HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#701 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 15:22

BTW, ez fentebb belinkelt MGS, meg GT videó nem hatott meg, choppy szar wmv, semmi részlet nem látszik. Ilyen ocsmányra tömörítve, sok mai PS2/PC játék is nézne így ki.

nothing..

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 09. 16. 15:53 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#702 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:41

Idézet: special - Dátum: 2005. Sep. 16., Friday - 16:05

Srácok, én azért nem élném bele magam a videókba magamat a helyetekben. Lehet, hogy azt a benyomást keltik, ez így fog kinézni, de ezt senki nem garantálja. Sehol nem mondták, hogy ez real-time. Még azt sem, hogy nem pre-render (bár itt már komoly pofa kell), mert nagyon olyan szaga van. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg engine, de nem real-time. Vagy elérik, hogy optimalizációval ha nem is pont így nézzen ki, de azonos élményt, benyomást keltsen, vagy bizony butítani fognak rajta sokat, hogy elérjék a megfelelően stabil frame rate-et. Szóval az MGS4 a storyjával együtt ilyen grafikával valszeg tényleg überbefosás lenne, de legyünk picit szkeptikusak is. Addig még hátravan a Subsistance különben is (ennek Weapon of the Patriots az alcíme, ez van a videó végén?)

Hehe, ki tudja. Nyilván igazad van, nem ilyen kameranézetekből fogunk játszogatni :) De szerintem maga a grafika ilyen lesz... vagy nagyon hasonló. Sok helyen írták hogy az MGS render eddig még sose volt és ez se az. Tehát gyanítom, hogy ez a játék saját engineje
JóSebesség

#703 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:43

Egyébként szerintem elég röhelyes, hogy sokan nem tuggyák feldolgozni, hogy így fognak kinézni a játékok. Érdekes, hogy régebben mindenki azzal jött, hogy háát a graf lehetne szebb is, most meg amikor ilyen gémeket nyomatnak, mindenki hitetlenkedik :omg:
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#704 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:52

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:35

Azért nem kéne túlozni :rolleyes:
Egy pc ilyen, peeerszeee....

Ez nem túlzás, most hadd ne álljak neki, felvenni kamerával majd wmv-be tömöríteni. Hogy bebizonyítsam csak neked. Ezek a tömörítések jótékonyan elfedik a hibákat, részleteket. Ill részletek hiányát.

#705 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:52

Ez nem túlzás, most hadd ne álljak neki, felvenni kamerával majd wmv-be tömöríteni. Hogy bebizonyítsam csak neked. Ezek a tömörítések jótékonyan elfedik a hibákat, részleteket. Ill részletek hiányát.

Bocsesz, nem szóltam félreértelmeztem, amit írtál :)

#706 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:54

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:31

Szvsz sima tévén is ugyanolyan jól fog kinézni a cucc, de persze hdtv-n jobban.
De nemtom mit kell az ilyennen kiakadni, persze, hogy nem veszek hdtv-t 1 milka csokiért, mert hülye azért nem vagyok :D Kell venni egy lcd monitort és azon is fog futni nagyfelbontásban, gondolom...

Mi az, hogy kell venni? Én azt sem akarok venni, nem hiszek az lcd monitorban, nem praktikus legalábbis szerintem nem az.

Egyébként a PS2- elsősorban azért adtam el, mert nem lehet belőle rendes képet kicsikarni monitoron. Ha a PS3 is ilyen lesz azt meg sem veszem.

PS2 megvételét is 2-3 évig tervezgettem, majd miután összekuporgattam rá a pénzt, rászántam magam a vételre, eladtam egy hónap múltán, emiatt  :(

Szerkesztette: Mumia 2005. 09. 16. 15:56 -kor

#707 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:56

Mumia kemény dió. :D Azt mondjuk én is nagyon remélem, hogy monitorra csatolható lesz a PS3..
JóSebesség

#708 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:54

Mi az, hogy kell venni? Én azt sem akarok venni, nem hiszek az lcd monitorban, nem praktikus legalábbis szerintem nem az.

Egyébként a PS2- elsősorban azért adtam el, mert nem lehet belőle rendes képet kicsikarni monitoron. Ha a PS3 is ilyen lesz azt meg sem veszem.

Szerintem az már jó lesz ilyen szempontból is.

Ha meg nem akarsz venni semmit akkor ne vegyél, engem nem érdekel :D

#709 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Guns of the Patriots, nem weapons.

Lehet, hogy saját engine, de nem hiszem, hogy real-time futna egy PS3-on ma, főleg, mert nincs is végleges PS3 talán még mindig. Namost ha így néz ki egy játék egy jó 6-8 hónap múlva megjelenő hardveren, akkor hogyan fog kinézni 3-4 év múlva? :)

SKeLeToR, elhinné mindenki, ha nem lenne egyik következménye az érdekeiknek, hogy igyekeznek megvezetni a tömegeket, ha arról van szó. Ilyen szintű grafikát az E3-on láttunk, mindkettőről bebizonyosodott, hogy pre-render volt, semmi köze sem egy engine-hez.

#710 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:57

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:56

Mumia kemény dió. :D Azt mondjuk én is nagyon remélem, hogy monitorra csatolható lesz a PS3..

Ha jól tévedek, akkor két hdtv csatlakozó van rajta, meg van egy csati a sima tévékhez is és valszeg monitorra is rálehet kötni.

#711 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:57

hát én úgy hallottam hogy ezek még nem a végleges PS3on futottak.
JóSebesség

#712 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:59

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. Sep. 16., Friday - 16:57

Ha jól tévedek, akkor két hdtv csatlakozó van rajta, meg van egy csati a sima tévékhez is és valszeg monitorra is rálehet kötni.

:)

Kép
JóSebesség

#713 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:59

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:56

Guns of the Patriots, nem weapons.

Lehet, hogy saját engine, de nem hiszem, hogy real-time futna egy PS3-on ma, főleg, mert nincs is végleges PS3 talán még mindig. Namost ha így néz ki egy játék egy jó 6-8 hónap múlva megjelenő hardveren, akkor hogyan fog kinézni 3-4 év múlva? :)

SKeLeToR, elhinné mindenki, ha nem lenne egyik következménye az érdekeiknek, hogy igyekeznek megvezetni a tömegeket, ha arról van szó. Ilyen szintű grafikát az E3-on láttunk, mindkettőről bebizonyosodott, hogy pre-render volt, semmi köze sem egy engine-hez.

Maga Hideo Kojima mondta, hogy amit látunk az mgs4 trailerben az mind realtime, ami a jelenlegi ps3 hardveren futott. Ő neki elhiszem..

#714 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:54

PS2 megvételét is 2-3 évig tervezgettem, majd miután összekuporgattam rá a pénzt, rászántam magam a vételre, eladtam egy hónap múltán, emiatt  :(

Milyen TV-n (100 Hz-es-e, flat-e, nagy-e:)), milyen kimenettel (kompozit, S-video, RGB)?

Mert azért ugye egy 100 Hz-es, 72 centis  flat TV-n S-Videon már elég jó képet ad PAL-ban is egy GT4. Szerintem. Persze csak emiatt nem érdemes venni. Csakhogy az alapfeltevés az, hogy Észak-Amerikában, Nyugat-Európában, Japánban, Dél-Koreában alapból jó nagy TV van a háztartásokban, terjednek a HDTV-k, hibrid LCD TV/monitorok, és az PS3 életciklusának dereka 2008-9-re esik, tehát nem is a mai állapotokból kell kiindulni, pláne nem a magyarból, vagy a magadéból. Amiért te nem veszel konzolt játszani, mert nem felelnek meg hozzá a szokásaid, addig én soha nem fogok PC-re pénzt költeni játék miatt, hiába van 1-2, amelyik tetszik. Inkább megvárom, míg eljutnak a gépek addig, hogy futtatják.

#715 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:04

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:59

Maga Hideo Kojima mondta, hogy amit látunk az mgs4 trailerben az mind realtime, ami a jelenlegi ps3 hardveren futott. Ő neki elhiszem..

Kodzsimának még én is. :)

#716 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:05

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:57

Na igen, de nem DVI, hanem HDMI, mint mondtam. A HDMI az a TV-knél terjed, a DVI az szgépes szabvány.

#717 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:09

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:03

Milyen TV-n (100 Hz-es-e, flat-e, nagy-e:)), milyen kimenettel (kompozit, S-video, RGB)?

Mert azért ugye egy 100 Hz-es, 72 centis  flat TV-n S-Videon már elég jó képet ad PAL-ban is egy GT4.

Nem érted a problémámat, TV-n ki lehet belőle hozni elfogadható képet, de nekem monitoron kellett volna. TV előtt ülve nem tudtam játszani, GT4-el faltól falig, de mással sem igazán. 15 éve csak monitor előtt játszottam most már nem fogok átszokni tv-re. Ha meggebed a sony akkor sem.  Ha nem lehet monitoron jó képet kicsikarni belőle inkább nem kérek belőle.

#718 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:09

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:04

Kodzsimának még én is. :)

Ráadásul még aztis mondta, hogy ennél még szebb lesz és azért ilyet mondani úgy, hogy nem igaz azért elég gáz lenne, szerintem nem mehetne ki az utcára, mert rögtön levadásznák karabéllyal ha hazudna  :D

#719 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:09

TV előtt ülve nem tudtam játszani

Pff, azért érdekes egy ember lehetsz :D

#720 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:09

Nem érted a problémámat, TV-n ki lehet belőle hozni elfogadható képet, de nekem monitoron kellett volna. TV előtt ülve nem tudtam játszani, GT4-el faltól falig, de mással sem igazán. 15 éve csak monitor előtt játszottam most már nem fogok átszokni tv-re. Ha meggebed a sony akkor sem.  Ha nem lehet monitoron jó képet kicsikarni belőle inkább nem kérek belőle.

Ja értelek. Bár azt mondtad, nem hiszel az LCD-ben. Namost CRT-s HDMI monitorról nem is hallottam...az átalakítók drágák, vagy szar képet adnak.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.