Szerintem LEHETETLEN megcsinálni a City On Water erkélyes secretet
 Egyszerűen TÚL messze van az a bizonyxos erkély
 Egyszerűen TÚL messze van az a bizonyxos erkély  Ha valaki tud szolgánl oolyan videóval ami bemutatja VÁGATLANUL az elérését azelőtt le a kalappal
  Ha valaki tud szolgánl oolyan videóval ami bemutatja VÁGATLANUL az elérését azelőtt le a kalappal   SZal tudtok segíteni?
  SZal tudtok segíteni?   

Elküldve: 2005. 10. 28. 14:13
 Egyszerűen TÚL messze van az a bizonyxos erkély
 Egyszerűen TÚL messze van az a bizonyxos erkély  Ha valaki tud szolgánl oolyan videóval ami bemutatja VÁGATLANUL az elérését azelőtt le a kalappal
  Ha valaki tud szolgánl oolyan videóval ami bemutatja VÁGATLANUL az elérését azelőtt le a kalappal   SZal tudtok segíteni?
  SZal tudtok segíteni?   

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:30

Elküldve: 2005. 10. 28. 18:30

Elküldve: 2005. 10. 28. 18:30

De nézd meg ezt a képet is: csak próbaként végigvittem a "Babel"-t az AutoSave-től - július közepén játszottam utoljára SP-t (az egyéni szinteket leszámítva), és hát nagyon klassz volt megint ott kalandozni, ráadásul valamiért az SMG meg a BoltGun is megvolt
 De nézd meg ezt a képet is: csak próbaként végigvittem a "Babel"-t az AutoSave-től - július közepén játszottam utoljára SP-t (az egyéni szinteket leszámítva), és hát nagyon klassz volt megint ott kalandozni, ráadásul valamiért az SMG meg a BoltGun is megvolt  -, és megvolt minden objektum. Ezek szerint kétszer is előjött Nálad ez a bug, ami pedig ritka dolog...
 -, és megvolt minden objektum. Ezek szerint kétszer is előjött Nálad ez a bug, ami pedig ritka dolog...   
  Természetesen 1 mbit bőven elég, én is csak annyit tudok itt kihasználni; szerintem ennél kevesebb is simán elég hozzá. Pár hete már néztem, és általában folyamatosan jött a műsor... Te jó Ég: SK|Zyz és FC-Beam játszik!
 Természetesen 1 mbit bőven elég, én is csak annyit tudok itt kihasználni; szerintem ennél kevesebb is simán elég hozzá. Pár hete már néztem, és általában folyamatosan jött a műsor... Te jó Ég: SK|Zyz és FC-Beam játszik!   Én ismerem FC-Beamet: néha be szokott szállni FFA-meccsekre, és általában magas fragekkel nyert mindig.
 Én ismerem FC-Beamet: néha be szokott szállni FFA-meccsekre, és általában magas fragekkel nyert mindig.   Még Medicet is ki szokta osztani. És most szív Zyz ellen: hihetetlen különbségek vannak a játékosok között...
  Még Medicet is ki szokta osztani. És most szív Zyz ellen: hihetetlen különbségek vannak a játékosok között... Azt mondta, hogy gyors kézzel ez nem gond, és persze az egérpad is számít. Viszont iszonyú pontos célzást tesz lehetővé egy ennyire alacsony "sens", a mozgást tekintve pedig gyakrabban kell "flickkelnie" (ez az, amikor az egeret felemeljük az asztalról és visszatesszük egy megfelelő helyre), de ezt már megszokta... Nekem is azt javasolta, hogy csökkentsem a "senset" amennyire csak lehet: akkor voltam 15-ön, és PeTjA azt mondta egy meccs után, hogy semmit nem találtam el (
 Azt mondta, hogy gyors kézzel ez nem gond, és persze az egérpad is számít. Viszont iszonyú pontos célzást tesz lehetővé egy ennyire alacsony "sens", a mozgást tekintve pedig gyakrabban kell "flickkelnie" (ez az, amikor az egeret felemeljük az asztalról és visszatesszük egy megfelelő helyre), de ezt már megszokta... Nekem is azt javasolta, hogy csökkentsem a "senset" amennyire csak lehet: akkor voltam 15-ön, és PeTjA azt mondta egy meccs után, hogy semmit nem találtam el ( ); Medic azt mondta, tegyem le 3-ra. LOL! Játszhatatlan volt, mondtam Neki, hogy nekem ez egyelőre nem megy. Visszatettem 15-re: játszhatatlan volt! Na mondom..mifene? LOL! Utána letettem 5.50-re és azon szórakoztunk vagy 3 órát a "DM_Sacred"-en, de aztán visszatettem mégis 7.50-re, mert szoknom kell az alacsony "senset". Most éppen 6.75-ön áll, és amint a movementtel (mozgással) hozzá tudok igazodni, megint csökkenteni fogom. Medic is így csinálta - fokozatosan ment lefelé -, és most 1.89-nél tart: említette, hogy gyakran bélyegezték már csalónak. Egyszer én is mondtam, hogy nem hiszem el, hogy iszonyú távolról képes kóstolgatni a ShotGunnal, de ma már elhiszem... LOL!
); Medic azt mondta, tegyem le 3-ra. LOL! Játszhatatlan volt, mondtam Neki, hogy nekem ez egyelőre nem megy. Visszatettem 15-re: játszhatatlan volt! Na mondom..mifene? LOL! Utána letettem 5.50-re és azon szórakoztunk vagy 3 órát a "DM_Sacred"-en, de aztán visszatettem mégis 7.50-re, mert szoknom kell az alacsony "senset". Most éppen 6.75-ön áll, és amint a movementtel (mozgással) hozzá tudok igazodni, megint csökkenteni fogom. Medic is így csinálta - fokozatosan ment lefelé -, és most 1.89-nél tart: említette, hogy gyakran bélyegezték már csalónak. Egyszer én is mondtam, hogy nem hiszem el, hogy iszonyú távolról képes kóstolgatni a ShotGunnal, de ma már elhiszem... LOL!
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 28. 18:35 -kor

Elküldve: 2005. 10. 28. 20:23

Elküldve: 2005. 10. 28. 20:39
Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 28. - Dátum: péntek - 2:59
 .
.
Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 28. - Dátum: péntek - 19:30
 Na SYS, ez most rendesen mellbe vágott.
 Na SYS, ez most rendesen mellbe vágott. .
.  . Ha jól belegondolok, nekem ilyen értékeknél már helyem se lenne az asztalon. Tuti levernék valamit.
. Ha jól belegondolok, nekem ilyen értékeknél már helyem se lenne az asztalon. Tuti levernék valamit. 

Elküldve: 2005. 10. 28. 21:00

)
 ) 

Elküldve: 2005. 10. 28. 22:32
Idézet: peterxxxx - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 22:00

)
 ) 

) és a colosseum meg a stone pit kötelen mászkálása volt ami sokáig tartott.
) és a colosseum meg a stone pit kötelen mászkálása volt ami sokáig tartott. 

Elküldve: 2005. 10. 29. 13:55
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 17:16
 Hi Ez most azt jelenti hogy Traumán nem lehet Lucit kinyirni meg egyáltalán semmit csinálni a C5 pályákon??
 Hi Ez most azt jelenti hogy Traumán nem lehet Lucit kinyirni meg egyáltalán semmit csinálni a C5 pályákon??   Ha igen akkor mért van ez igy csinálva???
  Ha igen akkor mért van ez igy csinálva???  

Elküldve: 2005. 10. 29. 19:48

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:19

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:19

S valóban, ha egyszer már megvan, akkor azzal megnövekedik az ember önbizalma is...
 S valóban, ha egyszer már megvan, akkor azzal megnövekedik az ember önbizalma is... 

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:48
Idézet: SYS_TRhu@2005. okt. 29. - Dátum: szombat - 21:19

Elküldve: 2005. 10. 29. 22:17

Elküldve: 2005. 10. 29. 22:30

Elküldve: 2005. 10. 29. 22:30

Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)...  :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)...  :confused:
 Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)...  :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)...  :confused: Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 29. 22:32 -kor

Elküldve: 2005. 10. 29. 22:51
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 23:30
 Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)...  :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)...  :confused:
 Egyébként én mindig CSAK az erkélyeket használom ott: a faloszlopok kikerülésével talán még egyszer sem sikerült (lehet lowFPS?)...  :o Hmm, de egyről beszélünk? Én a 2. Secretre gondolok: a három Holy Itemmel és a Gold Armourral (Te nem az 1. Secretre gondolsz?)...  :confused:  , nekem a lángoló erkély az 1-est jelenti.
, nekem a lángoló erkély az 1-est jelenti.

Elküldve: 2005. 10. 30. 03:18
 Én a Dead City lángoló erkélyes secreténél, mindíg könnyelműen átszaladtam a tűzön. A CoW erkélyes secretétől meg kiver a víz. Több hét ment el az életemből feleslegesen ( ez kb 12 teljes óra), mire sikerült.
 Én a Dead City lángoló erkélyes secreténél, mindíg könnyelműen átszaladtam a tűzön. A CoW erkélyes secretétől meg kiver a víz. Több hét ment el az életemből feleslegesen ( ez kb 12 teljes óra), mire sikerült. 

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:12
 semmi regisztráció nem volt, vagy ilyesmi a cd-kulcsot illetően...
 semmi regisztráció nem volt, vagy ilyesmi a cd-kulcsot illetően... 

Elküldve: 2005. 10. 30. 15:53
 .Talán SYS vagy Peti hozzá tud szólni valamit.
 .Talán SYS vagy Peti hozzá tud szólni valamit.

Elküldve: 2005. 10. 30. 19:14

Szóval lehet, hogy rácsatlakoztál egy serverre de aztán összeomlott a program, és olyankor pár percig nem tudsz visszamenni (ilyen már velem is volt)...
 Szóval lehet, hogy rácsatlakoztál egy serverre de aztán összeomlott a program, és olyankor pár percig nem tudsz visszamenni (ilyen már velem is volt)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 30. 19:15 -kor

Elküldve: 2005. 10. 30. 22:25
Idézet: SYS__TRhu
 . Tegnap határoztam el, hogy majd nemsokára ismét nekikezdek. Úgy gondoltam, hogy: Nightmare + kártyák nélküli kezdés + 5 csillag minden pályán. Aztán ma döbbentem rá, hogy a Palaceon még sem fog összejönni az 5 csillag
 . Tegnap határoztam el, hogy majd nemsokára ismét nekikezdek. Úgy gondoltam, hogy: Nightmare + kártyák nélküli kezdés + 5 csillag minden pályán. Aztán ma döbbentem rá, hogy a Palaceon még sem fog összejönni az 5 csillag  , de itt megelégszek a négyel is. A BOoH-t már fullra el fogom felejteni, pedig rám már ott több kihívás vár.
, de itt megelégszek a négyel is. A BOoH-t már fullra el fogom felejteni, pedig rám már ott több kihívás vár.  . Kiváncsi vagyok, hogy a PK Top 10 nek mennyi az átlag életkora.
 . Kiváncsi vagyok, hogy a PK Top 10 nek mennyi az átlag életkora.