HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1361 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 18. 20:18

bocs, 3-szor ment el...

Szerkesztette: Max Payne 2005. 10. 18. 20:23 -kor

Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#1362 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 20:36

Sziasztok köszi mindekinek a segítséget :)

A necrot 2 kártya felhasználásával nyírtam ki :(  (de igy is szivatott főleg a tornádója, de aztán rájöttem ha beállok a fedett kripta alá ott nem ér :) (de ez akkora poén hog sikerült megcsinálni ugy hofgy rögtön Traumán kezdtem és egyáltalán nem ismertem az első és a többi főszörnyet vagy csak HIHHETetlen mákom volt az 1:35-el :D

Köszi az opera 4. secret videókat hasznos lesz számomra az tuti :) (aszittem hogy lehetetlen megcsinálni ezt a secretet...

Képzeljétek pl  a katedrális pályán az a secret amikor az extra life cuccot kell felvenni (ahol sokat kell ugrálni peremeken hogy elérd... Nah azt TISZTA MÁSFÉL ÓRÁN keresztül csináltam egyhuzamba, mire sikerült (egyfolytában ugráltam :D az ujjam is elfáradt  :D

az fps-el nálam nincs gond mert a gépem sokkal jobb (minden szempontból) mint a PK ajánlott követelménye  :D  :D  nekem 50-60 fps-el megy a leghuzósabb részeken is :)

Szerkesztette: peterxxxx 2005. 10. 18. 20:39 -kor

#1363 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 21:22

Szia Peterxxxx, örülök hogy hallgattál rám. ;)  (És nekem is egyszerűbb volt így :Đ).

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 16:07

Azóta van valami hír egyébként? Olvastam, hogy kérdeztél árat. Nos, nem tudom, de régen a CIH-vírus által "elflesselt" BIOS-okat azt hiszem, olyan 3-4000 Ft körüli áron szokták vissza-flashelni.

Visszavittem az alaplapot a Bluefishbe, el is vállalták 5000-ért, bár nem értem miért várakoztatnak vele csütörtökig. Mondjuk le se sz*ták, hogy ott vettem, ennyi erővel vihettem volna akárhová is... ehh mindegy, ne menjük bele.

#1364 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 18. 23:10

Köszönöm a képeket SYS! Meglepő lenne ha találnék, bár gondolom a BOoH nél lehetne 1-2 találni. 1-2 helyről le se tudnák tagadni a PCF-ek, hogy copyzták.
Amikor én anno megvettem az Mx1000t, akkor nekem is nagyon furcsa volt. Én 3 gombos golyósról váltottam  :D . 3 hét volt, mire megszoktam a pontosságot.

@Peti
Reméllem minden ok lessz. A BIOS frissítés nálam tabu téma. Amíg nem muszáj frissíteni, addig nem frissítek. És mint tudjuk semmit sem muszáj  :D. Egyszóval hagyom a 3,14Csaba

Hello peterxxxx!
Reméllem neked is kellemes perceket szerez majd a PK!

Lehet, hogy én is rögtön mehettem volna Traumára :think: Ere nem is figyeltem, amikor telepítgettem.

Én mondjuk a DC helyében szorgalmaznám a PCF-t, hogy csináljanak egy végső javítást. A felhasználók nem felejtenek. Szerintem elég, ha csak egy nevet mondok.Eidos. Aki figyeli a játékvilág híreit az tudja mire gondolok. Elkényelmesedett az Eidos és majdnem pórul jártak. Reméllem van még arra esély, hogy találnak egy jó fejlesztőcsapatot és elkészítik a nagy kedvencemnek a Thiefnek a 4. részét. Bár a Thief fejlesztőin mintha átok ülne.
SYS! a DC fórumon van valami infó ami arra utal, hogy a PCF bele fog majd kezdeni egy köv játékba?

Ui: Újrakezdtem a Hillst, és Varust innen csókoltatom  :bolond:  :D 

#1365 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 00:31

...a voice from the darkness.....

Blazkowicz, az EIDOS-t én is "rühellem": tönkretette a TR-t, amivel korábban foglalkoztam (hadd ne menjek itt most bele az okokba, kisregényt tudnék írni a miértekről, LOL)...  :down: De mint korábban írtam, a DC azt mondta, hogy Ők csak azt akarják garantálni, hogy végigjátszható legyen a játék, és számukra a végigjátszhatóság kimerül abban, hogy végigviszed a Trauma végéig (ezért javíttatták a PCF-fel pl. a BOOH hírhedt "Colloseum"-kártyabugját is). A "5-Star Challenge" már nem tartozik ide az Ő szemszögükből (ezért nem javíttatták pl. a "Stone Pit" hiányzó Holy Itemét sem), jóllehet, hivatalos küldetés, mert hát a programban benne van a lehetőség, és megkapod a jutalmad, ha meg tudod csinálni...

De a PCF is lehetne igényes: lehetnének igényesek arra, mit adnak ki a kezeik közül. Talán szeretnék is ezt, csak bizonyos okok nem teszik számukra lehetővé, hogy egy "csiszolt műalkotást" prezentáljanak. Gondolom a Kiadó a legutóbb azt mondta a PCF-nek, hogy foglalkozzanak már végre az XBOX-verzióval, hiszen nagyon régóta lóg már a levegőben, és a megjelenésig hagyják a csudába a javításokat. Mellesleg jelenleg november 8-a az XBOX-verzió megjelenésének a dátuma - reméljük, ez meg is valósul. Meg azt is, hogy utána még Karácsonyig kapunk egy 1.7-es végső patchet (kétlem, hogy utána még fognak bíbelődni egy közel 2 éves játék javítgatásával), ami már tényleg szinte mindent javít, és tovább fejleszti az MP-t is (demorecording!!). Hiú ábrándok, de fő a pozitív gondolkodás, mint az Unicum-reklámokban... :D

A PK 2. részéről nincs semmi hír (hónapokkal ezelőtt volt csak egy "kamu-pletyka"), de én egyelőre nem is várom, hiszen még a PK+BOOH-t sem fejezték be rendesen. S ha ki is jön a patch, szerintem az idén akkor sem fogunk már hallani a PK2-ről. A PK-t egyébként eredetileg még 2001 végén kezdték el fejleszteni, és nem szeretném, ha ezután már futószalagon jönnének egymás után az újabb részek és kiegészítők, mint pl. a TR-sorozat esetében. Ráér még bőven az a PK2, szerintem... :) Persze a Kiadó itt is lehet, hogy másképpen fog gondolkodni, és most megint az EIDOS jut eszembe: periodikusan kijönni az új részekkel, hogy ébren tartsuk az érdeklődést, és minél kevesebb legyen a "holtidő", de persze a "holtidőben" is reklámozzunk meg kampányoljunk keményen, hogy az emberek ne feledjék a jót. S ez így megy, míg teljesen ki nem szívnak mindent az adott "businessből". Viszont talán a PK nem egy amolyan "fejőstehén" a DC számára, mint pl. a TR volt az EIDOS számára, így ebben az esetben lehet, hogy nem lesz erőltetve semmi. S ezen mi csak nyerhetünk... A PK a maga módján egy "kult-dolog": nagyon szűk tábora van, és szerintem még kevesebben értik csak meg igazán. Sosem lesz belőle olyan "mainstream business" mint amivé a TR vált az évek során...

Peterxxxx, übereljem a "TISZTA MÁSFÉL ÓRÁN" keresztüli próbálkozást? :D Néhány hónapja újból nekifutottam a "City On Water" erkélyes Secretjének, de a kupolákat használva: 3 vagy 4 órán keresztül próbálkoztam folyamatosan (gyakorlatilag egy egész délelőtt), és..nem sikerült! LOL!  :omg:  Valószínűleg nem kapok elég FPS-t hozzá: egyesek szerint olyan 80-90 is kell, de én még 60-at sem kaptam, hiába "butítottam" a grafikán...

Max Payne, azért Neked is remek géped lehet: megnéztem a videót, és nagyon jó és folyamatos a minősége, meg egyébként is szép munka (már az elérés)...  :up:

Peti, Te úgy invitáltad ide Peterxxxx-et? Csak kérdem..hol találkoztatok? :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#1366 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 01:02

Az Eidos onnan jutott eszembe, hogy a DCnek nem ez az egy, kissé bugos játéka van, és előbb-utóbb minden visszaüt. Reméllem az Eidos talpra áll és visszaszerzi régi hírnevét. Én meg reménykedhetek hogy majd 1x áldásukat adják a Thief 4re. Te hamarabb fogsz örülni a kedvencednek.
Igazad van. Először tényleg jöjjön ki a javíás, és utánna fantáziáljunk. Szerintem tavaly a PK is volt akkora meglepetés mint a FarCry. Számomra biztosan, mert egyik csapatról sem hallottam. Kiváncsi leszek hogy a PCF a következő játékával is ekkora sikert arat.
Kiveséztem a topikot. Érdekes volt.
A Hillsel továbbra is szenvedek, elsősorban az FPS terén. De a topikot olvasva ez most már egyátalán nem meglepő.

#1367 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 17:54

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 1:31

Max Payne, azért Neked is remek géped lehet: megnéztem a videót, és nagyon jó és folyamatos a minősége, meg egyébként is szép munka (már az elérés)...  :up:

Annyira azért nem jó. ;)  A videokártya a szűk keresztmetszet, ezért butított grafikával játszok.  :(  Úgy állítottam be, hogy az átlag fps bőven 100 felett legyen.
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#1368 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 08:39

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 1:31

Peti, Te úgy invitáltad ide Peterxxxx-et? Csak kérdem..hol találkoztatok? :)

Nem, csak váltottunk pár szót PÜ-ben. :)

Sajnos nem lett kész tegnapra az alaplapom, nem értek rá megcsinálni (:rolleyes:), talán ma több szerencsével járok. Viszont időm csak vasárnap lesz játszani... úgy érzem teljesen kijövök a gyakorlatból. :D

SYS, az egeret USB-n vagy a PS/2 átalakítóval csatlakoztatod a géphez? Nem tudom hogy számít-e, mindenesetre emlékeim szerint az USB frissítése csak 125/sec XP-alatt. Én USB-n használom és mostanában kezdett gyanússá válni, hogy az OS újratelepítése után mintha lassabban reagálna - aztán eszembe jutott, hogy korábban használtam valami programot, amivel fel lehet oldani a 125-ös limitet. :think:

#1369 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 21. 15:24

Peti, értem. :) Közben kaptam PÜ-t is, csak őszintén szólva a napokban többet ment a PK mint a web meg az emailek...  :o Valami nem is stimmel nálam, mert bár 2mbit/256kbit a kapcsolat, én csak kemény 70 KB/sec sebességgel tudok lefelé, és kb. 2 KB/sec sebességgel felfelé tölteni. Valamint ha nekiállok letölteni valamit, az kinyírja az egészet, tehát semmi más nem megy mellette, még weblapokat sem tudok nézegetni addig...  :omg:

Remélem, ma már kész lesz a lapod. Én az elmúlt időszakban egyszer hagytam ki két napot, és már azt is piszkosul megéreztem... LOL!

Igen, az egeret én is USB-n keresztül csatlakoztattam: eredetileg gondoltam is az USB-hackre. De aztán úgy döntöttem, hogy nem alkalmazom. Mert szubjektíve és hivatalosan is, nem sportszerű. Szubjektíve úgy érzem, hogy nem fair másokkal szemben, akik esetleg nem tudnak róla. Ha mindenki ismerné és alkalmazná, akkor rendben lenne, de így...?  :think: A hivatalos szempont pedig a CPL: a CPL-en sem engedik meg az USB-hacket, tehát hivatalos/pro körökben sem alkalmazzák... Így akkor megpróbálom én is elkerülni... Ha egyszer kipróbálnám és érezném a különbséget, akkor biztosan nem tudnék nélküle élni... :D Azonban..Win2k alatt meg nincs is ilyen "korlát", úgyhogy azok a játékosok, akik Win2k alól vannak, már eleve előnybe kerülnek a magamfajtával szemben... (Dilemma! Gondolkodok rajta, hogy ezt a témát felvetem Dark Fórumán: kíváncsi vagyok, hogy pl Str1ker meg Kalme használják-e? PeTjáról tudom, hogy nem: Ő tőlem hallott erről a lehetőségről először...)

Egyébként igazatok volt, már változott a véleményem az egérről, bár a célzást tekintve még mindig úgy érzem, hogy az előző fapados egeremhez képest ez inkább csak gátol engem. :( Mostanában pl. a StakeGun lett a legutáltabb fegyverem: nem bízom benne, mert szinte sosem találnak a lövéseim ("DM_Unseen" suxx, pedig az előző egeremmel imádtam), valamint utálom ha eltalálnak vele, mert túl sokat sebez. Szerintem ez a célzás probléma a megfelelő egéralátét hiánya miatt van: mondtam korábban, hogy nehéznek érzem ezt az egeret, és ezt csak súlyosbítja ha nem csúszik simán... A minap megint volt szerencsém beszélgetni Medic-kel, és az Everglider Titant ajánlotta padnak. Csakhogy szerény hazánkban nem találtam beszerzési forrást erre sem...  :down: (Miért van az, hogy ebben az országban semmit nem lehet megszerezni?  :() Viszont... A mozgásban remekül segít az egér, ott határozottan érzem a különbséget!  :up: Nagyon gyorsan tudok vele fordulni, és így sokkal könnyebben manőverezek mint a korábbi egeremmel (most nálam 15-ön van sensitivity; tegnap tettem fel 13.75-ről - LOL, gyorsulok!). Erre rengeteg példát is tudnék mondani, de így leírni nem igazán lehet őket, inkább mutatni a játékban... :)

Egyébként Peti, az izzadással meg a felülettel kapcsolatban is teljesen igazad volt. Sajnos nekem gyakran izzad a tenyerem akkor is, ha nem vagyok feszült/ideges, és pl. tegnap este is tiszta "vizes" volt az egér. Pocsék volt vele úgy játszani... Ez a felület tényleg nem valami nyerő...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 21. 15:32 -kor

#1370 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 00:12

Tisztelettel jelentem, hogy a Hills szünetel.
Most már tudom, hogy mekkora tett ezt végigvinni. Most nekem elsősorban nem is az ellennel van a gondom, hanem a fagyásokkal, meg az újratöltéssel.
Örülök, hogy kezded megszokni a mouset SYS. Szerintem idővel eggyé váltok :)
Reméllem, hogy most már jó az alaplapod Peti és osztod a Frageket kint. Úgyan ezt kívánom SYSnek is.

Most néztem meg, hogy kb 2,5 GB PK-val összekapcsolható videóm van. Nem tartom meg mindendegyiket. Azokat nem tartom meg, ahol nincs semmi tétje a videónak. Pl ha csak egy harc látható rajta, az megy a kukába. De ha olyan harc látható, ahol a játékos nem sérül meg...az már más tészta :up: . Kiváncsi vagyok, hogy nektek mennyi videótok van.

Szerkesztette: Blazkowicz 2005. 10. 24. 00:14 -kor

#1371 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 19:51

Babel pályán van valami különleges oka, hogy csak 167 ojjectet találok 168 helyett? :think:

Idézet: Blazkowicz - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 1:12

Tisztelettel jelentem, hogy a Hills szünetel.

Én is elég nagy szünetekkel csináltam végig, és a Trauma menetem jelenleg is függőben van.

Idézet

Remélem, hogy most már jó az alaplapod Peti és osztod a Frageket kint. Úgyan ezt kívánom SYSnek is.

Áá... most több mint egy hét kihagyás után ki se merek már állni. :Đ

Videóm nem sok van, de tudom mit hol találok, illetve kitől kérjek ha mégsem. ;)

#1372 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 01:20

Idézet: peti2mtag@2005. okt. 24. - Dátum: hétfő - 20:51

Babel pályán van valami különleges oka, hogy csak 167 ojjectet találok 168 helyett?
Hmm , ez tényleg érdekes. Lehet, hogy itt is ki tud esni a pályárol az object :think:

Idézet: peti2mtag

Én is elég nagy szünetekkel csináltam végig

Nekem a legfőbb ok most talán a töltési idő. Rá vagyok kényszerülve, hogy ne sérüljek meg. Hát persze hogy ilyenkor robbantom fel magam, mikor máskor. Na ilyenkor kilépek, és megnyugszom. Aztán elfelejtek visszalépni :lol:

Idézet: peti2mtag

Áá... most több mint egy hét kihagyás után ki se merek már állni.
Nálam még ennél is rosszabb a helyzet. Nincs hová visszafejlődnöm a multiban :D

#1373 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 25. 19:33

Blazkowicz, nekem 7 DVD-m van PK-témában, plusz további közel 20 GB várakozik kiírásra. Csak ebből a kiírandó anyagból legalább 5 GB videó, most néztem meg. Szóval van "egy pár" videóm... :D Egyébként én nem dobok ki semmit: egyrészt egyszer már letöltöttem, másrészt nem tudok olyan videót mondani amiből nem tanultam volna semmit sem, harmadrészt pedig a DVD-k ára is igen alacsony már mostanság... Ha van lehetőséged DVD-írásra, akkor szerintem nem érdemes bíbelődnöd a válogatással: az a 2.5 GB nagyon-nagyon kevés (na jó, az én szempontomból), és csak egy fél DVD. Persze ha csak CD-re tudsz archíválni, úgy már kellemetlenebb helyzetben vagy... Egyébként a "játékos nem sérül" kitétel sem jó szempont, több aspektusból is vitatható a dolog, bár kétlem, hogy csak emiatt az egy szempont miatt tartasz meg vagy dobsz ki egy videót... Ja igen..a rengeteg videónak köszönhetően naprakész tudok maradni és sok kérdésre választ tudok adni szinte azonnal, vagy egy kis utánjárással. Például gyakran előfordul, hogy tőlem kérdezik meg, hogy egy bizonyos Secrethez egy bizonyos útvonal már ismert és prezentált-e, vagy sem. De volt már ilyen screenshotokkal is (reality-képekkel). :D Mert tudják, hogy én mindent összegyűjtök... :D Szóval visszatérve: ha valaki rákérdez egy konkrét metódusra valamelyik pálya Secretjéről, akkor meg tudom mondani, hogy ki és mikor prezentálta ezt videón, ha volt már prezentálva; és linket is tudok adni... Ugyanígy tudom pl., hogy hányféle verzió létezik egy bizonyos Secret eléréséhez (pl. az "Old Monastery" sziklamászós titkához)..ennyi "előny" származik a mániákus videógyűjtögetésemből...

Egyébként a napokban Pool nyitott egy újabb PK-Reality topicot - lessétek meg! Van pár jó velencés kép, plusz Blood Judgment megosztott egy linket a Danvers State Asylumról - tulajdonképpen eme helyszín alapján készült az "Asylum"...

"Babel"... Amennyire emlékszem, nekem még nem veszett el object ott, de... A legutolsó csata helyszínén sok hordó van, és ezek közül gyakran átesik némelyik a padlón, és az alsóbb szinten landol. Tehát nem esnek ki a pályáról, hanem egy szinttel lejjebb lehet őket megtalálni a végén. Amikor a padlózat leomlik és a darabok ráesnek a hordókra, sok akkor "taszajtódik" át az alsóbb padlón. Szóval Peti, nézd meg az alsóbb szintet - szerintem ott találod meg az utolsót! Ha nem, akkor nagy valószínűséggel egy elmaradt valahol, vagy pedig tényleg kiesett a pályáról (amit nem hiszek)...

Egér, MP... Mégis megcsináltam az USB-hacket, ill. Medic javaslatára csökkentettem a senset is, 7.50-re. Az USB-hack tényleg észrevehető, sokkal simább minden, most 500 Hz-en van. Arra gondoltam, hogy aki Win2000 alól van, annak ez már úgyis adott, meg én úgyis már eleve hátrányban vagyok a gyenge gépemmel... Szóval nem érdekel a "csalás" ezentúl...  :p  Egyébként a hétvégén láttam egy ismerősömet játszani (Tomi, Ő fut "szovjetkamikaze" néven, LOL! :D), és szinte sokkolt a tapasztalat: sokkal simább a játék az Ő gépén (P4 2.4 GHz, GeForce 6600 GT, 1 GB RAM), és ahol én 30 FPS-sel szerencsétlenkedek, Ő legalább 80-at kap (pl. amikor 10 játékos bent van a ROD-on). Játszottunk Duelt is az Ő kérésére, és nagyon gyorsnak tűnt; sokkal könnyebben fel tud gyorsulni és sebességet tartani mint én, noha még csak pár napja játszik (viszont a PK-t Őmiatta ismerem). Egy kissé "dühös" is voltam és csalódott megint (az unfair MP-ben): sok játékos csak a hardware-e miatt jobb, én meg állandóan szívok ezzel a vacakkal. Jövőre bővítenem kéne... :) Ja igen: tegnap vettem csak észre, hogy ha használom az Electrót vagy a ChainGunt, az mínusz 20 FPS (saját serveren 100-ról 80-ra esett vissza)...  :omg:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 25. 19:52 -kor

#1374 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 23:37

Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 25. - Dátum: kedd - 20:33

nekem 7 DVD-m van PK-témában, plusz további közel 20 GB várakozik kiírásra. Csak ebből a kiírandó anyagból legalább 5 GB videó, most néztem meg. Szóval van "egy pár" videóm...
Na menj mááá :D

Idézet: SYS_TRhu

az a 2.5 GB nagyon-nagyon kevés (na jó, az én szempontomból), és csak egy fél DVD
Jújj de pimasz  :D
Komolyra fordítva: Hogy a búsba szedtél össze ennyi cuccot? Ha jól számolok ez több mint 40 giga PK. Hogy jön ez ki? Eredeti CD/DVD+meg a nem  :D + Biztonsági másolatok+mindennemű videó+képek+plussz pályák+ amit kihagytam.
Elhiheted nekem, hogy szorgalmasan szedtem a videókat pár oldalról és a belinkelt oldalakról. Amikor végigolvastam a topikot leszedtem mindent, és ennek csak kb 10-20%-t töröltem (lehet, hogy a legnagyobbakat  :rolleyes: ). Az elején a linkek már nem éltek. Még 1x kössz, hogy felraktada Centralra :respect: . A Putfile videókat nem is néztem, hogy le lehet e szedni  :think: . Tehát, ehez a 2,5 gigához maximum 2-2,5 gigát tudtam volna még tárolni a vinyón. Tehát ha leszedek mindent, az max 5-5,5 giga videó. Gondolom van a tarsolyodban pár oldalcím. Van egy olyan sejtésem, hogy ma már az a ciki, ha valaki nem készít PK videót :) . Ezeknek az összmérete elég tetemes lehet. Hála az égnek ki tudom majd írni DVDre. Bár az még odébb lessz.

Jó, hogy megnyitották újra a Real PK topikot. Látom te vagy a fórumon a fő-fő képgyüjtő :cool:
Amúgy hogy jött oda az a tehén? :taps:
Én 13-as fokozaton használom az egeret. Elég komoly az a 7,50 es (lehet feles értéket is állítani?)
Szerintem is megengedhetsz magadnak ennyi plusszt, de ne nagyon hangoztasd :)

#1375 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 27. 17:40

Persze, a 7 DVD-n van némi redundancia is - pl. a saját anyagaim többször kiírva, de másoktól is vannak anyagok többszörözve, pl. Petitől is :) - biztos ami biztos, fő a redundancia! :D -, meg ki vannak írva a nem eredeti (khm!) verziók is. De ha csak a videókat nézem, szerintem simán van 10 GB anyagom, ha nem több. Például Varus összes videója már magában is jóval több mint 2 GB, aztán ott van még a PKHell.com, meg sok régebbi videó másoktól, plusz egy halom fragvideó pl. az OwnAge.com-ról (az "Insignia" címűt nagyon ajánlom!  :up:). Ami még nincs kiírva: BloodBuster és Frag Maniac videói (ezek együtt több mint 2 GB), plusz további SP és MP videók másoktól, és pár hete megint leszedtem több mint 1 GB CPL-UK videót is a PKEuro.com-ról... Emellett több GB CPL-demóm is van, bár alig néztem meg belőlük párat - csak megvannak... :D Meg még a fene tudja mi minden...

Apropó..Nektek megvan a PreAlpha-verzió? (Kevesebb mint 600 MB.) Mert szerintem kötelező darab, látnotok kéne! Ez a 2003 novemberében "kicsúszott" verzió, ami aztán elterjedt a neten..P2P-hálózatokból viszonylag könnyedén le lehet szedni. Ha gondoljátok, válogathatok érdekes screenshotokat belőle (pl. Alastor fogpiszkálóval, befalazott stake-ammo a "DM_Sacred"-en, és így tovább). Nagyon kaotikus még, és rengeteg apró különbség van a PreAlpha és a végleges verzió (vagy akár az első demó) között...

Blazkowicz, a "cow" csak egy béna poén akart lenni (talán leesik ott egyszer valakinek :D): tudod, sokan szeretnek rövidíteni, én meg utálom ha rövidítenek. Például a "City On Water"-t gyakran leírják "CoW"-nek, amire én akár azt is gondolhatom, hogy az egy "TehéN". GreyBeard után jött az ötlet: azt hiszem, ugyanabban a topicban Ő is megint "CoW"-zott, így gondoltam, beteszek én is egy "cow"-képet - gyenge poénnak megteszi, hadd röhögjenek (vagy sírjanak, nekem mindegy)... :D

CPL - Chile... PeTjA jelezte odakint, hogy ezen a hétvégén (október 28-30.) lesz a legutolsó CPL állomás a PK-val - utána már nem lesz PK a CPL-en... :( Szóval ha csak tehetitek, ne hagyjátok ki a közvetítéseket! A legutóbbi állomás ugye Olaszországban volt, és ott is VoO nyert, ill. előtte Angliában szintén magabiztosan, nagy fölénnyel győzött a végén Fatal1ty ellen (szinte "megerőszakolta" - PKEuro.com-videók!)...
Néhány link...
http://brackets.thecpl.com/
http://www.tsncentral.com/ - Itt lehet nézni a közvetítéseket! Persze a megfelelő időpontokban. Ezeket majd megpróbálom ide jelezni...
http://www.gotfrag.com/pk/home/
http://club.fnatic.com/
A legutolsó kettő pedig az eredményekhez és további információkhoz vezet...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 27. 17:41 -kor

#1376 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 01:06

Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 27. - Dátum: csütörtök - 18:40

Emellett több GB CPL-demóm is van
Ezeket a PKD fájlokat, hogy tudom megnézni?

plusz egy halom fragvideó pl. az OwnAge.com-ról (az "Insignia" címűt nagyon ajánlom)
Mindenképp megnézem. Itt aztán akad videó bőven :eek: .

Apropó..Nektek megvan a PreAlpha-verzió?
Nekem nincs meg. Én kiváncsi lennék pár képre.

Ez a CoW tényleg ötletes :nevet:. Nekem be sem ugrott a pálya, pedig én is rövidítettem már így.
Köszi a linkeket. Megnéztem őket. Nagyon jó oldalak. Videókat még nem töltöttem le. Ma beiktatom a regisztrációt ezekre az oldalakra, és majd leszedek pár videót. Nagyon kiváncsi vagyok, többek között Vo0 ra (is).

...ezen a hétvégén (október 28-30.) lesz a legutolsó CPL állomás a PK-val - utána már nem lesz PK a CPL-en...Itt lehet nézni a közvetítéseket! Persze a megfelelő időpontokban. Ezeket majd megpróbálom ide jelezni...
Köszönöm az infót. Én nagyon örülnék neki, hogyha meg tudnék nézni pár összecsapást.

#1377 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 01:59

A PKD-fileokat a megfelelő verziószámú PK-val tudod lejátszani. A legújabbakat tehát az 1.64-essel, és persze a PK++ moddal indítva. De a demófelvétel és visszajátszás nagyon gagyi szinten van a PK-ban: nem látod pl. a játékosok HP-jét és lőszereit és még a ponttáblázatot sem, ráadásul olyan mintha 15 képkocka/másodperccel játszaná végig, úgy értve, hogy "darabos" a visszajátszás. A demókat igazából nem is nagyon ajánlom, bár azért megnézhetsz néhányat. De pl. helyettük megnézheted a PKEuro.com oldalon a nemrég feltett videókat, amiket még a UK-állomáson készített a TSN: azokat Spectatorök nézték és rögzítették, és minden rendesen látszik és folyamatosak is. A TSN-közvetítések is ilyenek, emiatt sokkal élvezetesebbek is... :)

CPL-Chile... PeTjával kiderítettük, hogy mivel -5 óra az eltérés Chile és Európa (legalábbis Németország és Magyarország) között (tehát Chile 5 órával van lemaradva), így minden nap délután 4 órától érdemes figyelni a http://www.tsncentral.com oldalt. Akkor élőben mennek a közvetítések. Persze a vasárnap hajnali óraigazítás egy órával "bezavar" majd... Mivel ez lesz az utolsó PK-állomás, így mindenképpen megpróbálom végignézni az egészet. A közvetítések kb. 5 órásak. Azért ha éppen folyamatban van egy, akkor beírok majd ide, hogy megy a játék... :)

PK-PreAlpha (2003. November)... Feltettem egy ScreenShot-Packet (9.24 MB, még töltődik de kb. 15 perc múlva kész): a ZIP tartalmaz képeket az SP-ből és az MP-ből is. De persze ki kell próbálni, úgy az igazi. Mert pl. - ezt Petinek mondom inkább - a "DM_Sacred" zenéje is más volt még, mint a végleges verzióban, és általában a hangokat tekintve sokban különböznek. Az MP-ben a mozgás is nagyon nehéz, a dobbantók szinte egyáltalán nem is működnek, és ha lezuhanunk és megütjük magunkat, akkor elhomályosodik a kép...

Peti, OFFTOPIC: a Nightwish megvált Tarjától a napokban...  :(

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 28. 02:08 -kor

#1378 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 07:58

Idézet: Blazkowicz - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 0:37

Én 13-as fokozaton használom az egeret. Elég komoly az a 7,50 es (lehet feles értéket is állítani?)

PK++ alatt századonként (0,01) lehet az egérérzékenységet állítani. Nekem most 8.00, MX518 előtt 15 volt.

Sajnos bukott az a tervem, hogy végigmegyek a játékon elsőre egy menetben teljesítve a kártyakritériumot és megszerezve minden csillagot (már ahol ez egyáltalán lehetséges). A Babelen órákig tartó bolyongás után sem lett meg az elveszett objektum. Teljesen előről kezdtem a pályát, ügyelve, hogy már menet közben mindent leromboljak, de végére megint 167/168 lett. :( Szégyen vagy nem szégyen, délután feltöltök egy mentett állást, hátha egy ráérő jómunkásember segíteni tud rajtam. Mivel ez normal save, valószínű hogy csak Black/Gold Editon tulajoknál (Rémlátó, SYS - már akiről tudok) és persze az 1.64-es patch után működik (vagy még úgy sem. :D) Még egy érdekes pozitív tapasztalat a Babelen: a teleport-köd most már bármikor használható, akkor is ha a legvégéről megyek vissza. Mondjuk szomorú, hogy olyasminek kell örülni, ha valami normálisan működik. :rolleyes:

SYS, kösz a linkeket, idővel lecsekkolom mindet. A pre-alpha természetesen engem is nagyon érdekel. A CPL-közvetítésekhez milyen sávszél kell, 1Mbit/s elegendő?

Egy :down: a Nigthwish hírnek. Ha már így szóba kerültek: tudsz-e arról, hogy valaha valaki a Stargazers c. számukat (Oceanborn album) használta fel valamelyik PK-klipjéhez?

#1379 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 08:11

peti estefelé letesztelem a savédat.
meg akartam nézni neked a bábelt tegnapelőtt is, hogy nekem hány ojjekt, de mivel én nem másolom ki soha a mentéseket, jelenleg csak bús meg hills-es mentéseim vannak.
"i saw god on TV"

#1380 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:28

Itt a normál mentett állás ahol már minden el van intézve, kivéve azt az egy dolgot (és itt van az autosave a pálya elejéről, referenciaként.)
Első körben csak azt kérem, derítsétek ki hogy tényleg elhagytam-e valahol az ojjektet, aztán végső esetben a helyét is megkérdezem. :Đ

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.