Nahh ... végigizzadtam ... és ez a jó szó ...
az első rész az isten volt ... a másodikkal nem igazán játszottam ... ez pedig, háát
1.
felháborítónak találom, hogy ilyen "visszaemlékezős" történettel eladtak évekkel ezelőtt készített pályákat mégegyszer (ráadásul még rontottak is rajtuk egy sort, mert az étteremben anno sokkal több civil volt nagyobb élet volt, ahogy a gellért hotel is jobban tetszett régen ...)
2.
az első igazából nekem azért jött be mert rá voltam kényeszerítve a lopakvásra (ami ebben csak a legutolsó pályán volt meg) mert különben jöttek a rendőrök elfogyhatatlanul és előbb utóbb elfogyott az élet
3.
zene tetszett
4.
én bírnék egy olyan Hitman -t ahol tényleg egy "élő" területen kell dolgozni (nem elzárt táborokba, meg katonai bázisokon) hanem városba házak, rendőrök, testőrök gyanakvó civilek stb) és ahol igazából a legelejéről én tervezném az akciót ... valahogy mint a Rainbow6 ben.
Szóval megkapom az infokat / térképeket hogy ez és ez a terep ezt kell kinyirni aki ekkor meg ekkor lesz itt és itt és feltehetőleg ezt és ezt fogja csinálni
akkor én kitalálom hogy hogy és hol akarom megölni elmegyek a felszerelés szobába, összeválogatom a cuccost, ha éppen a méregesüveget viszem akkor ugy ha meg a böröndöt akkor ugy ... elmegyek a kitalált pontra és elvégzem a munkát ... aztán usgyi ... persze megtűzdelve váratlan helyzetekkel (jön egy rendőr, egy civil csak nem takarodik el a tűzvonalból stb)
Szerintem az sokkal jobb, ha van pár testőr aki nagyon szemfüles (nem olyan hülyék mint a japánok akiknek abszolute nem feltünő hogy egy csontkopasz európai fazon ott rohangászik a saját egyenruhájukban - amibe egy kis sárga feketehajú ürgének kéne grasszálni) de végülis az a pár testőr kinyírható viszont a helyszínen riadó esetén megjelenő rendőri erők száma és ereje leküzdhetetlen lenne ... akkor azért sok időt agyalna az ember hogy azt az egyszer puskalövést hol és mikor eressze el ...
és akkor felriadtam hogy a bilibe log a kezem
---
jah és az utsó pályán én szépen lementem a 2dikra az egyenruháért ugyebár ... aztán ki az utcára de a górét csak "fejlövés majd nyúlcipő" módszerrel bírtam ártalmatlanítani ... merhthogy MÖGÖTTE is álltak kommandósok akik nem vették jónéven ha a zongorahúrt a vezér nyakán csomozom ...