Az utolsó unique jumpot nem tudom megcsinálni, de nem tudom melyik az

Előre is kösz!
(ha valaki nagyon unatkozik, átküldöm a mentést, és tesztelheti, mert én már teljesen kész vagyok tőle

Elküldve: 2003. 06. 04. 11:54
Elküldve: 2003. 06. 04. 13:45
idézet:
Ezt írta TopGun:
Sziasztok! nekem harom kerdesem van:
1. azt a fickot a golfpalyan hogy a legcelszerubb kinyirni? ha elkezdem uldozni a golf autoval, akkor sosem erem utol, ha gyalog rohanok utana, akkor az a barom gorillaja ut el, ha megvarom a kapunal es ott intezem el az mukodik? mar nem volt turelmem ezt a verziot is kiprobalni!
2. azt a not aki valamilyen kovekkel lep meg es ugy kell kinyirni, hogy auto balesetnek latszodjon, milyen kocsival kell (erdemes) lecsapni? ha egy gyors autoval megyek utana, csak kicsit megtorom, de nem gyullad ki, vagy hal meg a csajszi
3. amikor a Diazt kell vedeni a drog uzletnel es a vegen jon ket motoros, akik elviszik a zset, akkor mi a kovetendo taktika? mert mire megtalalom a terkepen merre tunt el az a tetu, mar vege is, mert kiirja, hogy meglepett a ficko![/quote]
1: Én először odamentem facetoface, szétvágtam a gorilláit szamurájkarddal, de adígra meglépett a golfautóval, úgyhogy újra nekiálltam a küldetésnek, először szépen egyenként belökdöstem a golfautókat a vízbe, aztán felmentem, szétvágtam mindenkit, a pofát meg gyalog megkergettem, és a kis hídon leszúrtam.
2: tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy utolérd vele, aztán törd össze. Addíg kell zúzni a kocsival, amíg ki nem gyullad a verdája, aztán csak figyeld, ahogy felrobban.
3: Az egyik srácot lelövik a motorjáról, azzal megkergettem, aztán belegangoltam a motorral. Mindketten leestünk a motorrol, de mire felkelt, már én is álltam, egyből kapott egy tár ólmot az UZI-ból.![]()
Elküldve: 2003. 06. 04. 14:04
idézet:
Ezt írta Targa:
2: tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy utolérd vele, aztán törd össze. Addíg kell zúzni a kocsival, amíg ki nem gyullad a verdája, aztán csak figyeld, ...[/quote]
... távolról ...
idézet:
... ahogy felrobban.
[/quote]
Ha túl közelről figyeled, failed!
Elküldve: 2003. 06. 04. 14:47
idézet:
Ezt írta cole:
Ha túl közelről figyeled, failed![/quote]
Magától értetődik.
Elküldve: 2003. 06. 04. 15:25
Elküldve: 2003. 06. 04. 15:59
idézet:
Ezt írta Jareth:
Én golfautóval követtem és amikor a bejáratnál kiszállt, akkor szétvertem a fejét egy golfütővel![/quote]
Én is![]()
Elküldve: 2003. 06. 04. 19:20
Elküldve: 2003. 06. 04. 21:23
idézet:
Ezt írta villy:
Sziasztok!
Az utolsó unique jumpot nem tudom megcsinálni, de nem tudom melyik azSzerintem a 29-es, mikor a Washington Mall tetejéről kell átugratni, de nem biztos; arra van valakinek tuti tippje?) Van valakinek ötlete, hogy lehet kideríteni, melyikek a teljesítettek?
Előre is kösz!
(ha valaki nagyon unatkozik, átküldöm a mentést, és tesztelheti, mert én már teljesen kész vagyok tőle)[/quote]
Hi!
Nekem is ilyen problémám volt és kb 5 napba telt mire megtaláltam melyik az( egy olyan volt amire nem is gondoltam) és kb 5-ször végignéztem mindet.
Ha motorral próbálkozol cseréld le mondjuk egy hotring racerre hátha azzal máshogy sikerül és elfogadja.
Szívesen megnézném a mentésed csak holnaptól nem lesz gépem pár napig
A 29-esnél én is sokat kinlódtam: talán úgy kell hogy kicsit balra kell ugrani, ha jól emlékszem.
Elküldve: 2003. 06. 05. 08:11
Elküldve: 2003. 06. 05. 11:13
Elküldve: 2003. 06. 05. 11:40
idézet:
Ezt írta Samm:
Megcsináltam a főszálat a játékba. Ki is írta, hogy hol van a rendőr cucc, de nem figyeltem.Mentettem, most meg mikor leülök elé, nem találom. Valaki segítsen ki pls
[/quote]
Ott van, ahol annak idején a rendőrségre behatoláskor volt. A Malibutól nem messze délre, rendőrség épületben első ajtó balra (cabinet room)
Elküldve: 2003. 06. 05. 11:42
idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
mar majdnem az ajtoig jutok amikor mindig lemeszarolnak. valami jobb taktika? en ugy probaltam, hogy lovok mindenkire aki mozog:S lehet rohanni kene? :confused:[/quote]
Nem, tényleg úgy kell. Én megöltem mindenkit. Aztán, ha megvan, akkor az ott dekkoló kukásautó ajánlott a meneküléshez.
Elküldve: 2003. 06. 05. 11:54
Elküldve: 2003. 06. 05. 12:12
idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
jo, de akkor patkol el mire odaerek[/quote]
Akkor siess![]()
Elküldve: 2003. 06. 05. 12:30
Elküldve: 2003. 06. 05. 12:54
idézet:
Ezt írta Aky:
Erről van egy save-d? Ha igen küldd el pls!![/quote]
Nekem is kéne küld el E-mail-ban csatolt file-ban A címem :
dajakristof@freemail.hu null
Elküldve: 2003. 06. 05. 17:31
idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
mar majdnem az ajtoig jutok amikor mindig lemeszarolnak. valami jobb taktika? en ugy probaltam, hogy lovok mindenkire aki mozog:S lehet rohanni kene? :confused:[/quote]
Jó tipp!
Legyen az életerőd 100%, és legyen rajtad a goyó álló mellény is 100%.
Keress egy ifernus-t, vagy egy jó erős, gyors kocsit. Szerezz uzit, és indulj el. A kapuban álló két őr lőni kezd, amikor látják, hogy száguldasz feléjük. Célozd be a jobboldali faszit, és üsd el. Ha jól csinálod, akkor a keresztbe állított járműt úgy lököd meg, hogy elkaszálja a másik 2 fazont. A kocsidból ne szálj ki, hanem hajts befele Lance felé. Próbálj egészen a garázsig eljutni (minél több embert gázolj el), ott kiszálsz, és leuzizod a bent lévő faszikat. Megszólítod enterrel Lancet, és utána már ketten lesztek. Beszálsz az épület melletti kocsiba, és a szemeteskocsihoz mentek. Átszálsz a szemeteskocsiba, és hajtasz a kórházig.
Elküldve: 2003. 06. 05. 17:46
idézet:
Ezt írta Ladis:
Jó tipp!
Legyen az életerőd 100%, és legyen rajtad a goyó álló mellény is 100%.
Keress egy ifernus-t, vagy egy jó erős, gyors kocsit. Szerezz uzit, és indulj el. A kapuban álló két őr lőni kezd, amikor látják, hogy száguldasz feléjük. Célozd be a jobboldali faszit, és üsd el. Ha jól csinálod, akkor a keresztbe állított járműt úgy lököd meg, hogy elkaszálja a másik 2 fazont. A kocsidból ne szálj ki, hanem hajts befele Lance felé. Próbálj egészen a garázsig eljutni (minél több embert gázolj el), ott kiszálsz, és leuzizod a bent lévő faszikat. Megszólítod enterrel Lancet, és utána már ketten lesztek. Beszálsz az épület melletti kocsiba, és a szemeteskocsihoz mentek. Átszálsz a szemeteskocsiba, és hajtasz a kórházig.[/quote]
Én primitív barbarizmussal oldottam meg.
Autóval megálltam kb. egy saroknyira a bejárattól (gyors géppel mentem, bőven volt még időm), mesterlövésszel leszedtem az embereket a kapu környékén, aztán behajtottam, géppisztolyra váltottam, és módszeresen lelövöldöztem mindenkit. Odaballagtam Lance-hez, és szépen elhúztunk az autóval, amit otthagytak. Valami Sentinel lehetett, ha jól emlékszem. Ha egyből jobbfelé, a kis híd felé kerülsz egyet, akkor úgy lerázod az üldözőket, hogy nem is találkozol velük többet. Én utána nyugis kocsikázással mentem végig a kórházig.![]()
Elküldve: 2003. 06. 05. 18:23
idézet:
Ezt írta Targa:
mesterlövésszel leszedtem az embereket a kapu környékén, aztán behajtottam[/quote]
Na neee...
Megláttam messziről, hogy áll egy kocsi a bejáratnál, meg két ember. Kipattantam a kocsiból, és megsoroztam őket, aztán a lendület megtörése nélkül futás közben lekaszáltam mindenkit. Visszafele kukásautó.
Elküldve: 2003. 06. 05. 19:39