HWSW Informatikai Kerekasztal: GTA 3. + Vice City (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GTA 3. + Vice City (II.)

#781 Felhasználó inaktív   villy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 04. 11:54

Sziasztok!

Az utolsó unique jumpot nem tudom megcsinálni, de nem tudom melyik az :( Szerintem a 29-es, mikor a Washington Mall tetejéről kell átugratni, de nem biztos; arra van valakinek tuti tippje?) Van valakinek ötlete, hogy lehet kideríteni, melyikek a teljesítettek?

Előre is kösz!

(ha valaki nagyon unatkozik, átküldöm a mentést, és tesztelheti, mert én már teljesen kész vagyok tőle ;) )

#782 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 04. 13:45

idézet:
Ezt írta TopGun:
Sziasztok! nekem harom kerdesem van:
1. azt a fickot a golfpalyan hogy a legcelszerubb kinyirni? ha elkezdem uldozni a golf autoval, akkor sosem erem utol, ha gyalog rohanok utana, akkor az a barom gorillaja ut el, ha megvarom a kapunal es ott intezem el az mukodik? mar nem volt turelmem ezt a verziot is kiprobalni! :(
2. azt a not aki valamilyen kovekkel lep meg es ugy kell kinyirni, hogy auto balesetnek latszodjon, milyen kocsival kell (erdemes) lecsapni? ha egy gyors autoval megyek utana, csak kicsit megtorom, de nem gyullad ki, vagy hal meg a csajszi :(
3. amikor a Diazt kell vedeni a drog uzletnel es a vegen jon ket motoros, akik elviszik a zset, akkor mi a kovetendo taktika? mert mire megtalalom a terkepen merre tunt el az a tetu, mar vege is, mert kiirja, hogy meglepett a ficko! :(
[/quote]

1: Én először odamentem facetoface, szétvágtam a gorilláit szamurájkarddal, de adígra meglépett a golfautóval, úgyhogy újra nekiálltam a küldetésnek, először szépen egyenként belökdöstem a golfautókat a vízbe, aztán felmentem, szétvágtam mindenkit, a pofát meg gyalog megkergettem, és a kis hídon leszúrtam. :)

2: tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy utolérd vele, aztán törd össze. Addíg kell zúzni a kocsival, amíg ki nem gyullad a verdája, aztán csak figyeld, ahogy felrobban. :)

3: Az egyik srácot lelövik a motorjáról, azzal megkergettem, aztán belegangoltam a motorral. Mindketten leestünk a motorrol, de mire felkelt, már én is álltam, egyből kapott egy tár ólmot az UZI-ból. :)

#783 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 14:04

idézet:
Ezt írta Targa:

2: tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy utolérd vele, aztán törd össze. Addíg kell zúzni a kocsival, amíg ki nem gyullad a verdája, aztán csak figyeld, ...
[/quote]
... távolról ...
idézet:
... ahogy felrobban. :)
[/quote]

Ha túl közelről figyeled, failed!
ALWAYS COCA COLE

#784 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 14:47

idézet:
Ezt írta cole:

Ha túl közelről figyeled, failed!
[/quote]

Magától értetődik.

#785 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 15:25

Hehe!

En siman bevittem a fegyvereimet a golfozo pacakhoz es lekaszaltam :) Egyszeruen a kerites menten be tudsz ugrani, igy megkerulod a femdetektort.
Nekem nem futott sehova :)

Gab3c
Sony VAIO Type G

#786 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 15:59

idézet:
Ezt írta Jareth:

Én golfautóval követtem és amikor a bejáratnál kiszállt, akkor szétvertem a fejét egy golfütővel!
[/quote]

Én is :)
ALWAYS COCA COLE

#787 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 19:20

Sziasztok!

A stablista utan visszakapom a palyat, majd megcsinaltam meg ket Phil kuldetest. Ezen kivul lesz meg hivatalos kuldetes?

Udv: Miki

#788 Felhasználó inaktív   diablo1983 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 21:23

idézet:
Ezt írta villy:
Sziasztok!

Az utolsó unique jumpot nem tudom megcsinálni, de nem tudom melyik az :( Szerintem a 29-es, mikor a Washington Mall tetejéről kell átugratni, de nem biztos; arra van valakinek tuti tippje?) Van valakinek ötlete, hogy lehet kideríteni, melyikek a teljesítettek?

Előre is kösz!

(ha valaki nagyon unatkozik, átküldöm a mentést, és tesztelheti, mert én már teljesen kész vagyok tőle ;) )
[/quote]

Hi!

Nekem is ilyen problémám volt és kb 5 napba telt mire megtaláltam melyik az( egy olyan volt amire nem is gondoltam) és kb 5-ször végignéztem mindet.
Ha motorral próbálkozol cseréld le mondjuk egy hotring racerre hátha azzal máshogy sikerül és elfogadja.
Szívesen megnézném a mentésed csak holnaptól nem lesz gépem pár napig :(
A 29-esnél én is sokat kinlódtam: talán úgy kell hogy kicsit balra kell ugrani, ha jól emlékszem.

#789 Felhasználó inaktív   Johnny Rico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 08:11

ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
mar majdnem az ajtoig jutok amikor mindig lemeszarolnak. valami jobb taktika? en ugy probaltam, hogy lovok mindenkire aki mozog:S lehet rohanni kene? :confused:
valami gigabyte Athlon 64 5400+ 2 gb ram, geforce 8800gt csiliárd giga hdd, meg a többi apróság

#790 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 11:13

Megcsináltam a főszálat a játékba. Ki is írta, hogy hol van a rendőr cucc, de nem figyeltem. :p Mentettem, most meg mikor leülök elé, nem találom. Valaki segítsen ki pls :)
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#791 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 11:40

idézet:
Ezt írta Samm:
Megcsináltam a főszálat a játékba. Ki is írta, hogy hol van a rendőr cucc, de nem figyeltem. :p Mentettem, most meg mikor leülök elé, nem találom. Valaki segítsen ki pls :)[/quote]

Ott van, ahol annak idején a rendőrségre behatoláskor volt. A Malibutól nem messze délre, rendőrség épületben első ajtó balra (cabinet room)
ALWAYS COCA COLE

#792 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 11:42

idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
mar majdnem az ajtoig jutok amikor mindig lemeszarolnak. valami jobb taktika? en ugy probaltam, hogy lovok mindenkire aki mozog:S lehet rohanni kene? :confused:
[/quote]

Nem, tényleg úgy kell. Én megöltem mindenkit. Aztán, ha megvan, akkor az ott dekkoló kukásautó ajánlott a meneküléshez.
ALWAYS COCA COLE

#793 Felhasználó inaktív   Johnny Rico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 11:54

jo, de akkor patkol el mire odaerek
valami gigabyte Athlon 64 5400+ 2 gb ram, geforce 8800gt csiliárd giga hdd, meg a többi apróság

#794 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 12:12

idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
jo, de akkor patkol el mire odaerek[/quote]

Akkor siess :)
ALWAYS COCA COLE

#795 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 12:30

Megcsinaltem mindent, enyém a filmgyár, a kikötő, a nyomda, mind kész. :cool:
Azt tudom, hogy a Malibu-t kell most emgvenni, már volt róla szó. DE mikor jeleni meg az Apache (vagy hogy írják ;) ) a katonai bázison?
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#796 Felhasználó inaktív   GTA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 05. 12:54

idézet:
Ezt írta Aky:

Erről van egy save-d? Ha igen küldd el pls!!
[/quote]

Nekem is kéne küld el E-mail-ban csatolt file-ban A címem :
;) dajakristof@freemail.hu null
SPIDER-MAN

#797 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 17:31

idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
ehhe
kerdes
lance kiszabaditasa.
[/quote]

Jó tipp!
Legyen az életerőd 100%, és legyen rajtad a goyó álló mellény is 100%.
Keress egy ifernus-t, vagy egy jó erős, gyors kocsit. Szerezz uzit, és indulj el. A kapuban álló két őr lőni kezd, amikor látják, hogy száguldasz feléjük. Célozd be a jobboldali faszit, és üsd el. Ha jól csinálod, akkor a keresztbe állított járműt úgy lököd meg, hogy elkaszálja a másik 2 fazont. A kocsidból ne szálj ki, hanem hajts befele Lance felé. Próbálj egészen a garázsig eljutni (minél több embert gázolj el), ott kiszálsz, és leuzizod a bent lévő faszikat. Megszólítod enterrel Lancet, és utána már ketten lesztek. Beszálsz az épület melletti kocsiba, és a szemeteskocsihoz mentek. Átszálsz a szemeteskocsiba, és hajtasz a kórházig.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#798 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 17:46

idézet:
Ezt írta Ladis:

Jó tipp!
Legyen az életerőd 100%, és legyen rajtad a goyó álló mellény is 100%.
Keress egy ifernus-t, vagy egy jó erős, gyors kocsit. Szerezz uzit, és indulj el. A kapuban álló két őr lőni kezd, amikor látják, hogy száguldasz feléjük. Célozd be a jobboldali faszit, és üsd el. Ha jól csinálod, akkor a keresztbe állított járműt úgy lököd meg, hogy elkaszálja a másik 2 fazont. A kocsidból ne szálj ki, hanem hajts befele Lance felé. Próbálj egészen a garázsig eljutni (minél több embert gázolj el), ott kiszálsz, és leuzizod a bent lévő faszikat. Megszólítod enterrel Lancet, és utána már ketten lesztek. Beszálsz az épület melletti kocsiba, és a szemeteskocsihoz mentek. Átszálsz a szemeteskocsiba, és hajtasz a kórházig.
[/quote]

Én primitív barbarizmussal oldottam meg.

Autóval megálltam kb. egy saroknyira a bejárattól (gyors géppel mentem, bőven volt még időm), mesterlövésszel leszedtem az embereket a kapu környékén, aztán behajtottam, géppisztolyra váltottam, és módszeresen lelövöldöztem mindenkit. Odaballagtam Lance-hez, és szépen elhúztunk az autóval, amit otthagytak. Valami Sentinel lehetett, ha jól emlékszem. Ha egyből jobbfelé, a kis híd felé kerülsz egyet, akkor úgy lerázod az üldözőket, hogy nem is találkozol velük többet. Én utána nyugis kocsikázással mentem végig a kórházig. :)

#799 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 18:23

idézet:
Ezt írta Targa:

mesterlövésszel leszedtem az embereket a kapu környékén, aztán behajtottam
[/quote]

Na neee...
Megláttam messziről, hogy áll egy kocsi a bejáratnál, meg két ember. Kipattantam a kocsiból, és megsoroztam őket, aztán a lendület megtörése nélkül futás közben lekaszáltam mindenkit. Visszafele kukásautó.
ALWAYS COCA COLE

#800 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 19:39

Jah, most jut ezsembe. Ha kifelé jössz akkor ott van 1 hátsóbb út is, ott speciel nincs senki. :cool:
És a végén a kapunál lyukadsz ki.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.