HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally

#3121 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 07. 11:47

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:34

Más: Chris Lloyd. Jön föl összetettben mint a rakéta, és nyilvánvalóan nem 9.8x nála a g. Én a Fra-izé Wells-es replayjéből jöttem erre rá, miután meg szerettem volna tudni a legjobb citromos replayből, hogy hogyan kell ott azzal a kocsival menni, de rá kellett jönnöm, hogy ő sem tudja  :D . Ákos észrevétele után (a tanner replayre) nem is vagyok benne biztos, hogy ő tudja, hogy mennyire gáz amit csinál. Lehet, hogy "ártatlanul" felrakott egy modot, és nem jött rá, hogy ezeket a replayeket mégse kéne tán felrakni.. Arra ugyanis nem merek gondolni, hogy valaki olyan hülye, hogy tudja, hogy csal, és azt hiszi nem vesszük észre, hogy _ennyit_. Mindenesetre meg kéne állítani, mielőtt nevetségessé teszi az RBRRankot...

Ezt lehet, hogy könnyen kiszúrod, de:
Pl: ha a G-t állítja, ami 9,8 alapban mondjuk, akkor ezt soha nem veszed észre, hogy ő 9,6-ra tette, mert látszatra ugyanúgy viselkedik az autó, de mégis gyorsabb.

Gondolom ő a 9,8-ről egyből 6-7 környékére tette, mert nem akart sokat szenvedni a pályákon :)  :(

Erre való az RBRnet-ben a Physics cheat protection, nem? Én azt bekapcsolom mindig, biztos ami biztos.

Van egyáltalán ilyen G állítás, vagy csak erre gyanakodtok?
k s

#3122 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 11:50

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:34

MásMás: Aki a hétvégén _élesben_ megver Prospect Ridge-n (szigorúan az I-n), annak bármiből fizetek egy kört csapattalin..
De annak is fizetek egy bambit (=egy kör valami "normális" árfekvésű italból), aki 4:10 alá megy a saját időmtől függetlenül  :D

Hát ha mennék az USÁ-n, akkor csak erre hajtanék, az tuti :D  (nem a bambi miatt, hanem csak úgy, mert ilyen merészet mertél kijelenteni ;) )
De mivel nem megyek, ezért megmenekültél :D  :D  :D  :D  :D
k s

#3123 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 11:58

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:47

Ezt lehet, hogy könnyen kiszúrod, de:
Pl: ha a G-t állítja, ami 9,8 alapban mondjuk, akkor ezt soha nem veszed észre, hogy ő 9,6-ra tette, mert látszatra ugyanúgy viselkedik az autó, de mégis gyorsabb.

Gondolom ő a 9,8-ről egyből 6-7 környékére tette, mert nem akart sokat szenvedni a pályákon :)  :(

Erre való az RBRnet-ben a Physics cheat protection, nem? Én azt bekapcsolom mindig, biztos ami biztos.

Van egyáltalán ilyen G állítás, vagy csak erre gyanakodtok?

Pontosan ezt mondom én is, ha valaki tudatosan csalni akar, akkor picit kéne módosítani ezeken az értékeken. Azt valóban nem lehetne kiszúrni. Chris bátyónál viszont ordít...  :omg:
..Viszont KZ, vizsgáld felül előző elméleted, mert azzal lehet többet nyerni, ha valaki _növeli_ a g-t, mint ahogy Chrisnél is van. Kivéve, ha végig emelkedik a szakasz  :D . Gondolj utána!

A g-t lehet állítani, valamelyik paraméter-fájlban benne van.
..A physics cheat protection valóban erre lenne jó, de tapasztalataim szerint echte fájlokkal sem mindig működik jól, mert több "eredeti" verzió van..
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea

#3124 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 12:24

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:58

..Viszont KZ, vizsgáld felül előző elméleted, mert azzal lehet többet nyerni, ha valaki _növeli_ a g-t, mint ahogy Chrisnél is van. Kivéve, ha végig emelkedik a szakasz  :D . Gondolj utána!

Nono nagyobb G-vel nehezebben gyorsul, és szerintem rosszabbul is kanyarodik.
Az igaz, hogy ha túl kicsire veszek, akkor meg elrepül az ugratónál  :D
k s

#3125 Felhasználó inaktív   Kess 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 07. 12:49

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:24

Hello KZ

Ird mar le reszletesen,hogy hol lehet a G-et allitani,mert sehol nem talalom. :confused:

Elöre is kösz :respect:

#3126 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:11

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 13:24

Nem akarok tantóbácsit játszani, de _még egyszer_ gondold végig :rolleyes:  :think:  :D

#3127 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:20

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:50

Hát ha mennék az USÁ-n, akkor csak erre hajtanék, az tuti :D  (nem a bambi miatt, hanem csak úgy, mert ilyen merészet mertél kijelenteni ;) )
De mivel nem megyek, ezért megmenekültél :D  :D 

Merészet? Én inkább csapatépítő és motiváló tényezőnek szántam...  :think:
Az eddigi versenyidők tapasztalatai alapján ugyan nem sokat jelent, hogy eddig még magamon kívül senkit nem láttam, aki 4:10 alatt ment volna online Prospect Ridge-en, de Sebin, Tomibán és Ákoson kívül (ha jön) aligha esélyes más erre. Vagyis tuti nem fogok csődbe menni  :D . Arról pedig, hogy engem meg tud-e verni valaki.. Tervezem megfutni Ákos jelenlegi offline legjobb idejét. Ha valaki ennél jobbat tud menni, ám tegye  :p  :D

#3128 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:23

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:14

Nos ez így nem teljesen igaz.
A prot forward v. a virtual servernél kell jól beállítani a routert, és akkor jó lehet. De a legegyszerűbb, ha az adott gépet DMZ-be teszed, és akkor olyan mintha a router előtt lenne (minden kérést amit a router nem tud kezelni, azt ennek a gépnek továbbít.) Így tuti, hogy menni fog.

KZ látom te értessz az hálózati és kapcsolódási dolgokhoz hátha te tudsz megoldást nyújtani nekem. Szerintem néhányszor már említettem itt, hogy az BRBnet-ben nem látom a lobbyban sem a chat szövegeket, se az ott jelen lévő felhasználókat. Próbáltam a Blade féle ini-ket is, de azzal sem. Tehát amikor megnyitom a lobby-t akkor csak a szervereket látom és kérésre csatlakozom egyre, vagy csinálok egyet. De ennyi a többi ablak üres és a lobbyban a többiek sem látják a jelenlétemet.

Szerinted mi lehet az oka?

Már próbáltam, hogy ideiglenesen lelőttem a tűzfalat (bár mind a lobby, mind az rbrnet engedélyezve van) nem segített.
Feltűnt viszont, hogy amikor csatlakozom a lobbyba épp hogy frissíti a szerverek listáját máris disconnected van. Ha újra kapcsolódok a dialog boxban ismét csak a connected és rögtön alatta a disconnected szövegek jelennek meg.
Szerintem ezzel lehet a bibi, de vajon miért szakítja meg a kapcsolatot?  :reklamacio:  :think:
My photos

#3129 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:31

Jut eszembe Sebi, bár nem kapcsolódik a netes problémáidhoz, hogy hívják a kissrácot?  :)

#3130 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:47

Idézet: Kess - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 13:49

Hello KZ

Ird mar le reszletesen,hogy hol lehet a G-et allitani,mert sehol nem talalom. :confused:

Elöre is kösz :respect:

Nem tudom én se. Nem piszkáltam, nem is fogom.
k s

#3131 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:50

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:11

Nem akarok tantóbácsit játszani, de _még egyszer_ gondold végig   :rolleyes:  :think:  :D

Figyi. A G-hez még hozzá kell venni a motor teljesítményét, a kerekek tapadását, surlódását a különböző útviszonyok mellett.

Vegyünk pl egy tök egyenes pályát. Ott tuti akkor mész jobb időt, ha a G-t csökkented, mivel könnyebb az autó.
k s

#3132 Felhasználó inaktív   [HRT]bull 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:50

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 12:50

De mivel nem megyek, ezért megmenekültél :D  :D  :D  :D  :D

4.10.86.
Én szeretem az ingyen piát :D
Hátha sikerül!!

#3133 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:55

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:23

KZ látom te értessz az hálózati és kapcsolódási dolgokhoz hátha te tudsz megoldást nyújtani nekem. Szerintem néhányszor már említettem itt, hogy az BRBnet-ben nem látom a lobbyban sem a chat szövegeket, se az ott jelen lévő felhasználókat. Próbáltam a Blade féle ini-ket is, de azzal sem. Tehát amikor megnyitom a lobby-t akkor csak a szervereket látom és kérésre csatlakozom egyre, vagy csinálok egyet. De ennyi a többi ablak üres és a lobbyban a többiek sem látják a jelenlétemet.

Szerinted mi lehet az oka?

Már próbáltam, hogy ideiglenesen lelőttem a tűzfalat (bár mind a lobby, mind az rbrnet engedélyezve van) nem segített.
Feltűnt viszont, hogy amikor csatlakozom a lobbyba épp hogy frissíti a szerverek listáját máris disconnected van. Ha újra kapcsolódok a dialog boxban ismét csak a connected és rögtön alatta a disconnected szövegek jelennek meg.
Szerintem ezzel lehet a bibi, de vajon miért szakítja meg a kapcsolatot?  :reklamacio:  :think:

Hát ez érdekes.
Gondolom nem router mögött vagy. Milyen a tűzfal progi? Zonealarm? Ott serverként is engedélyezni kell szerintem a progit. És a biztonságot is visszább venni, mert full biztonságon elrejti az ip címedet.

Én simán felnyomtat az RBR-netet és minden megy jó. Tűzfal progi csak a win sp2 alapja, nem is tudom engedélyeztem-e benne, de megy.
k s

#3134 Felhasználó inaktív   Kess 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:05

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 13:47

Nem tudom én se. Nem piszkáltam, nem is fogom.

Ezt irtad:

Az igaz, hogy ha túl kicsire veszek, akkor meg elrepül az ugratónál:

Akkor ezt mire ertedted?
:think:

#3135 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:13

Idézet: [HRT]bull - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:50

4.10.86.
Hátha sikerül!!

Ugye nem kerülte el a figyelmeteket, hogy a szombat esti versenyen élesben megtett időről beszélek?  ;)

#3136 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:30

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:31

Jut eszembe Sebi, bár nem kapcsolódik a netes problémáidhoz, hogy hívják a kissrácot?  :)

A kölyök Alexander névre hallgat. Hétköznap Alexnek illetve Alinak szólítjuk.

más:
offline már 4:10 alatt vagyok kemény 0,2 másodperccel  :D  prospect-en hétköznap ezen még fejleszteni akarok, háha szombaton megnyerem a bambit. Bár én offline inkább óvatosan szoktam menni, így nem megyek kiugró eredményeket, de egy erős stabil tempót autózok.
My photos

#3137 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:33

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:55

Hát ez érdekes.
Gondolom nem router mögött vagy. Milyen a tűzfal progi? Zonealarm? Ott serverként is engedélyezni kell szerintem a progit. És a biztonságot is visszább venni, mert full biztonságon elrejti az ip címedet.

Én simán felnyomtat az RBR-netet és minden megy jó. Tűzfal progi csak a win sp2 alapja, nem is tudom engedélyeztem-e benne, de megy.

Nincs router. Igen zonealarm-ot használok. Hmm program controllban engedélyeztem a progi minden nemű internet elérését csak az e-mail-t nem. Visznt az ip címem rejtése tényleg be van kapcsolva. Akkor ez lehet egy potencionális gond.

Te hogy nyomtad fel az rbr netet? Nekem csak egy zip az egész azt kicsomagoltam és futtatom ennyi. Van valami telepítendő része is?
My photos

#3138 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:40

Idézet: [HRT]bull - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:50

4.10.86.
Hátha sikerül!!

Te csak ne ingyen piázz itt! A G-n növelj egy picit (+50 %) és meglesz a 4.00 alatti is :D

Ezt nem kellene jelezni az RBRrankon, hogy vannak ilyen figurák?
Töröljék ki ezt a Chris Lloyd-ot mégmielött elhitetné  a világgal, hogy ilyen jó! :mad:

Miért kell minden multiplayeres játékot elbaltázni a bugyuta csalásokkal?
2 hónap és nem lesz értelme RBRrankon nyomni, ha mások is rákapnak a csalásra.
Remélem, hogy nem lesz igazam! :confused:
Rfactor forever:-)

#3139 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:42

Ma komolyan mondom, hogy megnézem ennek a Lloyd emberkének az ismétléseiből néhányat és ha tényleg olyan akkor itt az ideje, hogy elkezdjünk komolyan óvogatni!!!  :reklamacio:
My photos

#3140 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 14:45

Idézet: Kess - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 15:05

Ezt irtad:

Az igaz, hogy ha túl kicsire veszek, akkor meg elrepül az ugratónál:

Akkor ezt mire ertedted?
:think:

Elvi síkon mozogva :cool: .
Csak teória. De mint látod vitatkozunk is Falconnal. Ő se próbálta, ezért nem tudjuk biztosan, hogyan is hat a G változtatása ebben a konkrét játékban (hogyan is programozták le valójában)
k s

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.