HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#301 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 15. 15:01

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 15:55

Hát pedig sajnos nagyon egyszerű.

Akkor kapsz Silent Assassin minősítést, ha csak a célpont és csakis az patkol el,senki más.
Jelen esetben a 4 kinyírt testőr miatt lettél csak professional. Csak akkor kapsz Silent Assassin minősítést,ha csak a célpontokat ölöd meg. Nemigazán tudom,hogy hogyan is lehetne megcsinálni a Budapest pályát SA-ra.

Továbbá ha riadó van, vagy ha akár te,akár az ellenség lövöldözni kezd,akkor is ugrott az SA minősítés.
Ez is hülyeség,mert az utolsó pályán bármerre is indulsz, rögtön lőni kezdenek rád, vagy a kommandósok, vagy a rendőrök az utcáról. Én megcsináltam az uccsó pályát úgy, hogy csak a célszemély halt meg,mégsem lett SA a sok rám leadott lövés miatt.

Ja... hát ez gáz.
Lehet akkor innyekciós tűt kellett volna használni, de abból szerintem nincs 4 db... na nem baj.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#302 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 15:17

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 14:01

Ja... hát ez gáz.
Lehet akkor innyekciós tűt kellett volna használni, de abból szerintem nincs 4 db... na nem baj.

Az injekciós tű egyszer használatos.

Valahogy biztos el lehet kerülni a 4 bodyguard megölését. Pontosabban csak 3. (1 az erkélyen és 2 a fogorvosi rendelőben. Ha a tetőn át jutsz be a rendelőbe,akkor nem kell bántani a rendelő előtt álló őröket)  Elvileg ha a törülközős trükkel jutsz be, akkor talán el lehet kerülni az erkélyes őr kicsinálását.
Továbbá szerintem a rendelőben őrködő alakok mellett is el lehet lopózni,csak nehéz.

#303 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 15:30

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 16:17

Az injekciós tű egyszer használatos.

Valahogy biztos el lehet kerülni a 4 bodyguard megölését. Pontosabban csak 3. (1 az erkélyen és 2 a fogorvosi rendelőben. Ha a tetőn át jutsz be a rendelőbe,akkor nem kell bántani a rendelő előtt álló őröket)  Elvileg ha a törülközős trükkel jutsz be, akkor talán el lehet kerülni az erkélyes őr kicsinálását.
Továbbá szerintem a rendelőben őrködő alakok mellett is el lehet lopózni,csak nehéz.

Nekem hasonlít ez a pálya a 2. rész japán-os pályájára (valami jakuza főnököt kellett kinyírni és a pálya elején elég sokáig kell egy hóval borított völgyben császkálni).
Ha megölted a jakuza gyereket, egyből támadnak profi testőrei atetőről... elkerülni nem lehet őket csak kinyírni, elég érdekes.

#304 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:01

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 14:30

Nekem hasonlít ez a pálya a 2. rész japán-os pályájára (valami jakuza főnököt kellett kinyírni és a pálya elején elég sokáig kell egy hóval borított völgyben császkálni).
Ha megölted a jakuza gyereket, egyből támadnak profi testőrei atetőről... elkerülni nem lehet őket csak kinyírni, elég érdekes.

Na igen. Csakhogy ott volt egy B-megoldás is. Ha jól emléxem,volt egy helikopter a pagodája előtt. Na ebbe lehetett bombát tenni,majd a pagoda valamelyik szintjén bekapcsolni az alarmot. Erre Shogun barátunk lefut a helikopterhez hogy elmeneküljön. Te pedig felrobbantod. :D  Így nem kell felmenni hozzá a pagoda tetejére az ürgéért, hanem ő jön le. És így értelemszerűen a testőrséggel sem kell balhézni.

Csakhogy a Contracs utolsó pályáján mindenképpen lőnek rád. A szobádban kezdesz. Kétfelé mehetsz ki a szobádból, az ajtón át és az erkélyen át. Az ajtón át nem tanácsos,mert a folyosón egy egyész osztag kommandós vár. Ha a szobában maradsz,akkor a kommandósok rádtörnek,és lelőnek. Tehát csak az erkély felé lehet menekülni. Persze ott meg az utcáról látnak,és onnan lőnek rád. Tehát semmiképpen sem lehet SA-ra teljesíteni. Mondom,én megcsináltam úgy,hogy csak a rendőrfőnök(a célpont) halt meg (pár oldallal ezelőtt le is írtam,hogyan), mégsem lett SA.

#305 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:05

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 17:01

Na igen. Csakhogy ott volt egy B-megoldás is. Ha jól emléxem,volt egy helikopter a pagodája előtt. Na ebbe lehetett bombát tenni,majd a pagoda valamelyik szintjén bekapcsolni az alarmot. Erre Shogun barátunk lefut a helikopterhez hogy elmeneküljön. Te pedig felrobbantod.   :D  Így nem kell felmenni hozzá a pagoda tetejére az ürgéért, hanem ő jön le. És így értelemszerűen a testőrséggel sem kell balhézni.

Csakhogy a Contracs utolsó pályáján mindenképpen lőnek rád. A szobádban kezdesz. Kétfelé mehetsz ki a szobádból, az ajtón át és az erkélyen át. Az ajtón át nem tanácsos,mert a folyosón egy egyész osztag kommandós vár. Ha a szobában maradsz,akkor a kommandósok rádtörnek,és lelőnek. Tehát csak az erkély felé lehet menekülni. Persze ott meg az utcáról látnak,és onnan lőnek rád. Tehát semmiképpen sem lehet SA-ra teljesíteni. Mondom,én megcsináltam úgy,hogy csak a rendőrfőnök(a célpont) halt meg (pár oldallal ezelőtt le is írtam,hogyan), mégsem lett SA.

Na most a slaying a dragon pályán megvan SA... pedig eltettem egy őrt lűb alól és egy mukit meg beinnyekcióztam majd a kék ruhással együtt a csatornába tuszkoltam.
Utána megmásztam a létrát egy jól megcélzott lövés a puskával és meg is vagyunk. Az érdekesség az, hogy lőttek rám míg fenn voltam annak a háznak azon a kiugróján, de így is megkaptam az SA minősítést.

#306 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 17:22

...

Szerkesztette: Nevl 2004. 06. 15. 17:35 -kor

#307 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 18:34

Na ez is megoldódott... :)

Bégigvittem a játékot az utolsó küldetésnél kicsit érdekes, hogy ha megfojtod a főkapitányt mindenki leáll! :)
Gondolom lesz még folytatása a game-nek a vége nagyon erre hajaz.

Szerkesztette: Nevl 2004. 06. 15. 19:17 -kor

#308 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:08

az értékelési rendszer kicsit összetettebb, mint "pusztán a cél halhat meg".
nevesül, a golyókat számolja. 1 kilőtt golyó 1 golyó, egy meghalt enemy(tehát nem cél) 2 golyó, egy alarm 2 golyó, egy close contact 2 golyó, halott civil 5 golyó, stb. van egy lista a hitmanfórumban. 3 golyó alatt megkapod a SA-t.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#309 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 15:47

Nahh ... végigizzadtam ... és ez a jó szó ...
az első rész az isten volt ... a másodikkal nem igazán játszottam ... ez pedig, háát

1.
felháborítónak találom, hogy ilyen "visszaemlékezős" történettel eladtak évekkel ezelőtt készített pályákat mégegyszer (ráadásul még rontottak is rajtuk egy sort, mert az étteremben anno sokkal több civil volt nagyobb élet volt, ahogy a gellért hotel is jobban tetszett régen ...)

2.
az első igazából nekem azért jött be mert rá voltam kényeszerítve a lopakvásra (ami ebben csak a legutolsó pályán volt meg) mert különben jöttek a rendőrök elfogyhatatlanul és előbb utóbb elfogyott az élet

3.
zene tetszett

4.
én bírnék egy olyan Hitman -t ahol tényleg egy "élő" területen kell dolgozni (nem elzárt táborokba, meg katonai bázisokon) hanem városba házak, rendőrök, testőrök gyanakvó civilek stb) és ahol igazából a legelejéről én tervezném az akciót ... valahogy mint a Rainbow6 ben.
Szóval megkapom az infokat / térképeket hogy ez és ez a terep ezt kell kinyirni aki ekkor meg ekkor lesz itt és itt és feltehetőleg ezt és ezt fogja csinálni
akkor én kitalálom hogy hogy és hol akarom megölni elmegyek a felszerelés szobába, összeválogatom a cuccost, ha éppen a méregesüveget viszem akkor ugy ha meg a böröndöt akkor ugy ... elmegyek a kitalált pontra és elvégzem a munkát ... aztán usgyi ... persze megtűzdelve váratlan helyzetekkel (jön egy rendőr, egy civil csak nem takarodik el a tűzvonalból stb)
Szerintem az sokkal jobb, ha van pár testőr aki nagyon szemfüles (nem olyan hülyék mint a japánok akiknek abszolute nem feltünő hogy egy csontkopasz európai fazon ott rohangászik a saját egyenruhájukban - amibe egy kis sárga feketehajú ürgének kéne grasszálni) de végülis az a pár testőr kinyírható viszont a helyszínen riadó esetén megjelenő rendőri erők száma és ereje leküzdhetetlen lenne ... akkor azért sok időt agyalna az ember hogy azt az egyszer puskalövést hol és mikor eressze el ...

és akkor felriadtam hogy a bilibe log a kezem :)

---

jah és az utsó pályán én szépen lementem a 2dikra az egyenruháért ugyebár ... aztán ki az utcára de a górét csak "fejlövés majd nyúlcipő" módszerrel bírtam ártalmatlanítani ... merhthogy MÖGÖTTE is álltak kommandósok akik nem vették jónéven ha a zongorahúrt a vezér nyakán csomozom ...
- Saimonsais -
"You just can't teach an old GOD new tricks"

#310 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 17:23

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 16:47

jah és az utsó pályán én szépen lementem a 2dikra az egyenruháért ugyebár ... aztán ki az utcára de a górét csak "fejlövés majd nyúlcipő" módszerrel bírtam ártalmatlanítani ... merhthogy MÖGÖTTE is álltak kommandósok akik nem vették jónéven ha a zongorahúrt a vezér nyakán csomozom ...

Na ja ott állnak a kommandósok, de amint kinyítrad a rendőrfőnököt bekussolnak.

#311 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 19:35

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 14:47

én bírnék egy olyan Hitman -t ahol tényleg egy "élő" területen kell dolgozni (nem elzárt táborokba, meg katonai bázisokon) hanem városba házak, rendőrök, testőrök gyanakvó civilek stb) és ahol igazából a legelejéről én tervezném az akciót ... valahogy mint a Rainbow6 ben.
Szóval megkapom az infokat / térképeket hogy ez és ez a terep ezt kell kinyirni aki ekkor meg ekkor lesz itt és itt és feltehetőleg ezt és ezt fogja csinálni
akkor én kitalálom hogy hogy és hol akarom megölni elmegyek a felszerelés szobába, összeválogatom a cuccost, ha éppen a méregesüveget viszem akkor ugy ha meg a böröndöt akkor ugy ... elmegyek a kitalált pontra és elvégzem a munkát ... aztán usgyi ... persze megtűzdelve váratlan helyzetekkel (jön egy rendőr, egy civil csak nem takarodik el a tűzvonalból stb)

A Hitman 2 ehhez hasonló volt. A küldetések előtt te válogathattad ki,milyen fegyvert viszel,és sok nyilvános hely volt,pl: a Kuala Lumpuri dupla torony,vagy az arab városos pályák. Sok civil.
Ja igen,és a Hitman 2 grafikailag és 47 mozgáskúltúrájában nem nagyon különbözik a Hitman:Contracts-tól,lévén,hogy a Contracts szinte teljesen olyan,mint a Hitman2,csak mások a küldetések. Ja,és a Hitman 2-nek még története is volt.

#312 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 22:22

Ja akkor megállapodhatunk hogy a Hitman2 motorjával és a Hitman1 jó pályáival létrehozták a Contracts - ot :))
mind1 - nekem nem jött be annyira ... a 2vel valóban nem játszottam eleget majd bepótlom ... de azért annál több beleszólást szeretnék én a terv és taktika kialakításába ... (úgy értem még a bevetés előtt) ... de gondolom érthető amit regéltem ... max másnak ez nem vágya :)

----------------------

Akkor neked bugzott a gáma - mert nekem nem kusshadtak be a kommnadósok ... sőt gyakrolatilag ugy csináltam meg a pályát, hogy furgon mögé be ... tarkólövés fazonnak aztán usgyi és már a halálközeli lassításos (Aminek nem látom értelmét ... de ez más lapra tartozik) mozgással zuhantam be az EXIT zonába annyira osztottak a srácok ... de így is elszámolta a játékot ... és mivel nem lőttem vissza hát az 1db elhasnzált golóbis nyomán megkaptam a SA minősítést bár vagy 8-10 komnadós pumpálta az olmot a hátamba miközben én a cikk-cakk -ban kocogást vittem művészi szintre ...
- Saimonsais -

#313 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 22:53

én a sikátorból lőttem fejest a rendőrfőnöknek, és mire a legközelebbi katona benézett hozzám, már el volt rakva a fegyver. riadó nélkül sétáltam ki. de én is egy 2. feelinges, 3.nál jobb grafikájú 4.-et értékelnék többre... :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#314 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 23:45

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 21:22

... sőt gyakrolatilag ugy csináltam meg a pályát, hogy furgon mögé be ... tarkólövés fazonnak aztán usgyi és már a halálközeli lassításos (Aminek nem látom értelmét ... de ez más lapra tartozik) mozgással zuhantam be az EXIT zonába annyira osztottak a srácok ... de így is elszámolta a játékot ... és mivel nem lőttem vissza hát az 1db elhasnzált golóbis nyomán megkaptam a SA minősítést bár vagy 8-10 komnadós pumpálta az olmot a hátamba miközben én a cikk-cakk -ban kocogást vittem művészi szintre ...

Hát ez nagyon poén. Én fojtóhurokkal öltem meg kizárólag a rendőrfőnököt,de SA minősítést nem kaptam. Nekem se álltak le a kommandósok,viszonyt nem is lebzseltek a furgon hátuljánál. Mellette igen,de a hátsó ajtók takarásában sikerült észrevétlenül kinyírni az ürgét.

#315 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 11:32

Lehet, hogy van valami összefüggés a házban és a kint mozgó katonák között ... tehát ha sokszor szorakozol a lámpával a 3dikon akkor például mindneki betodul a házba és akkor kivül kevesebb muksó marad -> éppen azok lépnek olajra akik a furgon mögött voltak

viszont azt is furcsáltam, hogy ugye a kezdőszobában megkapod a böröndöt is csak éppen használni nem lehet (legalábbis nálam nem) mert ugyebár ha az ember a 3dikon például a villanykapcsolónál lévő szobának kinyitja az erkélyajtaját (ami az tucára néz) akkor balra fent van egy snipa - azt ügyesen leszedi és akkor ELVILEG ki lehet sunnyanni az erkélyre ugy, hogy nem vesz észre senki és kilövöd a furgon mögül a fazont ... na ez nekem nem sikerült ... :) pedig én jobban preferálom a sinperkedést mint a hurkolást ...
- Saimonsais -

#316 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 15:58

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 10:32

Lehet, hogy van valami összefüggés a házban és a kint mozgó katonák között ... tehát ha sokszor szorakozol a lámpával a 3dikon akkor például mindneki betodul a házba és akkor kivül kevesebb muksó marad -> éppen azok lépnek olajra akik a furgon mögött voltak

viszont azt is furcsáltam, hogy ugye a kezdőszobában megkapod a böröndöt is csak éppen használni nem lehet (legalábbis nálam nem) mert ugyebár ha az ember a 3dikon például a villanykapcsolónál lévő szobának kinyitja az erkélyajtaját (ami az tucára néz) akkor balra fent van egy snipa - azt ügyesen leszedi és akkor ELVILEG ki lehet sunnyanni az erkélyre ugy, hogy nem vesz észre senki és kilövöd a furgon mögül a fazont ... na ez nekem nem sikerült ... :) pedig én jobban preferálom a sinperkedést mint a hurkolást ...

:think:
Lehet,hogy nem jól emléxem,de az a furog,ami mögött a rendőrfőnök strázsál, az utca végében van, és mivel a furgon és annak hátsó ajtajai eltakarják,ezért nem is lehet leszedni sniperrel. Azon kívül sok szobának nincs normális erkélye,csak egy derékig érő rács az erkélyajtó mögött. Ezekre nem is lehet kimenni. Pedig ha a sniper el van helyezve a pályán(márpedig rögtön a kezdőszobában,ahol mondtad), akkor valahogy le lehet lőni vele a rendőrfőnököt.

#317 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 23:31

Igen én is ezen problémáztam ... mert snipe -al akartam abszolválni a pályát ... (általában sportot űztem abból, hogy nem öltözök át hanem ügyesen lopakszom és távolról snippantok ... elvégre a nagy Sakál is igy csinálta :) )
nos lényeg a lényeg, hogy én se talátam tiszta lőpoziciót
arra tippeltem, hogy az a szoba ami az elektromos kapcsolónál van és az utcára néző erkélye van (tehát nem befele ahol ki lehet mászni ...) - nos az az ideális szoba ... ki is sunnyogtam le is szedtem a snipa -t a szemközti tetőről, de nem találtam tiszta lőpoziciót és lentről egy idő mulva kiszúrnak ami azért kínos mert rádión jelzik a fentieknek azok meg ugyebár rámtörnek ...
- Saimonsais -

#318 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 26. 21:02

Na, végigtoltam mégegyszer,de most minden pályát Silent Assassinra teljesítettem. Az egész játék 2 óra 42percig tartott és összesen 6 golyót lőttem ki az öszesítés szerint. Így,hogy SA-ra megy az ember,jóval izgalmasabb a progi. Ha lövöldözni akar az ember,akkor nem ez a program kell neki. Csak úgy élvezetes a program, ha megpróbálunk SA vagy ahhoz közeli minősítéssel végezni a pályákon. Akkor és csak akkor jön ki az igazi íze ennek a játéknak.

#319 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 26. 22:34

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 26., szombat - 20:02

Na, végigtoltam mégegyszer,de most minden pályát Silent Assassinra teljesítettem. Az egész játék 2 óra 42percig tartott és összesen 6 golyót lőttem ki az öszesítés szerint. Így,hogy SA-ra megy az ember,jóval izgalmasabb a progi. Ha lövöldözni akar az ember,akkor nem ez a program kell neki. Csak úgy élvezetes a program, ha megpróbálunk SA vagy ahhoz közeli minősítéssel végezni a pályákon. Akkor és csak akkor jön ki az igazi íze ennek a játéknak.

Én is végigvittem mégegyszer de sajna az utolsó pályát nem bírom silent assassinra teljesíteni. A többi sikerült. A rendőrfőnököt nagyon védik a kommandósok...

Szerkesztette: Ádámbátyó 2004. 06. 26. 22:36 -kor

#320 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 17:02

Idézet: Ádámbátyó - Dátum: 2004. jún. 26., szombat - 21:34

Én is végigvittem mégegyszer de sajna az utolsó pályát nem bírom silent assassinra teljesíteni. A többi sikerült. A rendőrfőnököt nagyon védik a kommandósok...

Ha csak a rendőrfőmök körül álló kommandósokkal van probláma.arra van egy nagyon egyszerű megoldás,már írták itt valahol korábban: A rendőrfőnök furgonja melletti kisutcába/sikátorba menj be,és ha már senkisem lát,adj le egy lövést a modjuk a Glockból,majd dugd el a fegyvert. A lövés hangjára odacsődülnek a kommandósok,végtelenül hagyva a rendőrfőnököt. Ekkor nyugodtan tarkón lehet lőni hangtompítós Silverbarrellel,még így is SA lesz,hiába adtál le két lövést.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.