HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warships - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warships A harmadik WARGAMING.NET játék, ezúttal a hadihajók világából

#241 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 10. 09:55

Tegnap meglett a 260 gyöngy, és 9 csata alatt sebeztem majdnem 600k dmg-et, így már csak 350k kell a Kongo-hoz :)
Mondjuk kellettek olyan körök, ahol a Minekaze-val sikerült high caliber+Kraken Unleashed-et összehozni, valamint a New York-kal is volt egy High Caliber 132k össz sebzéssel.

#242 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 10. 11:24

Mi ez a 260 gyöngy???? Nekem semmi ilyesmi küldim\challenge-m stb. nincs...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#243 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 10. 11:54

http://worldofwarshi...u/en/project_r/

Itt kellett regisztrálni, ezen az oldalon voltak követve a küldetések, amik gyöngyöket adnak, amikért a végén kapsz egy japán rombolót (Kamikaze, tierV).
A játékban nem jelentek meg a küldetések, és kellett nyomni egy join-t is. Amúgy normál heti 3-4 játék mellett simán hozható volt. Most már esélytelen, mert a heti küldetésekkel lehet csak összeszedni eleget.
Talán még a maradék pár hét alatt 160-at össze lehet szedni, hogy részt vehess a sorsoláson, hátha megkapod...

Szerkesztette: Myrsky 2016. 02. 10. 12:12 -kor

#244 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 10. 13:54

Ja, túlélem a hiányát akkor :)

Már csak 70K xp és meg is van a tier 9-es amcsi cirkáló, bár ezekben a tierekben már kezd elég nehéz lenni velük a játék.

#245 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 13. 11:13

Amugy mar csak a bonuszokert is erdemes beszallni, egy rakat kreditet/zaszlot/alcafestest adnak mindenkinek, aki reszt vesz benne. Erre meg rajonnek azok a bonuszok, amiket az osszeszedett gyongyokert adnak: zaszlo/kredit/freeXP/alca/premium nap.

#246 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 15. 09:27

Hmmm akkor kövit megnézem majd. Alapvetően itt sosincs credit hiányom, sokkal gyorsabbnak érzem a fejlődést, mint wot-ban. 610 körüli csatám van és már majdnem megvan a tier 9 cruiser, van tier 6 (2 db) destroyer, battleship és tier 5 anyahajó. (na meg az ARP Kongo). Kíváncsi leszek mik lesznek az idei nagy fejlesztések, amiről abban a dev videóban beszéltek, kár, hogy a tengeralattjárók kimaradnak :)

#247 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 15. 09:49

Szerintem ha még most rányomsz a join-ra, akkor is megkapod az eddigi cuccokat (a projekt honlapján a treasures-nél kell kinyitogatni őket), az első pénzeszsákot én is úgy nyitottam még ki, hogy 1 db gyöngyöt nem szedtem össze.

#248 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 15. 21:53

Kamiakaze R pipa, gyorsan kipróbáltam: 3 kill, amivel meglett a maradék 20k sebzés is az Appregio-s Kongo-hoz. Egy nap új 2 hajó is került a dokkba :)

#249 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 09:16

ARP kongonak egyébként nem látom nagyon az értelmét, nem viselkedik prémium hajóként, nem ad több creditet\xp-t. Persze a vizuál orgia és a lolicon kapitány hang vicces, de ezen kívül nem tudom mi a konkrét előnye.

Myoko challenge első lába meglesz az tuti, már csak 3 db destroyert kéne a tenger fenekére küldeni, a 300 kigyújtás már esélytelen a mostani bootcamp első lábához szükséges 30 is épp csak sikerülhet.

Szerkesztette: Nevl 2016. 02. 16. 09:17 -kor

#250 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 10:05

Úgy emlékszem, hogy majd lesznek spéci küldetések ezekkel a hajókkal, gondolom majd miután lejár a megszerzésükre a küldetés.

#251 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 14:28

Kijöttek az új ABS-es küldetések. Mivel az első hajóhoz tierV-ös, a többihez TierVII-es hajó kell, így eldőlt, hogy maximum arra látok esélyt. Mondjuk az 1millió dmg, majd 2000 főüteg találatot annyira nem lesz nehéz összehozni :)
Azt sajnálom, hogy ismét csak egy újabb Kongo-t lehet beszerezni, plusz azt hittem jönnek majd küldetések is ezekkel a hajókkal...

#252 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 02. 10:30

Erre is jelentkezni kell, vagy bau mission?

#253 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 02. 11:15

Erre nem kell jelentkezni, csak annyi kell, hogy átváltasz a Yokosuka portra, aztán utána vissza lehet váltani normálra. Nekem mondjuk már megjelent aktívként anélkül, hogy átváltottam volna a porta, gondolom ha csináltad az előző ilyen küldetéseket, akkor automatikusan beadja.

#254 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 02. 13:17

Az a nagyon modern napelemes fehér burkolatú kikötő? Alapból az van beállítva :)

Na majd este meglesem, bár még egy kongora nincs szükségem főleg mert nem eladható, mint az embden.

#255 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 08. 09:32

tegnapi nap... 7 bukó egyhuzamban, mindegyikben top 2-ben voltunk haverommal, mindent megtettünk, de esélytelen volt nyerni, borzasztó hülyék tudnak lenni a csapattársak, nem egy csatában 10 perc után 0-10 az állás úgy, hogy én már 90K sebzésnél járok, a többiek meg kb semmit sem csinálnak.

MM is remekelt, 7 tier VII (ebből 3 battleship) vs. 3 tier VIII cruiser és egy destroyer a többi mind kisebb, ugyan ez tier 9-10-ben teljesen aránytalan leosztásokkal és a térképek varianciája... nos van hova fejlődni 9 csata kb 3 térképen, ebből az egyik egyszer jött be.

Tudom sokan nem szeretik, de nekem bejön ez a battleship téma, tier VII cirkáló gondolta jó ötlet lesz 9 km-re tőlem broadside kihajózni, nem kicsit kielégítő ezeket egy salvoval kinullázni. Azt továbbra is tartom, hogy csináltak valamit az AP-vel, mert sokkal nehezebb citadelt lőni.

#256 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 08. 13:52

Nekem vasárnap volt ilyen kálváriám, New Yorkkal nem sikerült egyet sem nyerni. Persze a Kamikaze-val amikor benéztem egy torpedósorozatot, és kb. 1 perc után elfüstöltem, azt megnyertük kapásból :)
Königsberggel kaptam egy dupla torpedót egy saját Omahától, mivel úgy érezte, hogy 11km-re is el tud velük lőni úgy, hogy 3 hajónk közte és a célpontok között van...

NY-al viszont az egyik bukó meccsen legalább vicces volt a végjáték: 3 oldalról 3 cirkáló és 2 romboló jött egyszerre, én meg teljes gőzzel végig egy irányba kanyarodva 1 kör megtételével elsüllyesztettem a 3 cirkálót. Mindig pont újratöltöttem és kaptak 1-1 teljes broadside-ot 7-8 km-ről, és ők is okosan teljes oldalt mutatva furikáztak :) Persze a végén kaptam vagy 4 torpedót a két DD-től, mivel már feladtam fejben, és nem érdekelt, hogy mennyire kiszámíthatóan megyek :)

#257 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 09. 16:18

Akkor úgy látszik utóbbi napokban rossz időszakát éli a játék :)

#258 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 21. 16:47

Königsberggel nem vagyok kibékülve. Mármint nem a hajóval, az nagyon bejön, szanaszét lő mindent, csak nyerni nem tudok vele... A hétvégén 9 csatából lett 1 győztes, pedig volt olyan, ahol 4 killem volt, illetve 2 kill Confederate+High Caliber 210 találattal, de ez is kevés volt. Persze a többi hajóval, amivel próbálkoztam, azokkal elsőre ment a triplázás...
A másik érdekesség: Mutsukivel első csata: 3 torpedótalálat (Tier8-as hajókon), 2 foglalás, győzelem: 2100Xp. Ezzel szemben Königsberggel 4 kill (2 tier7, 1 tier6, 1 tier5), 1 foglalás, győzelem 1130Xp... A kiosztott sebzésem kb. a triplája volt a Königsberggel, mégis fele annyi XP-t adott, pedig ugyanúgy 2 tierrel magasabbakat lőttem/süllyesztettem el...
Mindenesetre ez az érj el 2000 találatot a főlövegekkel már nem tűnik olyan vészesnek, hogy a Königsberggel simán 100 találat/csata átlagokat hozok :)

#259 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 22. 11:34

Máshogy értékel szerintem hajó classok közt. Majd este belinkelek egy csata eredményt a New Orleans-al, 7K sebzés, 8K xp (triplázással) és 303K credit :D Lel... Viszont nagy dilemmában vagyok, hogy megvegyem-e a Baltimore-t vagy sem (5-6K xp kell még), sebzés ugyan annyi, kisebb a lőtáv (1 km-el majdnem), a pánzélzat semmivel sem erősebb és még lassabban is lő...

Haladok német cruiser vonalon is Karlsruhen lassan össze is jön a 18K xp, ez elég gyengusz hajó szerintem a tierjében nehézkes és a lövegek nem sebeznek, de a következő már jól néz ki.

Nekem is szoktak ilyen lúzer futamaim lenni, többször megesett, hogy valamelyik hajót 7-8 meccs után tudtam leduplázni\triplázni, ami nem kicsit elkeserítő, itt a lemming csapattársak azért zavaróak, mert nem 5, hanem 15 perc alatt buknak el egy battle-t így.

Battleship viszont nagyon pozitív meglepetés, lassú és sokszor tehetetlen vagy jól eleresztett torpedo salvokkal szemben, de átlag sebzésem 70-80K felett van a New Mexicoval, nagyon, de nagyon kielégítő érzés, amikor a tier 7-s japcsi cruierst egy salvoval kinullázod :D

#260 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 25. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2016. 03. 22. 12:34

...a New Mexicoval, nagyon, de nagyon kielégítő érzés, amikor a tier 7-s japcsi cruierst egy salvoval kinullázod :D

Attól függ, hogy honnan nézed :)
Nemrég japán nehézcirkálóval kisebb ellenfél cirkálót üldöztem. Ellenfél bemenekül sziget mögé. Utána fordulok, de a sziget mögött ott csücsül komplett ellen csatahajó flotta. Hoppá! Ez így nem nagyon jó! Kormány ütközésig kicsap, 180°-os fordulat, cirkálóm majd felborul a hirtelen irányváltástól. Csatahajók felől nagy ívben égnek emelkedik az áldás. Semmi gond, a legközelebbi is 14-15km-re van tőlem én pedig 30 csomó feletti sebességgel távolodok tőlük, a lehető legkisebb célfelületet mutatva, cikk-cakkolva. Pár másodpercre van a fedezéket adó sziget. Közben utolérnek az első sorozatok. Meredeken csapódnak le az égből. A nehéz lövedékek jó nagy körben szántják körülöttem a vizet. 3 csatahajó egyszerre leadott sorozatától forr körülöttem a tenger, de egy sem talál el, olyan nagy a szórásuk. Mosolygok, mert mire újra töltenek fedezékbe fogok érni. Tat lövegekből még egy adag gyújtógránátot ráküldök a legközelebbire, csak úgy, hogy bosszantsam, hátha felgyújtom. Ekkor látom, hogy egyetlen egy magányos, lemaradt lövedék hull felém a csatahajók felől. Csak egyetlen egy! De már érzem, hogy ebből baj lesz. Pont fordulóban vagyok a sziget mögé. Sebaj, HP-m 90% fölött...ha véletlen eltalál az sem gond. A fedezék fontosabb, ezért maradok fordulóban. Persze, hogy betalál! Hasad a fém, robban a lőszerraktár...középen csúnyán kettéroppan a szép nagy cirkálóm. Picsába.... Duzzogva nézem, ahogy az orr rész is és a tat is az égnek meredve lassan merülni kezd. Az orr rész már fedezékben a sziget mögött...de hiába, mert süllyed. Bánatomban a merülő roncsok körül felkavart plankton fluoreszkálását nézem. Az legalább szép. Talán épp ezért rakták a játékba ezt a látvány elemet...a hajóm kinyiffant egyetlen egy magányos nehézgránáttól, de a tenger legalább még él. Sovány vigasz. :huh:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.