Szerintem LEHETETLEN megcsinálni a City On Water erkélyes secretet
Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2005. 10. 28. 14:13
Emberek!!!
Egyszerűen TÚL messze van az a bizonyxos erkély
Ha valaki tud szolgánl oolyan videóval ami bemutatja VÁGATLANUL az elérését azelőtt le a kalappal
SZal tudtok segíteni?
Elküldve: 2005. 10. 28. 16:30
No azért ez igen távol áll a lehetetlentől, de még csak nem is a nehezek közül való. 
>> Zerkély, szerintem. <<
>> Zerkély, szerintem. <<
Elküldve: 2005. 10. 28. 18:30
...a voice from the darkness.....
Peti, megnéztem a mentéseket. Mindenütt kerestem én is az utolsó objektumot, aztán ráfanyalodtam a PowerMadre, és nézd csak: ez a kép mutatja, hogy egy objektum (valószínűleg egy hordó, mert az nem törik össze ha magasról leesik) kiesett a pályáról (a zöld "X" lerombolható cuccot jelöl) - szóval a szokásos bug megint...
De nézd meg ezt a képet is: csak próbaként végigvittem a "Babel"-t az AutoSave-től - július közepén játszottam utoljára SP-t (az egyéni szinteket leszámítva), és hát nagyon klassz volt megint ott kalandozni, ráadásul valamiért az SMG meg a BoltGun is megvolt
-, és megvolt minden objektum. Ezek szerint kétszer is előjött Nálad ez a bug, ami pedig ritka dolog...
Közben a "City On Water" erkélyes Secretjének videóját is feltettem a könyvtáradba: LINK! Egyébként egyetértek, szerintem sem sorolható az igazán nehezek közé, főleg ezen az útvonalon és mert Nightmare-en még mindig ott ment az ember, ahol csak akar. De kezdőként vért izzadtam én is ott, még ezzel az útvonallal is... LOL!
CPL-Chile... Már megy a közvetítés!
Természetesen 1 mbit bőven elég, én is csak annyit tudok itt kihasználni; szerintem ennél kevesebb is simán elég hozzá. Pár hete már néztem, és általában folyamatosan jött a műsor... Te jó Ég: SK|Zyz és FC-Beam játszik!
Én ismerem FC-Beamet: néha be szokott szállni FFA-meccsekre, és általában magas fragekkel nyert mindig.
Még Medicet is ki szokta osztani. És most szív Zyz ellen: hihetetlen különbségek vannak a játékosok között...
MultiPlayer... Haha, kiakadtok ha megtudjátok, hogy mennyi Medic sensitivityje az MX518-asával: 1.89!!! Amikor mondta, nem akartam elhinni: Neki 40 cm kell egy 360 fokos fordulathoz - OMG!
Azt mondta, hogy gyors kézzel ez nem gond, és persze az egérpad is számít. Viszont iszonyú pontos célzást tesz lehetővé egy ennyire alacsony "sens", a mozgást tekintve pedig gyakrabban kell "flickkelnie" (ez az, amikor az egeret felemeljük az asztalról és visszatesszük egy megfelelő helyre), de ezt már megszokta... Nekem is azt javasolta, hogy csökkentsem a "senset" amennyire csak lehet: akkor voltam 15-ön, és PeTjA azt mondta egy meccs után, hogy semmit nem találtam el (
); Medic azt mondta, tegyem le 3-ra. LOL! Játszhatatlan volt, mondtam Neki, hogy nekem ez egyelőre nem megy. Visszatettem 15-re: játszhatatlan volt! Na mondom..mifene? LOL! Utána letettem 5.50-re és azon szórakoztunk vagy 3 órát a "DM_Sacred"-en, de aztán visszatettem mégis 7.50-re, mert szoknom kell az alacsony "senset". Most éppen 6.75-ön áll, és amint a movementtel (mozgással) hozzá tudok igazodni, megint csökkenteni fogom. Medic is így csinálta - fokozatosan ment lefelé -, és most 1.89-nél tart: említette, hogy gyakran bélyegezték már csalónak. Egyszer én is mondtam, hogy nem hiszem el, hogy iszonyú távolról képes kóstolgatni a ShotGunnal, de ma már elhiszem... LOL!
OFFTOPIC - Nightwish... Peti, bővebben olvashatsz a dologról pl. itt is. A Stargazersre passzolok: nem kizárt, hogy esetleg Varus már felhasználta valamelyik videójában, de ha így is volt, akkor is biztosan csak egy töredékét. Arra pl. emlékszem, hogy a Moondance-et már felhasználta egyszer...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Peti, megnéztem a mentéseket. Mindenütt kerestem én is az utolsó objektumot, aztán ráfanyalodtam a PowerMadre, és nézd csak: ez a kép mutatja, hogy egy objektum (valószínűleg egy hordó, mert az nem törik össze ha magasról leesik) kiesett a pályáról (a zöld "X" lerombolható cuccot jelöl) - szóval a szokásos bug megint...
Közben a "City On Water" erkélyes Secretjének videóját is feltettem a könyvtáradba: LINK! Egyébként egyetértek, szerintem sem sorolható az igazán nehezek közé, főleg ezen az útvonalon és mert Nightmare-en még mindig ott ment az ember, ahol csak akar. De kezdőként vért izzadtam én is ott, még ezzel az útvonallal is... LOL!
CPL-Chile... Már megy a közvetítés!
MultiPlayer... Haha, kiakadtok ha megtudjátok, hogy mennyi Medic sensitivityje az MX518-asával: 1.89!!! Amikor mondta, nem akartam elhinni: Neki 40 cm kell egy 360 fokos fordulathoz - OMG!
OFFTOPIC - Nightwish... Peti, bővebben olvashatsz a dologról pl. itt is. A Stargazersre passzolok: nem kizárt, hogy esetleg Varus már felhasználta valamelyik videójában, de ha így is volt, akkor is biztosan csak egy töredékét. Arra pl. emlékszem, hogy a Moondance-et már felhasználta egyszer...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 28. 18:35 -kor
Elküldve: 2005. 10. 28. 20:23
mivel SYS már fényt derített a titokra, ezért én csak az ojjektre mentem, (csak a tisztesség kedvéért), de nálam is megvolt mind egy szálig.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 10. 28. 20:39
Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 28. - Dátum: péntek - 2:59
A PKD-fileokat a megfelelő verziószámú PK-val tudod lejátszani. A legújabbakat tehát az 1.64-essel, és persze a PK++ moddal indítva. De a demófelvétel és visszajátszás nagyon gagyi szinten van a PK-ban...
@SYS_TRhu
Én is köszönöm a PK-PreAlpha képeket. Nem mondod, hogy Alastort halála után is lehetett nyúzni
Ami a CPL-t illeti, hát a végét épphogy láttam. A nap folyamán elszállt a netem, és legnagyobb örömre újra kellett a Win-t telepítenem. A PK feltelepítésére nem is jutott időm.
Hogyhogy a Team Sportscast Networkön nem kell regisztráció, hogy tudjam nézni a műsort? Mi az előnye a regisztrációnak?
@Peti
Reméllem mostanra megoldódott, a probléma. Én lassan már meg sem lepődök a PK BUGjain. Kezd olyan teljesen természetes lenni.
Ti hogy tudjátok, hogy ez a mentés pont a Babelhez van? Ha én is ki szeretnék majd venni egy mentést, (pl:Castle) akkor honnan tudom, hogy ez az a mentés, amire gondoltam. Hogy látok a számok mögé?
Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 28. - Dátum: péntek - 19:30
Haha, kiakadtok ha megtudjátok, hogy mennyi Medic sensitivityje az MX518-asával: 1.89!!!
Én a PK közben 1X vettem le 12ről 10re, mert így könnyebben tudtam egy kötélen haladni. Utánna úgyhagytam. Jól meg is fájdúlt a csuklóm. Most ez 13 van. Ez amolyan csuklókimélő
Tényleg elképesztő ez a 1.89! Gondolom nem 1 nap alatt vitte le enyire. Azért az a 6.75 is figyelemre méltó. Fele az enyémnek
Holnap reméllem minden gond nélkül tudom nézni a meccseket.
Elküldve: 2005. 10. 28. 21:00
ÁÁÁ Köszi a segítésget 
Azért hittem hogy lehetetlen mert én csak azt az utvonalat ismertem ahol a tornyokról kellett ugrálni (de sztem ugy télleg lehetetlen
)
OK akkor MELYIK A LEGESLEGESELEGNEHEZZEBBEN Megoldható Secret? és hol?
THX a videó alapján már én is kisujjból megtiom csinálni
Azért hittem hogy lehetetlen mert én csak azt az utvonalat ismertem ahol a tornyokról kellett ugrálni (de sztem ugy télleg lehetetlen
Elküldve: 2005. 10. 28. 22:32
Idézet: peterxxxx - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 22:00
ÁÁÁ Köszi a segítésget 
)
a tornyos is megoldható
bár egy fast kártyával könnyebb mint simán.
a legnehezebb, szerintem mindenkinek más. és csak addig a legnehezebb amíg meg nem csinálod
nekem talán a forest, a docks darus secretjei, a catacombs indás secretje, a chatedral health-je, a palace oszlopa (bár kártyával az sem nehéz), a loonynál a savfürdő (de csak akkor ha nem használod az ajtót
de mint mondtam mindent csak előszőr nehéz megcsinálni, aztán már bármikor megteszed
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 10. 29. 13:55
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 17:16
Trauma: 20 szint, mivel nincs 5. Chapter, viszont bejön
Trauma: 20 szint, mivel nincs 5. Chapter, viszont bejön
Elküldve: 2005. 10. 29. 19:48
Hát nem semmilyen összecsapás volt Santiago Chileben. Ztrider (is) nagyon profi.
Nekem gellehsak játéka tetszett a legjobban, meg amikor zyz egy pályán játszott ( a nevét nem tudom, de ott nagyon osztott). Most akkor ki is nyert ?
Nekem gellehsak játéka tetszett a legjobban, meg amikor zyz egy pályán játszott ( a nevét nem tudom, de ott nagyon osztott). Most akkor ki is nyert ?
Elküldve: 2005. 10. 29. 20:19
Blazkowicz, a verenynek még nincs vége...
A Secreteket illetően szerintem egyetlen nehéz sincs: én a megoldásokat tartom nehéznek/nehezebbnek vagy éppen könnyűnek/könnyebbnek. Jó példa erre a "City On Water" erkélyes Secretje vagy mondjuk a "The Palace" MegaHealth-Secretje is (felrepülős hordókkal nevetségesen könnyű), de említhetem a "Dead City" tűzlépcsős Secretjét is, ami egy Speed kártyával egy vicc. De egyetértek Rémlátóval is: a legjobb megoldást - ill. egyáltalán elsőre bármilyen megoldást - gyakran igen nehéz megtalálni...
S valóban, ha egyszer már megvan, akkor azzal megnövekedik az ember önbizalma is... 
A Secreteket illetően szerintem egyetlen nehéz sincs: én a megoldásokat tartom nehéznek/nehezebbnek vagy éppen könnyűnek/könnyebbnek. Jó példa erre a "City On Water" erkélyes Secretje vagy mondjuk a "The Palace" MegaHealth-Secretje is (felrepülős hordókkal nevetségesen könnyű), de említhetem a "Dead City" tűzlépcsős Secretjét is, ami egy Speed kártyával egy vicc. De egyetértek Rémlátóval is: a legjobb megoldást - ill. egyáltalán elsőre bármilyen megoldást - gyakran igen nehéz megtalálni...
Elküldve: 2005. 10. 29. 20:48
Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 29. - Dátum: szombat - 21:19
Elküldve: 2005. 10. 29. 22:17
a dead city-s secret speed kártya nélkül is egy vicc 
az első vagy az első kettő oszlopot kell kívűlről kerülni, utána már lehet az erkélyen is haladni.
persze mire rájöttem...
az első vagy az első kettő oszlopot kell kívűlről kerülni, utána már lehet az erkélyen is haladni.
persze mire rájöttem...
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 10. 29. 22:30
És ha egyszer kipróbálnád PK-Jumppal is - nevetségesen egyszerű...
Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)... :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)... :confused:
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 29. 22:32 -kor
Elküldve: 2005. 10. 29. 22:51
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 23:30
Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)... :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)... :confused:
a felvetés jogos
viszont amire te gondolsz az nálam üditő kivétel volt. elsőre megcsináltam az erkélyről, majd mikor másodszorra próbáltam fél napot szenvedtem vele
nem hiába a skill...
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 10. 30. 03:18
Kéne egy kis segítség. Szeretnék pár pályáról fényképet csinálni, de nekem csak pálya elejei mentéseim vannak. Esetleg tudna valaki küldeni 1-2 mentést a köv. pályákról: Catedral (főellenség), Opera (maga a terem), Snowy Bridge (a második nagy csata helyszíne), Train Station (pálya közepe). Zárójelbe írtam, azokat a helyeket ahol képeket szeretnék csinálni, így ha ezek közelében esetleg van valakinek mentése és ezt elérhetővé tudja tenni azt megköszönném.
Elküldve: 2005. 10. 30. 10:12
üdv mindenkinek!
lenne egy érdekes problémám srácok, nem tudom találkozott-e valaki hasonló szituval?
nem olyan rég beruháztam a painkiller/boh csomagra, mert ennyi zsét simán megér a dolog, meg ki akartam próbálni a multit is normálisan. szal feltettem a cuccost, végigdaráltam mindkét gámát,felpeccseltem normálisan 1.64-ig, majd nyomtam egy két multit is faján.
aztán újratoltam a windózt mert már szarakodott, felraktam a gámákat is, és most azt írja hogy a cd-kulcsom használatban van. na most ilyenkor mi a ló*faszt kell tennem szerintetek?
semmi regisztráció nem volt, vagy ilyesmi a cd-kulcsot illetően...
itt egy kép a jelenségről:

aki esetleg találkozott ilyesmivel, (és sikerült is megoldania) feltétlen szóljon.
előre is köszi.
lenne egy érdekes problémám srácok, nem tudom találkozott-e valaki hasonló szituval?
nem olyan rég beruháztam a painkiller/boh csomagra, mert ennyi zsét simán megér a dolog, meg ki akartam próbálni a multit is normálisan. szal feltettem a cuccost, végigdaráltam mindkét gámát,felpeccseltem normálisan 1.64-ig, majd nyomtam egy két multit is faján.
aztán újratoltam a windózt mert már szarakodott, felraktam a gámákat is, és most azt írja hogy a cd-kulcsom használatban van. na most ilyenkor mi a ló*faszt kell tennem szerintetek?
itt egy kép a jelenségről:
aki esetleg találkozott ilyesmivel, (és sikerült is megoldania) feltétlen szóljon.
előre is köszi.
Elküldve: 2005. 10. 30. 15:53
@meat grinder
Sajnos a multis kérdések távol álnak tőllem. Minden esetre érdekes
.Talán SYS vagy Peti hozzá tud szólni valamit.
Sajnos a multis kérdések távol álnak tőllem. Minden esetre érdekes
Elküldve: 2005. 10. 30. 19:14
Meatgrinder, üdv a topicban!
Mint a szöveg is mutatja, arról van szó, hogy a server még mindig azt hiszi, hogy rajta vagy. Legalábbis ez az első eset, ami szóba jöhet. Olyan ez, mint pl. az IRC-n a "beragadt" nickek, akik nem tudtak visszacsatlakozni addig, amíg ki nem rúgták a "beragadt" elődjeiket...
Szóval lehet, hogy rácsatlakoztál egy serverre de aztán összeomlott a program, és olyankor pár percig nem tudsz visszamenni (ilyen már velem is volt)...
A másik eset az lehet, hogy - bár ez csak feltételezés - nagy valószínűséggel "eltérő" módon adtad meg a CD-kulcsot a játék telepítésekor, vagy pedig szimplán bugos a program. Nemrég az egyik rokonomnak ugyanez volt a baja. Igaz, először nem eredetiről próbálta feltenni, de aztán az eredetivel is így járt. Azt mondta, hogy csupa nagybetűkkel írta be a kódot a telepítéskor, mert másképpen nem fogadta el a program (szerintem meg elgépelte). Aztán nem tudtunk felcsatlakozni sehová, mert mindenhol ez a hiba fogadott... Amit tenned kell ebben a második esetben: menj a "Player Settings"-be, és klikkelj a "CD-Key"-en, majd add be neki újra ott a kódot! De pontosan: tehát nyugodtan csupa kisbetűvel, és a kötőjeleket is használd! A végén ENTER, és remélhetőleg utána működni fog. Amennyiben sikerül felcsatlakoznod egy serverre, úgy azonnal csatlakozz is le és lépj ki a programból, majd indítsd újra. Ugyanis így biztosan megjegyzi a kódot rendesen, de ha összeomlik, akkor megint be kell adnod neki, hiszen olyankor minden nem mentett adat elveszik (Windows rulez)...
Blazkowicz, én bevállalom a mentések prezentálását: mondtam már milyen régen nem SP-ztem egyáltalán, szóval muszáj egy kicsit "élvezkednem" abban is megint. Az MP-t nyomtam a hétvégén eleget. Szóval megcsinálom azt a 4 helyszínt és nemsokára feltöltöm a mentéseket...
Meatgrinder, üdv a topicban!
Mint a szöveg is mutatja, arról van szó, hogy a server még mindig azt hiszi, hogy rajta vagy. Legalábbis ez az első eset, ami szóba jöhet. Olyan ez, mint pl. az IRC-n a "beragadt" nickek, akik nem tudtak visszacsatlakozni addig, amíg ki nem rúgták a "beragadt" elődjeiket...
A másik eset az lehet, hogy - bár ez csak feltételezés - nagy valószínűséggel "eltérő" módon adtad meg a CD-kulcsot a játék telepítésekor, vagy pedig szimplán bugos a program. Nemrég az egyik rokonomnak ugyanez volt a baja. Igaz, először nem eredetiről próbálta feltenni, de aztán az eredetivel is így járt. Azt mondta, hogy csupa nagybetűkkel írta be a kódot a telepítéskor, mert másképpen nem fogadta el a program (szerintem meg elgépelte). Aztán nem tudtunk felcsatlakozni sehová, mert mindenhol ez a hiba fogadott... Amit tenned kell ebben a második esetben: menj a "Player Settings"-be, és klikkelj a "CD-Key"-en, majd add be neki újra ott a kódot! De pontosan: tehát nyugodtan csupa kisbetűvel, és a kötőjeleket is használd! A végén ENTER, és remélhetőleg utána működni fog. Amennyiben sikerül felcsatlakoznod egy serverre, úgy azonnal csatlakozz is le és lépj ki a programból, majd indítsd újra. Ugyanis így biztosan megjegyzi a kódot rendesen, de ha összeomlik, akkor megint be kell adnod neki, hiszen olyankor minden nem mentett adat elveszik (Windows rulez)...
Blazkowicz, én bevállalom a mentések prezentálását: mondtam már milyen régen nem SP-ztem egyáltalán, szóval muszáj egy kicsit "élvezkednem" abban is megint. Az MP-t nyomtam a hétvégén eleget. Szóval megcsinálom azt a 4 helyszínt és nemsokára feltöltöm a mentéseket...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 30. 19:15 -kor
Elküldve: 2005. 10. 30. 22:25
Idézet: SYS__TRhu
@SYS
Nézted ma a CPL-t? Én ma csak az eredményhírdetést láttam (17h kor kapcsolodtam be). Ha jól vettem ki, a java még hátra van New Yorkban

Súgó
A téma zárva.