idézet:
Ezt írta Petrov #2:
Én leoperáltam az autójának az egyik kerekét mielőtt bementem rendet tenni a házba,aztán szegény nem tudott mit tenni,elkezdett lövöldözni mindenre ami élt és mozgott a környéken (eközben könnyű célpontot szolgáltatott nekem).[/quote]
Ez érdekes, hogy csináltad? Mert én pl. kilőttem az összes gumiját, de amikor kijött újra jó gumik voltak rajta.Pedig ez még nem is az autóversenyes rész.
Ja a versenyről jut eszembe, sikerült már valakinek megcsinálnia? A úttest olyan mint a korcsolyapálya, akármilyen óvatos vagyok csúszkál, ha meg esetleg sikerül huzamosabb ideig nem nekimenni mindennek, akkor tuti belém száll valamelyik idióta. Próbáltam már billentyűvel, joyjal, kormánnyal, de egyik szarabb volt mint a másik. Életemben nem próbálkoztam még ennyit mint ezzel a játékkal.
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 01. 21:58
Core i5 2500K@4500 :: Noctua NHU12F :: Asrock P67 Extreme4 :: Kingston DDR3 1600 9-9-9-27 2x4GB :: MSI N560GTX-Ti@950/5000 :: SB X-Fi Gamer :: Samsung F3 1TB :: Pioneer DVR-216D :: BenQ G2420HDBL :: Logitech Desktop MX5500 :: Sennheiser PC-131 :: CoolerMaster Real Power M700
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC
Elküldve: 2002. 09. 01. 22:10
Huu azzal en is szo*tam vagy egy masfel orat.Most a tempomban vagyok ,de ez nagyon durva.Van egy shotgunos faszi aki mindig kivegez.

Elküldve: 2002. 09. 01. 22:29
The Whorenal vagyok.
Mit kell csinalni a hotelban?Ill. kit kell kicsinalni, mert nem talalom...
Mit kell csinalni a hotelban?Ill. kit kell kicsinalni, mert nem talalom...
Elküldve: 2002. 09. 01. 22:45
Amikor belepsz a hotelba,szemben van a recepcios urge.Mogotte van egy kis szoba,a falon egy szekreny onnan ki kell venni egy kulcsot.En ugy csinaltam,hogy a ficko mogotti asztalra ramasztam es siman bementem
Nem bant,csak akkor ha eloveszed a pisztolyt.Viszont ki mar nem lehet igy menni ahogy bejottel
Muszaly lovoldozni.A falon van elsosegely doboz!Minden fegyverest lelottem,fel a harmadikra.Ott lesz egy szoba ahol furdik az egyik kurva.Eleg az ajto elott megallni ,indul a movie
Aztan van egy feher ruhas faszi.O a director,sajnos ot is ki kell nyirni,aztan be a szobajaba a kulccsal amit lentrol elvettunk.Az asztalon lesz egy papir ,vedd el utana aktivizalja a bombat.Vigyazz ,mert a diri szobajaban van egy badigard...
Sok sikert.

Sok sikert.
Elküldve: 2002. 09. 01. 22:48
idézet:
Ezt írta [ric]:
Amikor belepsz a hotelba,szemben van a recepcios urge.Mogotte van egy kis szoba,a falon egy szekreny onnan ki kell venni egy kulcsot.En ugy csinaltam,hogy a ficko mogotti asztalra ramasztam es siman bementemNem bant,csak akkor ha eloveszed a pisztolyt.Viszont ki mar nem lehet igy menni ahogy bejottel
Muszaly lovoldozni.A falon van elsosegely doboz!Minden fegyverest lelottem,fel a harmadikra.Ott lesz egy szoba ahol furdik az egyik kurva.Eleg az ajto elott megallni ,indul a movie
Aztan van egy feher ruhas faszi.O a director,sajnos ot is ki kell nyirni,aztan be a szobajaba a kulccsal amit lentrol elvettunk.Az asztalon lesz egy papir ,vedd el utana aktivizalja a bombat.Vigyazz ,mert a diri szobajaban van egy badigard...
Sok sikert.[/quote]
tenk csu
Elküldve: 2002. 09. 01. 23:43
idézet:
Ezt írta [ric]:
Huu azzal en is szo*tam vagy egy masfel orat.Most a tempomban vagyok ,de ez nagyon durva.Van egy shotgunos faszi aki mindig kivegez.[/quote]
A Templomos rész, az nagyon állat!!!!!!!![]()
![]()
A lényeg, hogy maradj a toronyba vezető ajtó mögött(ahonnan jössz), gugolj le, és picit kioldalazva lődd szét a faszikat.Azt a végén bejön pár csákó a kapun(nálam így volt), azokat meg a halottaktól elvett fegyverrel simán kicsinálhatod.(Szerintem ez nem volt nehéz rész, majd ami a reptéren lesz![]()
)
Elküldve: 2002. 09. 02. 01:00
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
A Templomos rész, az nagyon állat!!!!!!!![]()
![]()
A lényeg, hogy maradj a toronyba vezető ajtó mögött(ahonnan jössz), gugolj le, és picit kioldalazva lődd szét a faszikat.Azt a végén bejön pár csákó a kapun(nálam így volt), azokat meg a halottaktól elvett fegyverrel simán kicsinálhatod.(Szerintem ez nem volt nehéz rész, majd ami a reptéren lesz![]()
)[/quote]
Most jottem az italcsempeszesbol.
Samet elkalapaltak egy csoppet![]()
Huu a templomos az jo volt,jo nagy cumi![]()
Elküldve: 2002. 09. 02. 09:01
egyébként a Gamecopyworld-on már létezik no-cd exe ,csak leszedni nem lehet ,mert a letöltési link visszamutat a főoldalukra
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 02. 09:28
idézet:
Ezt írta [ric]:
Most jottem az italcsempeszesbol.
Samet elkalapaltak egy csoppet![]()
Huu a templomos az jo volt,jo nagy cumi[/quote]
Az is király, mikor a gépkocsi platójáról lövöd az üldöző kocsikat.![]()
Elküldve: 2002. 09. 02. 12:31
a reptéren hol van a jegy amit a családnak kell odaadni?
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 02. 12:46
idézet:
Ezt írta caratyuska:
a reptéren hol van a jegy amit a családnak kell odaadni?[/quote]
A bejáratnál a pulton...
A reptéres lövöldözés iszonyat könnyű, arra jött egy néger ipse, kiszált valami teherautóból, én meg be, és elütöttem a rosszfiúkat![]()
Elküldve: 2002. 09. 02. 12:54
látok valami papírokat a pulton a főbejáratnál ,de nem veszi fel az ipse..
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 02. 12:59
idézet:
Ezt írta ubi:
Ez érdekes, hogy csináltad? Mert én pl. kilőttem az összes gumiját, de amikor kijött újra jó gumik voltak rajta.Pedig ez még nem is az autóversenyes rész.
Ja a versenyről jut eszembe, sikerült már valakinek megcsinálnia? A úttest olyan mint a korcsolyapálya, akármilyen óvatos vagyok csúszkál, ha meg esetleg sikerül huzamosabb ideig nem nekimenni mindennek, akkor tuti belém száll valamelyik idióta. Próbáltam már billentyűvel, joyjal, kormánnyal, de egyik szarabb volt mint a másik. Életemben nem próbálkoztam még ennyit mint ezzel a játékkal.[/quote]
Amikor még csak tesztelgettem a játékot,elkezdtem lőni egy éppen induló kocsinak a kerekét,és az pár lövés után kiesett a helyéről (tehát nem a gumit lőttem ki!),a kocsi megborulva ment tovább,és a hiányzó kerék helye szikrát hányt (ez jó pont)...
Ez adta az ötletet.
Nem tudom hogy számít-e hová lősz pontosan (nem kísérletezgettem tovább),én a tárcsára lőttem (a fentebbi tapaszatlatból okulva),és a kerék ki is esett a helyéről (nem operáltam ki mind a négyet,talán ez is számított),és ez úgy is maradt.
Ezután a faszi nem tudott elmenni a kocsival,és elkezdett ott helyben lövöldözni.
Nem tartom lehetetlennek hogy némi szabadságunk azért van a küldetések végrehajtásában,és talán ez is egy ilyen előre lejátszott helyzet lehetett (mert nem próbált meg agyatlanul elhajtani a "sánta" járgányával,pedig a fentebbi példa alapján megtehette volna).
Ennyi.
Elküldve: 2002. 09. 02. 13:13
ubi:A kedvedért megnéztem a kerekes dolgot
.
Valóban ki is lehet lőni a gumit (te ezt csináltad),és ki is lehet lőni a helyéről (én ezt tettem,ezt is írtam már legelőször is).

Valóban ki is lehet lőni a gumit (te ezt csináltad),és ki is lehet lőni a helyéről (én ezt tettem,ezt is írtam már legelőször is).
Elküldve: 2002. 09. 02. 13:59
idézet:
Ezt írta caratyuska:
látok valami papírokat a pulton a főbejáratnál ,de nem veszi fel az ipse..[/quote]
Pedig ott van ilyen kis izé, jobb gombal fölveszi...
Elküldve: 2002. 09. 02. 14:04
már megvan (köszönöm) , az volt a hiba hogy kihagytam azt hogy visszavigyem az öreget a családjához

----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 02. 14:24
idézet:
Ezt írta caratyuska:
már megvan (köszönöm) , az volt a hiba hogy kihagytam azt hogy visszavigyem az öreget a családjához[/quote]
![]()