HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#191 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 01:24

Gyerekek elakadtam...azaz nem is....felmegyek a hajóroncs tetejére,és egy helikopterből egy faszi gépágyúval soroz engem,és egyszerűen nem tudom őt leszedni.
Sikerült már vk-nek ez a rész?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#192 Felhasználó inaktív   zombieman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 02:01

idézet:
load_game Loads a previously saved game.
Usage: load_game gamename
save_game Saves the current game.
Usage: save_game gamename
[/quote]

[ 2004. március 19.: zombieman szerkesztette a hozzászólást ]

#193 Felhasználó inaktív   Curtis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 02:43

Hi,

begbie: Nézd meg a videókari hűtőjét, rendesen hűt-e. Tuningolod? Az egyik lehetséges hibaforrás ez. Nem hasraütésből mondom, tudom. Annak idején a 9700-esemen babráltam a hűtőt és ugyan ez volt. Aztán kezdtek szétesni a pixelek, mintha egy agyontömörített AVI-t néznék. A hűtő nem ért hozzá a maghoz. Szerencsére észrevettem. :)

Curtis

[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver

#194 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 02:51

idézet:
Ezt írta Curtis:
Hi,

begbie: Nézd meg a videókari hűtőjét, rendesen hűt-e. Tuningolod? Az egyik lehetséges hibaforrás ez. Nem hasraütésből mondom, tudom. Annak idején a 9700-esemen babráltam a hűtőt és ugyan ez volt. Aztán kezdtek szétesni a pixelek, mintha egy agyontömörített AVI-t néznék. A hűtő nem ért hozzá a maghoz. Szerencsére észrevettem. :)

Curtis

[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Nem hiszem, hogy az lett volna a baj, mint már írtam, ha a játékban kikapcsolom az élsimítást, és a driverben kapcsolom be, akkor semmi baj nincs...
3Dmark03 is szépen lefut, szerintem valami bug lehet...
Egyébként a kártya két napos, monitorozható (66-68fokot ír a gpu-ra több óra játék után is) és így néz ki:
Kép

[ 2004. március 19.: begbie szerkesztette a hozzászólást ]

#195 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 03. 19. 08:46

idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát ez kész. Az első pályán vagyok, és a megcsináltam a steal the vehicles-t. Utána a parton rámjövő buggy-kat helybenhagytam, de a part mentén őrjározó motorcsónak kissé megfeküdte a gyomromat. Vagy huszadjára csak sikerült megcsinálni: a domboldalon fölfelé padlógázt adtam a buggy-nak, majd kiugrattam vele a partra, és gépágyustúl nekifordítottam az őrnaszádnak. :) Aztán adtam neki a buggyra fölszerelt gépágyuból, majd a felém igyekvő katonák megismerkedhettek közelebbről az M16-osommal. Most ott vagyok, hogy mindezekután továbbhajtottam, csak volt egy kis sziklaorom, aztán potty. A buggyval elmerültem a vízben. Buggy ott is maradt, én pedig kiúsztam a partra, és egy marha nagy hajót látok. Itt sem sokáig élem túl ezt a látványt, mert a hajó irányából ad valaki nekem aknavetővel. :( Észbe sem kapok, és már üvöltve hullok atomjaimra. :(

[ 2004. március 18.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

:D ennél a résznél marha nagy szerencsém volt, az őrnaszád megfeneklett egy homokpadon, aztán a fickók elkezdtek felém evickélni a vízben, simán leszedtem, őket, majd a naszádot belöktem a vízbe, végül a bazinagy hajóroncshoz érve jól megszórtam azt rakétával, így sima ügy volt.
Ez tetszik nagyon, 1000 féle módszerrel/taktikával lehet elérni a célt. :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#196 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 08:53

idézet:
Ezt írta td:

:D ennél a résznél marha nagy szerencsém volt, az őrnaszád megfeneklett egy homokpadon, aztán a fickók elkezdtek felém evickélni a vízben, simán leszedtem, őket, majd a naszádot belöktem a vízbe, végül a bazinagy hajóroncshoz érve jól megszórtam azt rakétával, így sima ügy volt.
Ez tetszik nagyon, 1000 féle módszerrel/taktikával lehet elérni a célt. :)

[/quote]

Nekem is nagyon bejön, hogy nincs annyira úm. bescriptelve az egész, és rengeteg variáció van minden téren. Én is nagyon rég várok egy ilyen fps-t, ez eddig nekem minden téren megfelel. Tökéletes.

#197 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:00

Nah kipróbáltam én is.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#198 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:10

Dani: A hajo tetejere amikor kimaszol, rogton be kell bujni a ladak koze jobbra, aztan leszedni a helikopteres geppuskast. Itt a ladaknal van egy olyan hely, ahol a fedelzeten tartozkodo tobbi katona nem tud rad loni es a helikopterre koncentralhatsz. Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams

#199 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:10

idézet:
Ezt írta Grof:
Nah kipróbáltam én is.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.
[/quote]

Ez az az eset, amikor azt mondja az ember: "Neked semmi sem jó!" :D

#200 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:13

idézet:
Ezt írta Grof:
...Szerintem túl csilivili.[/quote]

Játszd low detail-en, 640x480-ban :D , akkor lehet jobban bejönne, nem?

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#201 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:25

Na én ilyet még nem pipáltam, egyszerűen nem tudom végleg kikapcsolni az FSAA-t a játékban. Állandóan bekapcsolódik. Valahogy nagy nehezen elmúlik, de a következő load game-kor mindig visszakapcsolódik, és megint lassú lesz a játék. Mégis mit csináljak?

#202 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:26

idézet:
Ezt írta td:

Játszd low detail-en, 640x480-ban :D , akkor lehet jobban bejönne, nem?

[/quote]

Na elmentek a fenébe. :p :p :D
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#203 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24

idézet:
Ezt írta BlackVoid:
Dani: Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.[/quote]

Lesz még ennél gázosabb rész is! Én most egy barlangban lévő kutatóközpontban vagyok és ilyen mutáns szarok jönnek rám egyet csapnak s végem.... szal durva.

#204 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24

Hali.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).

Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe. :D

#205 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 13:22

Nálam nem változott semmit a sebesség, sőt inkább még az a rész volt valamivel lassabb, amikor a hajón kellett gyakni.

De miííjért nem tudom lekapcsolni az AA-t :D Mert azért 9600XT-n így már csak 25fps körül vakerál az meg nem túl sok, sokszor esik 20 alá.

#206 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 13:39

idézet:
Ezt írta Mumia:
Nálam nem változott semmit a sebesség, sőt inkább még az a rész volt valamivel lassabb, amikor a hajón kellett gyakni.

De miííjért nem tudom lekapcsolni az AA-t :D Mert azért 9600XT-n így már csak 25fps körül vakerál az meg nem túl sok, sokszor esik 20 alá.
[/quote]

pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#207 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 13:45

idézet:
Ezt írta flinta:
Hali.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).

Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe. :D
[/quote]

Ezt én is észrevettem, igaz én 1280*1024-be játszom minden fullon. AA AF kikapcsolva.

#208 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 14:03

idézet:
Ezt írta Evil.:

pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
[/quote]

A demo a fort pályán 35-50 fps között mozgott. 1024 minden very high, 8xaf 0xaa

A második demo is hasonlóan ment.

Ez is tökéletesen fut, amikor sikerül kikapcsolni az AA-t egy időre, amíg vissza nem kapcsolódik simán megy 40 körül.

#209 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:25

De ott van ez a gém. Mondjuk vannak benne bug-ok így elsőre is. Az ellenség keze átlógott a falon mikor legugolva vártam, hogy belép az ajtón, hogy fejbelőhessem. :D
Viszont ilyen vizet csak a 3DMark03-ban láttam.
A hummer hangja is ott van a szeren. :)
Kellett már egy ilyen jó FPS.
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#210 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:46

idézet:
Ezt írta Evil.:

akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
[/quote]

Tedd azt.

Amugy idekint mar $199-ert hirdetik a Sapphire 9800 Prot... :) jon az uj csalad, erzem a szagukat mar a levegoben... :D

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.