HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#801 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 11. 18:02

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 13:35

...a voice from the darkness.....

Thx! :up:

#802 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 21:12

Na, végre befejeztem  :cool: Lucifer megölése könnyebb volt, mint gondoltam, csak kétszer mentem démon módba és ki is feküdt, csak néztem, hogy most miért fekszik. :)

Viszont egy kicsit most nem értettem a végét, angol tudásom ilyen beszélgetéshez enyhén szólva hiányos, meg ahogy Alastar beszél azt nem bírtam megérteni se nagyon, most akkor annyi lett a pokolnak vagy Alastar mit mesélt? :think:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#803 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 13. 00:21

AlastOr... :)

"Well done Daniel. Well done!" A helyzet az, hogy Lucifer és Alastor között már korábban is konfliktusok voltak: Lucifer szerint a Menny megtámadása még túl korai volt és további démonokat akart a Purgatóriumba küldeni, míg Alastor szerint Lucifer gyenge volt, szűk látókörű, aki túl sok időt pazarolt el, mert Alastor és a legtöbb démon szerint már sokkal korábban is megindíthatták volna a háborút... Ha úgy vesszük, mindkettőjüknek igaza volt, de most az a helyzet állt elő, hogy Lucifer csődöt mondott: a hordáit és a Generálisokat egy különlegesen erős akaratú és szemtelenül kitartó emberi lény mind visszaküldte a Pokolba, és most mehet az egész cirkusz elölről... Fontos, hogy a Purgatóriumban Daniel nem ölte meg Alastort igazából: csak simán visszaküldte őt a Pokolba. A Pokolban azonban már ő is és a többi démon is végleg megsemmisíthető, és pont ez történt Luciferrel is, akinek tehát most már örökre vége...

Ezt értékelte is Alastor. Ugyanis ő és a többi démon éppen arra készültek már egy ideje, hogy fellázadjanak és kicsinálják Lucifert. Most is azért gyűltek ilyen szépen egybe, csak hát..kicsit elkéstek a művelettel... Alastor méltatja Danielt: azt mondja, hogy a démon-lelkek megszerzése hatalmas energiát adott hősünknek, ezért lehetséges, hogy ilyen messzire jutott. De innen nincs tovább, s pont ezért meglepte, sőt sokkolta, hogy Daniel visszautasította a Menny felajánlását és lemondott még Catherineről is..ami egy rossz döntés volt szerinte, hiszen amit Daniel elvégzett, azt ők is megtették volna most...

"Welcome to Hell." Gondolván, hogy Daniel örökre a Pokolban rekedt ("You'll never be finished here!"), Alastor most arra készül, hogy agyonkínozza őt, úgy az elkövetkezendő "röpke örökkévalóság" során... "Oh, I'm gonna torture you for eternety. I'm going to enjoy watching you scream with pain..as I slowly gut you..." Ezzel majd elégtételt vesz a "Tower"-ben elszenvedett vereségért, ahol Daniellel szemben alulmaradt...

Továbbá a helyzet az, hogy mivel Lucifer nincs többé, így mostantól Alastor lett a Pokol új ura, aki időközben Lucifer lelkét is megszerzi, és így még erősebbé és még kegyetlenebbé válik. A továbbiakban King Alastornak hívja magát, és megindítja a hordáit Daniel felé...

Azonban Danielt sem olyan fából faragták, mint aki könnyen feladja...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#804 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 00:44

Kösz a felvilágosítást  :respect:

Valahol Alastar-t olvastam azért azt írtam, többé nem fordul elő  :D

Na, akkor jöhet a trauma fokozat :D  :cool:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#805 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 13. 01:13

Hát, Alastort nagyon sokan elírták már, így tényleg találkozhattál már számos verzióval, mint például: Allastor, Allister, Alistor, Alabastar (talán ez volt a legdurvább, ha jól emlékszem), és így tovább. Kár, hogy most nem jutnak eszembe, pedig sok volt már, és némelyik elég vicces... :D

Egyébként Lucifer azért feküdt ki végül, mert sikerült visszaütnöd a kardját, ami beleállt a mellkasába és a halálát okozta. A harc során az a lényeg, hogy első körben fel kell őt bosszantanunk: vissza kell lőnünk rá a meteorokat. Ha ez sikerül, akkor egy-két alkalom után a Pokol ura feldühödik, és úgy dönt, hogy a kardjával egy csapásra véget vet a szerinte egyenlőtlen küzdelemnek: tehát Daniel felé hajítja azt. Ha sikerült elkapnunk a pillanatot és visszaütni, akkor azonban Lucifer fog rútul járni, mi meg röhöghetünk rajta, bár nem sokáig ugye, mert Alastor hamarosan az arcunkra fagyasztja a mosolyt... :)

A Trauma-fokozat azért érdekes, mert ugye ott nincsenek lelkek (így gyógyítani sem tudod Danielt), így Daniel elméjét sem tudják majd korrumpálni, és emiatt hősünk nem hozza meg a számára "végzetes" döntést, hanem simán a Mennybe megy. Így persze a teljes 5. fejezet is kimarad, viszont megkapod cserébe a "Forest"-et, ami talán az egyik legnehezebb kihívás az eredeti PK-ban. Hú, remélem, ezzel nem mondtam el túl sok dolgot!  :o További finom dolog még Traumán, hogy csak CheckPoint-mentések vannak, így időnként elő fog fordulni, hogy valami hatásos Black Tarot kártyakombinációhoz kell majd folyamodnod... ;)

Sok szerencsét!  :up:

#806 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 09:55

Egy kis háttérinfó Alastorról.

"Alastor" (a görög eredetű szó jelentése "bosszúálló"), kedvenc enciklopédiám a Wikipedia szerint a keresztény demonológiában mint "A Hóhér" szerepel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Alastor
(A szócikkben több más játék mellett a Painkillerre is kitérnek :)).
Egyébként a Szellemirtók-ban "Zoroaster" néven megemlített démon is ő lenne.

További leírás itt: http://www.occultope...m/a/alastor.htm
Kép
Kedves fickó lehet... :D

#807 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 11:06

Idézet

mert ugye ott nincsenek lelkek (így gyógyítani sem tudod Danielt)

ez így nem teljesen igaz :)

#808 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 11:10

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 1:13

További finom dolog még Traumán, hogy csak CheckPoint-mentések vannak, így időnként elő fog fordulni, hogy valami hatásos Black Tarot kártyakombinációhoz kell majd folyamodnod... ;)

Sok szerencsét!  :up:

Hopp, hát ezeket jó tudni, mármint az egy Forest-et tudtam abból amit írtál. Azt hiszem most azonnal nem is esek neki a Trauma fokozatnak, néhol ez a Nightmare is eléggé megviselt :) Amik most megvannak kártyák azokat vihetem tovább Trauma alatt?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#809 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 18. 19:05

* Bring Up My Post *

(Váratlan reboot rulez: elveszett másfél PgDown mennyiségű hozzászólásom... :reklamacio:)

Na szóval, mégegyszer nekifutok akkor...  :rolleyes:

Peti, köszi az Alastor-infót: ez a Wikipedia mindig nagyon alapos, már korábban is feltűnt.  :up: Amúgy egyszer én is olvasgattam valami démonos oldalt, és ott Alastor azt hiszem, "Végrehajtóként" (Executioner - hóhér) volt említve, de pl. szerepelt az Asmodeus név is...

Egy kicsit ide kapcsolódóan a kinti PK-Fórumon nemrég nyílt egy topic, ami a "PK Reality Trivia" című dologgal foglalkozik: szóval a PK-ban szereplő néhány helyet keresi a mi valós Világunkban. Nagyon érdekes, hogy pl. az "Asylum" egy-az-egyben létezik (ugyanaz az épület, még a híd és az erdős környezet is megvan), de ugyanígy a "City On Water" meg a "The Palace" egy része is. Nézzétek meg a fényképeket a topicban! :) "All levels in Painkiller - Which ones are real?"

Peti, már el akartam mondani egy ideje, hogy nekem bizony mind a mai napig nem megy a kötélen épségben való lejutás a "Snowy Bridge"-en. Bár azt hiszem, korábban talán egyszer sikerült, de vagy mindig kártyákat kell használnom ott, vagy ugye leesek, és akkor szép hátrányból indulok - még szerencse, hogy az a MegaHealth ott van. Bár azt is szépen el szoktam pazarolni: a szemét ninják mindig "leköpdösnek"... :D Szóval a "Snowy Bridge" csúszós része még mindig a gyenge pontom, hiába vittem végig már rengetegszer az egészet...

Doomer, ez így van: rengeteg Health Item meg MegaHealth van elszórva erre-arra, mi csak tudjuk a 5-Star Challenge után... :) De úgy izgalmasabban hangzott, sikerült is kissé elriasztanom Gabeszt... :D

Gabesz, naná hogy viheted a kártyákat tovább! Csak nyugodtan klikkelj a "Sign The Pact"-re, aztán az első kérdésre válaszolj igennel, míg a másodikra nemmel. Az első arra vonatkozik, hogy tényleg új játékot kezdesz-e, míg a második arra, hogy törlöd-e a meglévő pontjaidat és kártyáidat (még szép, hogy nem). Utána lemegy a bevezető videó, és amikor bejön a Map, Neked ott lesz az összes eddig megszerzett kártyád és aranyad a Black Tarot asztalon...  :smoker: De ne feledd: csak akkor tudod a Traumát választani, ha mind a 23 kártyát megszerezted! A Traumától meg ne riadj vissza, mert a kártyák rengeteget segítenek. Az ezüstöknek betehetsz egy Vitality-t (a Base HP-d 150 lesz) meg egy Mercy-t (3-szor aktiválhatod az aranykártyákat), az aranyaknak meg egy Iron Willt, meg még kettőt, amiket szeretnél, aztán hadd szóljon..helyszínenként háromszor kihúzhatod Magad velük a csávából... Egyébként érdekes, de a Nightmare annak idején engem is megviselt - a "Snowy Bridge" meg a "Docks" is, meg pl. a "Babel" is egy horror volt -, de utána a Traumát már nem találtam annyira nehéznek, mint amennyire számítottam; az első fejezetben pl. szinte egyáltalán nem is használtam a kártyákat. A "Snowy Bridge" nagyon nehéz volt úgy, de utána már igazából csak a "Forest" jelentett "HC-kihívást" (persze a kártya megszerzésére gondolok itt). Mondjuk nálam ez valószínűleg azért volt így, mert előtte végigmentem az összes alsóbb fokozaton, és a Traumára már kellőképp megerősödtem. Itt meg kell jegyeznem, hogy a legelső DayDream-végigjátszásom után kíváncsiságból letöltöttem Ampee (egy magyar PK-játékos, aki a kinti PK-Fórumon nagyon aktív volt tavaly tavasszal) utolsó Trauma-mentését, hogy megnézzem a "True End"-et meg a "Forest"-et. Tudom, nem szép dolog, de nem ez a lényeg most, hanem: nem értettem, hogy miért csak 4 fejezet van, de a "Forest"-et betöltöttem és elindultam rajta. Tudod mi lett az eredmény? Nagyjából fél perc alatt szétszedtek! LOL! Az a pár boszi meg Bone, akik az elején megjelennek... Utána megnéztem az "Abandoned Factory"-t is, mivel az sem volt még DayDream-en, és hasonló lett az eredmény: kb. egy perc múlva vagy kiléptem inkább magamtól, vagy meghaltam, már nem emlékszem... :D Ennyit pl. megint az ész nélküli hentelésről, ha valaki még kezdő...  :o

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 18. 19:10 -kor

#810 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:42

hüüh

továbbmentem a train station-ön

hát nem volt gyenge a pályaudvarról felmenve a körfolyosós rész.
de meglett, viszont egyszer majdnem kivágtam a gépet az ablakon.
végeztem ezzel a résszel, majd a pályaudvar felöli részen, az ablakok mellett álltam.
belelőttem az ablakba és meghaltam egy pillanat alatt.  :confused:  :omg:

jelenleg a factory pályán vagyok. ott az első három helyszínt megcsináltam úgy, hogy 1 hp-m maradt.
nem volt kedvem újra megcsinálni, ezért megpróbálkoztam a negyedik résszel így. :D (ahol a hátunk mögül jönnek elő a dobozokból, meg elölről k@rvasokan)

végigmentem sérülés nélkül, erre semmi hp a végén. csak nyílt a következő tér...  :omg:
kezdtem újra az egészet :D

#811 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:51

Már rájöttem, hogy kell mindegyik kártya  :omg: Nekem meg egy-pár nincs meg... pl. a Babel-en amikor a sziklákat kellett tologatni ott nem bírtam megcsinálni azt. Meg még párat, sajna videókat nem tudok leszedni. Ja, meg még a katonai bázison nem tudtam felugrani a repülőkre sehogy. A motorba beleugrottam, de onnan feljebb nem tudtam.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#812 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 20:12

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:51

Már rájöttem, hogy kell mindegyik kártya  :omg: Nekem meg egy-pár nincs meg... pl. a Babel-en amikor a sziklákat kellett tologatni ott nem bírtam megcsinálni azt. Meg még párat, sajna videókat nem tudok leszedni. Ja, meg még a katonai bázison nem tudtam felugrani a repülőkre sehogy. A motorba beleugrottam, de onnan feljebb nem tudtam.

én még egyszer se használtam kártyát :)
arra figyelek, hogy unlockoljam, de aztán vhogy mindig elfelejtem :D :D :D

#813 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 20:26

Használni én is csak a főmuftiknál szoktam, mindig a pálya végén jut eszembe, hogy mennyivel könnyebb lett volna néha ha használom. :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#814 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 18. 21:02

VipiSrác, az kemény menet volt, de ha megcsináltad, szép munka (nem túl rövid és az aranypajzsos mazókat nagyon utálom)!  :up: Mellesleg a CheckPoint után nem sokkal kinyílik egy titkos szoba, ahol van egy normál Health Item, meg kicsit később egy másik szobában is. De mivel ezek csak 25-öt érnek, így továbbra is kétesélyes lett volna a dolog: bekapsz egy-két gránátot valamelyik mazó-arctól, aztán annyi... :)

Gabesz, említettél néhány dolgot, de azok NEM kellenek azon szintek kártyáihoz: tehát ha TAB-bal előhívod a Statisztikát, akkor csak az objective-et kell teljesítened. Ez a "Babel"-en arról szól, hogy találd meg az összes ammót (az egyik egy titkos helyen van), míg a "Military Base"-en az összes ellenfelet meg kell ölnöd (bemenni a barakkokba, az első repülőgépbe, meg a bázis második felén az egyik titkos helyre, még mielőtt a hangárokba mennél). Tehát nem kell az 5 csillaggal szenvedned még a Traumáért... :)

Egyébként a "Babel"-trükk (az oszlopok húzogatása) már nem működik az 1.2-es verzió óta/után: ha minden igaz, el lehet őket mozdítani továbbra is, de a fel-le mozgás nem áll meg, és így nem lehet megcsinálni a trükköt. Viszont az első titkos helyet egy teljesen rendeltetésszerű úton is elérheted, éspedig: van egy teleport az elején, egy kis sárgás köddel derengő zug. Ha ebbe beleugrasz, azonnal oda kerülsz, talán már láttad is azt a helyet. Ez az egyetlen teleport az eredeti PK-ban. Viszont egy bug miatt csak az első CheckPoint-ig működik, utána már nem, szóval még a legelején kell megszerezned azt a titkot...

A "Military Base"-en az első repülőre könnyű felugrálgatnod: először a kerekére, aztán csak "nyomd neki" (a SPACE-t), és menni fog. A legutolsó egy kissé nehezebb: arra is fel lehet ugrani, de halál idegesítő (mert ott le vannak takarva a kerekek), így inkább használj valami tereptárgyat. Én újabban a közelben lévő titkos helyen felrobbanó tartálykocsi kerekét szoktam használni: a titkos helyen a PK-val kirántom arról a területről, és mikor visszatérek oda, "odajátszom" a repcsihez. Ugyanígy használhatod erre a célra még a bázis első felében található üres, "People Can Fly"-logóval ellátott hordókat is. Ám egy dologra vigyázni kell: sajnos, megint csak egy bug miatt ezek a tereptárgyak időnként belesüllyednek az aszfaltba.  :omg: Ez elég gyakran megesik, és akkor lehet próbálkozni egy másikkal. Pont ezért szoktam mindkét kereket kirántani a repcsi közelében lévő titkos helyről. Mert ugye a bázik első felébe visszamászni egy újabb hordóért..na ne...  :omg: :)

Ha mellőzitek a kártyát, az csak jó, legalább nem kényelmesedtek el, mint én egy időre, a 5-Star Challenge után... :D Mert ugye azután bármennyiszer lehet kártyázni. Mindenesetre egy ideig jó poén volt az arcukba röhögni és azt mondani, hogy "bekaphatjátok", amikor éppen jól álltak ellenem...  :p  :D Később aztán már egyre inkább elhagytam a kártyákat, és azóta pl. Nightmare-en már megvolt a PK és a BOOH is teljesen kártyák nélkül, és mindenütt zsinórban 5 csillaggal. És abszolút nem volt nehéz (kivéve Alastor, a rengeteg zuhanás miatt, meg a BOOH-ből a "Stone Pit" azért húzós volt). Bár a "Snowy Bridge"-en egy lerombolható objektum eltűnt, így ott nem tudtam akkor 5 csillagot csinálni: valószínűleg kizuhant egy hordó vagy gázflakon a pályáról, sajnos ilyesmi megeshet (később a "City On Water"-t töltötem egyszer vissza emiatt: egy nyavalyás hordó belegurult a vízbe, és kizuhant a pályáról; ilyenkor az elveszik és már nem lehet többé lerombolni)... :/

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 18. 21:03 -kor

#815 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:31

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:02

VipiSrác, az kemény menet volt, de ha megcsináltad, szép munka (nem túl rövid és az aranypajzsos mazókat nagyon utálom)!  :up: Mellesleg a CheckPoint után nem sokkal kinyílik egy titkos szoba, ahol van egy normál Health Item, meg kicsit később egy másik szobában is. De mivel ezek csak 25-öt érnek, így továbbra is kétesélyes lett volna a dolog: bekapsz egy-két gránátot valamelyik mazó-arctól, aztán annyi... :)

thx, jah.
bár annyira nem volt gáz, mert nemigen lőttek.
pontosabban lőttek, de kiismerhetően. secreteket keresgéltem, de sehogy nem találtam :)
thx az infot, majd megnézem őket.

egyébként a mostani mentésemben sem igen fogyott ezen a részen a hp. szerencsére elég korrektül végig lehet menni gránátkerülgetéssel :D

viszont a mostani részen kb. 1000 kis szuronyos katona rohan rám. ez már ütősebb. ha ők elkezdenek lövöldözni, az ellen nincs orvosság...

#816 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:02

Gabesz, említettél néhány dolgot, de azok NEM kellenek azon szintek kártyáihoz:

:omg: Igaz, tényleg Military-n nem a titok kell, rájöttem közben, amúgy az ottani kártya épp meg is van. A Snowy Bridge miatt volt bennem ez a titok dolog, mert ott hülyére szaladgáltam magam, de nem lett meg, meg aztán utáltam nagyon azt a pályát, pár HP volt a végére, meg lőszer is alig. Insomnia-ban megpróbálom megszerezni a kártyákat majd.

Még a vonat állomás a nagyon dúrva szerintem, lelkek nélkül ott nekem annyi volt, újrakezdtem és mindegyiket felszedtem, csak úgy tudtam megölni őket ott a váróterem részben.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#817 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 01:08

VipiSrác, nyomass rakétát a "hangyák" közé (én csak így hívom a Zombie Soldier-öket), s egyszeribe' hullanak "mint a legyek"! Ez ám az átalakulás! :D A Maso Commandereket általában én a Freezer+Shotgun kombinációval szoktam elintézni, de néha inkább felrobbantom őket egy karóval vagy a MiniGunnal. Igazából még ma is tartok tőlük: túl erősek, és ha sokan vannak, nehéz a gránátjaik röppályáját olyan gyorsan követni. Utálom, amikor az arcomba kapok egyet... :)

Ja igen, említetted a "Train Station"-ön az ablakba lövést. Hát, ha közel álltál és egy rakétát eresztettél bele, az szívás... Egyszer a "Town"-on eresztettem egy karó helyett egy gránátot az egyik nyúzott hullába..1 HP-m maradt, még szerencse, hogy már vége volt; én csak egy kis aranyat akartam kibelezni a hullákból... :) A "Train Station"-ön viszont velem többször is történt olyan, hogy fel akartam venni az aranypajzsot az elején, a vonatos csarnokban, amihez ugye végig kell ugrálgatni az ablakok mentén a párkányokon..nos, már majdnem a pajzsnál, véletlenül nekiugrottam az ablaknak, ami betört, és Daniel elhalálozott. Fogalmam sincs miért, biztos valami bug ez, és azóta is néha előjön. A legjobb nem nekiugrani az ablakoknak ott...

Gabesz, hát igen, nekem könnyebb dolgom volt: ugye végigvittem legelőször DayDreamen (a PK volt az első FPS, amivel egyáltalán érdemben foglalkoztam :D), aztán nemigen tetszett a vége, így nekiláttam Insommián is, és 22 kártyát azon a fokozaton szereztem meg. Ha pl. belegondolok az "Old Monastery" objective-jébe ("Keep HP above 50"), na az kemény lehet Nightmare-en, meg néhány másik hely is.  :up: De nekem Nightmare-re már csak a "Prison" maradt, de azért végigvittem egészben úgy is, hogy több tapasztalatom legyen...

A "Train Station"-ön a lelkek kerülgetése nem könnyű, főleg hogy az ember gyakran elfeledkezik magáról, LOL. Azért ajánlatos tudni a pajzsok meg a Health Itemek helyét. Például az eleje nem is olyan nehéz, és vannak lehetőségeid: a nagy vonatos csarnokból vissza lehet menni egy Health Itemért, ami az egyik italautomata mögött van; szintén a vonatos csarnokban van egy aranypajzs, ami jó sokat véd; utána ahol az elágazások vannak (tehát minden kinyílik és Te választod meg a sorrendet), ott is van egy ezüstpajzs meg egy Health Item, ja és persze a körfolyosón is van kettő; a vége felé az egyik titok egy MegaHealth-et tartalmaz, ahová PK-Jumppal fel tudsz jutni, és a neonok a PK-Jumpot jól támogatják... A Zombie Soldier-öket hagyni kell csoportosulni, és aztán a tömegbe ereszteni pár rakétát. A körfolyosón körbe-körbe lehet futkozni, a Maso Commandók kaphatnak karót is, attól hamar leállnak. A Maso Commandereket le tudod fagyasztani, aztán bumm a Shotgunnal, ill. ahol fent vannak, magasan a párkányokon, ott egy rakéta is darabokra szedi őket, így nem kell a célzásra időt fordítani... Rengeteg lehetőség van, majd kiismered a terepet, és menni fog. Akkor már tényleg csak a lelkek kerülgetése fog gondot okozni... ;)

Biztatásul itt egy Statisztika, igaz csak Insomnia-fokozaton...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 19. 01:12 -kor

#818 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 09:47

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:05

Nézzétek meg a fényképeket a topicban! :) "All levels in Painkiller - Which ones are real?"

:OOO

Idézet

Peti, már el akartam mondani egy ideje, hogy nekem bizony mind a mai napig nem megy a kötélen épségben való lejutás a "Snowy Bridge"-en.

Erős a gyanúm, hogy valamiféle összefüggés van a gép teljesítménye és a dróton való lejutás nehézsége között - erre a felvételek készítés közben jöttem rá. Szerintem egyszerűen nem elég gyors hozzá a géped. Én futva (fékezés nélkül) le tudok menni a dróton úgy, hogy csak minimális korrigáló egérmozdulatokra van szükség, ha netán elkezdenék félrecsúszni. És nem hinném, hogy az ügyességemen múlik... tényleg elég könnyű. :D

Egyébként van egy trükkös módszer, amivel sérülés nélkül le lehet jutni pillanatok alatt. Indulj el a legszélső dróton és haladj lefelé kb. 5-6 métert (egy kicsivel hátrébb attól a ponttól, ahol a legbelső (tehát legmeredekebb) drót a híddal odalent találkozik. Ekkor térj ki egy kicsit kifelé és hagyd magad "leesni". Ha jó helyen csinálod, akkor meredeken zuhanni kezdesz, de egy láthatatlan fal miatt nem fogsz kizuhanni (olyan érzés lesz, mintha "szorulnál" valahová). Ne ijedj meg, megütni sem fogod magad. :)

(Ápgrédeltem a konfigot, de amint feltelepítem a PK-t, csinálok erről is egy felvételt.)

#819 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 18:06

Old Monastery pályán szerintem nem is volt nehéz az 50 felett tartás, én persze Nightmare-en kezdtem, a Train Station viszont annál inkább, kösz a tippeket, ez a összegyüjtés jó ötlet, csináltam is, csak elkezdenek lőni akkor már gond volt. Na, meg amikor én választom, hogy merre megyek, a teljesen balra lévő rész az nagyon durva volt, mondjuk a távolról jövők belefutottak a rakétába :] de a közeliektől kaptam kicsit.

Jók ezek a képek a fórumon, tehát ez nem is ilyen kitalált gyilkolós gáma :eek:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#820 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 20:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 1:08

VipiSrác, nyomass rakétát a "hangyák" közé (én csak így hívom a Zombie Soldier-öket), s egyszeribe' hullanak "mint a legyek"! Ez ám az átalakulás! :D A Maso Commandereket általában én a Freezer+Shotgun kombinációval szoktam elintézni, de néha inkább felrobbantom őket egy karóval vagy a MiniGunnal. Igazából még ma is tartok tőlük: túl erősek, és ha sokan vannak, nehéz a gránátjaik röppályáját olyan gyorsan követni. Utálom, amikor az arcomba kapok egyet... :)

Ja igen, említetted a "Train Station"-ön az ablakba lövést. Hát, ha közel álltál és egy rakétát eresztettél bele, az szívás... Egyszer a "Town"-on eresztettem egy karó helyett egy gránátot az egyik nyúzott hullába..1 HP-m maradt, még szerencse, hogy már vége volt; én csak egy kis aranyat akartam kibelezni a hullákból... :) A "Train Station"-ön viszont velem többször is történt olyan, hogy fel akartam venni az aranypajzsot az elején, a vonatos csarnokban, amihez ugye végig kell ugrálgatni az ablakok mentén a párkányokon..nos, már majdnem a pajzsnál, véletlenül nekiugrottam az ablaknak, ami betört, és Daniel elhalálozott. Fogalmam sincs miért, biztos valami bug ez, és azóta is néha előjön. A legjobb nem nekiugrani az ablakoknak ott...

igen, a rakétákra valóban érzékenyek :)
igazából még nem is próbálkoztam azzal a résszel. csak egyszer, mikor eljutottam odáig. elkezdtek jönni ezren. egy idő után meghaltam és ki is léptem :D

a Maso-k a gránátosok, ha jól sejtem. én karót adtam nekik :)

Train Station-ös esettel kapcsolatban nem voltam elég pontos. természetesen nem robbanó lövedékkel lőttem, csak sima shotgun lövés volt közvetlenül az ablak mellett/alatt. valószínűleg az általad is említett bug-ról van szó, mert némi üvegcsörömpöléses hatászünet után haltam meg.

a pajzsért menve nem ugrottam neki, de ezek szerint nemcsak lövésre érzékeny :)
pedig az említett shotgunos haláleset után próbáltam újra előidézni némi ablak mellett való urgálással és lövöldözéssel, de nem sikerült...

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.