Richard Burns Rally
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:02
Valaki csinál szervert 19,30-tól a finnre edzeni?
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:09
Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 19:25
Egy kis segítség a legjobb pilótának!
Momo teljes szerelési útmutató:
http://web.axelero.h...so/momo_e1.html
Remélem segít!
Momo teljes szerelési útmutató:
http://web.axelero.h...so/momo_e1.html
Remélem segít!
KÖSZÖNÖM!
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:18
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 20:00
what szerint 212.92.31.5-tényleges192.168.202.136 kérdeztem a szolg.hibabejelentőt de nem tudnak semmit
Gondoltam.
Ez úgy működik, hogy a szolgáltató vesz egy nagy sávszélességű netet (azaz 1 ip címet, ami "külső" publikus ip) egy másik nagyobb szolgáltatótól (pl matávtól). Ezt ráköti egy routerre, és szétosztja a saját előfizetői között, akiknek viszont a router ad belső ip címet. Tehát a gépedet elrejti a router az internet elől, ezért ha szervert csinálsz rajta, azt csak a routeren belüli más gépek látják.
Ilyenre fizettél elő, vagy elhallgatták ezt a "csöppnyi" eltérést???
Engem is ilyenbe akartak berángatni, de időben észrevettem, hogy ez nem jó nekem, mert én a melóhelyről is szeretem elérni az otthoni gépet...
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:26
Ezt részletesen senki nem mondta el ill nem is kérdeztem.
Megoldása nincs a dolognak?
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:31
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 20:26
Ezt részletesen senki nem mondta el ill nem is kérdeztem.
Előfizetsz egy másik csomagra, ha van nekik.
Ki a szolgáltató?
Vagy megkéred őket, hogy tegyék a te gépedet DMZ-be (demilitarizált zónába), feltéve, hogy a routerük tud ilyet, és hajlandóak megtenni. Nem fogják szerintem...
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:49
Sziasztok!
1gyorskerdesem lenne pls help nincs idom vegignyalazni forumot...
RBRnet 2.1
Hiába pipálom vissza mégis megmarad a ghostcar... Miért? Illetve mi a megoldás? Ha van 1általán...
Köccee!
RBRnet 2.1
Hiába pipálom vissza mégis megmarad a ghostcar... Miért? Illetve mi a megoldás? Ha van 1általán...
Köccee!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|
Elküldve: 2005. 03. 01. 19:53
Idézet: tibric - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 20:49
Sziasztok!
RBRnet 2.1
Köccee!
RBRnet 2.1
Köccee!
KÉrd meg a szervert, hogy pipálja be a disable globally ghost car-t.
Vagy valamelyik inin fileban kell 0.0-ra állítani az átlátszóságot. Olvass vissza ott lesz valahol.
Elküldve: 2005. 03. 01. 20:01
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 20:53
KÉrd meg a szervert, hogy pipálja be a disable globally ghost car-t.
Vagy valamelyik inin fileban kell 0.0-ra állítani az átlátszóságot. Olvass vissza ott lesz valahol.
Köszi ez lesz az!!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|
Elküldve: 2005. 03. 01. 20:48
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 21:18
tv2-n jó a műsor 
KZ gratula a listán való előrelépésedhez. Végre 20. vagy!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 01. 21:38
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 18:51
HOHÓ!!!
Nálam ugyanez a "probléma". Nekem is alapban 1 csíkon áll a fék, és ha visszafelé feszítem a féket, akkor van nullán. Valamit lehet állítani a potméteren a pedálban???
Nálam ugyanez a "probléma". Nekem is alapban 1 csíkon áll a fék, és ha visszafelé feszítem a féket, akkor van nullán. Valamit lehet állítani a potméteren a pedálban???
Sziasztok srácok nálam ugyanez volt a probléma vagyis még néha van is én egyszerűen kihúzom a pedál csatlakozóját a kormányból (célszerűen azt ami a pedáltól jön fel a kormányba "MOMO") és visszadugom,mindezt persze a control set up-jánál hogy lássam jó lett-e,vagy sem!!Hozzáteszem bevállt!!! Remélem segítettem!
Elküldve: 2005. 03. 01. 21:41
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 21:50
Mi? Már vissza is estem? Ez előbb még 19. voltam!
Sebaj...
Köszi
Sebaj...
Köszi
Ja és bocsi a legfontosabbat el is felejtettem gratula a 20. helyhez!!! Bár ez már rég meg volt neked mint bérelt hely csak fel kellett töltened az ideidet!Jó játékot!Csá!
Elküldve: 2005. 03. 01. 21:47
Idézet: zee77 - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 22:38
Sziasztok srácok nálam ugyanez volt a probléma vagyis még néha van is én egyszerűen kihúzom a pedál csatlakozóját a kormányból (célszerűen azt ami a pedáltól jön fel a kormányba "MOMO") és visszadugom,mindezt persze a control set up-jánál hogy lássam jó lett-e,vagy sem!!Hozzáteszem bevállt!!! Remélem segítettem!
Köszi a tippet, majd kipróbálom!!!!
Elküldve: 2005. 03. 01. 21:49
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 22:47
Köszi a tippet, majd kipróbálom!!!! 
Nincs mit!
Elküldve: 2005. 03. 01. 22:21
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 13:57
Kedves Richies!
Nemrég csatlakoztam a bandához úgyhogy lehet , nincs jogom kioktatni.
Ha előfordul ,hogy senki sem válaszol az nem azt jelenti ,hogy mindenki utál vagy az "újjakat" senki sem fogadja be.!!!!!
Az is lehet ,hogy aki tudja nem olvasta vagy senki sem tudja.
Ha ellátogatsz a www.hsw.hu oldalra -MODOK-NO LOGITECH LOGO- letöltheted.
Nem biztos ,hogy megoldja a problemet,de más ötletem nincs.
Remélem segít .
Tisztelettel

Nemrég csatlakoztam a bandához úgyhogy lehet , nincs jogom kioktatni.
Ha előfordul ,hogy senki sem válaszol az nem azt jelenti ,hogy mindenki utál vagy az "újjakat" senki sem fogadja be.!!!!!
Az is lehet ,hogy aki tudja nem olvasta vagy senki sem tudja.
Ha ellátogatsz a www.hsw.hu oldalra -MODOK-NO LOGITECH LOGO- letöltheted.
Nem biztos ,hogy megoldja a problemet,de más ötletem nincs.
Remélem segít .
Tisztelettel
bocs, kérdezni akartam, nem úgy sikerált!
csak szerettem volna tudni!
köszi!
all bitches
Elküldve: 2005. 03. 01. 22:37
Szia pukkandur,P zolika vagyok csatlakoznék az amatőr csapathoz ha lehet,csak ird le mit tegyek.Az RBR rankon levö amatör időket sikerült megfutnom.Segitséged előre is köszönöm.Hi.
Elküldve: 2005. 03. 01. 23:20
Sziasztok!
Én egy nem túl régi rbr-s ember vagyok. Miután sikeresen levetkőztem a cmr-s berögződéseket, megnyertem a bajnokságokat. úgyhogy elkezdtem keresni időket, hogy legyen miért harcolni. Találtam ám. Dobtam is 4 hátast. eccerre. úgyhogy elkezdtem edzeni. Kiválasztottam 2 pályát. A sulisat meg a francia 1-est. Azóta is gyúrok. Jobb lettem de ezek a rekordok igen messziek. a sulison max egy 1:15:73-at tudtam menni. Ha látványosan megyek ha nem, nem tudok javulni már.
Namost a kérdésem az lenne nem e tudtok valami tanácsot adin vezetéstechnikailag. Bármit ami segíthet. Letöltöttem ahonnan írtátok ilyen setupokat, de így is csak ennyire futotta.
1:12. Milyen űridő ez?
Na ennyit szerettem volna. Remélem valaki megszán.
Amúgy megnéztem az eredménylistákat. Hát boldogság önti el a szívem, hogy mostmár nem a finn hanem a magyar a rallys nemzet. Gratula!
Előre is köszi. Tsá.
Én egy nem túl régi rbr-s ember vagyok. Miután sikeresen levetkőztem a cmr-s berögződéseket, megnyertem a bajnokságokat. úgyhogy elkezdtem keresni időket, hogy legyen miért harcolni. Találtam ám. Dobtam is 4 hátast. eccerre. úgyhogy elkezdtem edzeni. Kiválasztottam 2 pályát. A sulisat meg a francia 1-est. Azóta is gyúrok. Jobb lettem de ezek a rekordok igen messziek. a sulison max egy 1:15:73-at tudtam menni. Ha látványosan megyek ha nem, nem tudok javulni már.
Namost a kérdésem az lenne nem e tudtok valami tanácsot adin vezetéstechnikailag. Bármit ami segíthet. Letöltöttem ahonnan írtátok ilyen setupokat, de így is csak ennyire futotta.
Amúgy megnéztem az eredménylistákat. Hát boldogság önti el a szívem, hogy mostmár nem a finn hanem a magyar a rallys nemzet. Gratula!
Előre is köszi. Tsá.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
Elküldve: 2005. 03. 02. 07:50
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 0:20
Sziasztok!
Előre is köszi. Tsá.
Előre is köszi. Tsá.
Szia!
Először is jól tetted, hogy sikerült levetkőzni a CMR berögződéseket!
Másodszor, az a véleményem, hogy nem a 2 legrövidebb pályára kéne koncentrálnod!!!
Nem feltétlenül attól leszel jobb pilóta, hogy 1:13-at mész 1:14.50 helyett a Rally Schoolon!
Inkább játsszd végig egy egy ország pályáit, szépen sorban és amikor már végigértél, tapasztaltabb lettél, akkor kezdj el olyan apróságokkal játszani, mint a Rally School.
Hidd el, nekem pl. 1:15.33-am van a Rally Schoolon, mégsem esem kétségbe, mert tudom, hogy nem ezen a pályán múlik az összetettbeli eredményem! Különben is, semmi élvezetet nem találok már a rally schoolban, egy 2,1 km-es gyorsasági arra sem elég, hogy bemelegedjek!
Szóval egyáltalán nem akarlak lecseszni, hogy Te hülye, hogy mersz Rally Schoolozni, de SZERINTEM egy idő után, csak a Rally School-on töltött idővel nem lehet fejlődni!
Egyébként, nekem a pumpálós gázadás sokat segített, hogy gyorsulni tudjak!!!
Remélem a többiek is megerősítik hamarosan, amit a Rally School-ról írtam!
Elküldve: 2005. 03. 02. 08:23
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 8:50
Remélem a többiek is megerősítik hamarosan, amit a Rally School-ról írtam!
Máris erősítelek!
Papa_G!
Részemről én már minden pályán vigigmentem, amikor egyáltalán csináltam valamilyen időt a rally school-on, hogy mégis legyen. Őszintén szólva nem éri meg órákat pocsékolni egy pályára, ahol max 3 sec-es különbségek vannak. Nagyon sokáig 1.19-es időm volt ezen felrakva, mert nem érdekelt. Itt sok idő és energia árán javulhattam volna 3-4 sec-et, míg mondjuk japánban ugyanennyi energia befektetéssel inkább javítottam több pályán 90 sec-et annak idején? Szerintem a listán többet számít.
Az a változat meg még durvább, hogy amikor a dummy idők helyére teszel fel időt akkor egy pályán 100-200 másodpercet számít meg mégtöbbet a 3-4-el szemben. Taktikailag teljesen helytelen, hogy rally school-al foglalkozol! Arról nem is beszélve, amit Ákos mondott, hogy tapasztalatot nem itt fogsz szerezni.
Figyi én 12. vagyok az összetett világranglistán. Csak most futottam 1:15-ös rally school időt (nem ezen múlott a 12. hely sem) eddig 1:19 volt, de most is csak presztizsből mentem, hogy mégis legyek benne az első 100-ban az adott stage-en.
My photos
My photos

Súgó
A téma zárva.