idézet:
Ezt írta vutang20:
Ne építs rögtön rendőrség,tűzoltóság,iskola egyéb pénzfaló intézményeket.[/quote]
Én asszondom építs nyugodtan.Én is megtettem. Eleinte jól le kell vinni a pénzelését, és mindjárt kevés pénz megy el rá. Viszont sokkal hamarabb megjelennek a sok pénzes lakók.
/Mármint az iskolára értem ezt./ A rendőrséget, tűzoltót, stb. is le lehet /sőt nekem egy tűz miatt kellett/ pakolni, mivel ha letekered a pénzelését csökken a hatósugár, és a kiadás. Ha nő a város fel kell tekerni a money-t.
Üdv.
SimCity 4
Elküldve: 2003. 01. 15. 18:59
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 01. 17. 04:44
Viszont ha nagyon letekered, akkor igen gyakran elofordul, hogy sztrajkolnak a kocsogok... pl nalam a tuzoltok eleg gyakran...
Kivancsi lennek arra, hogy ki mikor, hany varos utan, vagy hogyan tudott epiteni tobb tizezres varosokat.
Csinaltam par korrekt "falut" de tizezer fele nem nagyon akart menni meg egyik sem. Sot most belekezdtem a 6. varosomba, es nagyon nem akarnak odakoltozni az emberek, pedig az elozoek tapasztalatat felhasznalva csinaltam a dolgokat ugy hogy minden kis simnek a segget is kinyaltam... de csak nem
Ha valakinek mar profin megy, akkor irhatna egy kis how-to t egy varos jo kezdesehez, vagy koncepciokat... kivancsi lennek.
Kivancsi lennek arra, hogy ki mikor, hany varos utan, vagy hogyan tudott epiteni tobb tizezres varosokat.
Csinaltam par korrekt "falut" de tizezer fele nem nagyon akart menni meg egyik sem. Sot most belekezdtem a 6. varosomba, es nagyon nem akarnak odakoltozni az emberek, pedig az elozoek tapasztalatat felhasznalva csinaltam a dolgokat ugy hogy minden kis simnek a segget is kinyaltam... de csak nem
Ha valakinek mar profin megy, akkor irhatna egy kis how-to t egy varos jo kezdesehez, vagy koncepciokat... kivancsi lennek.
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2003. 01. 18. 00:42
Sziasztok!!!
MEGÖRÜLÖK...
Egyszerűen nem tudok egy normális kis várost felépíteni... mindig csődbe jutok... ill. a "munkás negyed" (kék) egyszerűen nem akarnak oda építkezni... Segítsen már valaki... mert amúgy nagyon bejönne a games.. de így...előre is thx
MEGÖRÜLÖK...

Elküldve: 2003. 01. 18. 09:50
idézet:
Ezt írta Daco:
Sziasztok!!!
MEGÖRÜLÖK...Egyszerűen nem tudok egy normális kis várost felépíteni... mindig csődbe jutok... ill. a "munkás negyed" (kék) egyszerűen nem akarnak oda építkezni... Segítsen már valaki... mert amúgy nagyon bejönne a games.. de így...előre is thx[/quote]
Kevered a szezont a fazonnal
A kék a kereskedelmi zóna, már vagy 12 éve, az SC1 óta
1ébként meg nézd az RCI demands chartot, hogy mire van igény.
Elküldve: 2003. 01. 18. 09:58
Hali
Hogyan lehet gazdag emberkéket a városba hívni???
És hogyan lehet a komolyabb épületeket építeni?
Pl kell neki x emberek meg x gazdag meg ilyenek. Ezeket hogy lehet megvalosítani??
Üdv
CorsairS
Hogyan lehet gazdag emberkéket a városba hívni???
És hogyan lehet a komolyabb épületeket építeni?
Pl kell neki x emberek meg x gazdag meg ilyenek. Ezeket hogy lehet megvalosítani??
Üdv
CorsairS
Elküldve: 2003. 01. 20. 00:14
Na hahó!?
Ti honnan szedtétek le ,az sc4-et?
MERT én már egyszer leszedtem kazaa-val azután szépen ki is csomagoltam csak azután láttam hogy a counterstrike van benne szoval sz*r-ul jártam,ha esetleg valaki leszedte a kazaa-rol mondja meg légyszives hogy melyik emberkétöl szedte le, vagy ha oldalról akkor a cimet megmondanátok.
Nagyon köszi elörre is
MERT én már egyszer leszedtem kazaa-val azután szépen ki is csomagoltam csak azután láttam hogy a counterstrike van benne szoval sz*r-ul jártam,ha esetleg valaki leszedte a kazaa-rol mondja meg légyszives hogy melyik emberkétöl szedte le, vagy ha oldalról akkor a cimet megmondanátok.
Nagyon köszi elörre is

Elküldve: 2003. 01. 20. 08:34
idézet:
Ezt írta Socket370:
Na hahó!?
Nagyon köszi elörre is![]()
[/quote]
Khm.... megnézted mi van a gameware tetejére vastagbetűvel kiírva? mert akkor tartsd magad hozzá, ha egy mód van rá.![]()
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 01. 20. 09:56
siman lehet 2-3e nyeressegel uzemelo varost csinalni a kezdetektol fogva.
1. a szeneromut erdemes epiteni, annak is a kapacitasat ugy beallitani, hogy eppen kiszolgalja a varos igenyeit, 80-90%-s terheltsegre.
2. sok residental es industry-t erdemes, viszonylag keves commercial az elejen. Figelyni kell a demand-t. Industry-nal eloszor csak Dirty es Manufactura fog epulni. A gazdagabb High-Tech csak megfelelo oktatasi szinvonalnal indul es nem szenyezett kornyezetben.
3. tuzoltosagot eleg az elso tuz fellangolasa eseten epiteni es naon sokaig eleg egyetlen darab belole.
4. viz vezetek se kell azonnal, csak ha mar a vagyonosabb reteget szeretned
5. a varos fejlodese alapvetoen az oktatason mulik, a fejletebb iparhoz, kereskedelemhez es vagyonosabb lakokhoz kell. Az oktatas hatokore csak a residental zonakra terjed ki, lerakasnal erre erdemes odafigyelni, a koltseg veteset szinten a szukseges kapacitasra csokkentendo. A local school bus szinten 0-ra veheto
6. egeszsegugyre szinten a fenti igaz, a varos novekedesevel a kis klinikak a nagyobb medical centerre valo csereje javasolt. Ennel az ambulance szinten 0-ra veheto.
Elsore ennyi. Erdemes a supergamez forumat latogatni. Ott nalam sokkal ugyesebbek is vannak.
[ 2003. január 20.: BYpsilon szerkesztette a hozzászólást ]
1. a szeneromut erdemes epiteni, annak is a kapacitasat ugy beallitani, hogy eppen kiszolgalja a varos igenyeit, 80-90%-s terheltsegre.
2. sok residental es industry-t erdemes, viszonylag keves commercial az elejen. Figelyni kell a demand-t. Industry-nal eloszor csak Dirty es Manufactura fog epulni. A gazdagabb High-Tech csak megfelelo oktatasi szinvonalnal indul es nem szenyezett kornyezetben.
3. tuzoltosagot eleg az elso tuz fellangolasa eseten epiteni es naon sokaig eleg egyetlen darab belole.
4. viz vezetek se kell azonnal, csak ha mar a vagyonosabb reteget szeretned
5. a varos fejlodese alapvetoen az oktatason mulik, a fejletebb iparhoz, kereskedelemhez es vagyonosabb lakokhoz kell. Az oktatas hatokore csak a residental zonakra terjed ki, lerakasnal erre erdemes odafigyelni, a koltseg veteset szinten a szukseges kapacitasra csokkentendo. A local school bus szinten 0-ra veheto
6. egeszsegugyre szinten a fenti igaz, a varos novekedesevel a kis klinikak a nagyobb medical centerre valo csereje javasolt. Ennel az ambulance szinten 0-ra veheto.
Elsore ennyi. Erdemes a supergamez forumat latogatni. Ott nalam sokkal ugyesebbek is vannak.

[ 2003. január 20.: BYpsilon szerkesztette a hozzászólást ]
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT
http://www.websitete...7afa237a520a023
http://www.websitete...7afa237a520a023
Elküldve: 2003. 01. 20. 12:29
idézet:
Ezt írta obersmith:
Khm.... megnézted mi van a gameware tetejére vastagbetűvel kiírva? mert akkor tartsd magad hozzá, ha egy mód van rá.[/quote]
OK én értem is valoszinü meg is fogom venni csak honnan tudjam milyen mert egy felesleges 1 óra után megunod játékért nemfogok ezreket kiadni,és én azt se hiszem hogy itt mindenkinek eredeti játéka van na mind1,szoval én nem azt kértem hogy itt a forumba irjátok ki az elérési címet hanem küdjétek el mail-ben.
Csak enyi
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 01. 20. 17:53
idézet:
Ezt írta Socket370:
OK én értem is valoszinü meg is fogom venni csak honnan tudjam milyen mert egy felesleges 1 óra után megunod játékért nemfogok ezreket kiadni,és én azt se hiszem hogy itt mindenkinek eredeti játéka van na mind1,szoval én nem azt kértem hogy itt a forumba irjátok ki az elérési címet hanem küdjétek el mail-ben.
Csak enyi
![]()
[/quote]
naazér!![]()
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 01. 21. 21:24
Vki megtudná nekem mondani, hogy lehet toronyházakat éppítetni? Most nem a készen megvásárolható látványosságokta gondolok! Pls, valaki segítsen!

Elküldve: 2003. 01. 21. 21:48
idézet:
Ezt írta obersmith:
naazér![/quote]
Mit naazér?
Egyszerűen ilyet nem kell beírni ebbe a fórumba, megmagyarázni meg pláne nem.
Sem emilben, sem sehogyan. Ha valakinek ez nehézséget okoz...
Elküldve: 2003. 01. 22. 01:53
idézet:
Ezt írta Bástya elvtárs:
Mit naazér?
Egyszerűen ilyet nem kell beírni ebbe a fórumba, megmagyarázni meg pláne nem.
Sem emilben, sem sehogyan. Ha valakinek ez nehézséget okoz...[/quote]
Mi a bajod?
Te hős,valoszinü neked minden szovtered teljesen jogtiszta
és még életebe nem is!! lttál warez oldalt... na mindegy értem mit akartál mondani akár van hamisitott programod vagy nincs, és én csak egyszer kértem ezt a dolgot csk arra se méltoztatott senki ,hogy élj mert itt nem lehet hanem már csak a második vagy a harmadik beszolás után,enyi egyébént nem kell felfújni az ügyet, és egyébként is megvettem a Simcityt 4-et
Téma lezárva ,ne írkáljunk felesleges dolgokat mert ez nem az a topic,és nekem is van pár, és tudom ,hogy nagyon idegesitő amikor már mari néniröl a szomszédról beszélnek.
Na tényleg hagyjuk , legyen világbéke ,szeressétek egymást
ültesetek fákat ,utazzatok BKV-n ,és a legfontosabb ha másolt cd-t láttok azonnal hívjatok szakembert,vagy nyiltlángon benzinnel leöntve azonnal semisitsétek meg!!!
Elküldve: 2003. 01. 22. 02:26
idézet:
Ezt írta Aky:
Vki megtudná nekem mondani, hogy lehet toronyházakat éppítetni? Most nem a készen megvásárolható látványosságokta gondolok! Pls, valaki segítsen![/quote]
Az épületek a városod nagyságával, illetve a lakosság számával fognak megnőni... Minél nagyobb alapterülete van a városodnak, annál nagyobb eséllyel fog kinőni egy-egy toronyház azokon a helyeken, ahová sötétzöld (toronyházakat is engedélyező) lakótelket, illetve kereskedelmi (sötétkék) területeket raksz. Persze az egész összefüggésben van azzal, hogy milyen az iskolázottság, mekkora a népesség, high-tech ipar, kevés szennyezés, etc.
Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 01. 22. 16:14
Sziasztok! Valaki el tudna kuldeni nekem a mail cimemre az 1CD Autorun konyvtarabol az autorun.cfg es a slide_033.bmp fileokat,mert nalam hibas mind a ketto! Koszonom!!!
Elküldve: 2003. 01. 23. 09:55
Hali
"Looserke
Sziasztok! Valaki el tudna kuldeni nekem a mail cimemre az 1CD Autorun konyvtarabol az autorun.cfg es a slide_033.bmp fileokat,mert nalam hibas mind a ketto! Koszonom!!! "
Nem hibásak a fileok !
Nekem is ez a gond, gondolom az autorun sem idul el...
2 gépen kipróbáltuk és ez van mind a 2 gép winxp dx9-el.
3. gépen nem tudom hogy dx9 van-e de az is xp-s és ott gond nélkül indul az autorun pedig csak 8x-os cd olvasó van tehát az nem lehet baj, ötletem nincs hogy mi lehet a gond.
Ha valakinek hasonló hibály a van és sikerült megoldania akkor kiváncsiak vagyunk a megoldásra...
Bye!
"Looserke
Sziasztok! Valaki el tudna kuldeni nekem a mail cimemre az 1CD Autorun konyvtarabol az autorun.cfg es a slide_033.bmp fileokat,mert nalam hibas mind a ketto! Koszonom!!! "
Nem hibásak a fileok !
Nekem is ez a gond, gondolom az autorun sem idul el...
2 gépen kipróbáltuk és ez van mind a 2 gép winxp dx9-el.
3. gépen nem tudom hogy dx9 van-e de az is xp-s és ott gond nélkül indul az autorun pedig csak 8x-os cd olvasó van tehát az nem lehet baj, ötletem nincs hogy mi lehet a gond.
Ha valakinek hasonló hibály a van és sikerült megoldania akkor kiváncsiak vagyunk a megoldásra...
Bye!
AMD Xp 2500+@3200+ Glacialtech SilenBreaze III , HIS 9800 pro , Abit NF7-S , HIS 9800 Pro 128 MB 256 bit, Audigy 2 , 2x80 GB SATA Seagate , 360W Cheaftec , Antec Pluswiev 1000 AMG.
Elküldve: 2003. 01. 23. 12:34
Van ez a transportation addon 1db CD. Nos nekem megvan de valamiért szinte ugyanaz mint a SC4 2.CDje.
Egy két bájt különbség van! Sőt telepítője sincsen. Ezzel mit csináljak? :confused: