idézet:
Ezt írta Sirinor:
Szólj valakinek, hogy segítsen.
Mi a különbség a b.net-es kari és a ladder között?[/quote]
olvass egy picit vissza, aszem valaki belinkelte, amugy a [url="http://"http://www.blizzard.com"]www.blizzard.com[/url] on szinte mindenre megtalalod a valaszt, vagy meg ajanlom a [url="http://"http://www.diablo.hu"]www.diablo.hu[/url] t.
Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2003. 12. 08. 10:27
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 12. 08. 11:24
Üdv mindenki!
Készen van az ADSL! Nagyon hamar ment, és "valamivel" gyorsabb mint a sima telefonos hálózat!
Szóval most telepítgetek aztán mehet a mehet!
Készen van az ADSL! Nagyon hamar ment, és "valamivel" gyorsabb mint a sima telefonos hálózat!
Szóval most telepítgetek aztán mehet a mehet!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 13:25
HC-ben javaslom a summonos csontis necrot. Nem haladok vele gyorsan, viszont annak az eselye, hogy a 25 fos csapatombol pont engem nyirjanak ki kapasbol, igen kicsi. 
Partyban is szeretnek, mert bar ugye nagy a kavar korulottem, de foleg a lenyeimet utik, igy nyugodtan irthat mas kaszt is, nem rohan ra minden egyszerre.
Partyban is szeretnek, mert bar ugye nagy a kavar korulottem, de foleg a lenyeimet utik, igy nyugodtan irthat mas kaszt is, nem rohan ra minden egyszerre.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2003. 12. 08. 13:32
Sirinor:
Ha multiban akarsz nyomulni, akkor válassz paladint valami yoó kis aurával, a többiek hálásak lesznek érte. Ez a kaszt ráadásul kezdőknek is ajánlott kategória.
Később lehet választani varázslónőt, a Static Field és a tömegoszlató skillek miatt szeretik.
Szerintem viszont ne válassz barbárt, most nagyon gyenge lett szvsz...
Ha multiban akarsz nyomulni, akkor válassz paladint valami yoó kis aurával, a többiek hálásak lesznek érte. Ez a kaszt ráadásul kezdőknek is ajánlott kategória.
Később lehet választani varázslónőt, a Static Field és a tömegoszlató skillek miatt szeretik.
Szerintem viszont ne válassz barbárt, most nagyon gyenge lett szvsz...
Elküldve: 2003. 12. 08. 15:13
Oh, köszi, de már az összes kasztal végigvittem párszor a játékot, azért nem vagyok kezdő.
Multiban is sokszor nyomtuk. Csak a b.netet nem ismerem.
Mindegy újrahúztam a rendszert adsl bekötve.
barbi létrehozva a ladderen.
hwsw néven új játékot kreáltam, bárki jöhet!
Európai szerveren.
Multiban is sokszor nyomtuk. Csak a b.netet nem ismerem.
Mindegy újrahúztam a rendszert adsl bekötve.
barbi létrehozva a ladderen.
hwsw néven új játékot kreáltam, bárki jöhet!
Európai szerveren.
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 15:46
Hmmm, adhatnátok tanácsot, hogy mit csináljak a 67. szintű 'amazon' karakteremmel 'hell' fokozaton, mert egy kicsit nehéz!
Az a baj, hogy szinte csak 'lightning' sebzésem van és azt szinte mindenki kiröhögi!
[ 2003. december 08.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. december 08.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 12. 08. 16:12
Amazonnal akkor nyomtam végig amikor még nem volt kiegészítő, meg immunity ugye...szerencsére
)
De gondolom hasonló lehet a helyzet mint az asasinnál. Itt ilyenkor a valkyr-t vagy a klónt kell használni és szép lassan leterítgetni őket. Tömegpusztítást szerintem nem fogsz előidézni, esetleg még a tűzzel lehetne próbálkozni.
Nekem ezek az immunitik nem nagyon jönnek be.
Na 7. szintű vagyok már barbival, jön valaki??
De gondolom hasonló lehet a helyzet mint az asasinnál. Itt ilyenkor a valkyr-t vagy a klónt kell használni és szép lassan leterítgetni őket. Tömegpusztítást szerintem nem fogsz előidézni, esetleg még a tűzzel lehetne próbálkozni.
Nekem ezek az immunitik nem nagyon jönnek be.
Na 7. szintű vagyok már barbival, jön valaki??
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 17:27
idézet:
Ezt írta Jareth:
Hmmm, adhatnátok tanácsot, hogy mit csináljak a 67. szintű 'amazon' karakteremmel 'hell' fokozaton, mert egy kicsit nehéz!Az a baj, hogy szinte csak 'lightning' sebzésem van és arra szinte mindenki kiröhögi![/quote]
Menj vissza nightra!!!!! Még 10 szint és lehet nyomulni hellen, de addig esélytelen!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 12. 08. 17:44
Nah most mentem fel B-netre, /w *nevl ha valaki jön fel, egyébként!!!
Elküldve: 2003. 12. 08. 18:04
Üdv!
Hogy is vannak ezek a /-ek amiket irogattok???
Én fellépek, és látok kb 10-20 játékot, de ált. 1-en vannak bent, néha többen.
Nincs valami másik fórum ahol lehet nyomatni?
Amúgy honnan tudom hogy ladderes-e a kari vagy sima open-es?
Ja és a karakterem neve alá pirossal kiírt valamit, hogy 10 nap.... nem tudom mi lehet az.
Én is megyek este vissza, most 16. vagyok már, csak 1x meghltam és vlami köcsög elvitte a pénzem.
Ja és a karakterem neve alá pirossal kiírt valamit, hogy 10 nap.... nem tudom mi lehet az.
Én is megyek este vissza, most 16. vagyok már, csak 1x meghltam és vlami köcsög elvitte a pénzem.
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:15
idézet:
Ezt írta Nevl:
Menj vissza nightra!!!!! Még 10 szint és lehet nyomulni hellen, de addig esélytelen![/quote]
Na igen, de attól még ugyanúgy csak 'lightning' sebzést fogok tudni bevinni és erősebb sem lesz, mert a ' lightning fury' már így is a maximumon van!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:23
idézet:
Ezt írta Sirinor:
Üdv!
Én is megyek este vissza, most 16. vagyok már, csak 1x meghltam és vlami köcsög elvitte a pénzem.[/quote]
Nah ez úgy van, hogy a chatben és a game közben is a message console-ba tudsz parancsokat írogatni! Egy parancsot úgy tudsz beyrni, hogy a kezdőbetű elé raksz egy slash-t. Pl: /w (azaz whisper) *Nevl(tehát egy * után az account név, nem a karakter neve!!!). De lehet ez /f (azaz friends) add *Nevl ezzel meg az én accomat hozzáadod a baráti listádhoz!
A játéklistával ne szórakozz, hagyni kell!
Ha feljössz b-netre írd be ezt!
/w *nevl Sirinor vagyok, gyere a ..... játékba, ha tudsz!
Ezek után én hírtelen meg fogok jelenni és felajánlani segítségemet!![]()
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:27
idézet:
Ezt írta Jareth:
Na igen, de attól még ugyanúgy csak 'lightning' sebzést fogok tudni bevinni és erősebb sem lesz, mert a ' lightning fury' már így is a maximumon van![/quote]
Igen, de legalább az esélyed meglesz a túlélésre!! 6X. szinten az életed és a resistjeid biztos, hogy nagyon kevesek a hellhez! Egy 73. szintű span is NAGYON szív hellen, pedig ahhoz képest, hogy egyedül nyomja elég jó cuccai vannak! Ja és hell single-ben mazohizmus, főleg egy javamának, aki a tömegírtás nagymestere!!! Szal ajánlanám, hogy várj meg pl engem, vagy szerezz egy társat, mert egyedül tuti, hogy nem fog menni!!!!
Érdemes lenne beszerezned egy Titans Revenge-t, nagyon hasznos kis fegyver, bár lehet, hogy van jobb is. Miután megvan szerezz poison és elemental dam charmokat! Főleg fire és cold! Nekem csak ebben volt vagy 300+dam (mind cold mind, fire-ből tehát összesen 600)...
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:38
Jareth: Sajnalom, de a hell a csapatoknak valo. A mostani night olyan kemeny, mint anno a hell volt 1.09-ben. Csak tarsat tudok javasolni. 
Sok elementalis sebzest ado charmok sebzese nem muxik LF-en?
[ 2003. december 08.: leslie szerkesztette a hozzászólást ]
Sok elementalis sebzest ado charmok sebzese nem muxik LF-en?
[ 2003. december 08.: leslie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:39
Nah itt is vagyok. Próbálgatom a /-eket..... felmegyek körülnézni!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:41
idézet:
Ezt írta Nevl:
6X. szinten az életed és a resistjeid biztos, hogy nagyon kevesek a hellhez![/quote]
Viccelsz? Minden resistem mínuszban van!![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:43
Egeszkor fenntleszek, kripli neven. Keressetek ram pliz!
/f a *logint javaslom. Friendlist hasznos dolog!
/f a *logint javaslom. Friendlist hasznos dolog!
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:46
idézet:
Ezt írta Jareth:
Viccelsz? Minden resistem mínuszban van![/quote]
Azajo! Kiraj gyerek vagy!Egy ratyi Burning Soul lightning sebzese siman 500 korul van hellen.
![]()
Elküldve: 2003. 12. 08. 20:52
idézet:
Ezt írta leslie:
Azajo! Kiraj gyerek vagy!Egy ratyi Burning Soul lightning sebzese siman 500 korul van hellen.
[/quote]
Ja-ja az nagyon brutális!!! Úgy megölték egy-két karimat mintha ott se lettek volna!
Sirinor, írj!! Nem talállak!![]()
Elküldve: 2003. 12. 08. 21:28
idézet:
Ezt írta leslie:
Egy ratyi Burning Soul lightning sebzese siman 500 korul van hellen.[/quote]
Sajnos a jó tárgyak eddig elkerültek, de este megyek 'nightmare' fokozatban kolbászolok egy kicsit, hátha a szerencse mellém szegődik!
Tyraan - Artum Inferniti

Súgó
A téma zárva.