HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#231 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 20. 10:49

Azért mielőtt nagyon kiokádnád magadat, vess egy pillantást erre:
Kép

Nem tudom nálad mi a probléma, de nálam ilyen beállításokkal tökéletesen megy (25-50fps), és alig csúnyább mint a 9600-on. Egy kicsit bugzik, néhány helyen áttetsző a talaj, nem tudom miért, de az beállításfüggetlen. (Csak áttetsző, nem átlátszó, nem hiányzanak polygonok)

PS: 1024x768x32 0xaa mellett értve.

[ 2004. március 20.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#232 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 10:57

Tudtam, hogy az NF2 memória és ide kezelése gagyi, de hogy ennyire :eek:

Feltettem a 3. gépre a Far Cry-t, és úgy fut mint egy álom, semmi swappelés, 2x gyorsabban tölt be, kilépés után, nem kerreg 2 percig a vinyó, és 0.1s alatt visszajön a desktop.

Erősen gondolkozom, hogy lelcserélem az NF7-S-et, K7S5A-ra :D

#233 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 11:34

Idézet: Ez írta Mumia:

...Feltettem a 3. gépre a Far Cry-t, és úgy fut mint egy álom, semmi swappelés, 2x gyorsabban tölt be, kilépés után, nem kerreg 2 percig a vinyó, és 0.1s alatt visszajön a desktop....

Ilyen nekem még nem tűnt fel, tudnál időket mondani a két gépen az indítás utáni első betöltésre (nem a csíkig végigfutásáig, hanem a pálya megjelenéséig)? Nálam ez 30s körül van, ez az egyetlen, ami feltűnően sokáig tart.

Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 04. 01:10 -kor

#234 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 13:24

idézet:
Ezt írta Jareth:
T2k: egy kicsit kikozmetikáztam a hozzászólásaidat, mert nem megfelelő hangot ütöttél meg!

[/quote]

nos mivel meg kozmetikazas utan is maradt benne anyazas, igy toroltem a hozzaszolasokat, nem szeretnem megvarni mig a tobbiek visszaszolnak T2k-nak.

T2k: Legyszi fogd vissza magad ezutan.

[ 2004. március 20.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ]
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#235 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 13:48

idézet:
Ezt írta BlackVoid:
Dani: A hajo tetejere amikor kimaszol, rogton be kell bujni a ladak koze jobbra, aztan leszedni a helikopteres geppuskast. Itt a ladaknal van egy olyan hely, ahol a fedelzeten tartozkodo tobbi katona nem tud rad loni es a helikopterre koncentralhatsz. Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.[/quote]

Ok,köszi,próbálkozok vele.Én a v-vel szoktam lefeküdni,és elbújni oda ,ahol felmászol,és sréhen jobbra .
Ez a rész marha nehéz :(
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#236 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 13:51

idézet:
Ezt írta Hasse:

Ilyen nekem még nem tűnt fel, tudnál időket mondani a két gépen az indítás utáni első betöltésre (nem a csíkig végigfutásáig, hanem a pálya megjelenéséig)? Nálam ez 30s körül van, ez az egyetlen, ami feltűnően sokáig tart.
[/quote]

Nem tudom, lehet, hogy csak érzésre olyan, de tegnap pl, amikor az editorral szórakoztam (ki be lépkedés játékba, editorba, mentegetés betöltés), akkor a végén már csak kerregett össze-vissza a gép, pedig task manager szerint a fizikai memória 60%-a szabad volt.

#237 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 15:37

idézet:
Ezt írta dani83:

Ok,köszi,próbálkozok vele.Én a v-vel szoktam lefeküdni,és elbújni oda ,ahol felmászol,és sréhen jobbra .
Ez a rész marha nehéz :(
[/quote]

Nah,sikerült végre ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#238 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 20. 21:03

idézet:
Ezt írta Vortex07:

nos mivel meg kozmetikazas utan is maradt benne anyazas, igy toroltem a hozzaszolasokat, nem szeretnem megvarni mig a tobbiek visszaszolnak T2k-nak.

T2k: Legyszi fogd vissza magad ezutan.

[ 2004. március 20.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Vortex: Legyszi, valoban takarits, ne csak a latszatra adj - ez minden, csak nem intezkedes.

#239 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 21:24

idézet:
Ezt írta Mumia:
Tudtam, hogy az NF2 memória és ide kezelése gagyi, de hogy ennyire :eek:

Feltettem a 3. gépre a Far Cry-t, és úgy fut mint egy álom, semmi swappelés, 2x gyorsabban tölt be, kilépés után, nem kerreg 2 percig a vinyó, és 0.1s alatt visszajön a desktop.

Erősen gondolkozom, hogy lelcserélem az NF7-S-et, K7S5A-ra :D
[/quote]

Hmm... mondjuk pont a memoriakezelese nem gagyi - az ide lehet, de tessek SCSIt hasznalni. :D

AMugy nalam nem akkora gond ez, csak a legelso toltes lassucska, de hat logikus, ott tol be mindent eloszor az agyaba... :)

#240 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 21:27

idézet:
Ezt írta Mumia:
Ha a játék nem is, de a sandbox biztosan beta, nem csak a nevében :p Kicsit szórakoztam vele, amúgy nagyon jónak tűnik, csak vannak hibái. Nagyon könnyen kezelhető, ezt onnan veszem, hogy nekem is sikerül használni. De lehet, hogy csak azért mert tiszta 3dsmax. (Lehet, hogy az is :confused: )[/quote]

Van a maxnak vmi edu verzioja, ami ingyenes es -elteroen a mayaetol - NEM hany egy hatalmas feliratot a kesz cuccodra es nem jar le X nap utan.

Abbol szoktak faragni vmi egyszerusitett cuccot - szerintem ez is az lesz... :)

#241 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:09

idézet:
Ezt írta T2k:

Hmm... mondjuk pont a memoriakezelese nem gagyi - az ide lehet, de tessek SCSIt hasznalni. :D

AMugy nalam nem akkora gond ez, csak a legelso toltes lassucska, de hat logikus, ott tol be mindent eloszor az agyaba... :)
[/quote]

Nem tudom, de határozottan az az érzésem, hogy mióta NF7-S-re cseréltem a K7S5A-t "kevesebb lett", az 512MB :D

#242 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:15

idézet:
Ezt írta T2k:

Van a maxnak vmi edu verzioja, ami ingyenes es -elteroen a mayaetol - NEM hany egy hatalmas feliratot a kesz cuccodra es nem jar le X nap utan.

Abbol szoktak faragni vmi egyszerusitett cuccot - szerintem ez is az lesz... :)
[/quote]

Edu verzióról nem tudok, gamemaxot ismerem, amit dierkt moddereknek csináltak és ingyenes.

De ez szerintem nem az, kezelőfelület, és a viewport megszólalásig 3dsmaxra hajaz, de a menüpontok, és funkciók teljesen kicserélődtek, azokra, amik a játékhoz kellenek.

#243 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:16

idézet:
Ezt írta Mumia:

Edu verzióról nem tudok, gamemaxot ismerem, amit dierkt moddereknek csináltak és ingyenes.

De ez szerintem nem az, kezelőfelület, és a viewport megszólalásig 3dsmaxra hajaz, de a menüpontok, és funkciók teljesen kicserélődtek, azokra, amik a játékhoz kellenek.
[/quote]

Az az, amugy azt is abbol az ingyenes edubol csinaltak. :)

#244 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:17

idézet:
Ezt írta Mumia:

Nem tudom, de határozottan az az érzésem, hogy mióta NF7-S-re cseréltem a K7S5A-t "kevesebb lett", az 512MB :D
[/quote]

Lehet, de ez nem is csoda: azert az NF7-S jobban felszerelt cucc a masiknal... :)

#245 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:19

idézet:
Ezt írta T2k:

Lehet, de ez nem is csoda: azert az NF7-S jobban felszerelt cucc a masiknal... :)
[/quote]

Az lehet, de az extrák nagy része le van tiltva, mert nem használom. Úgymint USB 2.0, SATA, Firewire

#246 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:26

idézet:
Ezt írta Mumia:

Az lehet, de az extrák nagy része le van tiltva, mert nem használom. Úgymint USB 2.0, SATA, Firewire
[/quote]

Hehehe, akkor minek vetted? :D

PS: Azetr a SStorm is zabalja a memoriat meg a CPUt, azt megsugom... :)

[ 2004. március 20.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

#247 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:32

Mer olcsón hozzájutottam, és azt hittem, ez hűdemennyivel gyorsabb lesz, meg hátha egyször kell majd a sok extra, de még nem volt rájuk szükség :D

Mondjuk, azt nem hiszem, hogy a K7S5A-ban is 200fsb-n tudnám járatni a gépet :)

A soundstormmal igazad lehet, azt csak azért aktiváltam, mert megdöglött a régi hangkátryám.

#248 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 22:58

No kerem, en vegignyomtam a gamet, igaz csak iizi fokozaton :)
Nem lovok le semmi poent..
Annyi megjegyzesem van, hogy talan lehetett volna kicsit hosszabb is.. multiban meg kiralyabb lehet.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#249 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:03

idézet:
Ezt írta Mumia:
Mer olcsón hozzájutottam, és azt hittem, ez hűdemennyivel gyorsabb lesz, meg hátha egyször kell majd a sok extra, de még nem volt rájuk szükség :D

Mondjuk, azt nem hiszem, hogy a K7S5A-ban is 200fsb-n tudnám járatni a gépet :)

A soundstormmal igazad lehet, azt csak azért aktiváltam, mert megdöglött a régi hangkátryám.
[/quote]

Nam rossz az. Jatekra pont jo az a SStorm - masra mar nem igazan. :)

Kivancsian varom, mit rak az Abit az AN8-ra.... remelem, Envyt, akkor tutira azt veszem. Ha vmi mocskos ALCt, akkor en reszemrol vegeztem az Abittal.

#250 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 23:04

idézet:
Ezt írta TNTmax:
No kerem, en vegignyomtam a gamet, igaz csak iizi fokozaton :)
Nem lovok le semmi poent..
Annyi megjegyzesem van, hogy talan lehetett volna kicsit hosszabb is.. multiban meg kiralyabb lehet.
[/quote]

'Iziben' vegeztel... :D

En mindig kozepesen vagy ha tobb, mint harom valasztas van, akkor a legnehezebbnel egy fokozattal gyengebben nyomom - esetunkben asszem' vmi veteran vagy mi a neve... :)

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.