HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#781 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 21:32

hát nemtom. vmit ki kéne találni az biztos. hiába van billentyű+egér ps2/3hoz hová tegyem? az ölembe?  :think:
JóSebesség

#782 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 17. 21:34

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 22:32

hát nemtom. vmit ki kéne találni az biztos. hiába van billentyű+egér ps2/3hoz hová tegyem? az ölembe?  :think:

Monnyuk ha monitorra kötöd a ps-t, akkor az úgyis az asztalnál van nem :think:  :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#783 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 21:37

igen de alapesetben a tv-re kötik az emberek a konzolt.
JóSebesség

#784 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 17. 21:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 22:37

igen de alapesetben a tv-re kötik az emberek a konzolt.

ez igaz.
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#785 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 21:48

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 22:30

Igen, erre énis kivc vagyok, de nekem régebben volt egy zseniális 5letem, hogy hogyan lehetne jobban irányítani pl az fps gémeket konzolon : Olyan kontrollert kellene kifejleszteni amin van monnyuk egy szokásos analóg kar és egy touchpad is, amilyen a laptopokon is van és így olyan lenne mint az egér :)

Áhh a touchpad legalább annyira béna mint a kontroller :D

#786 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 22:48

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 15:56

Mumia kemény dió. :D Azt mondjuk én is nagyon remélem, hogy monitorra csatolható lesz a PS3..

ha A DVI DVI-I lesz rajta, akkor egy egyszerű 2 ezer forintos cubákkal lehet a DVI-ból DSUB-ot csinálni. ha digitben tolja akkor keményebb dió. Mondjuk létezik DVI-D to VGA konverter is, de az a PS3 leendő árának a 2/3-ada  :eek:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#787 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 22:52

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:03

Milyen TV-n (100 Hz-es-e, flat-e, nagy-e:)), milyen kimenettel (kompozit, S-video, RGB)?

Mert azért ugye egy 100 Hz-es, 72 centis  flat TV-n S-Videon már elég jó képet ad PAL-ban is egy GT4.

Felejtsd el az SVIDEO-t. nics videocsip ami a rendes jelkondicionálást megcsinálná mer az annyiba fáj mint 3 PS3 összesen. a TV-t egyértelműen RGB-ben kell megtámadni.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#788 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 05:36

TGS 2005: No more Metal Gear for Kojima?
Director reveals his plans to leave series after MGS 4: Guns of the Patriots; series illustrator also exiting.

TOKYO--Director Hideo Kojima is retiring from the Metal Gear series...again. During an event at Konami's booth at the Tokyo Game Show today, the series' founder has once more announced his plans to explore other projects after the completion of the latest entry in the Metal Gear Solid series--in this case, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. He expressed similar sentiments following the completion of Metal Gear Solid 3, only to return.

"This fourth [Metal Gear Solid] is going to be the final one for me and Shinkawa," stated Kojima, revealing that the series art designer Youji Shinkawa will be exiting with him. "There are other things that [we] want to create."

While Kojima may be ready to move on, the Metal Gear series has been the seasoned Konami director's life's work--so far. "I originally wanted to make movies and novels, but I just couldn't do it," revealed Kojima, who began development of the original Metal Gear for the MSX in 1987. "I was really hyped up about making Metal Gear, since it was going to be a game about war."

If there ever is a Kojima-free Metal Gear Solid 5, it won't be the first Metal Gear made without him. Kojima revealed that he originally didn't have any plans to create Metal Gear 2: Solid Snake. However, he felt he had to after seeing the low quality of Snake's Revenge, a NES sequel which he had no involvement in. "I decided to make the real sequel to Metal Gear," said Kojima, looking back to his early years in Konami.

Coincidentally, it was Metal Gear 2: Solid Snake that inspired Shinkawa to join Konami and to work under Kojima. And in 1998, Kojima's staff of 20 released Metal Gear Solid for the PlayStation, which launched the multimillion-unit-selling franchsie.
JóSebesség

#789 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 05:38

TGS 2005: Naka demos real-time next-gen Sonic
Sonic Team's Yuji Naka gives a taste of the blue hedgehog's future on a PS3 devkit, confirms use of Havok engine, game title.

TOKYO--Last week, Sega thrilled millions of Sonic fans by announcing it was developing a game starring the blue hedgehog for both the PlayStation 3 and Xbox 360. During an event at Sega's Tokyo Game Show booth today, Sonic Team head honcho Yuji Naka came up on stage to talk about the next-generation Sonic. He also performed a real-time gameplay demo (viewable below) which proved that the eagerly awaited title will have high-definition graphics akin to its trailer.

http://www.gamespot.com/live/streamer_new2....asx&pid=929718
http://www.gamespot.com/live/streamer_new2...asx&pid=6133736
http://www.gamespot.com/live/streamer_new2...asx&pid=6133737

The Sonic the Hedgehog demo definitely impressed the audience with a glimpse of how next-generation consoles will change games. However, Naka curiously did not mention whether the devkit he was running the demo on was for the PS3 or the Xbox 360. However, keen-eyed observers in the audience caught a telltale clue-- the Sonic Team staffer performing the demo was holding a PlayStation 2 Dual Shock 2 controller.

Gondolom azért mert még nincs kész a PS3 kontrollere.

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 09. 18. 05:46 -kor

JóSebesség

#790 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 05:50

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
http://image.com.com/gamespot/images/2005/...8_screen002.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2005/...8_screen003.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2005/...8_screen004.jpg

szerintem nextgen. szerintem. :)
JóSebesség

#791 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 06:43

MGS 4 trailer immáron nem shaky cam:

http://www.konami.jp...sh/mgs4_04.html

bah, de a minőség hasonló.

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 09. 18. 06:45 -kor

JóSebesség

#792 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 07:18

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 6:50

szerintem nextgen. szerintem. :)

Áhh az ilyen játékoktól valahogy a hideg ráz ki, mintha a hardver megcsúfolása lenne, hogy ilyeneket kell futtatnia :D

#793 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:06

nekem tetszenek az ilyen játékok. anno még a mario64 is tetszett :D

grafikailag meg szerintem egész csinos. főleg a növényzet.
JóSebesség

#794 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:37

Tudom nem aktuális, de most találtam. Killzone-al és az E3on látott videóval kapcsolatos:

According to PSM, the footage was in fact rendered in-engine on a PS3 alpha kit at ~5 FPS (frames per second), recorded, and sped up to 60 FPS for the presentation. Phil Harrison stated that everything was done to the PS3's hardware specifications, and it was also stated that the development hardware was only 75% of the power that the actual PS3 will have. It has been labed as the Halo killer.
JóSebesség

#795 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:45

mivel nincs Nintendo topik, ezért ide:

Kép
nem muszáj majd úgy használni a kontrollert mint egy távirányítót, lesz rá mód hogy hagyományos "vázzal" feleszereljük a cuccot.
egyelőre ez csak az IGN által megcsinált "váz" az eddigi adatok alapján..
JóSebesség

#796 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:48

Remelem a vegleges nem ilyen lesz, mer nekem nem jon be ez az Apple design.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#797 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 10:37

Tudom nem aktuális, de most találtam. Killzone-al és az E3on látott videóval kapcsolatos:

According to PSM, the footage was in fact rendered in-engine on a PS3 alpha kit at ~5 FPS (frames per second), recorded, and sped up to 60 FPS for the presentation. Phil Harrison stated that everything was done to the PS3's hardware specifications, and it was also stated that the development hardware was only 75% of the power that the actual PS3 will have. It has been labed as the Halo killer.

Szerintem hazudnak. LY és stafford is azt mondta, tudják, kik csinálták a pre-rendert. Nem keveset dolgoztak rajta. Ez áll a Motorstormra is.

#798 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:57

Meg 5 fps-el is szep teljesitmeny lenne olyan kepeket kiszamolni, amiknek a rendere esetleg percekig tarthat. (Fogalmam sincs meddig... )

Amugy jolenne, de en is nehezen hiszem. Majd meglatjuk a veglegesben hogy fog kinezni.

#799 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 09:59

Még nézhet ki úgy, mert szerintem az MGS4 szebb, és az realtime!
JóSebesség

#800 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 10:02

Persze, hogy nezhet ki ugy... ha pl a texturakba egetett GI lesz, mig a rendernel azt kulon szamoltattak, akkor maris hasonlo megvilagitas es fenyviszonyokat kapunk sokkal gyorsabban. Vagy ha displacement map helyett csak normal mapot hasznalnak. Kozel hasonloan nez ki, de ez is joval gyorsabb. Lehetne meg igy tovabb sorolgatni, hogyan lehet (szerintem) kozel olyan minoseget kihozni realtime.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.