Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 19. 01:24
Gyerekek elakadtam...azaz nem is....felmegyek a hajóroncs tetejére,és egy helikopterből egy faszi gépágyúval soroz engem,és egyszerűen nem tudom őt leszedni.
Sikerült már vk-nek ez a rész?
Sikerült már vk-nek ez a rész?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 03. 19. 02:01
idézet:
load_game Loads a previously saved game.
Usage: load_game gamename
save_game Saves the current game.
Usage: save_game gamename[/quote]
[ 2004. március 19.: zombieman szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 02:43
Hi,
begbie: Nézd meg a videókari hűtőjét, rendesen hűt-e. Tuningolod? Az egyik lehetséges hibaforrás ez. Nem hasraütésből mondom, tudom. Annak idején a 9700-esemen babráltam a hűtőt és ugyan ez volt. Aztán kezdtek szétesni a pixelek, mintha egy agyontömörített AVI-t néznék. A hűtő nem ért hozzá a maghoz. Szerencsére észrevettem.
Curtis
[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
begbie: Nézd meg a videókari hűtőjét, rendesen hűt-e. Tuningolod? Az egyik lehetséges hibaforrás ez. Nem hasraütésből mondom, tudom. Annak idején a 9700-esemen babráltam a hűtőt és ugyan ez volt. Aztán kezdtek szétesni a pixelek, mintha egy agyontömörített AVI-t néznék. A hűtő nem ért hozzá a maghoz. Szerencsére észrevettem.
Curtis
[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver
Teamspeak szerver
Elküldve: 2004. 03. 19. 02:51
idézet:
Ezt írta Curtis:
Hi,
Curtis
[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nem hiszem, hogy az lett volna a baj, mint már írtam, ha a játékban kikapcsolom az élsimítást, és a driverben kapcsolom be, akkor semmi baj nincs...
3Dmark03 is szépen lefut, szerintem valami bug lehet...
Egyébként a kártya két napos, monitorozható (66-68fokot ír a gpu-ra több óra játék után is) és így néz ki:
[ 2004. március 19.: begbie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 08:46
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát ez kész. Az első pályán vagyok, és a megcsináltam a steal the vehicles-t. Utána a parton rámjövő buggy-kat helybenhagytam, de a part mentén őrjározó motorcsónak kissé megfeküdte a gyomromat. Vagy huszadjára csak sikerült megcsinálni: a domboldalon fölfelé padlógázt adtam a buggy-nak, majd kiugrattam vele a partra, és gépágyustúl nekifordítottam az őrnaszádnak.Aztán adtam neki a buggyra fölszerelt gépágyuból, majd a felém igyekvő katonák megismerkedhettek közelebbről az M16-osommal. Most ott vagyok, hogy mindezekután továbbhajtottam, csak volt egy kis sziklaorom, aztán potty. A buggyval elmerültem a vízben. Buggy ott is maradt, én pedig kiúsztam a partra, és egy marha nagy hajót látok. Itt sem sokáig élem túl ezt a látványt, mert a hajó irányából ad valaki nekem aknavetővel.
Észbe sem kapok, és már üvöltve hullok atomjaimra.
[ 2004. március 18.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ennél a résznél marha nagy szerencsém volt, az őrnaszád megfeneklett egy homokpadon, aztán a fickók elkezdtek felém evickélni a vízben, simán leszedtem, őket, majd a naszádot belöktem a vízbe, végül a bazinagy hajóroncshoz érve jól megszórtam azt rakétával, így sima ügy volt.
Ez tetszik nagyon, 1000 féle módszerrel/taktikával lehet elérni a célt.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 03. 19. 08:53
idézet:
Ezt írta td:
ennél a résznél marha nagy szerencsém volt, az őrnaszád megfeneklett egy homokpadon, aztán a fickók elkezdtek felém evickélni a vízben, simán leszedtem, őket, majd a naszádot belöktem a vízbe, végül a bazinagy hajóroncshoz érve jól megszórtam azt rakétával, így sima ügy volt.
Ez tetszik nagyon, 1000 féle módszerrel/taktikával lehet elérni a célt.
Üdv: Dan[/quote]
Nekem is nagyon bejön, hogy nincs annyira úm. bescriptelve az egész, és rengeteg variáció van minden téren. Én is nagyon rég várok egy ilyen fps-t, ez eddig nekem minden téren megfelel. Tökéletes.
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:00
Nah kipróbáltam én is.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:10
Dani: A hajo tetejere amikor kimaszol, rogton be kell bujni a ladak koze jobbra, aztan leszedni a helikopteres geppuskast. Itt a ladaknal van egy olyan hely, ahol a fedelzeten tartozkodo tobbi katona nem tud rad loni es a helikopterre koncentralhatsz. Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:10
idézet:
Ezt írta Grof:
Nah kipróbáltam én is.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.[/quote]
Ez az az eset, amikor azt mondja az ember: "Neked semmi sem jó!"![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:13
idézet:
Ezt írta Grof:
...Szerintem túl csilivili.[/quote]
Játszd low detail-en, 640x480-ban, akkor lehet jobban bejönne, nem?
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:26
idézet:
Ezt írta td:
Játszd low detail-en, 640x480-ban, akkor lehet jobban bejönne, nem?
Üdv: Dan[/quote]
Na elmentek a fenébe.![]()
![]()
![]()
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
Állatvédő.hu
Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24
idézet:
Ezt írta BlackVoid:
Dani: Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.[/quote]
Lesz még ennél gázosabb rész is! Én most egy barlangban lévő kutatóközpontban vagyok és ilyen mutáns szarok jönnek rám egyet csapnak s végem.... szal durva.
Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24
Hali.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).
Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).
Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe.
Elküldve: 2004. 03. 19. 13:39
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nálam nem változott semmit a sebesség, sőt inkább még az a rész volt valamivel lassabb, amikor a hajón kellett gyakni.
De miííjért nem tudom lekapcsolni az AA-tMert azért 9600XT-n így már csak 25fps körül vakerál az meg nem túl sok, sokszor esik 20 alá.[/quote]
pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 03. 19. 13:45
idézet:
Ezt írta flinta:
Hali.
Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe.[/quote]
Ezt én is észrevettem, igaz én 1280*1024-be játszom minden fullon. AA AF kikapcsolva.
Elküldve: 2004. 03. 19. 14:03
idézet:
Ezt írta Evil.:
pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.[/quote]
A demo a fort pályán 35-50 fps között mozgott. 1024 minden very high, 8xaf 0xaa
A második demo is hasonlóan ment.
Ez is tökéletesen fut, amikor sikerül kikapcsolni az AA-t egy időre, amíg vissza nem kapcsolódik simán megy 40 körül.
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:25
De ott van ez a gém. Mondjuk vannak benne bug-ok így elsőre is. Az ellenség keze átlógott a falon mikor legugolva vártam, hogy belép az ajtón, hogy fejbelőhessem. 
Viszont ilyen vizet csak a 3DMark03-ban láttam.
A hummer hangja is ott van a szeren.
Kellett már egy ilyen jó FPS.
Viszont ilyen vizet csak a 3DMark03-ban láttam.
A hummer hangja is ott van a szeren.
Kellett már egy ilyen jó FPS.
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:46
idézet:
Ezt írta Evil.:
akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.[/quote]
Tedd azt.
Amugy idekint mar $199-ert hirdetik a Sapphire 9800 Prot...jon az uj csalad, erzem a szagukat mar a levegoben...
![]()

Súgó
A téma zárva.