Idézet: Cathfaern - Dátum: 2010. 06. 25. 16:11
Hogy őszinte legyek, az "offline" gép 0-24-ben megy, így ez a probléma sose jött elő. De akkor ezek szerint (sajnos csak) szerencsés kivétel vagyok. Mondjuk feltételezem megfelelő tűzfalbeállításokkal rá lehetne venni a steamet, hogy ne tudjon bejelentkezni, csak az meg macerás már (bár még mindig kevésbé, mint a külön acc minden játéknak).
Igen, ha sose lépsz ki akkor nincs probléma akkor végtelenségig mehet az offline mód. Tűzfal beállításokkal próbálkoztam, de sajnos valamiért ha tiltom a steam portjait, akkor percekig kell várakozni mire végre felajánlja az offline módot, míg ha nincs net egyáltalán akkor azonnal bejön, szóval ez se próblémamentes megoldás.
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 06. 25. 16:18
hulyeseg, offline mod nettel egyutt is megy..
Te se érted, csak megy a hülyének nézés. Offline mód megy nettel, de ha él a net amikor elindítom steam-et, akkor nem ajánlja fel az offline módot, hanem kénytelen vagy belépni normálisan és utána tudsz offline-ba kapcsolni. Ezzel viszont már ha másik gépen be voltál jelentkezve ki fog dobni.
Idézet: Sityi - Dátum: 2010. 06. 25. 15:58
Gondolom olvastál azokról a hírekről, amelyben az EA egyszerhasználatos kódot ad a jövőbeni játékaihoz, így visszaszorítva a használtjáték-kereskedelmet. Olyan jelentéktelen apróságoktól esik el a második tulaj, mint például az online multi... Tudom, hogy ez még nem következett be, de hamarosan realizálódik. És nemcsak az EA, hanem az Ubisoft is dédelget hasonló terveket... Szóval nemcsak a Steam az, amely szivatni akarja a vásárlókat.
Én biztos nem fogok könnyeket ejteni az online multi miatt

Persze így nem lehet eladni a játékot, de az egyszerhasználatos kódot nem tudom hogy oldják meg egy windows reinstall esetén. Ezt aligha tudják lenyomni a játékosok torkán, vagy ha mégis, akkor meg is érdemlik a birkák.
Idézet: f_you - Dátum: 2010. 06. 26. 00:12
Pipáld be, hogy mentse a jelszavadat, szóval induláskor ne kelljen semmit se megadni a loginhoz.
Indítsd el a Steam-et, válts át offline módba.
Ezek után induláskor meg fogja kérdezni, hogy offline módban induljon-e, vagy menjen online.
Én amikor legutóbb próbáltam, hiába mentettem le a jelszavat. Ha idő közben másik gépen beléptem, akkor újrakéri a jelszót hiába volt elmentve korábban. Gondolom ez is valami biztonsági intézkedés, hogy illetéktelen ne férhessen hozzá az accounthoz. De majd megpróbálom mégegyszer hátha most már működik, de sok reményt nem fűzök hozzá.
Idézet: Raven_ - Dátum: 2010. 06. 26. 02:01
ezt a birkázást meg kikérem magamnak a másik több millió felhasználó nevében is, akik tudatosan azért vásárolnak steam-en, mert jobb rendszernek tartják mint megvenni a játékokat egyenként boltban, dobozostul úgy h mind1ik játéknak saját közösségi rendszere van ahol regisztrálni kell stb. számomra ez a probléma megoldódni látszik, mert a steam centralizált. kell a pc-nek is valami ami olyan mint az xbox live, de egyúttal megőrzi a platform értékeit és ez a steam. ha kölcsön akarok adni egy játékot valakinek, akkor odaadom nekik a jelszót és megmondom h rakják offline módba.
Kikérheted magadnak attól még az marad a véleményem, hogy aki kevesebbért hajlandó többet vagy ugyanannyit fizetni és fel se emeli a hangját az birka. A centralizált rendszernek nem feltétele, a steam minden hátránya.