Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 07:53
Vagy ha valakinek van jobb ötlete, hogy miért tágul az Univerzum és hogy mi a lófasz az a sötét energia és sötét anyag amelyek együttesen konkréta az Univerzum ún. tömegének a 96%-át teszik ki , és a mai HIBÁS fizikai standard modellel nem magyarázható , mivel az egy mese-habbal kvantum-mechanikástul ... akkor várom szivesen az Ő magyarázatát is (TAPS) (BANGHEAD)
Ejjnye Flashike! Egyrészt Euklidészi-koordináta-rendszer nincs, csak euklédeszi geometria, vagy pl. Descartes-koordináta rendszer, vagy polár-koordinátarendszer, vagy hasonlók. A Nobel-díj rövid o, mert szerencsétlen faszi svéd volt, és ők nem hosszú ó-znak, meg nem nemecsek.
Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, küldd el a munkád valamelyik nagyobb egyetem fizikatanszékére. Mondjuk nekem elmeroggyant bulvárhablatynak tűnik, ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy mindenféle dimenziót kéne hozzá görbíteni, meg mellébeszélni mindenféle fantasztikusan hangzó habdumával, akkor már rég megcsinálták volna mások. Szerintem ennyi ésszel mint neked van, ne akard mindjárt megváltani a világot.

Súgó
A téma zárva.