ne tunjon koppintasnak.
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
Elküldve: 2004. 02. 19. 17:07
idézet:
Ezt írta HookR:
Hutoblokk megmerettetes az alabbi szereplokkel:
[/quote]
- Aqua-Computer Cuplex Evo
- Atotech MC-1
- Noiseless-PC Colt
- Cool-Cases Magic
- Cosh NoiseDive
- Innovatek FlatFlow
- Go-Cooling IceRex
- H2O-Computer
- Heattrap
- Innovatek InnovaCOOL
- Innovatek Plex-O-Matic
- Innovatek X-Flow
- Innovatek XX-Flow
- XIce xpk Athlon
- Zalman ZM-WB2
Masodik resz:
- Alphacool NexXxos SP
- Alphacool NexXxos HP
Harmadik resz:
- Cool Cases CF1
- Cape KC42-X2
Osszefoglalo tablazat.
Reszletesebb tablazat TXT-ben.
[ 2004. február 19.: HookR szerkesztette a hozzászólást ]
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
Elküldve: 2004. 02. 19. 19:24
HookR:
A felülettel kapcsoltaso kérdésemben( hogy szted milyen nagy lehet a belső felület)erre a blokkra vonatkozott:

Bicska
Elküldve: 2004. 02. 19. 20:32
idézet:
Ezt írta bicska:
Hello
HookR:
Te mit látsz ebben a blkkban?:Ha a csonkok alatt lenne egy O gyűrű akkor még érteném..de sztem a blokk felszíne és a csonk alja között van hézag..
Bicska[/quote]
Tudom, hogy nem nekem szol de lehet, hogy arra a kis "pocokre" gondol, a 2 csonk kozott igy a viz iranyitottan aramlik, ha az a pocok ott van az egyik "borda" felett, mert akkor ott nem tud atmenni a viz, a kiomlo csonkhoz es utanna mar a bordak tartjak a vizet fix mederben! Remelem ertheto
Elküldve: 2004. 02. 19. 21:50
idézet:
Ezt írta bicska:
A felülettel kapcsoltaso kérdésem( hogy szted milyen nagy lehet a belső felület)erre a blokkra vonatkozott:[/quote]
Ilyen ker(d)est az ellensegemnek se...
A kepekbol es a 40x40x32mm-es befoglalo meretbol itelve:
- A rezhenger legnagyobb atmeroje 36mm (legalul a gumitomitesnel)
- A plexipalast belso atmeroje 33mm
- Az oldalso, spiralis jaratoknal a belso atmero 28.2mm
- A 6db furat a tomb belsejeben 3mm atmeroju
- A spiralok metszete 3x2.4mm-es
- A spiralok 180°-ot kanyarodnak a blokk korul
- A reztomb magassaga 22mm
- A reztomb tetejen a (gyujto)jaratmelyseg 3mm
- Felul, kozepen a majdnem kor alaku valaszfal atmeroje 9mm
- Felul, szelen a bastyara emlekezteto oldalfal darabkak vastagsaga 3mm
- Felul, az elobbi ketto kozott a jarat szelessege az atmero menten 9mm
(A kulonbozo kepeken mas-mas modon torzit az optika, igy picit atertekeltem a korabbi becslesem. A vastaggal jelolt szamokban biztos vagyok)
Motivacio hijan a szamolgatast meghagyom neked
idézet:
Te mit látsz ebben a blkkban?:[/quote]
Tagabb ertelemben: kreativitast, ujdonsagot... (eredetileg errol szol a topic) ...ez nem feltetlenul egyenlo a celszeruseggel.
Szukebb ertelemben: latvanyra es egyedisegre torekvo pagoda varianst.
idézet:
Ha a csonkok alatt lenne egy O gyűrű akkor még érteném..de sztem a blokk felszíne és a csonk alja között van hézag..[/quote]
Bizony van, es gyujtojaratkent funkcional. De csak a csonk szeleig, ott lathato egy a reztomb bordaira meroleges valaszfal, ezert a folyadek kenytelen alabukni. A muanyag maradek teruletet - belul! - parhuzamos 'kigyozo' csatornak fedik, azaz a reztombbol csak ezeken keresztul kepes ataramlani a folyadek a szomszedos jaratokba. A vegeredmeny - a folyadek aramlasat tekintve - hasonlo ahhoz, mintha sok kulonbozo meretu, szogletes 'U' alakot rajzolnal egymasba agyazva.
[ 2004. február 20.: HookR szerkesztette a hozzászólást ]
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
Elküldve: 2004. 02. 19. 22:26
idézet:
Ezt írta BiroDani:
Réz lapokból van forrasztva.[/quote]
Köszi.
Nem igazán erre gondoltam, pontosítom a kérdésem: Milyen réz lapokból van forrasztva :confused:
Elküldve: 2004. 02. 19. 23:21
idézet:
Ezt írta Mono:
Köszi.
Nem igazán erre gondoltam, pontosítom a kérdésem: Milyen réz lapokból van forrasztva :confused:[/quote]
Ha arra gondolsz, hogy vörös vagy sárgaréz, akkor én a sárgára tippelek. Ha pedig arra, hogy hol lehet ilyet, lap formátumban beszerzni, akkor passzolok, de ha nagyon kell az információ majd megkérdem a nagybátyám. (ugyanis ő csinálta egy kollégájával 20óra alatt. még jó, hogy csak egy üveg konyakomba került...)
Elküldve: 2004. 02. 20. 08:44
idézet:
Ezt írta BiroDani:
Ha arra gondolsz, hogy vörös vagy sárgaréz, akkor én a sárgára tippelek. ...[/quote]
A kép alapján én is arra tippeltem, azért kérdeztem rá.
[url="http://"http://www.muszeroldal.hu/assistance/hovezetesitenyezo.html"]Ezen a linken[/url] találsz egy táblázatot, a fémek hőveztési tényezőjéről, érdemes összevetni a blokkod anyagát a vörösrézzel, vagy akár az aluminiummal. Tisztában voltál ezzel, amikor megválasztottad az anyagot :confused:
Elküldve: 2004. 02. 20. 12:24
idézet:
Ezt írta HookR:
Ez mar muveszet, avagy hogyan torjunk be ugy a piacra, hogy ne tunjon koppintasnak.[/quote]
es kitalalni melleje blahblah szovegeket, hogy miert is jo ez...![]()
izlesek es pofonok. nem veletlenul vannak ferrarik, aston martinok. a gond csak az, hogy az osszes ilyen ceget felvasarolta egy tucattermeket gyarto. az igazi kozeput valahol az lenne, amit pl a merci celoz meg. minoseg, de esszeruen. valahogy nekem is ez a velemenyem. keresz eletu dolog ez... az a szerencse, hogy nem tucattermek (a jozsi nenit es pista bacsit nem erdekli, hogy mi huti a masinat - azt se tudja, hogy a gepben mi van), es a kinaiak nem kaptak meg ra annyira.
Elküldve: 2004. 02. 20. 12:46
idézet:
Ezt írta HookR:
Vizsgald meg tuzetesebben...[/quote]
igazad van!
megneztem pontosabban. csak azt nem ertem, hogy miert hullamosak az atjarok? aramlasilag nem semmi kavarc lehet benne. meg jo, hogy a viz tudja, hogy merre kell mennie![]()
Elküldve: 2004. 02. 20. 12:58
Mennyi a normál különbség a viz és a proci hője között?
Nekem ez általában 20 fok szokott lenni, ugy hogy a proci 53, a tartályban lévő viz pedig 33 fokos.
Az érdekes az hogy most egy 2400+(T-bred mag, huzás nélkül) van a gépben és régebben egy 1900+(palomino mag) volt és az értékek ugyanazok...
A blokk felhelyezési hibáját igyekeztem kizárni (lesarkazásvédő volt-nincs, különböző erősséggel meghuzott csavarok stb...), ugyhogy nem tudom mi lehet.
Üdv
Adept
Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re