Idézet: Vulpes - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 9:34
Nem tönkrement, hanem megelégedéssel használom, gondolom más is, azért nem írnak. Hogy kérdésedre válaszoljak: extrák nincsenek, csak amit az nF4 Ultra nyújt (az sem kevés), tuning tekintetében nézd meg az aláírásomat (másoknál ennél is többet vitt), funkcionalitás alatt meg mit értesz? Ja, inkább olvasd el a topic-ot, sokminden ki van tárgyalva a lapról benne.
Elolvastam a topicot, de sok erdemleges dologgal nem lettem okosabb, vagy 3 oldalon csak az van kitargyalva, hogy pl a feszultseg emeles nem mukodik a lap BIOSaban.
Jo mondjuk eltuloztam kicsit.

Azt is lattam orommel, hogy a gyarto mar javitotta a hibat mar az elozo verzioju BIOSban.
Amugy kozben megvettem a lapot, es remelem majd en is megelegedessel fogom hasznalni.
Amugy az alairasokbol azt vettem ki, hogy nem igazan tunning lap, mert 2300-2400MHzeket ertek el olyan procikkal amiket 2700on is lattam menni, mondjuk lenyegtelen, de majd kiderul, mit megy majd a 3000+os Venice magos AMD64-emmel.
Funkcionalitas tekinteteben a megbizhatosag es felszereltsegre gondoltam, hogy van e neki olyan programja pl mint az Abitnak a Flashmenu, amivel netrol lehet BIOSt frissiteni, milyen BIOSa van Award vagy mas.
Insert gombbal ujra lehet-e eleszteni a gepet, ha mar tul magasra allitja az ember a BIOSban a processzor orajelet es mar nem jon fel a gep.Mukodik e a Cool'n'Quiet, mert tobb alaplapnal erdekes dolgokat produkalt es hasonlo kerdesek.
Ilyenekre szerettem volna valaszokat.