HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#161 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 16:00

Idézet: morgo - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 15:36

nekem meg nem sikerult. csak mass murderer voltam azon a vadaszos palyan is, pedig mindenkit megoltem...
az a sniper meg nemtudom miert zavar titeket. engem egyszer sem bantott, de azert megoltem ot is, hogy tiszta legyen a map:)

:D lol

#162 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 22:19

Idézet: morgo - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 15:36

nekem meg nem sikerult. csak mass murderer voltam azon a vadaszos palyan is, pedig mindenkit megoltem...
az a sniper meg nemtudom miert zavar titeket. engem egyszer sem bantott, de azert megoltem ot is, hogy tiszta legyen a map:)

A pszihopata kevesebb ölésért jár, mint a mass. Mass az, ha mindenkit megölsz, pszihopata meg akkor, ha csak aki eléd kerül.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#163 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 22:37

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 22:19

A pszihopata kevesebb ölésért jár, mint a mass. Mass az, ha mindenkit megölsz, pszihopata meg akkor, ha csak aki eléd kerül.

Persze, csak azt, aki elém kerül. De mivel általában bejárom 6-szor az egész pályát, ezért mindenki elém kerül.  :D És ebből jön a Mass...  :D

#164 Felhasználó inaktív   Klikodesh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 08. 23:40

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 12:55

Én is néha bekattanok. Vadászos pályán van az egyik istállóban tetőn egy sniper az tökmindegy hogy mentem oda mindíg elkezdett lőni én meg próbáltam szépen sunnyogva megoldani a pályát, de egyszerűen nem lett meg sehogy. Végén hangtompis pisztollyal fejbe kellett kérni párszor hogy, abbahagyja a kötözködést, szerencsére akkor csöndben maradt, és egész minimális agressionnal meglett a küldetés :)

Nem futottal veletlenul ? Engem is meglepett parszor mig rajottem hogy attol fog gyanut hogy futok, utana mar nem zavartam de a biztonsag kedveert oda a teniszpalyan keresztul mentem es figyeltem mikor nem nez felem, kifele ugyanez.
Close the world, Open the nExt.

#165 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 07:15

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 13:52

Azt én figyeltem mapon, hogy mikor merre néz, és amikor háttal állt, akkor mentem be. kifelé ugyanez.

bepe_79: nem csak te szoktál bekattanni, a köv. képet a hitmanfórumon találtam:)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ez már beteg volt, aki ezt csinálta...  :D

#166 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 21:57

!!! SPOILER !!!

Hát ez hihetetlen jó! A Budapest mapon bemegyek a női WC-be, erre jön a titkárnő, és az ajtóban megáll, mert csörög a mobilja. Előveszi, és elkezd dumcsizni a barátnőjével.  :D És szebben, érthetőbben beszél sok hús-vér embernél.  :p (itt most nem a 4-6-oson naponta megszokott @ny.zásról beszélek a déutáni tömegnyomorban  :)  ) És ráadásul változatosan, és nem ugyanazt hajtogatja. Na mindegy, rengeteg jó duma van, érdemes meghallgatni őket!

!!! SPOILER !!!

Üdv: Bepe

#167 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 22:27

Hát ja, végre egy game amiben az idegennyelvű szöveg nem halandzsa.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#168 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 15:51

radeon 8500assal nagyon akad a game. Nem szaggat, hanem akad. Grafikai beállításoktól függetlenül, mindig. Patch fenn(enélkül el sem indult), 4.4-es catalyst. Mi lehet a baj?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#169 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 16:32

Nézd meg mégegyszer, post filter ki van-e kapcsolva(ki kell). Ha igen, akkor a látótávot vedd lentebb, meg a textúrákat.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 13. 16:33 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:15

Sikerált valakinek utolsó pálya Silent Assassin módban? ha igen adhatna néhány tippet :)

#171 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:25

Mit kell csinálni a Budapest pálya végén? Átmegyek a kupolánál a szobába, ahol el kell intézni azt a két testőrt. Utána átmegyek a fogorvosi szobába, ahol van egy ajtó. Bent lenne a kémiai fegyver, ami szerepel az objective-ben, de az ajtó lockolva van. Már átvizsgáltam minden szobát 60x, és nem lelem a megoldást! Pls help meee!

#172 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:45

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 19:25

Mit kell csinálni a Budapest pálya végén? Átmegyek a kupolánál a szobába, ahol el kell intézni azt a két testőrt. Utána átmegyek a fogorvosi szobába, ahol van egy ajtó. Bent lenne a kémiai fegyver, ami szerepel az objective-ben, de az ajtó lockolva van. Már átvizsgáltam minden szobát 60x, és nem lelem a megoldást! Pls help meee!

Örülök hogy ezt nem csak én szoptam be :D Ha tudnád...kb 3 órán keresztül kerestem a K kulcsot, aszittem a fricz vagy kiatököm kulcsa azt nyitja aztán a túrót...

A gőzfürdőző srácot lent nyuvasztottad meg a fürdőben? Tipli vissza a hullájához, mert nála van a kulcs, akkor is ha gőzfürdőzött éppen, és pucér.

#173 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:08

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:45

Örülök hogy ezt nem csak én szoptam be :D Ha tudnád...kb 3 órán keresztül kerestem a K kulcsot, aszittem a fricz vagy kiatököm kulcsa azt nyitja aztán a túrót...

A gőzfürdőző srácot lent nyuvasztottad meg a fürdőben? Tipli vissza a hullájához, mert nála van a kulcs, akkor is ha gőzfürdőzött éppen, és pucér.

Az a baj, hogy nincs ott. Nekem a félkörívben, a szaunánál valóban ott a sárga felkiáltójel a map szerint, viszont nem szaunázott ott senki, vagy közben elment a halál f.sz.ra.  :( Most hogyan kerítsem elő a kulcsot? Hogy találjam meg a srácot?

#174 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:14

Találtam egy fürdőruhás hapsit, de ő nem lent a gőzfürdőben van, hanem fent x-edik emeleten, és nézi a szőnyeget. Meg nincsen nála semmilyen kulcs. Csináltam shotot is, ő az:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Nála kéne, hogy legyen? Vagy nem így néz ki?

#175 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:18

Nem igy néz ki. a gőzfürdős kinyírásával kellett volna kezdened! amugy alapból a medencében pancsol, csak néha van a szaunában. keress piros kört (nem beXeltet) a mapokon, mert target ő is. ha 2 kiXelt pirosat látsz, vmelyiknél lesz kulcs.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 13. 19:23 -kor

#176 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:21

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:15

Sikerált valakinek utolsó pálya Silent Assassin módban? ha igen adhatna néhány tippet :)

Néhány tipp: ajtódon ki, bal folyosó, első jobbos ajtón be, ablakon ki, át a másik szobába(folyosó utolsó jobbos szobája) mikor elfordulnak a katonák a lépcsőtől a volt szobád felé, kiosonsz, és villany le(van kapcsoló). aztán lift. utána rádbízom...eddig nehéz nagyon.

Ja, és a map vége trükkös, én röhögtem mikor megoldottam, mert hihetetlen amit be kell vállalni hozzá.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 13. 19:25 -kor

#177 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:34

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 19:21

Néhány tipp: ajtódon ki, bal folyosó, első jobbos ajtón be, ablakon ki, át a másik szobába(folyosó utolsó jobbos szobája) mikor elfordulnak a katonák a lépcsőtől a volt szobád felé, kiosonsz, és villany le(van kapcsoló). aztán lift. utána rádbízom...eddig nehéz nagyon.

Ja, és a map vége trükkös, én röhögtem mikor megoldottam, mert hihetetlen amit be kell vállalni hozzá.

Közben megcsináltam, a főbejáratnál !!! feküdt egy fehér öltönyös pofa (a fémérzékelős kapunál), akinál találtam egy x-entrance-t vagy x-key-t. Ezzel már be tudtam menni a szobába. Fölvettem a bombát, és ki. Nekem már mindenki halott volt ekkor az egész mapon, úgyhogy csak el kellett mennem a sorompóig. Te mire gondolsz? Te hogy csináltad?

#178 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:45

a válaszom második része nem rád vonatkozott:)

amugy én először a szaunában megfőztem a fickót(még mellette a zsernyákot sem kellett kinyírnom), kulcsot fel, aztán a másik célpont ajtaja melletti ajtón be a takarító által otthagyott és elemelt master key segítségével. balkonon át, őr bealtat(egész idáig saját cuccban), zuhanyos fickót megfojtottam, fel a táskát, fel a bombáért(besétáltam az őrök előtt), aztán ki. természetesen silent assasin....

#179 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 10:36

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 18:45

a válaszom második része nem rád vonatkozott:)

amugy én először a szaunában megfőztem a fickót(még mellette a zsernyákot sem kellett kinyírnom), kulcsot fel, aztán a másik célpont ajtaja melletti ajtón be a takarító által otthagyott és elemelt master key segítségével. balkonon át, őr bealtat(egész idáig saját cuccban), zuhanyos fickót megfojtottam, fel a táskát, fel a bombáért(besétáltam az őrök előtt), aztán ki. természetesen silent assasin....

ezért jó ez a játék, mert több megoldás van: én a szaunásat úgy nyírtam ki, hogy az 1. emeleten van egy bár, ott beszéltem a csapossal, mire elmegy pihenni egy kicsit, utána bemegyek a bárpult mögötti ajtón és...nem emlékszem pontosan, de asszem van egy whiskys üveg és megmérgeztem az italt...hogy a mérget honnan vettem már nem emlékszem, lehet hogy az is ott volt...és később feljött a faszi inni és kampec...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#180 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 12:07

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 10:36

ezért jó ez a játék, mert több megoldás van: én a szaunásat úgy nyírtam ki, hogy az 1. emeleten van egy bár, ott beszéltem a csapossal, mire elmegy pihenni egy kicsit, utána bemegyek a bárpult mögötti ajtón és...nem emlékszem pontosan, de asszem van egy whiskys üveg és megmérgeztem az italt...hogy a mérget honnan vettem már nem emlékszem, lehet hogy az is ott volt...és később feljött a faszi inni és kampec...

Hogyhogy írtál a Hitman3 topicba?  :eek: Azt hittem, hogy csak Richard Burns rally, cmr4, lfs topicokban vagy fellelhető.  :)

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.