idézet:
Ezt írta sohta:
Nos Grandfaterral jóval kevesebbszer találta el a szörnyeket, míg mikor mindkét kézben volt fegyver sokkal többet talált ww közben
[/quote]
a bnet szerint:
Whirlwind attacks 50% more if you are dual wielding. Whirlwind will also alternate between two weapons when you use two weapons.
Long Weapons such as Spears, and Polearms make Whirlwind even more effective as it will hit monsters in a wider radius.
Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2003. 11. 28. 17:44
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 11. 28. 23:36
eh, ma is mindenki a b.net en tolong
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 11. 28. 23:47
idézet:
Ezt írta Evil.:
eh, ma is mindenki a b.net en tolong[/quote]
Bocsesz, ma sem volt jó, de holnap este ígérem felmegyek!!![]()
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 11. 28. 23:57
idézet:
Ezt írta Nevl:
Bocsesz, ma sem volt jó, de holnap este ígérem felmegyek!![/quote]
reemelem, mert egyedul gyakni borgozosen eleg uncsi![]()
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 11. 29. 11:13
idézet:
Ezt írta Evil.:
eh, ma is mindenki a b.net en tolong[/quote]
Kicsit helleztunk egy 86-os sorcival, es utana aludtam.Mar 11 korul csucsuka volt.
![]()
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2003. 11. 30. 00:12
en vagyok, csak be vagyok mar borozva
, aze jatszhatunk.
Elküldve: 2003. 11. 30. 10:56
idézet:
Ezt írta Evil.:
en vagyok, csak be vagyok mar borozva, aze jatszhatunk.[/quote]
Nem az NFS miatt nem vagyok B-neten! Csütötökön buli volt pénteken nem értem rá, tegnap meg nem voltam itthon, akkor értem, haza, amikor beírtam a msik topicba!
Elküldve: 2003. 11. 30. 11:18
idézet:
Ezt írta Nevl:
Nem az NFS miatt nem vagyok B-neten! Csütötökön buli volt pénteken nem értem rá, tegnap meg nem voltam itthon, akkor értem, haza, amikor beírtam a msik topicba![/quote]
du. egy game?zabalok aztan jatszhatunk, mindenesetre 1 ora korul hwsw/hwsw leszek
Elküldve: 2003. 11. 30. 15:00
Reszemrol fabrikalom inkabb a leendo vizhutesem, utana lepucolom a kocsit. Ezzel elvagyok este 7-8-ig.
Elküldve: 2003. 12. 01. 10:10
Fiúk, lányok!
Szétoffoljátok a topicot rendesen ezzel a "most vagyok b.neten, ki jön baalt nyomni" tipusú hozzászólásokkal...
Irgum-burgum!
Szétoffoljátok a topicot rendesen ezzel a "most vagyok b.neten, ki jön baalt nyomni" tipusú hozzászólásokkal...
Irgum-burgum!
Elküldve: 2003. 12. 01. 10:16
A friendlist ismeros a bneten nektek?
/f a *account
En kripli neven tolom. Ti?
/f a *account
En kripli neven tolom. Ti?
Elküldve: 2003. 12. 01. 10:18
Jaigen. Tegnap letergyepelt Mephi bacsi. Vele nem volt gondom, jo haver volt, de a minionjai... Hat, azok huzosak voltak, bar csak egy kezzel tudtam jaccani, mert bnovel telcsiztem.
Elküldve: 2003. 12. 01. 10:20
Lehet, hogy korábban kérdeztem, nem emlékszem.
A nekróm 64-es szintű, de jó lenne feltolni a resist-jeit. Ennél a karinál is emelkedik, ha pontokat nyomok a dexterity-be? Vagy csak a defense növekszik tőle?
A nekróm 64-es szintű, de jó lenne feltolni a resist-jeit. Ennél a karinál is emelkedik, ha pontokat nyomok a dexterity-be? Vagy csak a defense növekszik tőle?
Elküldve: 2003. 12. 01. 10:59
idézet:
Ezt írta Dark:
Lehet, hogy korábban kérdeztem, nem emlékszem.
A nekróm 64-es szintű, de jó lenne feltolni a resist-jeit. Ennél a karinál is emelkedik, ha pontokat nyomok a dexterity-be? Vagy csak a defense növekszik tőle?[/quote]
Én nem tudok róla, hogy a dexterity növelné a resistet...
Próbálj meg charmokat összeszedni inkább (nekem tele van a hátizsákom velük).
Elküldve: 2003. 12. 01. 22:18
Nah lesz ma valaki B-neten?
Elküldve: 2003. 12. 01. 22:20
idézet:
Ezt írta SuMMeR:
Én nem tudok róla, hogy a dexterity növelné a resistet...
Próbálj meg charmokat összeszedni inkább (nekem tele van a hátizsákom velük).[/quote]
Jah de jó is lenne!
Sajna all resistance-os charm igen kevés van! Pedig mekkora lenne!
Ezért jó egyébként egy pala minden partyban!
Elküldve: 2003. 12. 02. 07:09
idézet:
Ezt írta Nevl:
Jah de jó is lenne!
Sajna all resistance-os charm igen kevés van! Pedig mekkora lenne!
Ezért jó egyébként egy pala minden partyban![/quote]
Eddig egy olyan small charmot sikerült találni, ami 7% all resistet ad (single játékban, és sajnos pont egy necróval, akinek igazából nem is volt rá szüksége). Az általános az, hogy grand charmokat használok, amelyek egyfajta resistet adnak 30-40%-ban.
Elküldve: 2003. 12. 02. 11:40
Azért gondoltam, hogy a dexterity összefüggésben van a resisttel - mivel a defens-sel egyértelműen, meg az amazonszerű kisérőm (még mindig Aliza, akit az elején kaptam) iszonyat nagy dex-szel van és minden resist-je max, de semmi olyat nem adtam neki, ami erre adna.
Ezek szerint nekem is marad a bevált resist-es cuccok gyűjtögetése, csak már olyan sok minden van így is az inv.-ban, alig tudok dolgokat felhozni.
Ezek szerint nekem is marad a bevált resist-es cuccok gyűjtögetése, csak már olyan sok minden van így is az inv.-ban, alig tudok dolgokat felhozni.
Elküldve: 2003. 12. 02. 11:56
idézet:
Ezt írta Dark:
Azért gondoltam, hogy a dexterity összefüggésben van a resisttel - mivel a defens-sel egyértelműen, meg az amazonszerű kisérőm (még mindig Aliza, akit az elején kaptam) iszonyat nagy dex-szel van és minden resist-je max, de semmi olyat nem adtam neki, ami erre adna.
Ezek szerint nekem is marad a bevált resist-es cuccok gyűjtögetése, csak már olyan sok minden van így is az inv.-ban, alig tudok dolgokat felhozni.[/quote]
A segítődnek minden szintlépésnél nőnek a resistjei, hogy miért azt nem tudom. Ugyan max asszem sohasem lesz nekik, de mivel meglehetősen gyenguszok szerncsétlenek, ezért nem is árt nekik ez a kis plussz!

Súgó
A téma zárva.