HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#941 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 27. 20:17

...a voice from the darkness.....

A hivatalosba? Mármint a DC-Fórumba? Te is ott vagy? Ott milyen nicken működsz? :)

Igen, a furcsa, hogy pl. ez a "Lab"-probléma sem jött elő nekem sem DayDream-en és Insomnián sem. Csakhogy ezeken a fokozatokon csak egyszer-egyszer vittem végig a BOOH-t, aztán azóta már csakis Nightmare és Trauma van, így állandóan szórakozik velem... :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#942 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 20:19

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 21:17

A hivatalosba? Mármint a DC-Fórumba? Te is ott vagy? Ott milyen nicken működsz? :)

Igen, a furcsa, hogy pl. ez a "Lab"-probléma sem jött elő nekem sem DayDream-en és Insomnián sem. Csakhogy ezeken a fokozatokon csak egyszer-egyszer vittem végig a BOOH-t, aztán azóta már csakis Nightmare és Trauma van, így állandóan szórakozik velem... :D

Ugyanezen a néven, ma regeltem :D

Esetleg arra gondolok, hogy akartak bele tenni limitált mentést pályánként ezekre a fokozatokra és végül meggondolták magukat, de valami kódrészlet bekavar.

Te milyen néven vagy ott? :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#943 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 27. 20:26

LOL, már értem: Te a "Technical Support" részlegbe írtál, én viszont oda sosem írtam és nem is szoktam látogatni. Én a "General Painkiller" részlegben vagyok rezidens...

De most láttam a topicot amibe írtál, és üdvözöltelek ott... :) Szerintem felismersz! :D Azt már csak itt mondom, hogy ott azt is mondhattam volna, hogy "Üdv a 'kindergartenben'!", ahogyan Kalme nevezte egyszer DC-Fórumot... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 27. 20:28 -kor

#944 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 20:58

Őszintén szólva féltem ettől a pályától, mert nehéz a "nem gyűjtögetjük a lelkeket a kártyáért" móka, de nem hittem volna, hogy a savekkel fogok szívni, aszittem majd vmi monszta torkán akadok meg :D

Még egy érdekes hiba, a 4. és 5. chapter végén a videók akadnak, a többi nem, csak azok, RADtools-szal meg tudtam nézni őket, de azért játék közben lett volna izgis :D

Szerkesztette: BoGab 2005. 06. 27. 20:59 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#945 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 27. 21:34

BoGab, nálam a 3. és 4. Chapter végi videók akadtak, de CSAK akkor, ha előzőleg többször is visszatöltöttem a bossfightokat az elejétől. Például ha egyszer megölt Alastor és visszatöltöttem és másodikra már sikerült, akkor már szaggatott és nézhetetlen volt az FMV, de ha már elsőre sikerült legyőznöm Alastort, akkor az FMV is jó volt! Ha Nálad is ez a baj, akkor a Trauma alatti fokozatokban csinálhatsz egy QuickSave-et, közvetlenül az adott Generális kivégzése előtt. Aztán kilépsz a játékból, reboot (biztos ami biztos), majd betöltöd ezt a QuickSave-et, és garantáltan jó lesz minden... Amúgy a régebbi verziókkal ez a hiba sem fordult elő... És még mennyi van, amit úgymond az új verziók hoztak!  :omg:

#946 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 21:39

Amin ma keresztül mentem a quicksaveléssel asszem marad a majd külön megnézem móka :Đ

#947 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 27. 23:17

Megértem, és igaz ami igaz, egyszer pont a "Tower"-ön (tehát Alastornál) előfordult Nightmare-en, hogy menteni akartam, és kidobott Windowsba, a mentés meg korrupt lett. Ráadusul emlékezetem szerint az normál mentés lett volna. Szóval vigyázni kell, ebben a játékban is, még mindig piszok sok a bug... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 27. 23:19 -kor

#948 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 20:20

Abandoned Factory - No problem
Military Base - No problem
Ruins - No problem
Castle - No problem

Lehet bizonyos pályákon fordul csak elő a bug? :think:

Ruinson csak a kövek szúrtak ki velem :D

#949 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 20:25

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 0:17

Megértem, és igaz ami igaz, egyszer pont a "Tower"-ön (tehát Alastornál) előfordult Nightmare-en, hogy menteni akartam, és kidobott Windowsba, a mentés meg korrupt lett. Ráadusul emlékezetem szerint az normál mentés lett volna. Szóval vigyázni kell, ebben a játékban is, még mindig piszok sok a bug... :)

nekem csak a Docks-on volt save bugom előtte soha. igaz, hogy trauman nem is lehet mentegetni, a Docks meg ugye már nightmare volt...

#950 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 20:30

Ne rémísztgessetek már ezzel a Docks-szal, Insomnia-n alig bírtam megcsinálni :Đ

Állandóan 1-2 Healthem volt :D

Ha még a save is bugzik nekem meghibbanok :D

#951 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 20:59

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 21:30

Ne rémísztgessetek már ezzel a Docks-szal, Insomnia-n alig bírtam megcsinálni :Đ

Állandóan 1-2 Healthem volt :D

Ha még a save is bugzik nekem meghibbanok :D

a cp-s megy.
ha nem mentesz, nem bugzik :Đ

#952 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 18:42

Lenyomtam a Swamp Thing-et is T/NC/NS, mégpedig 1:55 idővel. :D Mielőtt közzéteszem, most már azért megkérdezem, hogy csinált-e valaki hasonlót odakint. Mert ha igen, akkor nem strapálom vele magam. ;)

#953 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 30. 00:41

LOL Peti, jobb is ha mindig megkérdezel: én begyűjtöm az összes videót, amit csak kiadnak ezek az őrült Fanek... :D És nem, ilyen még nem volt eddig...  :up: Az 1:55 elég betegnek hangzik: az összes bugyborék Neked dolgozott...?  :eek:  :up:

#954 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 14:23

Aham, a Swampy a vizbül kivette nekem a zokszigént. :D Amúgy volt egy 1:46-os időm is, de a nagy kapkodásban vélelenül kikapcsoltam a kamerát. :omg:

szerk.: El tudnád küldeni (vagy beszúrni ide) a Gold Edition nyitóképét, mint amilyen az E2 elején is van (csak szöveg nélkül).

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 06. 30. 14:33 -kor

#955 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 30. 15:01

Peti, lesd meg ezt a topicot: annak idején feltettem oda pár képet, így a Gold Edition menürendszerét és az alastoros hátteret is megszemlélheted... :)

#956 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:56

Hmmm. A City on water egyik secretje kifogott rajtam, nem értem egyszer meg tudtam már csinálni, de most valahogy nem akar összejönni, egész nap ugráltam a kupolákon, mint vmi idióta, ennyi idő alatt sztem Luciék simán lerohanhatják a Mennyet, Földet, Jupitert, Deliriumot, amit akarnak :D

#957 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 30. 20:11

BoGab, NE a kupolákkal csináld, az valami őrült nehéz!  :eek:  :reklamacio:  :D Őszintén szólva nekem még soha nem sikerült. Pár hete rááldoztam közel 4 órát, de akkor sem. Igaz, állítólag 80-90 FPS is kell hozzá stabilan (legalábbis mondták ezt azok, akik már megcsinálták), én meg csak 50 körül kaptam... Kalme olyan szépen átugrik ebben a videóban (direkt-link az oldalon), mintha csak valami semmiség lenne megcsinálni (megjegyzem, ez az EGYETLEN olyan felvétel, ahol a dolog sikeressége rögzítve van!)... :)  :respect:

De szerencsére van egy másik út is, amivel akár kevesebb mint 30 másodperc alatt is teljesíthető az egész (persze ügyesnek is kell lenni). Odakint Frag Maniac csinált egy gyors videót erről (várd meg míg elindul, vagy pedig szedd le direkt-linkről, a forrást megnézve): remélem, azért be tudod azonosítani, hogy honnan kell indulni, mert Ő már kintről kezdte el felvenni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 30. 20:17 -kor

#958 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:53

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:11

BoGab, NE a kupolákkal csináld, az valami őrült nehéz!  :eek:  :reklamacio:  :D Őszintén szólva nekem még soha nem sikerült. Pár hete rááldoztam közel 4 órát, de akkor sem. Igaz, állítólag 80-90 FPS is kell hozzá stabilan (legalábbis mondták ezt azok, akik már megcsinálták), én meg csak 50 körül kaptam... Kalme olyan szépen átugrik ebben a videóban (direkt-link az oldalon), mintha csak valami semmiség lenne megcsinálni (megjegyzem, ez az EGYETLEN olyan felvétel, ahol a dolog sikeressége rögzítve van!)... :)  :respect:

De szerencsére van egy másik út is, amivel akár kevesebb mint 30 másodperc alatt is teljesíthető az egész (persze ügyesnek is kell lenni). Odakint Frag Maniac csinált egy gyors videót erről (várd meg míg elindul, vagy pedig szedd le direkt-linkről, a forrást megnézve): remélem, azért be tudod azonosítani, hogy honnan kell indulni, mert Ő már kintről kezdte el felvenni...

vazze! az secret?

a második videóban lévő részen voltam a tetőn és az első erkényre is átugrottam, csak utána az utolsó jobbra be ugrás maradt el. nem is láttam, hogy ott lenne valami, igazából csak nézelődtem a tetőkön :D

viszont az első videó az durva. az elején ott is jártam, de eszembe nem jutott volna a kis izéken végigugrálni. és még onnan át :eek:

asszem hétvégén kipróbálom :D

szerk: fraps-ot milyen módon használjátok, hogy játszható marad a gém? felbontás? stb...

Szerkesztette: vipisrac 2005. 06. 30. 20:54 -kor

#959 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:57

BoGab, én is beraktam ide pár képet az erkélyes secret eléréséhez (igaz kb. tavaly ilyenkor, néhányszáz hozzászólással korábban :D). Ha van időd, keress vissza. :p

Sajnos (nektek szerencsére ;)) még nem találtam a Swamp-videóhoz illő zenét. Viszont készítettem egy exkluzív kiadást, kizárólag magyarul tudók részire :Đ. Holnaptól letölthető.

Kép

Szerintem jobb lett, mint a "Jön a Gólem". :cool:

#960 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 21:00

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:57

BoGab, én is beraktam ide pár képet az erkélyes secret eléréséhez (igaz kb. tavaly ilyenkor, néhányszáz hozzászólással korábban :D). Ha van időd, keress vissza. :p

Sajnos (nektek szerencsére ;)) még nem találtam a Swamp-videóhoz illő zenét. Viszont készítettem egy exkluzív kiadást, kizárólag magyarul tudók részire :Đ. Holnaptól letölthető.

Kép

Szerintem jobb lett, mint a "Jön a Gólem". :cool:

404 :(

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50