HWSW Informatikai Kerekasztal: Speciális PI-dimenzió elmélet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Speciális PI-dimenzió elmélet Újfizika Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 14. 08:36

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 07:53

Roppant örülnék, ha nem bagatellizálnátok el az utóbbi 3ezer év legfontosabb tudományos felfedezését az Euklidészi-koordináta-rendszer óta, melyért minimum egy nóbel-díjra tartok igényt, de inkább egy új díj bevezetésére lesz majd szükség, mivel ezzel lezártam, az ún. fizikát, minimum erősen módosul általa az ÖSSZES fizikai jelenség és objektum-definíció, de inkább kukázhatók úgy ahogy vannak.

Vagy ha valakinek van jobb ötlete, hogy miért tágul az Univerzum és hogy mi a lófasz az a sötét energia és sötét anyag amelyek együttesen konkréta az Univerzum ún. tömegének a 96%-át teszik ki , és a mai HIBÁS fizikai standard modellel nem magyarázható , mivel az egy mese-habbal kvantum-mechanikástul ... akkor várom szivesen az Ő magyarázatát is (TAPS) (BANGHEAD) :pokeas: :grrr: :banghead: :dance: :doom: :banana::respect:

Ejjnye Flashike! Egyrészt Euklidészi-koordináta-rendszer nincs, csak euklédeszi geometria, vagy pl. Descartes-koordináta rendszer, vagy polár-koordinátarendszer, vagy hasonlók. A Nobel-díj rövid o, mert szerencsétlen faszi svéd volt, és ők nem hosszú ó-znak, meg nem nemecsek.

Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, küldd el a munkád valamelyik nagyobb egyetem fizikatanszékére. Mondjuk nekem elmeroggyant bulvárhablatynak tűnik, ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy mindenféle dimenziót kéne hozzá görbíteni, meg mellébeszélni mindenféle fantasztikusan hangzó habdumával, akkor már rég megcsinálták volna mások. Szerintem ennyi ésszel mint neked van, ne akard mindjárt megváltani a világot.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#22 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 08:41

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 09:27

Esetleg felírhatnál te is erről egy algebrai magyarázatot , pontos , definitív magyarázatokkal és bizonyításokkal , ahogyan én is tettem.

Kösz, de nem szeretnék a szomszéd szobába kerülni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#23 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 06. 14. 10:08

Idézet: philcsy - Dátum: 2014. 06. 13. 22:36

Oszt tőtést meg spinát hol látsz az elméletben?

Igazad van, sehol.
Lehet, csak FLASHBACK-em volt

Szerkesztette: scaurus 2014. 06. 14. 10:09 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#24 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 10:58

Köszönöm a megtisztelő kritikákat, de inkább pontosan leírhatnák a kedves kritikusok, hogy PONTOSAN mely pont(ok)on nem értenek egyet a mondandómmal , és PONTOSAN miért nem !

Addig ugyanis, amíg nem kapok egyértelmű ellenvetést, hajlamos vagyok a felfedezésemet TÉNYKÉNT elkönyvelni.

Annyit azonban hozzátennék, hogy sokkal tébolyultabb elméletek vannak jelenleg közkézen húrelméletek néven, ahol mindenféle extra 10 meg 11 meg 26 dimenziókat feltételeznek, nos az ilyen gyermeteg elképzelések után az ÉN felfedezésem egyenes megváltás, és maga a MINDENSÉG ELMÉLETE.

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 14. 11:04 -kor

#25 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 11:12

Azt nem lehet, hogy csak röhögünk? Köszi!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#26 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 11:17

Idézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 14. 12:12

De szíved joga ! Sőt örülök ha sikerült vidám perceket szereznem, de mégis mivel értem ezt el nálad! Tőled is pontos választ várok, tehát pontosan melyik ponton értem el ezt nálad !

#27 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 11:28

Ha nem haragszotok meg én is jó öblöset röhögök a mai Standard fizikai modellen :] meg a Higgs bozontosokon :banghead: , hiszen még az olyan -számomra immár- alapvető kérdésekre sem tudja a választ, mint a Sötét-energia.. :tv: :taps::nevet2:

még most sem :drummer: , hogy legújabban a Higgs-bozontost :idea: akarják legalulra beletuszkolni a fizika kártyavárába, amely 2300 éve Euklidész óta tévelyedt egy Holt-Vak-vágányra... :bolond: :reszeg::kma:

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 14. 11:37 -kor

#28 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 06. 14. 11:33

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 11:58

...
Addig ugyanis, amíg nem kapok egyértelmű ellenvetést, hajlamos vagyok a felfedezésemet TÉNYKÉNT elkönyvelni.
...

Szerintem meg kering egy teáscsésze a Föld és Mars között.
Amíg meg nem cáfolja valaki, addig nyilván igaz.
hu.wikipedia.org/wiki/Russell_te%C3%A1skann%C3%A1ja

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 11:58

...
Annyit azonban hozzátennék, hogy sokkal tébolyultabb elméletek vannak jelenleg közkézen húrelméletek néven, ahol mindenféle extra 10 meg 11 meg 26 dimenziókat feltételeznek, nos az ilyen gyermeteg elképzelések után az ÉN felfedezésem egyenes megváltás, és maga a MINDENSÉG ELMÉLETE.

Attól még valaki idióta marad, hogy vannak nála még idiótábbak.

Idézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 14. 12:12

Dettó.
Erre a fórumra, már csak a Dex/Gyula/Flash[n+1 reg.] idiótákon valahó röhögésért érdemes benézni, más úgysincs már.
(Illetve a gugatopic.)

Szerkesztette: scaurus 2014. 06. 14. 11:34 -kor

#29 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 06. 14. 11:42

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 12:28

Ha nem haragszotok meg én is jó öblöset röhögök a mai Standard fizikai modellen :]
...

Egyrészt, szíved joga.
Másrészt, senki nem állította, hogy nincsenek hiányossággai, sem azt, hogy ez volna a "végső elmélet", pl.:
hu.wikipedia.org/wiki/Standard_modell#A_standard_modell_hi.C3.A1nyoss.C3.A1gai

Szerkesztette: scaurus 2014. 06. 14. 11:42 -kor

#30 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 11:45

Kedves tőled is scaurus a kritika, DE !:

1.: még mindig nem adtál pontos választ arra, hogy miért helytelen a speciális pi-dimenzió elmélet, és addig nem minősíthető sem ellenvetésnek, sem kritikának.

2.: nem adtál te sem választ, de még csak meg sem próbáltad pl. a sötét-anyagot, vagy az univerzum-tágulását, vagy az anyag-antianyag aszimmetriasértést megmagyarázni, saját elmélettel, pontos, definitív algebrai felírással, így szintén minősíthetetlen a hozzászólásod , ebben az értelemben, sem mint kritika, sem mint konkurens elmélet nem tudom elfogadni, ellenben kíváló trollkodás.. :fuck:

#31 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:00

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 12:45

1.: még mindig nem adtál pontos választ arra, hogy miért helytelen a speciális pi-dimenzió elmélet, és addig nem minősíthető sem ellenvetésnek, sem kritikának.

2.: nem adtál te sem választ, de még csak meg sem próbáltad pl. a sötét-anyagot, vagy az univerzum-tágulását, vagy az anyag-antianyag aszimmetriasértést megmagyarázni, saját elmélettel, pontos, definitív algebrai felírással, így szintén minősíthetetlen a hozzászólásod , ebben az értelemben, sem mint kritika, sem mint konkurens elmélet nem tudom elfogadni, ellenben kíváló trollkodás.. :fuck:

Nem nekünk kéne megmondani, hogy mi a helytelen ebben a pi-izében, hanem neked kéne bizonyítani számításokkal, amelyek alátámasztanak kísérleteket. Lenyomtál itt mindenféle fantasztikusnak hangzó dimenziógörbítéses és -hajlításos dumát, de számítás, képlet, konkrétum az semmi.

Persze van az elején valami 4-(pi-3) = 3.85*elektron, de egyrészt nem értem, hogy miért nem lehet összevonni 1-pi-re, meg miért nem 3.84 vagy 3.860001 elektron, meg az elektron nem is normális mértékegység, lenne eV vagy valami.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#32 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:06

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 12:45

Vazze, Te vagy a nagybetűs TROLL ezen a fórumon, egy rakat ember csak a rajtad röhöégésért jár ide.
(Téged, még, érdemes etetni...)

Eszem ágában sincs magyarázatot adni, mert én csak egy tudatlan vidéki vagyok, aki:
- mégcsak nem is hisz abban, hogy létezik egyáltalán sötét anyag/energia (hiszen sose láttam),
- mégcsak nem is hisz abban, hogy létezik az anyag-antianyag aszimmetriasértés (mert jómagam sose tapasztaltam).

Késégeim vannak azzal kapcsolatba is, hogy a Föld kering a Nap körül, hiszen a Földet mozdulatlannak érzem, a Nap pedig szemmel láthatóan mozog.
Egyáltalán mi hajtja?
Az, hogy Apollon szekere húzza, nekem hihetőbb, minthogy magától egyenes vonalon mozog a görbült téridőben.
Sőt, kétségeim vannak az evolúcióval kapcsolatban is, mert ha létezne, akkor olyanok viszont nem léteznének mint te.
:laugh: :laugh: :] :nevet: 8)

Ja, és:
:fuck: :sandor:

u.i.: Russell-kannáját azért próbáld meg értelmezni

Szerkesztette: scaurus 2014. 06. 14. 12:08 -kor

#33 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:19

Idézet: Raynes - Dátum: 2014. 06. 14. 13:00

Nem nekünk kéne megmondani, hogy mi a helytelen ebben a pi-izében, hanem neked kéne bizonyítani számításokkal, amelyek alátámasztanak kísérleteket. Lenyomtál itt mindenféle fantasztikusnak hangzó dimenziógörbítéses és -hajlításos dumát, de számítás, képlet, konkrétum az semmi.

Persze van az elején valami 4-(pi-3) = 3.85*elektron, de egyrészt nem értem, hogy miért nem lehet összevonni 1-pi-re, meg miért nem 3.84 vagy 3.860001 elektron, meg az elektron nem is normális mértékegység, lenne eV vagy valami.

A következőképpen néz ki a szubdimenziómátrix :

Fotonikus mozgási szint: dimenziók összértéke: 4

szubdimenziók értékei: 1,x,x,x

ahol x 4-(pi-3) és 1 közé esik.

Ebből adódik a viszonylagos lineáris elmozdulása a 3.14 értékű dimenzióból megfigyelve.

Következő mozgási szint: leptonikus elmozdulás:

Példa részecske: elektron: dimenziók összértéke: 4-(pi-3)

szubdimenziók értékei: 1,1,x,x

Ahol x 4-(pi-3) és pi-3 közé esik.

Ebből adódik , hogy a viszonylagos elmozdulási pályája a 3.14 értékű dimenzióból megfigyelve körpálya, mivel két szubdimenziója is poláris.

Következő szint a hadronikus szint: dimenziók összértéke: pi

Példa részecske: proton

szubdimenziók értékei: 1,1,1,x

Ahol x = pi -3

Viszonylagos elmozdulása nincsen, mivel pontosan ebből a számú dimenzióból figyeljük meg.

Következő szint a sötét energikus szint: dimenziók összértéke : 3

szubdimenziók értékei: 1,1,1,x

ahol x = 0 és pi-3 közé esik.

Nos kérlekszépen az elmélet stimmel pontosan addig, amíg valami okos tóbijás el nem magyarázza nekem , hogy MIÉRT NEM STIMMEL , a gyakorlati bizonyítás meg majd a jövő nemzedékének a feladata lesz, mert én speciel TELIBESZAROM.

Annyit tudok, hogy rajtam kívül még senki nem adott ennél elfogadhatóbb magyarázatot a fent említett dolgok mint pl. az anyag-antianyag aszimmetria rejtélyre (röhögnöm kell) , a sötét energia és anyag fogalmának megértésére, illetve az Univerzum tágulására, amely mind-mind a fenti elméletből egyenes ágon következik.

#34 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:23

Idézet: scaurus - Dátum: 2014. 06. 14. 13:06

Eszem ágában sincs magyarázatot adni, mert én csak egy tudatlan vidéki vagyok, aki:
- mégcsak nem is hisz abban, hogy létezik egyáltalán sötét anyag/energia (hiszen sose láttam),
- mégcsak nem is hisz abban, hogy létezik az anyag-antianyag aszimmetriasértés (mert jómagam sose tapasztaltam).

Egyikben sem kell hinned, ugyanis mind a 2 tudományos TÉNY. Ezenkívül momentán mind a 2 olyan tény, és rejtély ami miatt a mai Standard fizikai modell nevetséges elméletté avanzsál, amely - főleg az általam felvázolt működési modellhez mérten, egyenes nevetséges, mese habbal, olyan, mint amikor azt hitték, hogy a Föld lapos és egy elefánt viszi a hátán, aztán jött egy csóka és elmondta hogy józan paraszti ésszel rájött hogy bizony az gömbölyű, aztán volt még pár ilyen csóka, akiket karóba huzattak, megkínoztattak a történelem során az olyan okos tóbiások mint pl. TE..

#35 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:34

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 13:23

...karóba huzattak, megkínoztattak a történelem során az olyan okos tóbiások mint pl. TE..

Tévedés.
Én tiszteletben tartom mindedki gondolat és szólásszabadságát.
Igazából, hogy Zeusz villámának vagy elektromágneses kisülésnek hívod ugyanazt a dolgot, tök mindegy.
Ahová becsap, kő kövön nem marad.
Erről ennyit.

Az sem kizárt, hogy az elméleted igaz (ha másért nem, mert vak tyúk is talál szeget), de egy elmélet bizonyítás nélkül - a kiagyalóján kívül - senkinek semmit nem ér.

#36 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:36

Idézet: Raynes - Dátum: 2014. 06. 14. 13:00

Lenyomtál itt mindenféle fantasztikusnak hangzó dimenziógörbítéses és -hajlításos dumát, de számítás, képlet, konkrétum az semmi.

Minden ott van, csak alaposabban át kéne nézned, ezen kívül a dimenziók görbülése is TÉNY -Einstein óta- csak egy picivel másképpen nevezik az Okosto Jánosok: téridőgörbületnek nevezik, de éppenséggel nekik -velem ellentétben- halvány lila meglővésük nincsen róla , hogy PONTOSAN hogyan és miképpen működik és miképpen viszonyul ez a PI-hez, ami jelen esetben a kör átmérője és kerülete közt lévő hányados pontosan ezen a számú dimenzión megfigyelve.

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 14. 12:44 -kor

#37 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 12:56

Látom sokan nehezen fogadják el a mondanivalómat, hiszen 3ezer év döbbenetesen sületlen dogmatikusan a fejükbe vert HIBÁS elméletrendszere van a fejükbe verve , hozzájuk intézem most a következő kérdést:

felvetődött-e eddig bárkiben is, az utóbbi 3ezer évben hogy miért pont 3,14 a pi értéke ? vagy egyszerűen csak leszarták, jó vastagon beskatulyázták egy dobozba és "haladjunk tovább!" (ész nélkül) jelszóval elindultak egy abszolút logikátlan vakvágányon a tudomány címszó alatt? :pokeas: :banghead:

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 14. 13:04 -kor

#38 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 06. 14. 13:03

A válasz egyszerű, további kérdést/vitát bizonyítást nem igényel: Isten így teremtette a világot.
Az ég kék, a fű zöld, a pi meg 3,14xxxxx.
Ennyi.

#39 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 13:07

Idézet: scaurus - Dátum: 2014. 06. 14. 14:03

A válasz egyszerű, további kérdést/vitát bizonyítást nem igényel: Isten így teremtette a világot.
Az ég kék, a fű zöld, a pi meg 3,14xxxxx.
Ennyi.

Na pontosan ez az , amit fent bebizonyítottam, hogy ez NINCS ÍGY. A PI értéke, kizárólag a PI-dimenzióban 3,14 , illetve fordítva: a pi értéke csak ott 3,14 ahol a dimenziók száma is 3,14...

Továbbá ha esetleg mondana ez a szó itt bármelyikőtöknek is valamit, a PI jelen esetben egy transzcendens szám amely SOHA nem írható le, mivel a számjegyei bármely számrendszerben is ábrázolva, pontosan VÉGTELEN sok számjegyből állnak. Pontosan ugyannyira VÉGTELEN, mint maga az Univerzum Téridő nevű szeglete, amelyet képvisel.

Úgy is lehet mondani, hogy a PI az a koordináta amely kifejezi a helyünket a világmindenségben. Ezáltal visszatérnék a legelső mondatomhoz:

A PI számú Hausdorff dimenzióban élünk egy Hilbert-térben.

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 14. 13:16 -kor

#40 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 14. 13:09

Idézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 14. 14:07

Na pontosan ez az , amit fent bebizonyítottam, hogy ez NINCS ÍGY. A PI értéke, kizárólag a PI-dimenzióban 3,14 , illetve fordítva: a pi értéke csak ott 3,14 ahol a dimenziók száma is 3,14...

Nem értek veled egyet.

Idézet

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó