...a voice from the darkness.....
Doomer, ez azér' volt, mer' ma jó napod van!

Gratulálok!

Nekieshetsz a "Swamp"-nek is, ha előbb a könnyűekre hajtasz: csak fel kell szedned minden lőszert, meg elintézni a szörnyet, aztán kész is. Pár perc..talán ez a legkönnyebb az összes közül...
Peti, az az utolsó operás Secret egy ideggyilkos..de kitartás, előbb-utóbb majd ráérzel, és sikerülni fog. A legelső, a kukás Secret semmiség, bár azzal is sokat el lehet játszadozni, ha az embernek nincs szerencséje. Én egyszerűen csak úgy pakolászom a kukákat, hogy a lehető legmagasabbra tudjak jutni, és át tudjak ugrani. De lehet azt is, hogy egy újabb kukát nekitolsz egy két-három kukából álló halmaznak úgy, hogy ez az újabb közben azoknak a tetejére kerüljön, Te meg az ő tetejére, aztán már simán át is értél. Olyan max. három-négy kukával meg lehet csinálni, bár mondom, nekem sincs mindig hozzá türelmem, és olyankor hagyom inkább a fenébe (én már megtehetem

)...
A "hullagyalázás" szinte "kötelező": a halottakból a PK-fegyverrel ékszereket tudunk kitépkedni. És ez nemcsak a "frissen megöltekre" vonatkozik, hanem pl. a "Town" földön heverő hulláira is (akiket azok a mágusok szeretnek nekünk hajítani). Ez utóbbiakat én előbb leszegezem egy karóval, majd nekiesek a PK-val...

Amúgy ötnél több nem jön ki belőlük, és azt hiszem, hogy néhány esetben nemcsak 15-öt, hanem 20-at vagy 30-at is kap egy-egy ékszerért az ember... Ezek a pluszok a Statisztikában a "Gold Found" értéke mellett egy "+<érték>" képében jelennek meg, szürke színnel... A frissen megölt ellenfeleket a legjobb egy kicsit "tornáztatni" a PK-val a levegőben, s mindjárt hullik is ki belőlük az értékes arany, gyémánt, rubin... Egész "vagyonokat" lehet így összeszedni, főleg pl. az "Asylum"-ban...
A 3. demó... Nos, ma egész nap a GameSpotot nézegettem, LOL, de persze nem jelent meg előbb, mint a beígért időpont..arra viszont percre pontosan: este 6-kor már fent volt. Neki is estem és le is töltöttem már (potom 180 MB), de még nem volt időm installálni és kipróbálni. Mindenesetre a PK-Fórumba belenéztem, hogy mit értekeznek róla: állítólag sokat esik a frame rate, ill. Fleabay-nek már sikerült előhoznia a lángszórót is (gondolom, valami szokásos "script-buherálással"). Pár screenshotot is betettek (tartalmazzák a lángszórót is): tényleg a szokásos "Military Base" helyszínről vannak ezek, de azért látszanak a különbségek. Hogy nálam ez az egész hogyan fog menni..hát, arra nagyon kíváncsi vagyok. Rövidesen feltelepítem, és majd írok a tapasztalatokról..közben meg úgyis szétterjed a letölthető anyag a GameSpot-ról a Net széles vizein, úgyhogy linkek is lesznek...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 12. 21:39 -kor