Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2004. 09. 20. 15:16
Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 15:49
Már az alján van a klán. Szóval már nem kell összefogni IMHO. Nincs mit, nincs kinek. 
Szerintem is túl sokat dolgozott...
De részben egyetértek vele. Ha klán akkor komolyan foglalkozni kellene vele, több csapatmunka, stb.
Viszont másrészről: én úgy gondolom ez egy "különleges" klán.
A többség sokat dolgozik (valamiből ugye meg kell élni), keveset vagyunk fennt.
Ennek ellenére mégis remekül elvagyunk, haladni elég lassan haladunk...
De akkor is van minimális összefogás, és ez már engem örömmel tölt el.
Hogy van egy CSAPAT, ahol szívesen látnak (gondolom én
5leteket adunk, és kapunk, és ha egybeverődünk egy rövidebb game erejéig is,
sokkal jobban szórakozunk akár szenvedés közben is, mint egyéb public játékokban...
Én továbbra is fenntartom a KLÁN megnevezést.
Ui: elkészült a klános full account lista, viszont firefox alatt megy, IE meg b@szik behozni. JavaScript :confused:
A jövöd csakis rajtad múlik.
Elküldve: 2004. 09. 20. 15:16
shousin egy
kérdés:
Linux alatt fut a D2? Vagy emulátorral?
Üdv!
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2004. 09. 20. 15:26
Idézet: Charles - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 16:16
shousin egy
kérdés:
ezt miert pont tolem kerdezed O_o
Amugy a d2 native _nem_ megy linux alatt, de egy megfeleloen konfiguralt WINE-nal lehet futtatni. Azt ne kerdezd mi a megfelelo konfig, linuxhoz erteni nem sokat, keress az neten az guglival, bean ott talalta az inyfot.
Elküldve: 2004. 09. 20. 15:39
Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 15:48
Mi a töknek kellett 2 Hoto is? 
Mert az nagyon ritkán esik...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 09. 20. 17:15
Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 15:49
Már az alján van a klán. Szóval már nem kell összefogni IMHO. Nincs mit, nincs kinek. 
Demoralizalod itt a nepet.Szerintem is nyugodt szivvel klan vagyunk, megha ez ki is merul cuccokkal valo segitsegben, athuzasban, ritkan runazasban.Nem is tom, mi lenne ha most egyedul vagnek neki a b.net nek.Gagyi cuccok, kinlodas lenne az egesz, szerintem tok jo, hogy nagyjabol mindeki el tudott inditani egy-ket neki tetszo karit, mert kapott hozza cumot, inkabb adom oda masnak aki hasznalja a kalnon belul, minthogy egy paraszttal elciganykodjam traden.
Mondjuk teny, hogy nem esik annyi cucc, mint elozo sessionba, ez a tapasztalatom.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 09. 20. 18:59
Na, lol van, melohelyen felejtettem a jo kis XP serialom. Ergo ma sem telepitek XP-t, azaz csak holnap kuszok fel.
Most mehetek filmet nezni.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:17
Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 19:59
Na, lol van, melohelyen felejtettem a jo kis XP serialom. Ergo ma sem telepitek XP-t, azaz csak holnap kuszok fel.
Gondolkodtam rajta, hogy valamelyik nap felmászom, de mivel chello lekorlátozott -ezúton is szeretnék az anyukájuknak nagyon sok jót kívánni- szal 64K-val ebben a hónapban és a laggos b-neten nem játszom.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:30
Idézet: Goody - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 16:16
Ui: elkészült a klános full account lista, viszont firefox alatt megy, IE meg b@szik behozni. JavaScript :confused:
ha elkuldod nekem a sciptet/weboldalt megprobalom megragni hatha jutok valamire vele.
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:42
Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 19:59
Haha... Én most végeztem az XP újrarakásával, már tulajdonképpen a fontos dolgok közül csak a Diablo hiányzik...
Viszont kissé OFF... Ki tud olyan firewall programot, ami nem veszik össze az új magyar XP SP2-vel? A Sygate Personal Firewall-t próbáltam (a legújabbat szedtem le), de a telepítés végén símán elszáll a Windows, aztán már csak "a legutolsó helyes konfiguráció"-val lehet újraindítani...
Na mindegy, most akkoris belekezdek a dio installba
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:50
Kerio nalam ment. Igaz, az SP2 telepitesekor kapcsold ki.
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:50
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 20:42
Viszont kissé OFF... Ki tud olyan firewall programot, ami nem veszik össze az új magyar XP SP2-vel?
zonealarm? amugy nem tudom. Amugy ma olvastam egy cikket, hogy az SP2ben ha defaulton hagysz par dolgot es van megosztasod, akkor azt latni fogja a vilag. tok jo, mi?
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:56
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 20:42
Haha... Én most végeztem az XP újrarakásával, már tulajdonképpen a fontos dolgok közül csak a Diablo hiányzik...
Viszont kissé OFF... Ki tud olyan firewall programot, ami nem veszik össze az új magyar XP SP2-vel? A Sygate Personal Firewall-t próbáltam (a legújabbat szedtem le), de a telepítés végén símán elszáll a Windows, aztán már csak "a legutolsó helyes konfiguráció"-val lehet újraindítani...
Na én norton internet security 2003at használok rendszeres frissítésekkel ellátva. Még a tesztek és a microsoft szerint is ez az egyetlen, amelyiket felismerte az SP2.
Egyébként nekem a poup-blocker tetszik a legjobban benne.
Elküldve: 2004. 09. 20. 19:56
Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 20:50
zonealarm? amugy nem tudom. Amugy ma olvastam egy cikket, hogy az SP2ben ha defaulton hagysz par dolgot es van megosztasod, akkor azt latni fogja a vilag. tok jo, mi?
Hát nem hagytam szinte semmit sem alapon, de remélem, hogy nincs ilyen!!!
Elküldve: 2004. 09. 20. 20:04
Akkor először kipróbálom a Kerio-t, a Zonealarm annak idején valamiért nekem nem tetszett (de meg nem mondom, hogy mi bajom volt vele...
)
Amúgy nekem az F-Secure Anti-Virus vann fenn, és abban is van valami tűzfalkezdemény, de nem valami tuti eszköz azért keresek valami értelmesebbet.
Ja, egyébként a dio már fenn is van, az expansion CD image-bol megy ahogy illik (
), már fel is léptem a Baatle.netre egy pillanatra, de ma nem lesz időm játszani.
Amúgy nekem az F-Secure Anti-Virus vann fenn, és abban is van valami tűzfalkezdemény, de nem valami tuti eszköz azért keresek valami értelmesebbet.
Ja, egyébként a dio már fenn is van, az expansion CD image-bol megy ahogy illik (
Elküldve: 2004. 09. 20. 20:10
Zonealarmot mindenki szidja, a Nortonek meg nalam csunyan lebogtek a vicces virus irtojukkal.
Elküldve: 2004. 09. 20. 20:10
No, most OFFolok 
Leslie, ha kell tudok küldeni Xp serialt, van kb 40 féle
Ne emiatt maradj le a telepítéssel...
Shoushin, Köszi rájöttem közben
Mivel a JS egy külső progiból szed adatokat, nálam pedig blokkolva van IE alatt szinte minden:
Java, sütik, JS, ActiveX és minden nyalánkság... még mindig bekúszik bármi.
Nekem jó a FireFox, auto blokkal megfog minden szennyet, csak az asszony ugye... nem szokik át.
Most olvastam Xp SP2 tartalmaz UAGP drivert, ami más driverkészletek AGP vezérlőivel összeakadhat.
Másik, a "javított" xp tűzfal hasonló mint az SP1-nél, szinte semmit sem ér.
Jelenleg Outpost-ot használok, eddig ZoneAlarm 5.10.110 volt, de azzal sem volt sosem semmi problemo.
Magyar a Wigwam és sok külföldi oldal van ahol letesztelik a tűzfalad, mennyire vagy nyitott, mind2 OK.
Shoushin, Köszi rájöttem közben
Mivel a JS egy külső progiból szed adatokat, nálam pedig blokkolva van IE alatt szinte minden:
Java, sütik, JS, ActiveX és minden nyalánkság... még mindig bekúszik bármi.
Nekem jó a FireFox, auto blokkal megfog minden szennyet, csak az asszony ugye... nem szokik át.
Most olvastam Xp SP2 tartalmaz UAGP drivert, ami más driverkészletek AGP vezérlőivel összeakadhat.
Másik, a "javított" xp tűzfal hasonló mint az SP1-nél, szinte semmit sem ér.
Jelenleg Outpost-ot használok, eddig ZoneAlarm 5.10.110 volt, de azzal sem volt sosem semmi problemo.
Magyar a Wigwam és sok külföldi oldal van ahol letesztelik a tűzfalad, mennyire vagy nyitott, mind2 OK.
Elküldve: 2004. 09. 20. 20:27
hat nyemtom. nalam tok jol muxik a zonealarm.
Norton tenyleg vicces, amikor sorra jonnek elo sec hole-ok a virusirtojukban/tuzfalukban.
Nevl: http://www.pcwelt.de.../extras/103039/ ehun van a cikk, amirol beszelek. Legalabb van utmutato is, hogyan lehet agyoncsapni a bugot.
Norton tenyleg vicces, amikor sorra jonnek elo sec hole-ok a virusirtojukban/tuzfalukban.
Nevl: http://www.pcwelt.de.../extras/103039/ ehun van a cikk, amirol beszelek. Legalabb van utmutato is, hogyan lehet agyoncsapni a bugot.
Elküldve: 2004. 09. 20. 20:33
Idézet: Goody - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 21:10
No, most OFFolok 
Ne emiatt maradj le a telepítéssel...
Hat, most mar nem kezdek neki... De azert thx.
Ugye secondary masterra nem bir felmaszni az XP, csak primary masterra, ergo ilyenkor szet kell huzkodnom egy rakat kabelt benne, aminek nagyon nem orulok. Szoval majd holnap.
Elküldve: 2004. 09. 20. 20:47
Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 21:27
hat nyemtom. nalam tok jol muxik a zonealarm.
(.URL.)van a cikk, amirol beszelek. Legalabb van utmutato is, hogyan lehet agyoncsapni a bugot.
(.URL.)van a cikk, amirol beszelek. Legalabb van utmutato is, hogyan lehet agyoncsapni a bugot.
Valszeg maradok az eredeti elhatározásomnál miszerint az SP2 még sokáig nem fog felkerülni a gépemre
Ennyire kiforratlan valamit, bár már megszokhattuk volna a MS-től.
Amúgy hogy visszatérjünk a Diablóra, aláírásomba beheggesztettem pár oldalt

Súgó
A téma zárva.