...a voice from the darkness.....
Peti, rájöttem, hogy mi volt a baj a PK++ moddal nálam: hihetetlenül "láma" voltam megint, az...

Ez kb. az az eset, mint amikor a múltkor megtaláltam a plusz smiley-kat...
Szóval nem olvastam el rendesen a readme-t, és azt gondoltam, hogy a PK++ onnantól él, amikor feltelepítetted. Pedig a fenéket (és gyanús is volt különben), mert itt van ez a sor: "\Painkiller\Bin\Painkiller.exe -lscripts PKPlus.pak" - hoppá, a scripttel együtt kellett volna indítani!
Így most már minden jó..eszméletlenül jó kis cucc ez a PK++...

Klassz, hogy van hitsound (így tudom, mikor találtak a lövéseim, és bizony látom, hogy bőven van még mit fejlődnöm), klassz, hogy lehet harcolni botokkal a saját serveren is, klasszak az új parancsok, és az egyszerűsített HUD és a még további LOW-beállításokat támogató lehetőségek... Hihetetlen, hogy már majdnem két hónapja játszom az MP-t, és eddig még nem volt alkalmam kipróbálni a PK++-t! A saját "kukaságom" miatt...
Peti, szintén gratulálok a tegnapi eredményeidhez - nagyon jól megy már Neked!

De miért léptél ki a "DM_Sacred"-ből (mondjuk megint túl sokan voltunk és nagyon szaggatott)? Nem láttad, hogy egy jó ideig mi ketten vezettünk?! Elől voltál Te, aztán jöttem én. Majdnem be is írtam, hogy "MainKillers RULEZ, Peti!! Look at Your Stats!", de túl heves harcok folytak...

Kár, hogy még egy nyamvadt screenshotot sem tudtam készíteni (egyszerűen nem volt időm), de biztos lesz még alkalom rá később is...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 11. 15:11 -kor