HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1261 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:31

ami még nagyon tetszett, az a soundtrack borítója.
na oda nem mennék be pogózni :D
"i saw god on TV"

#1262 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:51

Ez a verzió alapból 1.6-os. Ugyanúgy rá lehet küldeni a patch-eket, megmarad "Black Edition"-nek?

#1263 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 01:41

...a voice from the darkness.....

Peti, örülök, hogy Te is megkaptad a cuccot! Hála az Égnek, és jó pont a Postának... :)

A PK Black tartalmilag a Black Editionön alapul (a kézzel fogható extrák, mint pl. a poszter viszont emlékeztetnek a Goldra), így 1.6-os. Az én Gold Editionöm 1.62-es volt, és én arra bizony rátettem az újabb patchet, amiből semmi gondom nem lett... Azonban, hogy a PK Black hogyan reagál, azt nem tudom. De meg kell próbálni: MP-zni pl. úgysem nagyon lehetne 1.60-as verzióval. Remélhetőleg nem fognak a patchek a designban változást okozni... Ja, igen: és nem szabad elfelejtenünk, hogy béna módon kihagyták a "DM_Fragenstein" zenéjét ezekből az extra kiadásokból! Ez igaz a Black Editionre, a Gold Editionre, és a PK Blackre is. Azt a file-t tehát magunknak kell pótolnunk, pl. az 1.35-ös patchből, amiben még benne volt (vigyázat: az 1.61-esben már nincs benne! sőt, megkockáztatom, hogy már a BOOH-ben sem volt benne)... Elég nevetséges ez a dolog: nem tudom miért maradt ki, ill. miért vették ki később azt az egy file-t...

A SoundTrackeket igazából Suzanne-nek köszönhetjük: szerintem ezek inkább amolyan promóciós reklámanyagok a DC-től, annak ellenére, hogy igazából pénzért (9.99$) árulják az online áruházukban... Amikor először rendeltem onnan, akkor kértem SoundTracket is, de Suzanne nagyvonalúan azt mondta, hogy azért nem számít fel semmilyen árat. Utána azt mondta, hogy küld kettőt is belőle, mert az egyik a Sógornak megy, hiszen Őnélküle nem jöhetett volna létre a rendelés. Aztán amikor megjött a csomag, már 3 db volt benne! :) És INGYEN...  :up:  Így nekem még mindig maradt egy, de kellett kérnem még egyet Suzanne-től, ha Mindkettőtöknek akartam küldeni ebből is. Meg is írtam Neki, hogy küldjön még egyet ingyen, de csak ha megoldható és nem gond egyáltalán, és Ő azt mondta, hogy ez egyáltalán nem probléma, mivel már éppen eleget rendeltem/rendeltünk onnan. Aztán amikor megjött ez a legutóbbi csomag, megint csak 3 db volt benne, a beígért 1 helyett...  :cool: Igy szórják ott a PK-SoundTrackeket, és nekem ezért lehet még mindig itthon 2 db extra PK-SoundTrackem a sajátomon kívül... :D

Jut eszembe..Peti, az a Lucifer-banán eszméletlenül idétlen... :D :D

Ja, és nem tudom, néztétek-e a két videót az "Extra"-mappában? Engem a dátumuk lepett meg: 2003 novemberiek! Pont akkor szivárgott ki a PreAlpha-verzió is, és annak a Save/Load-listájában van egy Cathedral-mentés, igaz, az meg még 2002-ből van (sajnos nem lehet betülteni egyáltalán)... Ilyen hosszan fejlesztgették ezt a játékot (egy korai interjúból tudom, hogy eredetileg már 2001-ben nekiálltak a PK-nak, de aztán kicsit később újrakezdték az egészet), de persze maga a PCF sem lehet egy nagy társaság...  :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 22. 01:48 -kor

#1264 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 07:55

Nem bírom ki, hogy ne mutassam meg. :p

A doboz fedele (a PAINKILLER felirat dombornyomott :)):
Kép

A DVD-tok eleje:
Kép

Sys, megnéztem a videókat, mást nagyon nem is csináltam eddig. Mindhárom tuti :up: (persze a Mech-clip már ismerős volt :)). Ma felteszem a peccseket, remélem ezzel a teljes újratelepítéssel megoldódik a ping-probléma is. :o

#1265 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 22. 17:55

Peti, köszi ezeket a képeket: nekem sajnos nincs fényképezőm, így jól jönnek, mert anélkül is tudom nézegetni a cuccost, hogy elő kéne vennem a vitrinből... :) Ha felteszed a patcheket és az időd engedi, írd meg, hogy mik a tapasztalataid: azért az 1.61-es még egy komplett patch volt, ezért én is tartok tőle, hogy felülír valamit, amit nem kéne (1.60-assal meg sajnos nem sok értelme van játszani). Esetleg készíthetnél screenshotokat is a nyitóképernyőről meg a menüről, ill. a HUD-ról - kíváncsi vagyok, hogy a BE és a GE között mennyi különbség van. Valószínűleg csak a nyitóképernyő lesz más...

Még egy nagyon fontos dolog, amit tegnap elfelejtettem mondani: én köszönöm Nektek, hogy beszálltatok Ti is a rendelésbe! Nélkületek ugyanis én mostanában biztos nem rendeltem volna le a cuccost, tehát nem lehetne meg. És mivel korlátozott példányszámban adják csak ki, így ki tudja, hogy később mennyi esély lett volna a beszerzésre...  :think: Szóval nekem is csak azért lehet meg ez a PK Black, mert Ti is rendeltetek - köszönöm... :)

Rémlátó, Te meg mindenképpen nézz bele a "Hills"-topicba odakint: Varus gratulált és feltett Téged is a "hírességek táblájára". :) Már hárman vagyunk ott, akik befejezték a "Hills"-t Traumán, de ma csatlakozott GreyBeard is. Visszatérve a táblára... A képre kattintva töltsd le a Varus által belinkelt "Schild.zip"-et, majd a tartalmát ("Schild.dds") csomagold ki a következő helyre: "<PK-könyvtár>\Data\Textures\Levels\Hills12\"! Ha ezt megteszed, látni fogod Magad is a pályán, azon a bizonyos táblán, fent a toronyban... Gratulálok! :) Ja igen: lehet, hogy fel kell tenned ehhez a legújabb "Hills"-javítást is, az 1.0.3-ast - de a javításokat szintén megtalálod ugyanabban a topicban, mindet Kalme prezentálta...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 22. 18:12 -kor

#1266 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 18:26

elsőként köszönöm suzanne-nak a soundtrack-et  :respect:

másodszor köszönöm sys, hogy prezentáltad az eredményemet odakint. elolvastam, nagyon jól esett amit varus írt, viszont a válaszba inkább nem fognék bele, tekintve remek angoltudásomat :), csak annyit mondok, hogy a riszpekt varusnak jár a pályáért. :up:

és még mindig hills, belekezdtem délelőtt újra traumán (majdnem elkéstem a melóból :D), 50 percnél már csak a a torony, a sárkány kivűlről és a bástya teteje hiányzott.
még nem csekkoltam gondoltam gyorsan leszedem a sárkányt, abban úgyis penge vagyok. kifele a szájból olyan ügyesen leestem, hogy majnem sírva fakadtam.
asszem a sokat emlegetett skillre egy kicsit még gyúrnom kell Kép
viszont mostmár addig nem nyugszom amíg egy órán belül le nem nyomom a pályát.
5 csillagra természetesen :D

Szerkesztette: rémlátó 2005. 09. 22. 18:27 -kor

"i saw god on TV"

#1267 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 18:41

Végül is részletkérdés, de ezek szkennelt képek (nekem sincs fényképezőm). ;)

A peccsek telepítése semmi problémát nem okozott, megmaradt a BE-főcím (amiről itt láthatsz egy képet), és a kis koponyáim is. :D A menük ugyanúgy néznek ki, mint a Te GE-d. Félve kipróbáltam az MP-t, és rendes 60-70-es pinget kaptam... de az öröm kb. eddig tartott. Feltelepítettem a PK++ 1.2.1.64-et, majd lefuttattam a frissítéseket is. Ezután megint teszteltem az MP-t és a ping felment a "szokásos" 255-re. Én feladom. :( :( :(

#1268 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 23:34

sys ha nem haragszol, lenne egy kérésem.
nem muszály, legföljebb elhajtasz a náthásba :)
megkérnéd varus-t hogy írja át a nevem kisbetűkre?
tudom nem szólhatok egy szót sem, mert én meg mindenkiét kicsivel írom, de ha valakit zavar, megpróbálom legalább ebben a fórumban használni a shiftet. :)
persze ha túl nagy munka akkor inkább ne.
bocs a hülye kérésért.

Szerkesztette: rémlátó 2005. 09. 22. 23:36 -kor

"i saw god on TV"

#1269 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 23. 00:28

Rémlátó, nem-nem, nincs semmi gond a kéréssel! Varus biztosan átírja majd. Csak én írtam olyan kukán ott - bocsi!  :o Mindig nagybetűvel szoktam kezdeni a nickneveket is, mert hát, azok is csak nevek, na... :) De gyakran elég érdekesen formázom őket, pl. Petiét is Peti2MTAG-nek írtam le annak idején. Srácok, nyugodtan szóljatok emiatt, mert hiszen a nicknév megjelenési formája is egyedi jegy, az is számít! Én is tudom ezt, úgyhogy ezért is mondom, hogy a kérésed teljesen jogos és 100%-ig OK, Rémlátó... :) Szóval nyugodtan megmondhatjátok, hogy pl. odakint hogyan formázzam a nicketeket, meg itt hogyan írja, meg ilyesmik (szóval amúgy írjak rémlátót? szokatlan lesz nekem (pl. azért is, mert mondjuk mondatkezdésnél úgyis nagybetű kell), de megteszem, ha mondod)... :) Korábban egyébként én is "Sys"-t írtam, de aztán áttértem "SYS"-re, mert az jobban néz ki (meg lehet "eszvájesznek" is mondani, LOL)... :D

Peti, nagy szerencse szerintem, hogy nem zavarta össze a patch a designt - nem tudom, hogyan csinálták, de jó, hogy így van... Viszont ezt a ping-problémát nem értem. Lehet, meg kéne kérdezni a kintieket is, hátha tudnak valami tippet adni erre a dologra...

MultiPlayer - egy érdekes dolog... Az imént mutatott PeTjA egy fontos dolgot az Electróval - nem tudom, lehet, hogy Ti már ismeritek a trükköt, de engem teljesen meglepett! Szóval miközben sütögetünk valakit az Electróval, HP-t is elszívunk tőle! Igen, hihetetlen, de így van: PeTjA hagyta, hogy kipróbáljam, és bizony valóban, a HP-m pörgött is szépen felfelé (egyesével és kb. olyan gyorsan, mint a tizedmásodpercek)! Meglehet, hogy ezután többet fogom majd használni az Electrót (bár akkor is inkább csak távolról, vagy amikor orvul meglepek valakit). És hihetetlen, hogy ezt eddig még nem vettem észre - egyszerűen sosem tűnt fel...  :eek:

Szerkesztés... Rémlátó, Varus már meg is ejtette a névcserét!  :up:  :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 23. 00:51 -kor

#1270 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 07:44

SYS, nagyon szépen köszönöm. :D
"i saw god on TV"

#1271 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 08:45

Én elég következetlen vagyok a nevekkel, hol kisbetűvel írok, hol naggyal, hol vegyesen, bár a folyamatos írásnál leginkább a nagy kezdőbetű + kisbetűre áll rá a kezem tulajdonnevek (nicknevek) esetén. Azért igyekszem rászokni a "rémlátó" és a "SYS" forma használatára. :) Az én nikkemet mindegy hogyan írjátok, igazából néha magam sem tudom hogy hívnak. :Đ Mivel nagyon sok ismerősöm Peti(ke)/Péter néven szólít (annak ellenére, hogy nem ez a keresztnevem ;)), de ehhez hasonló sok van a HWSW-n, ezért választottam ezt a katyvaszt. Egyébként a Petike+ati2mtag.sys kombinációjából született, de ennél bővebb magyarázatot ne várjatok. :D

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 1:28

Viszont ezt a ping-problémát nem értem. Lehet, meg kéne kérdezni a kintieket is, hátha tudnak valami tippet adni erre a dologra...

Igen, ezt fogom tenni, de előbb egy OS-újratelepítéssel is megpróbálkozok. Remélem nem csaptok ki a klánból a hosszú kihagyás miatt. :D

#1272 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 18:45

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 9:45

Egyébként a Petike+ati2mtag.sys kombinációjából született, de ennél bővebb magyarázatot ne várjatok. :D

azt továbbra sem értem hogyan (gondolom Te sem :D) , de vhogy kitaláltam, hogy onnan jön...

#1273 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 20:15

Hello mindenkinek!

Tegnap véletlenül akadtam rá erre a topikra, és nagyon meglepődtem, a szó jó értelmében. Azt hittem hogy MO-n nincs tábora ennek a fantasztikus játéknak.
Én tavaly március környékén ismerkedtem meg a játékkal pontosabban a demójával. Unalmamban szedtem le a netről. Teljesen magával ragadott. Sajnos a karesz gyenge volt hozzá így a demó végígjátszása után mellőztem a játékot. Idén tavaszal volt egy apróbb bővítés a gépen és így több mint egy év után elkezdhettem kipróbálni a játékot.
Látom nektek sikerült megszereznetek a Black vagy Gold kiadást. Ehez nagyon gratulálok. Nekem is voltak ilyen terveim, de a végén maradtam a sima magyar boltinál :).
Az SG PK topikját szoktam böngészni, de az már úgy veszem észre, hogy kifújt. Magyar siteja sincs már, és amelyik fórumba írnak rólla, ott szinte már csak a végigjátszás a téma. Itt elolvasva pár oldalt, annyi infót kaptam, hogy még a fele is sok  :) . Az alapot kétszer sikerült végigjátszanom a kiegészítőt másfélszer. Leblokkoltam a Panzer Spidernél  :D . Egyszer csak tovább jutok. Nem ez az első blokkolásom a játékban. Alastort kemény másfél hónap szünet után sikerült kiiktatnom  :cool: . Úgy éreztem kell a pihenés mielőtt becsavarodok, és legnagyobb meglepetésemre a játékszünet után nemsokkal sikerült. Kemény 5 és fél perc alatt; Insomnian. Jött a vége, de én újrakezdem a játékot és utánna már csak 2 és fél perc kellett. El sem hittem. Ennyit számít a tapasztalat?! Ezek szerint igen :). Szerintem nem vagyok egyedül az ilyesfajta történettel.
Ahogy olvasom/olvastam a hozzászolásokat rájöttem hogy még nagyon sok kihívás van a játékban. Többek között pl: a multi, mert azt még nem volt szerencsém kipróbálni.

#1274 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 20:23

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 19:45

azt továbbra sem értem hogyan (gondolom Te sem :D) , de vhogy kitaláltam, hogy onnan jön...

Akkor jó ötletnek tűnt. :Đ Ha nagyon megunom, szólok Krinyónak hogy írja át valami értelmesebbre. :D

Ping. Az egész délutánom ráment a kísérletezésre de hiába. Nem írom le az egészet, sőt nem is írok semmit, csak azt amire jutottam. A dolognak köze lehet az XP SP2-höz, ebben 99%-ig bizots vagyok. (Itt cenzúrázott gondolatok vannak a mikroszoftról.) Már csak az a kérdésem, hogy lehet-e, merjem-e uninstallálni, vagy összerogyasztja a vindózt, ha hozzá merek nyúlni? :think:

#1275 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 20:26

Üdv a körünkben Blazkowicz!

Ha két hettel előbb jössz, neked is jutott volna Black Limited DVD, meg nekünk is kevesebb lett volna a postaköltség. :D ;)

szerk.: Te is végigolvastad a topikot? :respect: Az "újak" valahogy mindig szorgalmasabbak. ;)
Egyébként van a kiegészítőnek is topikja valahol kissé lejjeb csúszva: Painkiller - Battle out of Hell. :)

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 09. 23. 20:35 -kor

#1276 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 21:00

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 21:23

Akkor jó ötletnek tűnt. :Đ Ha nagyon megunom, szólok Krinyónak hogy írja át valami értelmesebbre. :D

jó ez  :up:
számomra mostmár a nicknév "peti" része a fura, tekintve a fent írtakat...
:)

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 21:26

majd én írok oda! :)
mert a korábban általad belinkelt (:respect:) fix-ekkel már 1 hónapja megcsináltam 2-3 pályát újra nightmare-en. így már csak egy hiányzik a trauma unlockolásához.

csak akkor elmaradt az élménybeszámoló és a kérdéshegyek :D
de majd pótolom...

elöljáróban csak annyit, hogy nagyon könnyűnek tűntek a pályák, pedig első végigjátszásra a sima PK - Trauma után sem éreztem így (kivéve 1-2  speciális esetet)

Szerkesztette: vipisrac 2005. 09. 23. 21:03 -kor

#1277 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 23:36

Idézet: peti2mtag @ 2005. szept. 23. - Dátum: péntek - 21:26

Ha két hettel előbb jössz, neked is jutott volna Black Limited DVD, meg nekünk is kevesebb lett volna a postaköltség

Ez az én formám.
Talán Magyarországon is lett volna rá igény. Csak én láttam rossszul, hogy a kiegészítőjét nem árulták tucatszámra. Úgy kellett kutatni érte.

Te is végigolvastad a topikot?

Már rajta vagyok. Nincs könnyű dolgom, de ilyen inputot szívesen szív magába az ember.

Egyébként van a kiegészítőnek is topikja valahol kissé lejjeb csúszva: Painkiller - Battle out of Hell

:eek: Azt hiszem, hogy ez később kerül feldolgozásra.

#1278 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 15:32

üdvözlégy Blazkowicz a roggyantagyúak kicsiny csapatában.Kép

vigyázz ha sokáig maradsz, pár hét múlva te is olyan dolgoknak fogsz örülni, amiért a kedvesed/barátaid/kollégáid a mutatóujjukat pörgetik a halántékuk körül :D

ja és még valami:

Kép

hills run, traumán 5csillagra, 54 perc 52 másodperc alatt :)
"i saw god on TV"

#1279 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 03:17

Idézet: rémlátó@2005. szept. 24. - Dátum: szombat - 16:32

vigyázz ha sokáig maradsz, pár hét múlva te is olyan dolgoknak fogsz örülni, amiért a kedvesed/barátaid/kollégáid a mutatóujjukat pörgetik a halántékuk körül

Már érzem ,hogy nincs messze ez az idő :D
Speciel ma eléggé leamortizáltam magam :). Nem tudtam, hogy az 5 csillag után jár bónusz. Éppen a City On The Water nevű pályán voltam, haladva afelé, hogy traumán is kipróbáljam magam. Gondoltam egyet, hogy miért is ne lehessen megpróbálni begyüjteni azt az 5 csillagot.
Az eredmény közel két óra játék és plussz 10 év öregedés mellett:Kép

Most jelenleg az Old Monastery pályán vagyok. Jelenleg itt tartok --> Kép, és program jó szókásához híven most sem sikerül elsőre lejutnom a csigalépcső legaljára. Nincs valami javítás erre a hibára?

Idézet: rémlátó@2005. szept. 24. - Dátum: szombat - 16:32

hills run, traumán 5csillagra, 54 perc 52 másodperc alatt

Had gratuláljak elsőként :up: ehez a teljesítményhez. Igazat megvalva, még nem tudom pontosan hogy miről van szó :lama: ....de hogy nem könnyű az biztos. Hamarosan biztos megtalálom a topicban.

#1280 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 09:02

Idézet

Most jelenleg az Old Monastery pályán vagyok. Jelenleg itt tartok --> Linkelt kép, és program jó szókásához híven most sem sikerül elsőre lejutnom a csigalépcső legaljára. Nincs valami javítás erre a hibára?

elméletileg ha felpeccselsz 1.64-ig akkor már megoldódik ez a probléma. ha mégsem, akkor SYS ha erre jár , biztos megmondja mit kell tenned :)

Idézet

Had gratuláljak elsőként up.gif ehez a teljesítményhez.

köszönöm :)

Idézet

Igazat megvalva, még nem tudom pontosan hogy miről van szó

addig legalább nyugodtan alszol :D
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64