Mondjuk kellettek olyan körök, ahol a Minekaze-val sikerült high caliber+Kraken Unleashed-et összehozni, valamint a New York-kal is volt egy High Caliber 132k össz sebzéssel.
World of Warships A harmadik WARGAMING.NET játék, ezúttal a hadihajók világából
Elküldve: 2016. 02. 10. 09:55
Tegnap meglett a 260 gyöngy, és 9 csata alatt sebeztem majdnem 600k dmg-et, így már csak 350k kell a Kongo-hoz 
Mondjuk kellettek olyan körök, ahol a Minekaze-val sikerült high caliber+Kraken Unleashed-et összehozni, valamint a New York-kal is volt egy High Caliber 132k össz sebzéssel.
Elküldve: 2016. 02. 10. 11:24
Mi ez a 260 gyöngy???? Nekem semmi ilyesmi küldim\challenge-m stb. nincs...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2016. 02. 10. 11:54
http://worldofwarshi...u/en/project_r/
Itt kellett regisztrálni, ezen az oldalon voltak követve a küldetések, amik gyöngyöket adnak, amikért a végén kapsz egy japán rombolót (Kamikaze, tierV).
A játékban nem jelentek meg a küldetések, és kellett nyomni egy join-t is. Amúgy normál heti 3-4 játék mellett simán hozható volt. Most már esélytelen, mert a heti küldetésekkel lehet csak összeszedni eleget.
Talán még a maradék pár hét alatt 160-at össze lehet szedni, hogy részt vehess a sorsoláson, hátha megkapod...
Itt kellett regisztrálni, ezen az oldalon voltak követve a küldetések, amik gyöngyöket adnak, amikért a végén kapsz egy japán rombolót (Kamikaze, tierV).
A játékban nem jelentek meg a küldetések, és kellett nyomni egy join-t is. Amúgy normál heti 3-4 játék mellett simán hozható volt. Most már esélytelen, mert a heti küldetésekkel lehet csak összeszedni eleget.
Talán még a maradék pár hét alatt 160-at össze lehet szedni, hogy részt vehess a sorsoláson, hátha megkapod...
Szerkesztette: Myrsky 2016. 02. 10. 12:12 -kor
Elküldve: 2016. 02. 10. 13:54
Ja, túlélem a hiányát akkor 
Már csak 70K xp és meg is van a tier 9-es amcsi cirkáló, bár ezekben a tierekben már kezd elég nehéz lenni velük a játék.
Már csak 70K xp és meg is van a tier 9-es amcsi cirkáló, bár ezekben a tierekben már kezd elég nehéz lenni velük a játék.
Elküldve: 2016. 02. 13. 11:13
Amugy mar csak a bonuszokert is erdemes beszallni, egy rakat kreditet/zaszlot/alcafestest adnak mindenkinek, aki reszt vesz benne. Erre meg rajonnek azok a bonuszok, amiket az osszeszedett gyongyokert adnak: zaszlo/kredit/freeXP/alca/premium nap.
Elküldve: 2016. 02. 15. 09:27
Hmmm akkor kövit megnézem majd. Alapvetően itt sosincs credit hiányom, sokkal gyorsabbnak érzem a fejlődést, mint wot-ban. 610 körüli csatám van és már majdnem megvan a tier 9 cruiser, van tier 6 (2 db) destroyer, battleship és tier 5 anyahajó. (na meg az ARP Kongo). Kíváncsi leszek mik lesznek az idei nagy fejlesztések, amiről abban a dev videóban beszéltek, kár, hogy a tengeralattjárók kimaradnak
Elküldve: 2016. 02. 15. 09:49
Szerintem ha még most rányomsz a join-ra, akkor is megkapod az eddigi cuccokat (a projekt honlapján a treasures-nél kell kinyitogatni őket), az első pénzeszsákot én is úgy nyitottam még ki, hogy 1 db gyöngyöt nem szedtem össze.
Elküldve: 2016. 02. 15. 21:53
Kamiakaze R pipa, gyorsan kipróbáltam: 3 kill, amivel meglett a maradék 20k sebzés is az Appregio-s Kongo-hoz. Egy nap új 2 hajó is került a dokkba
Elküldve: 2016. 02. 16. 09:16
ARP kongonak egyébként nem látom nagyon az értelmét, nem viselkedik prémium hajóként, nem ad több creditet\xp-t. Persze a vizuál orgia és a lolicon kapitány hang vicces, de ezen kívül nem tudom mi a konkrét előnye.
Myoko challenge első lába meglesz az tuti, már csak 3 db destroyert kéne a tenger fenekére küldeni, a 300 kigyújtás már esélytelen a mostani bootcamp első lábához szükséges 30 is épp csak sikerülhet.
Myoko challenge első lába meglesz az tuti, már csak 3 db destroyert kéne a tenger fenekére küldeni, a 300 kigyújtás már esélytelen a mostani bootcamp első lábához szükséges 30 is épp csak sikerülhet.
Szerkesztette: Nevl 2016. 02. 16. 09:17 -kor
Elküldve: 2016. 02. 16. 10:05
Úgy emlékszem, hogy majd lesznek spéci küldetések ezekkel a hajókkal, gondolom majd miután lejár a megszerzésükre a küldetés.
Elküldve: 2016. 03. 01. 14:28
Kijöttek az új ABS-es küldetések. Mivel az első hajóhoz tierV-ös, a többihez TierVII-es hajó kell, így eldőlt, hogy maximum arra látok esélyt. Mondjuk az 1millió dmg, majd 2000 főüteg találatot annyira nem lesz nehéz összehozni 
Azt sajnálom, hogy ismét csak egy újabb Kongo-t lehet beszerezni, plusz azt hittem jönnek majd küldetések is ezekkel a hajókkal...
Azt sajnálom, hogy ismét csak egy újabb Kongo-t lehet beszerezni, plusz azt hittem jönnek majd küldetések is ezekkel a hajókkal...
Elküldve: 2016. 03. 02. 10:30
Erre is jelentkezni kell, vagy bau mission?
Elküldve: 2016. 03. 02. 11:15
Erre nem kell jelentkezni, csak annyi kell, hogy átváltasz a Yokosuka portra, aztán utána vissza lehet váltani normálra. Nekem mondjuk már megjelent aktívként anélkül, hogy átváltottam volna a porta, gondolom ha csináltad az előző ilyen küldetéseket, akkor automatikusan beadja.
Elküldve: 2016. 03. 02. 13:17
Az a nagyon modern napelemes fehér burkolatú kikötő? Alapból az van beállítva 
Na majd este meglesem, bár még egy kongora nincs szükségem főleg mert nem eladható, mint az embden.
Na majd este meglesem, bár még egy kongora nincs szükségem főleg mert nem eladható, mint az embden.
Elküldve: 2016. 03. 08. 09:32
tegnapi nap... 7 bukó egyhuzamban, mindegyikben top 2-ben voltunk haverommal, mindent megtettünk, de esélytelen volt nyerni, borzasztó hülyék tudnak lenni a csapattársak, nem egy csatában 10 perc után 0-10 az állás úgy, hogy én már 90K sebzésnél járok, a többiek meg kb semmit sem csinálnak.
MM is remekelt, 7 tier VII (ebből 3 battleship) vs. 3 tier VIII cruiser és egy destroyer a többi mind kisebb, ugyan ez tier 9-10-ben teljesen aránytalan leosztásokkal és a térképek varianciája... nos van hova fejlődni 9 csata kb 3 térképen, ebből az egyik egyszer jött be.
Tudom sokan nem szeretik, de nekem bejön ez a battleship téma, tier VII cirkáló gondolta jó ötlet lesz 9 km-re tőlem broadside kihajózni, nem kicsit kielégítő ezeket egy salvoval kinullázni. Azt továbbra is tartom, hogy csináltak valamit az AP-vel, mert sokkal nehezebb citadelt lőni.
MM is remekelt, 7 tier VII (ebből 3 battleship) vs. 3 tier VIII cruiser és egy destroyer a többi mind kisebb, ugyan ez tier 9-10-ben teljesen aránytalan leosztásokkal és a térképek varianciája... nos van hova fejlődni 9 csata kb 3 térképen, ebből az egyik egyszer jött be.
Tudom sokan nem szeretik, de nekem bejön ez a battleship téma, tier VII cirkáló gondolta jó ötlet lesz 9 km-re tőlem broadside kihajózni, nem kicsit kielégítő ezeket egy salvoval kinullázni. Azt továbbra is tartom, hogy csináltak valamit az AP-vel, mert sokkal nehezebb citadelt lőni.
Elküldve: 2016. 03. 08. 13:52
Nekem vasárnap volt ilyen kálváriám, New Yorkkal nem sikerült egyet sem nyerni. Persze a Kamikaze-val amikor benéztem egy torpedósorozatot, és kb. 1 perc után elfüstöltem, azt megnyertük kapásból 
Königsberggel kaptam egy dupla torpedót egy saját Omahától, mivel úgy érezte, hogy 11km-re is el tud velük lőni úgy, hogy 3 hajónk közte és a célpontok között van...
NY-al viszont az egyik bukó meccsen legalább vicces volt a végjáték: 3 oldalról 3 cirkáló és 2 romboló jött egyszerre, én meg teljes gőzzel végig egy irányba kanyarodva 1 kör megtételével elsüllyesztettem a 3 cirkálót. Mindig pont újratöltöttem és kaptak 1-1 teljes broadside-ot 7-8 km-ről, és ők is okosan teljes oldalt mutatva furikáztak
Persze a végén kaptam vagy 4 torpedót a két DD-től, mivel már feladtam fejben, és nem érdekelt, hogy mennyire kiszámíthatóan megyek
Königsberggel kaptam egy dupla torpedót egy saját Omahától, mivel úgy érezte, hogy 11km-re is el tud velük lőni úgy, hogy 3 hajónk közte és a célpontok között van...
NY-al viszont az egyik bukó meccsen legalább vicces volt a végjáték: 3 oldalról 3 cirkáló és 2 romboló jött egyszerre, én meg teljes gőzzel végig egy irányba kanyarodva 1 kör megtételével elsüllyesztettem a 3 cirkálót. Mindig pont újratöltöttem és kaptak 1-1 teljes broadside-ot 7-8 km-ről, és ők is okosan teljes oldalt mutatva furikáztak
Elküldve: 2016. 03. 09. 16:18
Akkor úgy látszik utóbbi napokban rossz időszakát éli a játék
Elküldve: 2016. 03. 21. 16:47
Königsberggel nem vagyok kibékülve. Mármint nem a hajóval, az nagyon bejön, szanaszét lő mindent, csak nyerni nem tudok vele... A hétvégén 9 csatából lett 1 győztes, pedig volt olyan, ahol 4 killem volt, illetve 2 kill Confederate+High Caliber 210 találattal, de ez is kevés volt. Persze a többi hajóval, amivel próbálkoztam, azokkal elsőre ment a triplázás...
A másik érdekesség: Mutsukivel első csata: 3 torpedótalálat (Tier8-as hajókon), 2 foglalás, győzelem: 2100Xp. Ezzel szemben Königsberggel 4 kill (2 tier7, 1 tier6, 1 tier5), 1 foglalás, győzelem 1130Xp... A kiosztott sebzésem kb. a triplája volt a Königsberggel, mégis fele annyi XP-t adott, pedig ugyanúgy 2 tierrel magasabbakat lőttem/süllyesztettem el...
Mindenesetre ez az érj el 2000 találatot a főlövegekkel már nem tűnik olyan vészesnek, hogy a Königsberggel simán 100 találat/csata átlagokat hozok
A másik érdekesség: Mutsukivel első csata: 3 torpedótalálat (Tier8-as hajókon), 2 foglalás, győzelem: 2100Xp. Ezzel szemben Königsberggel 4 kill (2 tier7, 1 tier6, 1 tier5), 1 foglalás, győzelem 1130Xp... A kiosztott sebzésem kb. a triplája volt a Königsberggel, mégis fele annyi XP-t adott, pedig ugyanúgy 2 tierrel magasabbakat lőttem/süllyesztettem el...
Mindenesetre ez az érj el 2000 találatot a főlövegekkel már nem tűnik olyan vészesnek, hogy a Königsberggel simán 100 találat/csata átlagokat hozok
Elküldve: 2016. 03. 22. 11:34
Máshogy értékel szerintem hajó classok közt. Majd este belinkelek egy csata eredményt a New Orleans-al, 7K sebzés, 8K xp (triplázással) és 303K credit
Lel... Viszont nagy dilemmában vagyok, hogy megvegyem-e a Baltimore-t vagy sem (5-6K xp kell még), sebzés ugyan annyi, kisebb a lőtáv (1 km-el majdnem), a pánzélzat semmivel sem erősebb és még lassabban is lő...
Haladok német cruiser vonalon is Karlsruhen lassan össze is jön a 18K xp, ez elég gyengusz hajó szerintem a tierjében nehézkes és a lövegek nem sebeznek, de a következő már jól néz ki.
Nekem is szoktak ilyen lúzer futamaim lenni, többször megesett, hogy valamelyik hajót 7-8 meccs után tudtam leduplázni\triplázni, ami nem kicsit elkeserítő, itt a lemming csapattársak azért zavaróak, mert nem 5, hanem 15 perc alatt buknak el egy battle-t így.
Battleship viszont nagyon pozitív meglepetés, lassú és sokszor tehetetlen vagy jól eleresztett torpedo salvokkal szemben, de átlag sebzésem 70-80K felett van a New Mexicoval, nagyon, de nagyon kielégítő érzés, amikor a tier 7-s japcsi cruierst egy salvoval kinullázod
Haladok német cruiser vonalon is Karlsruhen lassan össze is jön a 18K xp, ez elég gyengusz hajó szerintem a tierjében nehézkes és a lövegek nem sebeznek, de a következő már jól néz ki.
Nekem is szoktak ilyen lúzer futamaim lenni, többször megesett, hogy valamelyik hajót 7-8 meccs után tudtam leduplázni\triplázni, ami nem kicsit elkeserítő, itt a lemming csapattársak azért zavaróak, mert nem 5, hanem 15 perc alatt buknak el egy battle-t így.
Battleship viszont nagyon pozitív meglepetés, lassú és sokszor tehetetlen vagy jól eleresztett torpedo salvokkal szemben, de átlag sebzésem 70-80K felett van a New Mexicoval, nagyon, de nagyon kielégítő érzés, amikor a tier 7-s japcsi cruierst egy salvoval kinullázod
Elküldve: 2016. 03. 25. 11:27
Idézet: Nevl - Dátum: 2016. 03. 22. 12:34
...a New Mexicoval, nagyon, de nagyon kielégítő érzés, amikor a tier 7-s japcsi cruierst egy salvoval kinullázod 
Attól függ, hogy honnan nézed
Nemrég japán nehézcirkálóval kisebb ellenfél cirkálót üldöztem. Ellenfél bemenekül sziget mögé. Utána fordulok, de a sziget mögött ott csücsül komplett ellen csatahajó flotta. Hoppá! Ez így nem nagyon jó! Kormány ütközésig kicsap, 180°-os fordulat, cirkálóm majd felborul a hirtelen irányváltástól. Csatahajók felől nagy ívben égnek emelkedik az áldás. Semmi gond, a legközelebbi is 14-15km-re van tőlem én pedig 30 csomó feletti sebességgel távolodok tőlük, a lehető legkisebb célfelületet mutatva, cikk-cakkolva. Pár másodpercre van a fedezéket adó sziget. Közben utolérnek az első sorozatok. Meredeken csapódnak le az égből. A nehéz lövedékek jó nagy körben szántják körülöttem a vizet. 3 csatahajó egyszerre leadott sorozatától forr körülöttem a tenger, de egy sem talál el, olyan nagy a szórásuk. Mosolygok, mert mire újra töltenek fedezékbe fogok érni. Tat lövegekből még egy adag gyújtógránátot ráküldök a legközelebbire, csak úgy, hogy bosszantsam, hátha felgyújtom. Ekkor látom, hogy egyetlen egy magányos, lemaradt lövedék hull felém a csatahajók felől. Csak egyetlen egy! De már érzem, hogy ebből baj lesz. Pont fordulóban vagyok a sziget mögé. Sebaj, HP-m 90% fölött...ha véletlen eltalál az sem gond. A fedezék fontosabb, ezért maradok fordulóban. Persze, hogy betalál! Hasad a fém, robban a lőszerraktár...középen csúnyán kettéroppan a szép nagy cirkálóm. Picsába.... Duzzogva nézem, ahogy az orr rész is és a tat is az égnek meredve lassan merülni kezd. Az orr rész már fedezékben a sziget mögött...de hiába, mert süllyed. Bánatomban a merülő roncsok körül felkavart plankton fluoreszkálását nézem. Az legalább szép. Talán épp ezért rakták a játékba ezt a látvány elemet...a hajóm kinyiffant egyetlen egy magányos nehézgránáttól, de a tenger legalább még él. Sovány vigasz.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Súgó
A téma zárva.