HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#211 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:48

Nalam amugy 1920x1200-ban NAGYON lassu volot, meg Vsync mellett is, 1600x100ben mar oke lenne, de amint 'surubb' a helyzet, megint tul lassu, igy maradt 1280x768 es igy mar okes.
Ofkoz, 4xAA+8xAF + a jatekban max AA, max aniso, minden mas very highra rakva.

De MIERT KESIK A HANG? :mad:
Apropo: hova a retkesbe kell menni azzal a lopott Jeeppel? Kimentem a fovenyre, ott is jol legyilkolasztam mindenkit, majd vissza, de a villogo pont a hegy tuloldalara mutat... :(

[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

#212 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:49

idézet:
Ezt írta Mumia:

Majd a ragdoll is kinövi a gyermekbetegségeit, és jobb lesz mint amilyen most.
[/quote]

Jó, majd ha kinőtte, akkor játszom ilyenekkel. De ez annyira gyenge megvalósítás, hogy engem irritál. Remélem, nem baj!

idézet:
Ezt írta Mumia:

Egyszerűen nem tudom mi van veled, mostanában egyetlen játék sem tetszik, pontosabban mindenre kijelented, hogy "á ez is szar, meg sem nézem"
[/quote]

Tévedés. Mindnek kipróbáltam a DEMO-ját! Amúgy nem tudom, miről beszélsz, hogy "mostanában", meg "mindenre".
A Stalker az első képek és múvik óta nem tetszik. Ezerszer leírtam, miért.
A Colin 4-el semmi bajom, de nem szeretem az arcade versenyeket, így nem érdekel a teljes verzió.
A Far Cry DEMO nagyon nem tetszett. Akkor miért lennék kiváncsi az egészre? Már fél óra után eluntam a DEMO-t is.
Mellesleg szintén értékeltem itt a topicban.
A Sacred DEMO nagyon tetszett! Kiváncsian várom a teljes verziót.
A MOHAA: Breakthrough egy rakás tehéngané. Nem tetszett. Azután, hogy az alapjátékot végigtoltam 2,5-szer (a legutolsónál már majd elaludtam, így félbehagytam), végignyomtam a Spearhead-et(ami szvsz a legjobb MOHAA rész) és 2 év aktív, intenzív online MOHAA-zás után hadd legyek kompetenes leszólni a Breakthrough-t, ami valóban egy nagy nulla.
A PIRATES!-re megint csak mondhatnám, hogy nem sok ember él a Földön (Meier atyánkat és csapatát leszámítva), aki nálam jobban ismeri a játékot. Azt hiszem teljesen jogos az, amit a játék topicjába írtam. Emlékeim szerint a többi játék topicjába, ha írtam is valamit, az maximum annyi volt, hogy "érdeklődéssel várom".
Mindezek mellett, miről is beszélsz? Mi is az a "mostanában" és "mindenre kijelented"?

idézet:
Ezt írta Mumia:

Ha úgy csinálnád, hogy "á ez is szar, megnéztem" , akkor korrekt lenne :D
[/quote]

Lásd fent! A DEMO-t próbáltam. Egyébként pedig tudod, hogy nem tartozom azon warezhuszárok közé, akik itt a megjelenés előtt már 2 héttel írják, hogy melyik játék milyen, mert lehúzták az NWave-ről, meg ki tudja honnan.
Szóval szerintem teljesen korrekt, amit és ahogyan írtam ezekről a játékokról.

idézet:
Ezt írta Mumia:
Most lehet, hogy hazudok, mert már rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy a Jedi Knight 2 óta, egyetlen fpst sem vittem végig, mert mind gagyi volt.
[/quote]

Látod, ízlések és rokonok... Én például azt az időt sajnálom, amit annak a játéknak a végigvitelébe öltem. Borzasztóan gyenge alkotás volt.
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket). :) NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést. ;)

[ 2004. március 19.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#213 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:53

OFF
Piftu, most, hogy vegre 'korrektul' :D irod a mondatvegi irasjeleket - aminek komolyan oszinten orulok, nem lehetett konnyu egy rossz szokason urra lenni, gratula erte :) -, nem irnad vegre a demot demonak es nem 'DEMO-nak'? Demo - ezt igy ismeri a magyar is, nincs vele nagy baj, sot: a jatekdemot sem muszaj nagybetukkel irni, meg tiszteletbol sem. :) Koszi. :cool:

#214 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:54

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Látod, ízlések és rokonok... Én például azt az időt sajnálom, amit annak a játéknak a végigvitelébe öltem. Borzasztóan gyenge alkotás volt.
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket ;). :) NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést. ;)
[/quote]

:D

#215 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:13

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket). :) NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést. ;)

[ 2004. március 19.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Na én azt nem bírtam 10 percnél tovább :p

PS: Most már sikerült kikapcsolni az AA-t, legalábbis látványra biztosan, de nem gyorsult a játék :eek:

#216 Felhasználó inaktív   sirius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:27

Hi!

Far Cry tok jol elindul!
Elkezdem single-t es mielőtt betöltené az első mapot, kilép egy olyan üzenettel hogy CRITICAL EXCEPTION!
tudja valaki miért lehet ez?

#217 Felhasználó inaktív   vrob 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:35

A lopott dzsippel mas is belefutott a szakadekrol a vizbe az anyahajo elott? Nemtom miert, csak az jutott eszembe, hogy elsore ott mindenki leesik /Matrix/ :)

Amugy FX5900XT-n high-on lowAA es 2-es AF-el jatszom /2xAA&2xAF??/ 1024x768-ban.
Ugy tapasztalom, hogy a az AA nem lassit szamottevoen, a very high beallitas viszont annal inkabb. Fps-eket nem neztem meg, csak ugy erzesre sok helyen belassul ilyen beallitassal.
Micronics M5Pi, Pentium 60Mhz, 16MB Ram, ASUS V3000 PCI, Gravis Ultrasound Classic

#218 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:45

Hehe, tudtátok, hogy az engine tud cell shaded grafikát is?

:D

#219 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:47

Kép

#220 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:56

idézet:
Ezt írta T2k:

Ofkoz, 4xAA+8xAF + a jatekban max AA, max aniso, minden mas very highra rakva.

[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

ugyis a driverbol beallitott AA es aniso marad ervenyben, nem?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#221 Felhasználó inaktív   sirius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 17:35

Senkinek sem fagyot CRITICAL EXCEPTION-al?

#222 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 18:19

A hülyeség határtalan:

Kép

#223 Felhasználó inaktív   dduvi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 21:33

idézet:
Ezt írta sirius:
Senkinek sem fagyot CRITICAL EXCEPTION-al?[/quote]

Hali
próbáld meg a konfig ablakban hangopcióknál kikapcsolni a doppler effektet, nálunk azért fagyott. Win2k +Ge3Ti200 + integrált hang

#224 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 22:13

idézet:
Ezt írta T2k:

De MIERT KESIK A HANG? :mad:

[/quote]

Hangoknál Compatible módot vedd ki, nekem akkor megjavult.

[ 2004. március 19.: Lufinyul szerkesztette a hozzászólást ]

#225 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 23:00

Ugy par percig oke, utana eltompul, total lehalkul es kesik ujra.

Mellesleg egy **** ****** **** ******, ahogyankezeli az egeret. KESIK, lassu, mocskos *******************. :mad: :mad: :mad: :mad:

PS: Hihetetlenul utalom, amikor betakat adnak ki final verzionak. :mad:

[ 2004. március 20.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]

#226 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 23:05

Érdekes, nálam nem késik sem a hang, sem pedig az egér.

#227 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 23:46

idézet:
Ezt írta fLeSs:
[QB][/QB][/quote]

fLeSs mond valamit mert ha nagy felbontásba teszem akkor már nekem is késik az egér mozgás és persze látni már hogy nem folyamatos.

#228 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 23:58

Ha a játék nem is, de a sandbox biztosan beta, nem csak a nevében :p Kicsit szórakoztam vele, amúgy nagyon jónak tűnik, csak vannak hibái. Nagyon könnyen kezelhető, ezt onnan veszem, hogy nekem is sikerül használni. De lehet, hogy csak azért mert tiszta 3dsmax. (Lehet, hogy az is :confused: )

#229 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 09:52

T2k: egy kicsit kikozmetikáztam a hozzászólásaidat, mert nem megfelelő hangot ütöttél meg!

Ha megkérhetlek, akkor az ilyen hirtelen kirohanásokat és személyeskedéseket privátban intézd vagy tartsd magadban, mert egyszerűen ez a stílus nem ide való!

Üdv.

Jareth

Megj.: amennyiben a figyelmeztetés ellenére is ez fog tovább folytatódni, minden nem ide való hozzászólás törlésre kerül függetlenül attül, hogy van-e információtartalma vagy nincs!

Megértéseteket köszönöm!
Tyraan - Artum Inferniti

#230 Felhasználó inaktív   vrob 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 10:39

8500-on sikerult mar elernie valakinek normalis grafikat?
Annyira gusztustalan, hogy le se szarjak a sok 8500/9000 tulajt. Gyakorlatilag csak a textura felbontast lehet fentebb venni low-rol, kulonben tiszta bughalmaz az egesz vagy eppen lefagy. Igy meg siman szarabbul nez ki, mint akar a sok sok evvel ezelott GF1-hez keszult par T&L-es demo.
Es mindez egy 1-2 eve meg csucskategorias 8500-on.
Megyek is hanyni...
Micronics M5Pi, Pentium 60Mhz, 16MB Ram, ASUS V3000 PCI, Gravis Ultrasound Classic

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.