Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:14
Nos ez így nem teljesen igaz.
A prot forward v. a virtual servernél kell jól beállítani a routert, és akkor jó lehet. De a legegyszerűbb, ha az adott gépet DMZ-be teszed, és akkor olyan mintha a router előtt lenne (minden kérést amit a router nem tud kezelni, azt ennek a gépnek továbbít.) Így tuti, hogy menni fog.
KZ látom te értessz az hálózati és kapcsolódási dolgokhoz hátha te tudsz megoldást nyújtani nekem. Szerintem néhányszor már említettem itt, hogy az BRBnet-ben nem látom a lobbyban sem a chat szövegeket, se az ott jelen lévő felhasználókat. Próbáltam a Blade féle ini-ket is, de azzal sem. Tehát amikor megnyitom a lobby-t akkor csak a szervereket látom és kérésre csatlakozom egyre, vagy csinálok egyet. De ennyi a többi ablak üres és a lobbyban a többiek sem látják a jelenlétemet.
Szerinted mi lehet az oka?
Már próbáltam, hogy ideiglenesen lelőttem a tűzfalat (bár mind a lobby, mind az rbrnet engedélyezve van) nem segített.
Feltűnt viszont, hogy amikor csatlakozom a lobbyba épp hogy frissíti a szerverek listáját máris disconnected van. Ha újra kapcsolódok a dialog boxban ismét csak a connected és rögtön alatta a disconnected szövegek jelennek meg.
Szerintem ezzel lehet a bibi, de vajon miért szakítja meg a kapcsolatot?