HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1141 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 07:26

Tényleg jól sikerült a tegnapi játék, de valami akkor sem stimmelt megint. Az első menetben iszonyatosan rosszul szerepeltem, amiről Sir Robin kobzosának nótája jutott eszembe: "leszúrta őt, ki éppen arra járt". :D A következőt meg viszonylag könnyen megnyertem, és nem tudom elhinni, hogy ennyit romlottatok, avagy ennyit javultam közben. :think:

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 12:20

Oké Rémlátó, és bocsi. :) Ezt inkább akkor ne olvasgasd, majd inkább csinálok egyszerűbb útmutatót később ;).

Nincs elfelejtve, csak időbe telik. Előbb szemügyre veszem ezt a PowerDirector programot is. Amúgy ismered/használtad már a Windows Media Encodert? Ingyenes, kis méretű, sokoldalú, viszonylag könnyen kezelhető tömörítő program. A PK-sok közül többen is használják az utolsó fázishoz (Sys és én is).
A gépeddel meg nem lesz probléma. ;)

#1142 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 18. 08:38

...a voice from the darkness.....

Peti, szerintem ez azért is lehet, mert még kezdők vagyunk, és rapszodikus a teljesítményünk... :D Nekem sem megy minden map egyformán, és néha azt hiszem valamelyikről, hogy abban már "kiráj" vagyok, aztán utána valaki úgy elver ott, hogy csak nézek... :D

Egyébként most beszéltem PeTjA-val, sőt Blooddal is találkoztam az ATEG KillHouse-ban - legközelebb oda megyünk, szerintem még ott a legjobbak a pingek, és a legfolyamatosabb a játék... Szóval PeTjA adott egy linket, meg BloodBuster is...

PeTjA linkje az összes ATEG KillHouse-féle mapre vonatkozik: erről a linkről mindet letölthetjük, így naprakészek tudunk maradni. Mondta, hogy már beszélt a PKEURO-s Srácokkal is, hogy a PK++ is frissítsen már ezekkel a mapekkel is...

Blood pedig az XFire-t említette: lehet követni vele a partnerlistába betett játékosokat, hogy melyik serveren vannak, és feljegyzi az összes MP-ben töltött órát is (persze addítívan), meg még egy csomó klassz dolgot tud. Valószínűleg ezt is beszerzem... :)

LOL: "leszúrta őt, ki éppen arra járt" - ez nagyon jó mondás, rám is sajnos nagyon igaz... :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 18. 08:44 -kor

#1143 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:05

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 8:26

Amúgy ismered/használtad már a Windows Media Encodert?

nem, eddig még csak pár vhs-et digiztem be, nem nagyon értek hozzá, de ha lesz időm megnézem.
a power direktoron meg nincs mit nézni, igazi hülyéknek való program, elsőre értettem :D

viszont ha így kened ezt a témát, szombaton nem leszek itthon és szeretnék felvenni valamit a tv-ből, számítógépre.
tudsz ajánlani valamilyen progit ami egyszerű és lehet időzíteni is?
"i saw god on TV"

#1144 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 23:15

Csákány!
1. cseptör, 5. level... 10 emeletes panelház méretű nagy disznó a temetőben, na azt hogy kell kinyírni, vagy milyen fortéllyal kell ott tovább menni? :think:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1145 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 19. 02:41

Üdv a topicban, Bega! :)

LOL... Ha visszaolvasod, pont az előző oldalon volt róla szó, de azért... Közelről ShotGun, távolról StakeGun, és semmi fortély nem kell hozzá. Csak lőni, amíg menekülni nem kezd. Persze a pajzsot az elején nem árt felvenni, plusz a közepén rengeteg Health Item van, ha megsérülnél. A tornádók elől a sírboltok alá lehet bújni (talán ez az egyetlen valami, ami fortélynak/trükknek nevezhető ellene)...

#1146 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:52

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:05

viszont ha így kened ezt a témát, szombaton nem leszek itthon és szeretnék felvenni valamit a tv-ből, számítógépre. tudsz ajánlani valamilyen progit ami egyszerű és lehet időzíteni is?

Sajnos ki kell ábrándítsalak — pontosan annyira értek hozzá, amennyire a PK-s felvételkészítés megköveteli. Én is akkor láttam ilyet először, amikor Sys bemutatta az Experience #1-et (Nightwish :respect:). Akkor kaptam kedvet a dologhoz, és az volt a célom, hogy minél kisebb fájlmérettel, de lehetőleg minél jobb minőségű videókat készítsek. Ez látszólag ellentmondás, de azért meg lehet találni a kompromisszumot.

A TV-s felvétellel és egyéb videós témákkal kapcsolatban látogasd meg a Multimédia szekciót (ha még nem tetted meg). Kezdd ezzel a topikkal, meg böngészd át a többit is a specializáltabb infókért. Az olvasás neked megy (nem úgy mint egyeseknek). ;)

Szia Bega!

A kérdésed eséllyel pályázik a leggyakrabban feltett PK-s kérdésre, bár a Catacombs "főellenségének"  kinyírása valószínűleg megelőzi. Sys javaslatához annyit fűznék hozzá, hogy talán nem Nightmare fokozaton kellene kezdeni a játékot. ;) A másik, hogy mivel az Endurance kártyát biztosan megkaptad, célszerű "elsütni" amikor nagy bajban vagy. Nem csodaszer, de mégis csak felényi mértékű sérülést kell elszenvedned addig a fél percig, amíg tart a hatás. A kártyák felvételéről és alkalmazásáról szintén sok (elcsépelt?) szó esett már. Nem ártana visszaolvasni, mint ahogy Gazdi és Rémlátó is tette. *ejnyebejnye*

ui: Ne is törődj az utolsó mondattal, vénségemre egyre házsártosabb leszek. :D

#1147 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 09:05

köszi, délután belevetem magam.
"i saw god on TV"

#1148 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:45

Köszi a segítségeket!  :respect: Igazatok van persze, csak hát bega bácsi, mint már annyiszor eddig is, lusta volt visszaolvasgatni, de majd megpróbálom, mert valóban nem tiszta egyenlőre ezeknek a kártyáknak a használata sem. Még 1x thx!

#1149 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 08:14

ez a játék valami istentelen szép az új kártyával :D

felhúztam minden videobeállítást amit találtam és egyelőre lenyomtam a két első pályát (5 csillag, alap :D) idő hiányában, de 60-90 között mozog az FPS.

kieg durvább lesz :Đ

#1150 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 15:46

Na sikerült győzni!!!! :D
Most csináltam azt az operás pályát, nagyon jó kis pálya volt!
Az mitől van, hogy a chapter 2-ből az első pályát nem adta be? Az álmatlanság fokozat miatt?

#1151 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 20. 16:16

Gratulálok az új kártyához, Doomer!  :up:  :) Melyik pályán sikerült kioldanod? :D :D

Bega, így van: az Insomnia fokozat miatt hiányzik a "Prison" (C02E01), de Nightmare-től felfelé már elérhető lesz. Az egy sötét, nyomasztó helyszín, egy komor, rideg börtön, rengeteg szenvedéssel és erőszakkal a levegőben, de igazán nem akarok spoilerkedni (látnod kell! nekem nagy kedvencem, és nem nehéz egyébként). :) Szóval a szintek a következőképpen alakulnak...
DayDream: 21 szint
Insomnia: 21 szint, plusz "Abandoned Factory" (C03E02)
Nightmare: 22 szint, plusz "Prison" (C02E1)
Trauma: 20 szint, mivel nincs 5. Chapter, viszont bejön pluszként a "Forest" (C04E04), amit szintén látni kell... ;)

MultiPlayer... Kint a Dark's Corneren Dark felvetette, hogy létre kéne hozni egy fun-klánt. Nem kell profizmus, csak a közös mókázáson lenne a hangúly, amivel együtt persze lehet fejlődni is. Peti meg Rémlátó miatt említem meg elsősorban ezt a dolgot. Akik eddig valószínűleg benne lesznek: Str1ker, BloodBuster, DarkInfinity, meg jómagam is (a közös móka és a fejlődés miatt - úgy érzem, csak ez lehet járható út, egymagamban a dolog nem fog menni). Ha gondoljátok, Ti is jöhettek, tiszta fun az egész... :) Persze a klánnak majd lesz egy külön aloldala, meg remélhetőleg valami állandó server is...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 20. 16:34 -kor

#1152 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 21:25

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 17:16

Gratulálok az új kártyához, Doomer!  :up:  :) Melyik pályán sikerült kioldanod? :D :D

:D :D :D annyiszor használom amennyiszer akarom, mert megérdemlem :D

#1153 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 22:45

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 22:25

:D :D :D annyiszor használom amennyiszer akarom, mert megérdemlem :D

Milyen kártyád volt? Mert szvsz az alap PK meg a BOOH sem használ SM3-at, és nincs benne ezen okból kifolyólag pixel shader 3.0 meg vertex shader 3.0. De még a bloom-al is elég ritkán találkozni benne, szerintem alig használ DX9-es ficcsöröket. Nekem Radeon 9500 Pro van, úgyhogy tudom. Tesómnál a dx8.1-es r9000-en már kifogástalanul megy. A motion blurral találkoztam benne, van amikor kicsit mosódik a kép, a textúrák.

Üdv: Bepe

#1154 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 22:47

alap PK vmelyik patchtól kezdve már támogatja az SM3at
BOOH alapból asszem :)
JóSebesség

#1155 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 22:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 23:47

alap PK vmelyik patchtól kezdve már támogatja az SM3at
BOOH alapból asszem :)

Nemááá!  :eek:  :eek:  :eek: Ez most halál komoly? Erről hol van doksi vagy readme?  :eek: Mert hogy sm3-at még a FEAR sem támogatja, pedig az még ki se' jött..

#1156 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 22:52

Idézet

Painkiller v1.6.1 Patch Description
Update your retail version of Painkiller to v1.6.1 with this patch including Battle Out of Hell's graphic enhancements, the reworked networking core and a number of fixes for outstanding issues. Utilizing the impressive Havok 2.0 physics engine, Painkiller continues to achieve new heights of physics-based game play while version 1.61 of the proprietary PAIN Engine pumps out an unbelievably high polygon count, and awesome visual effects like heat and haze distortion, per-pixel spectacular mapping, support for NVIDIA's Shader Model 3.0.

JóSebesség

#1157 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 23:01

ge2tivx volt, ge6600gt lett :Đ

érezhető a különbség :)

#1158 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 23:26

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 0:01

ge2tivx volt, ge6600gt lett :Đ

érezhető a különbség :)

Azt elhiszem.

#1159 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 23:27

P.S.: mi az aláírásodban az a halandzsa?  :think:

#1160 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 21. 01:13

Bizony, úgy van, ahogyan Turbo mondta: a BOOH a megjelenéstől fogva (1.5), a PK pedig az 1.61-es patchtől kezdve támogatja a SM3-at. Nem rossz ahhoz képest, hogy az elején még csak DX8.1-es volt. Nem mintha úgy nem lett volna szép (nem csak az effektek számítanak, de az árnyékolás, a fényhatások és a különböző kontúrok is, és az az összhatás, amit ezekkel sikerült kifejezniük, pl. nézd meg akár az "Asylum"-ot vagy a "City On Water" sötét sikátoraiba beszűrődő napfényt  :up:), de a DX8.1-es és DX9-es megjelenés között határozottan nagyon sok különbség van (pl. Dynamic Lights Ultra, Heat Haze, az üvegablakokon kinézve torzulások, és így tovább - ezek nagyon látványosak). Tudom, mert mindkettő alatt többször is végigvittem (R9000 Pro és R9550), és tonnányi screenshotom van, LOL. Egyébként valószínűleg Doomer is aláírja ezt...  :cool: De a SM2 és a SM3 között szinte semmi különbséget nem látni, ezt többen is próbálgattuk már..talán csak a teljesítményben számít...  :think:

Bepe, Doomer aláírásával ne törődj: az árvaházban (pl. Pistike falhoz szegezése) és az elmegyógyintézetben átélt traumák (amiken persze kajánul vigyorogva tette túl Magát) okozták Nála ezt - mármint részben... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 21. 01:16 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »