HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warships - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warships A harmadik WARGAMING.NET játék, ezúttal a hadihajók világából

#201 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2015. 09. 17. 16:25

Pedig előre megírták, hogy nem lesz reset az élesbe álláskor ;)
Sokat nem változtatott a rangsorolt csatákon kívül, ami még egyelőre nem érint, mivel még mindig tier4-es a legnagyobb hajóm.

Ahha ezt nem is olvastam akkor mehet tovább a fejlesztés! :happy:

#202 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 18. 18:27

AMD adott ki drivert a játékhoz:
"AMD Catalyst™ Driver for World of Warships for WindowsŽ

This alpha driver contains day one support for World of Warships for the selected products listed. This driver also resolves a crash some users may experience when using those products with this game."
Link
WoT nick: Atti77

#203 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 07:45

most kezdenék játszani a játékkal, melyik szerverre érdemes regelni? itt is RU/NA/EU a sorrend, mint a tankosnál? :)

#204 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: tbundy - Dátum: 2015. 09. 19. 08:45

most kezdenék játszani a játékkal, melyik szerverre érdemes regelni? itt is RU/NA/EU a sorrend, mint a tankosnál? :)

Én és a csapattársam csak EU szerveren játszunk, a többit nem is próbálgattuk WOT-ban és WOW-ban.

#205 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 17:43

Jó volt ez az új captain szint bevezetés, a kapott 2 mill creditből végre futotta Minekaze-ra... érdekes jószág, ezzel valahogy könnyebb, mint az elődjével... szépen gyűjtögetem a 4-5 killeket/csata...

Pensacola kimaxolva, továbbra is hektikus teljesítményű hajó, nem tudom, hogy érdemes-e cirkáló vonalon tovább menni egyelőre.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#206 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 21:20

végül EU szerveren kezdtünk játszani, első 2 szint fun volt, de tier 3ban már azért idegesítő a TKzó, afk, stb csapattársak léte, a csaták 80%át cap miatt bukjuk, senki nem megy vissza resetelni. elég vegyes a benyomás eddig.

#207 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 23. 11:41

Hát igen, itt is vannak érdekes játékosok. Mindenesetre amikor sikerül játszanom, akkor nagyon élvezem. Wyominggal eddig 7-ből 6 meccset megnyertünk, igaz a legtöbbször top tierbe rakott, és azért az a 12 ágyú elég gyorsan kivégzi a legtöbb cirkálót/csatahajót.
A rombolókkal még mindig a kedvenceim, igaz a japán cirkálók vetekszenek ezzel, a brutális sebesség/mozgékonysággal, de azért még mindig a sziget mögül érkező ellenfelek torpedók általi gyors halála mosolyogtat meg a leginkább :)

Elvileg okt. 19-el jönnek az orosz rombolók, és a német cirkálók. Az orosz ág annyira nem foglalkoztat, de a német cirkálókra kíváncsi vagyok.

Szerkesztette: Myrsky 2015. 09. 23. 11:43 -kor

#208 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 23. 12:17

Én is a német cirkáló ágat várom jobban. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy az orosz rombolók jobbak lesznek, mint a japán vagy amerikai társaik.

Remélem mihamarabb jön a többi orosz és német ág is.

De talán ezeknél még jobban várom a angol hajókat.

Sőt, az olasz és francia tech treet is szívesen látnám. Tele vannak azok is nagyon érdekes hajókkal. (pl. a 40+ csomó sebességgel száguldó olasz cirkálók)

Szerkesztette: Sendrov 2015. 09. 23. 12:17 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#209 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 16:20

Akiknek van megfelelő szintű hajója (én még mindig csak tier4-nél tobzódok):

Tier5-ös DD-vel egy csata alatt legtöbb torpedó találatért lehet doublon-t nyerni:
http://www.wows.hu/i...t-catch-9-23-30

Tier5+ BB-kkel egy csata alatt legtöbb citadella találatért lehet doublon-t nyerni:
http://www.wows.hu/i...ullseye-9-23-30

#210 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 17:15

Basszus ez miért nem tegnap indult? :D

első csatám a tier 5 japcsi rombolóval: 4 kill, 9 torpedó találat, 4 flood, 2 devastating strike és egy double kill. Következő csata kb ugyan ez még egyszer :D Legszebb az volt, hogy két DD, egy BS és egy cirkáló kergetett, vaktában ellőttem két salvo torpedót hát nem belemászott az egyik romboló és a csatahajó? :D 210K credit és 3K xp volt a jutalom mindkettő végén.

Persze ma nem merek beloggolni, mert load screen alatt kinyírnak csak hogy helyreálljon a karmám.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#211 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2015. 10. 01. 19:15

Persze ma nem merek beloggolni, mert load screen alatt kinyírnak csak hogy helyreálljon a karmám.

:nevet:
Kép

#212 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 14:48

Új belépőknek egy "kis" kedvezmény: TS-hez hasonló cuccot ha regisztrálod, és telepíted, akkor kapsz WoWs kódot, amihez jár az Aurora+port+500doublon. Sajnos már játékban levőknek nem, de mondjuk mi már így is kaptunk 2 hajót :)

http://worldofwarshi...on/curse-voice/

#213 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2015. 10. 02. 14:48

Új belépőknek egy "kis" kedvezmény: TS-hez hasonló cuccot ha regisztrálod, és telepíted, akkor kapsz WoWs kódot, amihez jár az Aurora+port+500doublon. Sajnos már játékban levőknek nem, de mondjuk mi már így is kaptunk 2 hajót :)

http://worldofwarshi...on/curse-voice/

Milyen hajót? :-o Én is akarok két hajót... :(

Szerkesztette: LightBringer 2015. 10. 02. 16:17 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#214 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 11:43

Closed Beta részvételért (pontosabban minimum 75 csata lejátszásáért) az Arkansas Beta-t (Tier4 csatahajó), és az éles induláskor lehetett szerezni Az Albany-t (Tier2 cirkáló).

#215 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 08:58

Hehe, kisebb kihagyás után gondoltam megpróbálom begyűjteni a Königsberget egy pár körre: első csata Isokaze-val egyből 5 kill-t hozott, a 6. már nem jött össze, mert 2 anyahajó 3 torpedóraja támadott egyszerre, és nem tudtam volna kimanőverezni, így inkább az egyiküket magammal vittem a hullámsírba :)

Persze utána a Königsberggel 5 csatából 5 bukó, de élvezetes vele a játék. Brutál gyorssan tölt újra, és a 16+km lőtáv eléggé viccessé teszi. Egy csomó csatahajót távolról úgy tud sorozni, hogy nem tudnak visszalőni.

#216 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 15:36

Furutakában ülve összefutottam Königsberggel. Amíg újratöltöttem 2 sorozatot is belém vert. Aztán lőttem neki egy citadellt a 203mm-essel és inkább elhúzott másfelé. Persze menekülés közben még két sorozatot belém lőtt a tat tornyaiból, de mire újra töltöttem, addigra már beért egy nagy sziget oltalmába. Felettébb kellemetlen ellenfél.

Ha lesz időm játszani elkezdem az új német cirkáló ágat. Ígéretesnek tűnik. Meg aztán egyébként is cirkáló párti vagyok.
Kép

#217 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 08:21

Egy kis kiegészítő a Halloween-i akcióhoz, 1 nap prémium+ 1db port slot-ot lehet kapni itt:
http://www.razerzone...279_35#nofollow

Valamint egy meghívó kódot is, amihez Diana cirkáló, 500doublon, 7 nap prémium is jár.

Plusz 1-2 apróbb műveletért (pl: FB oldalukra ránézni - like/követés nélkül) részt veszel egy sorsoláson, amin mindenféle jókat lehet nyerni (prémium, doublon, Marblehead/port slot).

Szerkesztette: Myrsky 2015. 10. 29. 08:36 -kor

#218 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 09. 11:40

Meh, próbáltam haladni a kapott 1 nap prémium+2* szorzó+50%XP-s zászlók használatával a hétvégén. El is jutottam a Karlsruhe-ig a német ágon, de azzal nagyon nem megy a játék... Volt csata, ahol összesen 6 találatot sikerült bevinnem (kb. 40 lövésből), aztán ementálivá lyuggatott 3 cirkáló. Haltam meg Isokaze ágyújától! is, mert az 500HP-s rombolót, ami nekiment a szélének 16 lövéssel nem sikerült kiszedni, gyakorlatilag előtte/mögötte/a két oldalán folyamatosan potyogtak a lövedékeim (általában teljes oldalsortűznél), de eltalálni persze egyik sem tudta...
Egyelőre ahogy látom ez a leggyengébb az eddigi német cirkálók közül...
Viszont a port+1milla küldetés elsőre összejött az Isokaze-vel, szombaton jó kis nyerő szériám is volt, valószínűleg ezt kompenzálta a statisztika vasárnap, és szenvedtem mindennel :)

#219 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 09. 12:02

Én is Karlsruhe-nál tartok német ágon.
Ennek a hajónak csak az a baja, hogy Tier IV-es, holott szerintem TierIII-ban lenne a helye. Tier IV-ben meg olyan ellenfeleket kap, akik megeszik reggelire. A TierIII-as Kolberg meg felesleges a játékba. A Kolberg lehetne pl. a Dresden "B" vagy "C" hajóteste.
TierIV-be meg betenném a régi I. vh-s Gneisenau vagy Scharnhorst páncélos cirkálót. Ezeket a hajókat egyébként is nagyon hiányolom a német cirkáló ágról:
Kép

Szerkesztette: Sendrov 2015. 11. 09. 12:03 -kor

Kép

#220 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 16. 11:19

Isokaze-tól egy illő meccsel sikerült elbúcsúznom: elég lett volna 1000XP-t összeszedni, erre sikerült egy 7 killes csatát összehozni, így 1700 alapXP-t prémiumozni és triplázni, mardt is 8000XP rajta miután elit lett :)

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.