HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1021 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 23. 08:21

Bocs, nem sokkal éjfél után kikapcsoltam. De most ismét megy. :)

szerk.: Megnéztem a log-fájlt, volt ám jelentkező innen is. Remélem beszámol a tapasztalatairól. :)

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 07. 23. 08:23 -kor

#1022 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 08:49

Ki volt az? :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1023 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 09:01

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 9:49

Ki volt az? :)

:nevet:

"hogyha lopnék kókuszdiót, nem mondanám meg hogy ki vót" :D

#1024 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 09:03

Viccet félretéve, kérte tőled a jelszót a program?

#1025 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 09:34

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 10:03

Viccet félretéve, kérte tőled a jelszót a program?

Kérte :)

De tudtam, szóval nem estem pánikba :D

Játékélményről csak annyit, hogy sztem ez a fél óra kicsit sok :D Bár ha többen vagyunk, akkor nem, de mindig csak 2en voltunk :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1026 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 10:51

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 10:34

Kérte :)

Hát ez az. Akkor hogy a fészkes fenébe tudnak mások a jelszó ismerete nélkül csatlakozni? :confused:
Na majd Dark fórumán hátha választ kapok.

Az is érdekes, hogy amikor megkérdezem, miként jutottak be, nem válaszolnak, vagy ha igen, akkor olyasmit, aminek semmi köze a kérdéshez. Pl. hogy akarok-e a klánjukba tartozni? Szerintem ezek botok. :D

Idézet

Játékélményről csak annyit, hogy sztem ez a fél óra kicsit sok :D  Bár ha többen vagyunk, akkor nem, de mindig csak 2en voltunk :)

15 percre vettem. 13:00 körül ott leszek én is, mint [HUN]Peti. :)

#1027 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 11:06

Nekem is volt egy olyan tippem, hogy botok, ugyanis:

Csak nézőként léptem be, ölik egymást, space => játékos lettem, erre az egyik eltűnt!!!

Megjegyzés, csak 2en voltak, szal nem értük be a limitet :)

#1028 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 12:45

Én vagyok a hunyó. :omg:

Tényleg botok voltak, de mostmár tiszta a terep. :D

#1029 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 12:48

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 13:45

Én vagyok a hunyó. :omg:

Tényleg botok voltak, de mostmár tiszta a terep. :D

Most nem tudtam belépni :D

Asszondta a map, amit próbálunk tölteni (mi? nemtom miről beszél én nem csinűltam semmit :p ) nem egyezik a szerveren lévővel :D

#1030 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 16:55

...a voice from the darkness.....

Peti, megint próbáltam csatlakozni, de nem sikerült, a következő hibát kaptam: NAT Negotiation error: Unable to communicate with NAT Negotiation Server"... :( Ez a hiba még azelőtt jön, hogy egyáltalán jelszót kérne...

Persze rögtön eszembe jutott, hogy bezavarhat, hogy router-gép (amúgy rendes PC) mögül próbálkozom. De próbáltam más servereket is, amelyekből persze a többség jelszavas volt, de azoknál eljutott a jelszó kérésééig. Aztán végül nagy nehezen sikerült találnom egy teljesen publikusat is, és ahhoz Spectator-módban sikerült is csatlakoznom...

Tehát az én oldalamról elvileg működnie kéne. Ja, igen: 0-ás pinget ír ki a Te serveredre egyébként... Na meg a PK++ legújabb verziója nekem is fent van: mondjuk szépen össze is veszett a PowerMaddel, de pillanatnyilag ez most nem zavar, hiszen nem az SP-részét próbálgatom a játéknak... :)

Ha van valami ötleted, ne kímélj!  :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 23. 16:56 -kor

#1031 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 09:25

Nem tudom mi a probléma, de könnyen lehet, hogy nálam van a hiba forrása. Ugyanis hol az egyik, hol a másik gépen indítottam a d-szervert (még nem döntöttem el, melyik menjen 24h-ban :)). Most megint azon megy, amelyiken tegnapelőtt még jó volt. Majd figyelem időnként, hogy sikerült-e valakinek csatlakozni. :)

BoGab, neked javaslom, hogy csakúgy mint Sys, töltsd le a PK++ kiegészítőt innen, után indítsd el az automatikus frissítéseket. Ezzel megszűnhetnek a pályaegyezéssel kapcsolatos gondok.

#1032 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 12:52

Sajnos továbbra is ugyanaz a helyzet: bár azt láttam, hogy "1/4" játékos volt csatlakozva, tehát gondolom, Te ott voltál, sajnos a ping továbbra is 0, és én a 0-ás pingűekhez nem tudok csatlakozni. Pedig jó móka az egész: tegnap mint "leskelődő" csatlakoztam pár serverhez, és tudtam nézni, ahogyan mások játszanak. LOL, igazi háborúk dúltak erre-arra... :D Az első ízben pl. csatlakoztam, és nem láttam először senkit, csak a dörgéseket hallottam. Szóval érdekes élmény volt pl. látni egy PCF-et vagy egy FFA-t, amiben hárman "ölték" egymást... :)

A napokban egyébként én is kicsit "gyakorolgattam", csak hát, így egyedül egy kicsit unalmas, nem az igazi. De legalább nem akkor fogom először látni a mapek többségét, amikor egyszer sikerül csatlakoznom..ennyi értelme van a dolognak... Szóval sokat átnéztem már, és próbálgattam a powerupok megszerzését is: na, itt azért éreztem, hogy az SP-tapasztalat is számít valamit, mert szinte semmi gondom nem volt velük. Például a "DM_Fallen1"-en vagy a "DM_Factory"-n is megvolt az Immunity (pedig ezek igazán nem könnyűek), meg a "DM_Mine"-on is sikerült megtalálnom és megszereznem. És legalább magamtól csináltam. Viszont pl. a "DM_Illuminati"-n csak egy review-ból tudtam meg, hogy fent a háztetőkön van egy Immunity... :) Na mindegy, a lényeg, hogy próbálom szokni a mapeket, de hát, ez még így önmagában kevés, hiszen lövöldözni nem kell, és ráadásul úgy vettem észre, hogy egy csomó serveren a powerupok ki is vannak kapcsolva, tehát csak a "tiszta és igazságos" küzdelem megy, egyenlő esélyekkel. Úgyhogy ezért volt a Spectator-mód: továbbra is "gyávesz" vagyok érdemileg csatlakozni ismeretlen helyekre..pedig már viszket a tenyerem, még ha agyonvernek is... :D Az egyik serveren [PCF]Freak volt a "házigazda", a "DM_Sacred" (ugye a klasszikus 1v1-es map), és egy időre egyedül is maradt, de persze nem szálltam be. Mondjuk addig is jól elvolt: össze-vissza ugrándozott, gyakorolgatott, meg mindig felveszegette a cuccokat, de soha nem állt le egy pillanatra sem. Persze tudom, a Spectatoröket látják a Statisztikában, szóval akár számíthatott is rám...

No, az előző monológ után még az jutott eszembe, hogy csatlakozhatunk olyan serverekhez is, amikhez mindannyian tudunk csatlakozni. Nálam nem sok ilyen van, hiszen gyakorlatilag csak a nem 0-ás pingű, és jelszó nélküli serverek jönnek számításba... Ezeket én lehet, hogy ezután bepakolom a kedvencekbe, így tudunk egyeztetni...

Meg aztán, én is létrehozok egy servert akkor, hátha ehhez tudtok csatlakozni (mivel router mögül vagyok, könnyen lehet, hogy nem). Az elérhetőség alább...
-Név: "SYS H.Q." - sokatmondó... :D
-Jelszó: "painkiller"
De ez a server nem megy majd állandóan, de amikor igen, akkor én éppen bent leszek...

#1033 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 14:37

Petié megy, de SYS-hez nem tudok csatlakozni :)

#1034 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 15:26

Sziasztok! Nekem most lesz meg a Painkiller meg az Out of Hell kieg. A demo-ban a 2. map nagyon bejött, amikor a karóval lehetett lődözni (a temetős rész után). Remélem a full, meg a kieg is cool lesz.  ;)

Üdv: Bepe

#1035 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 18:23

Bepe, akkor Te valószínűleg a PreAlpha-verzióval játszottál, mert abban van a temető ("Cemetery") először, aztán a "Town", és végül Alastor ("Tower"). Szerintem a fullokban sem fogsz majd csalódni... ;)

MultiPlayer... Sajnos én továbbra sem tudok Petihez csatlakozni, és akkor ezek szerint hozzám sem nagyon lehet. A listában láttam, hogy én is 0-ás pinggel vagyok egyébként. Amikor bent voltam, láttam, hogy voltak próbálkozások, de többen is eljutottak a jelszóig, csak ugye nem jót adtak be: arra gondoltam, hogy akkor nálam valószínűleg nem ugyanaz a gond, mint Petinél. De ha BoGab meg tud Petihez csatlakozni, míg hozzám nem, akkor igazán nem értem. BoGab, mennyi pinget ír ki Neked Petire, és mennyit rám? Illetve milyen hibát kapsz, amikor hozzám próbálsz csatlakozni? Végül is, csak azt kéne elérni, hogy legyen egy hely, ahová mindannyian fel bírunk csatlakozni gond nélkül... Mondjuk lehetne ez egy akármilyen server is, ahol van pl. FFA, csak lehet, hogy lemészárolnának bennünket... :D

#1036 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:04

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 19:23

De ha BoGab meg tud Petihez csatlakozni, míg hozzám nem, akkor igazán nem értem. BoGab, mennyi pinget ír ki Neked Petire, és mennyit rám? Illetve milyen hibát kapsz, amikor hozzám próbálsz csatlakozni?

És nem vagy router mögött? Ha a mögött vagy, akkor opened státuszra raktad azokat a tcp portokat, amin keresztül működne a server-kliens kapcsolat? Ha egy géped van, akkor nincs firewall mögött? Nincs zárva az a port, ami szükséges lenne a csatikhoz?  :think:

Üdv: Bepe

#1037 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 24. 19:11

Peti és Sys szerverét is kipróbáltam és tűzfal nélkül mindkettőhöz tudtam csatlakozni. Játszunk valamikor multiban?

#1038 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:41

Nézném milyenek a pingek, de mind a 2 server offline :)

#1039 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 24. 20:10

Bepe, erre gondoltam én is, de úgy tűnik, mégis működik a dolog: Peti és KaLeun is csatlakoztak, és mókáztunk egy nagyon keveset... :)

Persze csak nézegettük a dolgokat, meg csak 5 perc volt beállítva, amit most felemelek 15 percre. Az 5 perc csak magam miatt volt: halálosan unalmas teljesen egyedül ugrándozni a mapen, a powerupok megszerzéséhez meg bőven elég...

Ha valamikor kéritek, beizzítom újra a servert (egy kicsit most is). Ja, és más is megpróbálhatja, pl. akár BoGab is, így nem kell egymásra várnunk, és kipróbálhatjuk, hogy másokhoz tudunk-e csatlakozni. Én Petihez nem tudtam, nem tudom miért, de Ő tudott hozzám...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 24. 20:11 -kor

#1040 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 20:17

Természetesen benne vagyok :)

Csak részemről nem sok értelme van szervert csinálni, mert ha jól sejtem a dedicated serveren nem lehet játszani, nekem meg csak egy gépem van :)

Szerkesztette: BoGab 2005. 07. 24. 20:19 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.