HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1381 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 14:13

Emberek!!!

Szerintem LEHETETLEN megcsinálni a City On Water erkélyes secretet :( Egyszerűen TÚL messze van az a bizonyxos erkély :(  Ha valaki tud szolgánl oolyan videóval ami bemutatja VÁGATLANUL az elérését azelőtt le a kalappal  :p  SZal tudtok segíteni?  ;)

#1382 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:30

No azért ez igen távol áll a lehetetlentől, de még csak nem is a nehezek közül való. :D
>> Zerkély, szerintem. <<

#1383 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 18:30

...a voice from the darkness.....

Peti, megnéztem a mentéseket. Mindenütt kerestem én is az utolsó objektumot, aztán ráfanyalodtam a PowerMadre, és nézd csak: ez a kép mutatja, hogy egy objektum (valószínűleg egy hordó, mert az nem törik össze ha magasról leesik) kiesett a pályáról (a zöld "X" lerombolható cuccot jelöl) - szóval a szokásos bug megint... :( De nézd meg ezt a képet is: csak próbaként végigvittem a "Babel"-t az AutoSave-től - július közepén játszottam utoljára SP-t (az egyéni szinteket leszámítva), és hát nagyon klassz volt megint ott kalandozni, ráadásul valamiért az SMG meg a BoltGun is megvolt :) -, és megvolt minden objektum. Ezek szerint kétszer is előjött Nálad ez a bug, ami pedig ritka dolog...  :(

Közben a "City On Water" erkélyes Secretjének videóját is feltettem a könyvtáradba: LINK! Egyébként egyetértek, szerintem sem sorolható az igazán nehezek közé, főleg ezen az útvonalon és mert Nightmare-en még mindig ott ment az ember, ahol csak akar. De kezdőként vért izzadtam én is ott, még ezzel az útvonallal is... LOL!

CPL-Chile... Már megy a közvetítés! :) Természetesen 1 mbit bőven elég, én is csak annyit tudok itt kihasználni; szerintem ennél kevesebb is simán elég hozzá. Pár hete már néztem, és általában folyamatosan jött a műsor... Te jó Ég: SK|Zyz és FC-Beam játszik!  :eek: Én ismerem FC-Beamet: néha be szokott szállni FFA-meccsekre, és általában magas fragekkel nyert mindig.  :respect:  Még Medicet is ki szokta osztani. És most szív Zyz ellen: hihetetlen különbségek vannak a játékosok között...

MultiPlayer... Haha, kiakadtok ha megtudjátok, hogy mennyi Medic sensitivityje az MX518-asával: 1.89!!! Amikor mondta, nem akartam elhinni: Neki 40 cm kell egy 360 fokos fordulathoz - OMG!  :eek: Azt mondta, hogy gyors kézzel ez nem gond, és persze az egérpad is számít. Viszont iszonyú pontos célzást tesz lehetővé egy ennyire alacsony "sens", a mozgást tekintve pedig gyakrabban kell "flickkelnie" (ez az, amikor az egeret felemeljük az asztalról és visszatesszük egy megfelelő helyre), de ezt már megszokta... Nekem is azt javasolta, hogy csökkentsem a "senset" amennyire csak lehet: akkor voltam 15-ön, és PeTjA azt mondta egy meccs után, hogy semmit nem találtam el (:(); Medic azt mondta, tegyem le 3-ra. LOL! Játszhatatlan volt, mondtam Neki, hogy nekem ez egyelőre nem megy. Visszatettem 15-re: játszhatatlan volt! Na mondom..mifene? LOL! Utána letettem 5.50-re és azon szórakoztunk vagy 3 órát a "DM_Sacred"-en, de aztán visszatettem mégis 7.50-re, mert szoknom kell az alacsony "senset". Most éppen 6.75-ön áll, és amint a movementtel (mozgással) hozzá tudok igazodni, megint csökkenteni fogom. Medic is így csinálta - fokozatosan ment lefelé -, és most 1.89-nél tart: említette, hogy gyakran bélyegezték már csalónak. Egyszer én is mondtam, hogy nem hiszem el, hogy iszonyú távolról képes kóstolgatni a ShotGunnal, de ma már elhiszem... LOL!

OFFTOPIC - Nightwish... Peti, bővebben olvashatsz a dologról pl. itt is. A Stargazersre passzolok: nem kizárt, hogy esetleg Varus már felhasználta valamelyik videójában, de ha így is volt, akkor is biztosan csak egy töredékét. Arra pl. emlékszem, hogy a Moondance-et már felhasználta egyszer... :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 28. 18:35 -kor

#1384 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 20:23

mivel SYS már fényt derített a titokra, ezért én csak az ojjektre mentem, (csak a tisztesség kedvéért), de nálam is megvolt mind egy szálig.
"i saw god on TV"

#1385 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 20:39

Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 28. - Dátum: péntek - 2:59

A PKD-fileokat a megfelelő verziószámú PK-val tudod lejátszani. A legújabbakat tehát az 1.64-essel, és persze a PK++ moddal indítva. De a demófelvétel és visszajátszás nagyon gagyi szinten van a PK-ban...
Akkor nagyon nem fogom erőltetni a dolgot. Mindenesetre a PK++-t felrakom. Ne maradjak ki minden jóból :).
@SYS_TRhu
Én is köszönöm a PK-PreAlpha képeket. Nem mondod, hogy Alastort halála után is lehetett nyúzni  :D
Ami a CPL-t illeti, hát a végét épphogy láttam. A nap folyamán elszállt a netem, és legnagyobb örömre újra kellett a Win-t telepítenem. A PK feltelepítésére nem is jutott időm.
Hogyhogy a Team Sportscast Networkön nem kell regisztráció, hogy tudjam nézni a műsort? Mi az előnye a regisztrációnak?
@Peti
Reméllem mostanra megoldódott, a probléma. Én lassan már meg sem lepődök a PK BUGjain. Kezd olyan  teljesen természetes lenni.
Ti hogy tudjátok, hogy ez a mentés pont a Babelhez van? Ha én is ki szeretnék majd venni egy mentést, (pl:Castle) akkor honnan tudom, hogy ez az a mentés, amire gondoltam. Hogy látok a számok mögé?

Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 28. - Dátum: péntek - 19:30

Haha, kiakadtok ha megtudjátok, hogy mennyi Medic sensitivityje az MX518-asával: 1.89!!!
:OOO Na SYS, ez most rendesen mellbe vágott.
Én a PK közben 1X vettem le 12ről 10re, mert így könnyebben tudtam egy kötélen haladni. Utánna úgyhagytam. Jól meg is fájdúlt a csuklóm. Most ez 13 van. Ez amolyan csuklókimélő :).
Tényleg elképesztő ez a 1.89! Gondolom nem 1 nap alatt vitte le enyire. Azért az a 6.75 is figyelemre méltó. Fele az enyémnek  :eek:. Ha jól belegondolok, nekem ilyen értékeknél már helyem se lenne az asztalon. Tuti levernék valamit.
Holnap reméllem minden gond nélkül tudom nézni a meccseket.

#1386 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 21:00

ÁÁÁ Köszi a segítésget :D

Azért hittem hogy lehetetlen mert én csak azt az utvonalat ismertem ahol a  tornyokról kellett ugrálni (de sztem ugy télleg lehetetlen :D )

OK akkor MELYIK A LEGESLEGESELEGNEHEZZEBBEN Megoldható Secret? és hol?  :p

THX a videó alapján már én is kisujjból megtiom csinálni  :cool:

#1387 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 22:32

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 22:00

ÁÁÁ Köszi a segítésget :D

Azért hittem hogy lehetetlen mert én csak azt az utvonalat ismertem ahol a  tornyokról kellett ugrálni (de sztem ugy télleg lehetetlen :D )

OK akkor MELYIK A LEGESLEGESELEGNEHEZZEBBEN Megoldható Secret? és hol?  :p

THX a videó alapján már én is kisujjból megtiom csinálni  :cool:

a tornyos is megoldható :)
bár egy fast kártyával könnyebb mint simán.

a legnehezebb, szerintem mindenkinek más. és csak addig a legnehezebb amíg meg nem csinálod :D
nekem talán a forest, a docks darus secretjei, a catacombs indás secretje, a chatedral health-je, a palace oszlopa (bár kártyával az sem nehéz), a loonynál a savfürdő (de csak akkor ha nem használod az ajtót :D) és a colosseum meg a stone pit kötelen mászkálása volt ami sokáig tartott.
de mint mondtam mindent csak előszőr nehéz megcsinálni, aztán már bármikor megteszed :)
"i saw god on TV"

#1388 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 13:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 17:16

Trauma: 20 szint, mivel nincs 5. Chapter, viszont bejön

:eek: Hi Ez most azt jelenti hogy Traumán nem lehet Lucit kinyirni meg egyáltalán semmit csinálni a C5 pályákon??  :eek:  Ha igen akkor mért van ez igy csinálva??? :reklamacio:

#1389 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 16:04

mer történet szerint nincsmár luci akkor.

#1390 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 19:48

Hát nem semmilyen összecsapás volt Santiago Chileben. Ztrider (is) nagyon profi.
Nekem gellehsak játéka tetszett a legjobban, meg amikor zyz egy pályán játszott ( a nevét nem tudom, de ott nagyon osztott). Most akkor ki is nyert ? :D

#1391 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 29. 20:19

Blazkowicz, a verenynek még nincs vége... :)

A Secreteket illetően szerintem egyetlen nehéz sincs: én a megoldásokat tartom nehéznek/nehezebbnek vagy éppen könnyűnek/könnyebbnek. Jó példa erre a "City On Water" erkélyes Secretje vagy mondjuk a "The Palace" MegaHealth-Secretje is (felrepülős hordókkal nevetségesen könnyű), de említhetem a "Dead City" tűzlépcsős Secretjét is, ami egy Speed kártyával egy vicc. De egyetértek Rémlátóval is: a legjobb megoldást - ill. egyáltalán elsőre bármilyen megoldást - gyakran igen nehéz megtalálni... :) S valóban, ha egyszer már megvan, akkor azzal megnövekedik az ember önbizalma is... :D

#1392 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:48

Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 29. - Dátum: szombat - 21:19

Blazkowicz, a verenynek még nincs vége...
Egyenlőre még kicsit zavaros a verseny menetrendje. Ztrider vs gellehsak. Ez az összecsapás gondolom tuti.  Mit ne mondjak, eléggé kiváncsi vagyok.

#1393 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 22:17

a dead city-s secret speed kártya nélkül is egy vicc :)
az első vagy az első kettő oszlopot kell kívűlről kerülni, utána már lehet az erkélyen is haladni.
persze mire rájöttem... :D
"i saw god on TV"

#1394 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 29. 22:30

És ha egyszer kipróbálnád PK-Jumppal is - nevetségesen egyszerű... ;) Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)...  :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)...  :confused:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 29. 22:32 -kor

#1395 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 22:51

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 23:30

És ha egyszer kipróbálnád PK-Jumppal is - nevetségesen egyszerű... ;) Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)...  :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)...  :confused:

a felvetés jogos :), nekem a lángoló erkély az 1-est jelenti.
viszont amire te gondolsz az nálam üditő kivétel volt. elsőre megcsináltam az erkélyről, majd mikor másodszorra próbáltam fél napot szenvedtem vele :D
nem hiába a skill... Kép
"i saw god on TV"

#1396 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 03:18

:) Én a Dead City lángoló erkélyes secreténél, mindíg könnyelműen átszaladtam a tűzön. A CoW erkélyes secretétől meg kiver a víz. Több hét ment el az életemből feleslegesen ( ez kb 12 teljes óra), mire sikerült.
Kéne egy kis segítség. Szeretnék pár pályáról fényképet csinálni, de nekem csak pálya elejei mentéseim vannak. Esetleg tudna valaki küldeni 1-2 mentést a köv. pályákról: Catedral (főellenség), Opera (maga a terem), Snowy Bridge (a második nagy csata helyszíne), Train Station (pálya közepe). Zárójelbe írtam, azokat a helyeket ahol képeket szeretnék csinálni, így ha ezek közelében esetleg van valakinek mentése és ezt elérhetővé tudja tenni azt megköszönném.

#1397 Felhasználó inaktív   meat grinder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:12

üdv mindenkinek!

lenne egy érdekes problémám srácok, nem tudom találkozott-e valaki hasonló szituval?

nem olyan rég beruháztam a painkiller/boh csomagra, mert ennyi zsét simán megér a dolog, meg ki akartam próbálni a multit is normálisan. szal feltettem a cuccost, végigdaráltam mindkét gámát,felpeccseltem normálisan 1.64-ig, majd nyomtam egy két multit is faján.
aztán újratoltam a windózt mert már szarakodott, felraktam a gámákat is, és most azt írja hogy a cd-kulcsom használatban van. na most ilyenkor mi a ló*faszt kell tennem szerintetek? :think: semmi regisztráció nem volt, vagy ilyesmi a cd-kulcsot illetően...
itt egy kép a jelenségről:
Kép

aki esetleg találkozott ilyesmivel, (és sikerült is megoldania) feltétlen szóljon.
előre is köszi. :rolleyes:

#1398 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 15:53

@meat grinder
Sajnos a multis kérdések távol álnak tőllem. Minden esetre érdekes :think: .Talán SYS vagy Peti hozzá tud szólni valamit.

#1399 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 19:14

Meatgrinder, üdv a topicban! :)

Mint a szöveg is mutatja, arról van szó, hogy a server még mindig azt hiszi, hogy rajta vagy. Legalábbis ez az első eset, ami szóba jöhet. Olyan ez, mint pl. az IRC-n a "beragadt" nickek, akik nem tudtak visszacsatlakozni addig, amíg ki nem rúgták a "beragadt" elődjeiket... :) Szóval lehet, hogy rácsatlakoztál egy serverre de aztán összeomlott a program, és olyankor pár percig nem tudsz visszamenni (ilyen már velem is volt)...

A másik eset az lehet, hogy - bár ez csak feltételezés - nagy valószínűséggel "eltérő" módon adtad meg a CD-kulcsot a játék telepítésekor, vagy pedig szimplán bugos a program. Nemrég az egyik rokonomnak ugyanez volt a baja. Igaz, először nem eredetiről próbálta feltenni, de aztán az eredetivel is így járt. Azt mondta, hogy csupa nagybetűkkel írta be a kódot a telepítéskor, mert másképpen nem fogadta el a program (szerintem meg elgépelte). Aztán nem tudtunk felcsatlakozni sehová, mert mindenhol ez a hiba fogadott... Amit tenned kell ebben a második esetben: menj a "Player Settings"-be, és klikkelj a "CD-Key"-en, majd add be neki újra ott a kódot! De pontosan: tehát nyugodtan csupa kisbetűvel, és a kötőjeleket is használd! A végén ENTER, és remélhetőleg utána működni fog. Amennyiben sikerül felcsatlakoznod egy serverre, úgy azonnal csatlakozz is le és lépj ki a programból, majd indítsd újra. Ugyanis így biztosan megjegyzi a kódot rendesen, de ha összeomlik, akkor megint be kell adnod neki, hiszen olyankor minden nem mentett adat elveszik (Windows rulez)...

Blazkowicz, én bevállalom a mentések prezentálását: mondtam már milyen régen nem SP-ztem egyáltalán, szóval muszáj egy kicsit "élvezkednem" abban is megint. Az MP-t nyomtam a hétvégén eleget. Szóval megcsinálom azt a 4 helyszínt és nemsokára feltöltöm a mentéseket... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 30. 19:15 -kor

#1400 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 22:25

Idézet: SYS__TRhu

Blazkowicz, én bevállalom a mentések prezentálását: mondtam már milyen régen nem SP-ztem egyáltalán, szóval muszáj egy kicsit "élvezkednem" abban is megint. Az MP-t nyomtam a hétvégén eleget. Szóval megcsinálom azt a 4 helyszínt és nemsokára feltöltöm a mentéseket...
Nagyon köszönöm, és reméllem nem válik a terhedre. Most Thief Fan missionözök (de szép szó!), így a PK-t kicsit hanyagolom (úgy érzem itt volt már az ideje). Csak aztán ki ne jöjjek a gyakorlatból  :D . Tegnap határoztam el, hogy majd nemsokára ismét nekikezdek. Úgy gondoltam, hogy: Nightmare + kártyák nélküli kezdés + 5 csillag minden pályán. Aztán ma döbbentem rá, hogy a Palaceon még sem fog összejönni az 5 csillag :omg:, de itt megelégszek a négyel is. A BOoH-t már fullra el fogom felejteni, pedig rám már ott több kihívás vár.
@SYS
Nézted ma a CPL-t? Én ma csak az eredményhírdetést láttam (17h kor kapcsolodtam be). Ha jól vettem ki, a java még hátra van New Yorkban :cool: . Kiváncsi vagyok, hogy a PK Top 10 nek mennyi az átlag életkora.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.